benimki de sol..
Taze'm ni demek..keşke yakın olsak da tatsan..
evde 1 lokma yemek yok..her zamanki gibi Rüzgar izin vermiyor yapaım..babamız gelcek de yemek yapıcaz daha..bu gibi durumlarda sihirli güçlerimin olmasını ne çok isterdim..
[/URL][/IMG]
asil bomba bunlarin yanina birde acili tursulu kisir:)) nasil ama??
bir de gece gece dizimin ağrısına uyandım..kaval kemiğiyle birlikte..minoset aldım geçti ...sabah gene başladı sonra kendiliğinden geçti..allam bundan da bişey çıkmasın diyorum..
ne çürük gadınım offffff...
rezeneyi içeceğime, rezene tohumu yiyip üstüne kaynar su içsem olma mı? Rezene tohumu yemeyi çok severim de :))) eşşeğin şeyine suyu kaçırmak üzereyim. Ama tohumunu yemeyi hakkaten severim. çok hoş tadı var.
Hanımın çiftliği olur naniknanik delikafadulden
[/URL][/IMG]
evde 1 lokma yemek yok..her zamanki gibi Rüzgar izin vermiyor yapaım..babamız gelcek de yemek yapıcaz daha..bu gibi durumlarda sihirli güçlerimin olmasını ne çok isterdim..
du bakalım, allah büyük! yaz aylarında antalyaya uğramadan geçmeyiz. Malum, Olimpos orda, Çavuşköy orda!
pusetini - mama sandalyesini çeksen mutfağa? arada ona şebeklik yapsan? 15 dk lık iş 1 saat sürer ama olabiler bence? ben öyle yapıyorum. Annem haftada 1 defa falan giriyor devreye, çoğunlukla Doruk'la yapıyorum.
[/URL][/IMG]
Ya bu sıpa sana nıe bu kadar ıskence edıoo.. hakaten mama sandalyesınde falan durmuoo mu ki, bu arada sen yesen.. kıyamam sana yaaa..
efrimim bende yazcam yazcam unutuyommm bende yılbaşı ağacı yazın için teşekkür ederim.
çok hoşuma gitti malum sağım solum orman çıkalım dağa kapalım orta boylu bi çam ağacı dediydik sonrada kıyamadık yavruya gittik en plastiğinden küççük ama anlamlı bir çam aldık ışıklarından süslerinden aldık çokda güzel oldu çokda mutlu olduk. kızımın ilk çam ağacı ...
eee fışkırdımı söleee söleeeedelikafaduldenSağol Evrim.
1 tencere bulgur, 1 tencere de pırasa yaptım. biraz yedim, bir de humana içtim. fışkırmasını bekliyorum -tatlicadiarzu-
iple cekıyorum ama önce emeklemesını ellerını şipben şipben yapmasını merakla beklıyorumSeneye ağustosu iple çekiyorum 1 yaşında olacaklar nasipse herşeyden yiyebilecekler ve büyük ihtimalle yürüyor olacaklar şahane değil mi
ahh yavrum kıyamam yaaa,patatesmı yaptıkı bu cocugu böyle.inşallah rahatcana boşaltır içinidogum yaptiran kadinlar gibi kizima kaka yaptirmaya calisiyorum oyl e zor cikarioki icim parcalanio sert ve toptop cikio bende zeytinyagli pamuk vazalinli cubuk iste cabaladim daha icerde cikaramadigi var geri cekio cani aciyinca// gliserinli fitil koydum yumusatsinda cikarsin die ins ise yarar // napcam ben yaaa o ikinirken benim icim parcalanio aglio
hay Allah yaa,belkı yumusatmıstır kakasını onuda cıkarır inşallahfitiliden cikardi ama kaka kaldi ya
:1ninca:Hanımın çiftliği olur naniknanik delikafadulden
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?