2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimki de sol..

Taze'm ni demek..keşke yakın olsak da tatsan..

du bakalım, allah büyük! yaz aylarında antalyaya uğramadan geçmeyiz. Malum, Olimpos orda, Çavuşköy orda!

evde 1 lokma yemek yok..her zamanki gibi Rüzgar izin vermiyor yapaım..babamız gelcek de yemek yapıcaz daha..bu gibi durumlarda sihirli güçlerimin olmasını ne çok isterdim..

pusetini - mama sandalyesini çeksen mutfağa? arada ona şebeklik yapsan? 15 dk lık iş 1 saat sürer ama olabiler bence? ben öyle yapıyorum. Annem haftada 1 defa falan giriyor devreye, çoğunlukla Doruk'la yapıyorum.

asil bomba bunlarin yanina birde acili tursulu kisir:)) nasil ama??

Sen var yaa.. devam etcen mi daa?? ne tursusu yaaa.. tursu-acı yasakk daha yasssaak!!!

Senden bı farkım yok desemm.. kulagımın arkasında mınık bı kasıntı vardı. Annem egzama sanırım gıt bı cıldıyecıye gorun dedı.. tamam tamam dedım, omzuma ındı kasıntı.. ben hala gıtmemekte ısrarlıyım.. dişi yeni atlattım.. arada 50 kere burun kapandı,zor grıpten dondum.. amannnnn say say btımezz.. ha bu arada bende de diz kısmı agrıyor sabahtan berı.. sorundaşım benim.. gel, öpimm.

İnsanın kendını bilmesi ne güsel.. kaydirigubbakcemile3

evde 1 lokma yemek yok..her zamanki gibi Rüzgar izin vermiyor yapaım..babamız gelcek de yemek yapıcaz daha..bu gibi durumlarda sihirli güçlerimin olmasını ne çok isterdim..

Ya bu sıpa sana nıe bu kadar ıskence edıoo.. hakaten mama sandalyesınde falan durmuoo mu ki, bu arada sen yesen.. kıyamam sana yaaa..

hadi bakam bekliyom ona göre..bikaç kişi daha var gelcem diyodu..onlar kendilerini biliyo:)

mama sandalyesi almadık henüz..eksik listesinde ilk sırada..gelecek ayın bütçesini ayırdık ona..pusette durmuyo sıkılıyo hasbam..illa gezecek..

yiyebilirmiyim damla'm..hazır çok acıkmışken ve de evde yemek yokken.cokacimcoook

Ya bu sıpa sana nıe bu kadar ıskence edıoo.. hakaten mama sandalyesınde falan durmuoo mu ki, bu arada sen yesen.. kıyamam sana yaaa..

geçmiş olsun canım sana da ..bi git dr.a ihmal etme..

ayağımda uyuyo şimdi..babamız yolda..mutfağa girmem yakındır..cokacimcoook..

efrimim bende yazcam yazcam unutuyommm bende yılbaşı ağacı yazın için teşekkür ederim.
çok hoşuma gitti malum sağım solum orman çıkalım dağa kapalım orta boylu bi çam ağacı dediydik sonrada kıyamadık yavruya gittik en plastiğinden küççük ama anlamlı bir çam aldık ışıklarından süslerinden aldık çokda güzel oldu çokda mutlu olduk. kızımın ilk çam ağacı ...

Sımdı hızlı buyume surecıne gırdıgı ıcın mı bu cocuk bırden kucak manyagı oldu.. tum dengesı alt üst oldu?? Kuzey yıne cok degıstı.. sanırım Damla nın yazısına ıstınaden.

gecen sene o agacı kurarken,seneye Kuzey ıcın kuracagımı hayal etmıstım.. cok duygulandım bu sene kurarken agacı.. insan paylastıkca çoğalmıyor mu? ne mutlu bıze o zaman.

Sağol Evrim.

1 tencere bulgur, 1 tencere de pırasa yaptım. biraz yedim, bir de humana içtim. fışkırmasını bekliyorum -tatlicadiarzu-
eee fışkırdımı söleee söleeeedelikafadulden
Seneye ağustosu iple çekiyorum 1 yaşında olacaklar nasipse herşeyden yiyebilecekler ve büyük ihtimalle yürüyor olacaklar şahane değil mi
iple cekıyorum ama önce emeklemesını ellerını şipben şipben yapmasını merakla beklıyorum
ahh yavrum kıyamam yaaa,patatesmı yaptıkı bu cocugu böyle.inşallah rahatcana boşaltır içini
fitiliden cikardi ama kaka kaldi ya
hay Allah yaa,belkı yumusatmıstır kakasını onuda cıkarır inşallah
Hanımın çiftliği olur naniknanik delikafadulden
:1ninca:

oyy yerım bu prensesı

canan muhallebiyi nasıl yapıyorsun ölçü verebilirmisn?

meltem niye sıkıntı yapıyorsun kuzum sen çalışan annesin ben çalışmadığım halde bebeğim az kilo aldı mecbur başladık mamaya (

geçmiş olsun dilekleri ileten herkese teşekkürler öperim

Ikı ay daha süt verme olayını basardıktan sonra.. uzun bı sure bulgurla görüşmek istemessem bulgur benı anlar mı??

selam anneler! uzun zamandır siteyi takip edemiyorum açıyorum kalakalıyor Urasla uğraşmaktan. 1 haftadır çok üzgünüm. kakasından kan geliyor. geçen hafa kan gelşnce tahlile yolladık lökos,t çıkmış zimaks verdiler.ertesi günü daha çok kan gelince Urası aldık muayeneye gittik.önemli bişey yoktur kakasını yapar yapmaz kakayı örnek için getirin dediler. ama dedim keyfi yok kan man ne alacaksanız alın bakalım bi. kan alıp ultrason baktılar. kanı görünce dr. ciddi enfeksiyon ciddi kansızlık var dedi.ben salya sümük. acil pediatrik gastrentrolojiye götrünbelki hastaneye bile yatırabilirlerdeddi.. ama yinede ben kakasına bakayım dei.kakayı götürdük. gizli kan yok zimaks a devam etsin korkulacak bişey yok demiş bu sferde. bugün hem rutin kontolü vardı hemde prof.dn randevu aldım gastrocuya. neyse sabahki knedi dr.u bu amip zimaksı kesin flagyl içsin 1 hafta sonra görüşelim dedi. e dedim öncekiler böylde dedi. ben kesin eminim dedi. sonra ben rahat edemedim.prof.a gittiküniversite hastanesine. besin alerjisi gibi hiç bişey vermeyin yarın bi kan tahlillerine bakalı. biraz karaciğeride büyük gibi tahlilkerrre göre bişey yaparız dedi. inek sütüne alerji için kan vermemizi ve tam kan testi. istedi. ben oldum salak.şimdi ne dersiniz arkadaşlar.ben ne yapmalıyım. sizde böyle bişey duyan gören varmı yafuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…