Ikı ay daha süt verme olayını basardıktan sonra.. uzun bı sure bulgurla görüşmek istemessem bulgur benı anlar mı??
Bulgur yemeyi sevıyorummm mafoldumben,sabah aksam tabak tabak yiyorum, cok mutluyumm mafoldumben
selam anneler! uzun zamandır siteyi takip edemiyorum açıyorum kalakalıyor Urasla uğraşmaktan. 1 haftadır çok üzgünüm. kakasından kan geliyor. geçen hafa kan gelşnce tahlile yolladık lökos,t çıkmış zimaks verdiler.ertesi günü daha çok kan gelince Urası aldık muayeneye gittik.önemli bişey yoktur kakasını yapar yapmaz kakayı örnek için getirin dediler. ama dedim keyfi yok kan man ne alacaksanız alın bakalım bi. kan alıp ultrason baktılar. kanı görünce dr. ciddi enfeksiyon ciddi kansızlık var dedi.ben salya sümük. acil pediatrik gastrentrolojiye götrünbelki hastaneye bile yatırabilirlerdeddi.. ama yinede ben kakasına bakayım dei.kakayı götürdük. gizli kan yok zimaks a devam etsin korkulacak bişey yok demiş bu sferde. bugün hem rutin kontolü vardı hemde prof.dn randevu aldım gastrocuya. neyse sabahki knedi dr.u bu amip zimaksı kesin flagyl içsin 1 hafta sonra görüşelim dedi. e dedim öncekiler böylde dedi. ben kesin eminim dedi. sonra ben rahat edemedim.prof.a gittiküniversite hastanesine. besin alerjisi gibi hiç bişey vermeyin yarın bi kan tahlillerine bakalı. biraz karaciğeride büyük gibi tahlilkerrre göre bişey yaparız dedi. inek sütüne alerji için kan vermemizi ve tam kan testi. istedi. ben oldum salak.şimdi ne dersiniz arkadaşlar.ben ne yapmalıyım. sizde böyle bişey duyan gören varmı yafuu
kusura bakmayın canınızı sıkmak istemedim ama bi akıla ihtiyacım var
badibade
kan miktarı ne kadar? kılcaldamar gibi mi? poposuna baktılar mı? Doruk'ta çatlak varmış mesela. Kanama bizde de oldu, 2 doktordan sonra 3. sü anladı. Ama kaka tahlili temiz idi, kan tahlili yapılmadı.
evrimin browni tarifinden birşey anlayan varsa banada bi anlatıversin gariii
canım gecmıs olsun,benım kızmında kakasında cok az mıktarda kılcaldamar tarzında,doktor catlak var dedı,zaten cok ıkındıgı zaman oluyo.ama süt proteinine alerjıde oluyomus kakada kan.fakat ben nette arastırdım cogu kısı dogru doktorun bulunmasından bahsedıyor.evriminde dedıgı gıbı prof kolay prof olmuyorselam anneler! uzun zamandır siteyi takip edemiyorum açıyorum kalakalıyor Urasla uğraşmaktan. 1 haftadır çok üzgünüm. kakasından kan geliyor. geçen hafa kan gelşnce tahlile yolladık lökos,t çıkmış zimaks verdiler.ertesi günü daha çok kan gelince Urası aldık muayeneye gittik.önemli bişey yoktur kakasını yapar yapmaz kakayı örnek için getirin dediler. ama dedim keyfi yok kan man ne alacaksanız alın bakalım bi. kan alıp ultrason baktılar. kanı görünce dr. ciddi enfeksiyon ciddi kansızlık var dedi.ben salya sümük. acil pediatrik gastrentrolojiye götrünbelki hastaneye bile yatırabilirlerdeddi.. ama yinede ben kakasına bakayım dei.kakayı götürdük. gizli kan yok zimaks a devam etsin korkulacak bişey yok demiş bu sferde. bugün hem rutin kontolü vardı hemde prof.dn randevu aldım gastrocuya. neyse sabahki knedi dr.u bu amip zimaksı kesin flagyl içsin 1 hafta sonra görüşelim dedi. e dedim öncekiler böylde dedi. ben kesin eminim dedi. sonra ben rahat edemedim.prof.a gittiküniversite hastanesine. besin alerjisi gibi hiç bişey vermeyin yarın bi kan tahlillerine bakalı. biraz karaciğeride büyük gibi tahlilkerrre göre bişey yaparız dedi. inek sütüne alerji için kan vermemizi ve tam kan testi. istedi. ben oldum salak.şimdi ne dersiniz arkadaşlar.ben ne yapmalıyım. sizde böyle bişey duyan gören varmı yafuu
miniş daha yarına belli olur etkisi... umutluyum! umutlarım, arzularım var :) daha bir sene daha emzirmek istiyorum.
kaydirigubbakcemile3dur daha acık yazayım.. bıldıgın zırzavat bı browni kekı yapıosun.. ustune sıcak cıkolata yapmak ıcın tozlar var ya, onu süt ıle sıcak cıkolataya donusturup kekın ustune dokuyorsun.. ıyıce ıcıne cekmesını ıstıyorsan, sıcak fırına bıraz daha koyup orada dınlenmesını beklıyorsun.. daha da anlamadıysan sana msnden daha özel, bol kırmızı noktalı kelımelerle süsleyerek anlatıcam.. bence anladım de.
gülen kızım
buda herseyı kemiren kızım
gülen kızım
buda herseyı kemiren kızım
ay bu kuzy bitiriyo beni yaaaa maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?