2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bır kac arkadasımızda popoda kan var ama onlar çatlaktan kaynaklanıyor.. kendımce ne dıyecegımı bılemedım, Allah yardımcın olsun, ne kadar cok doktora goturulurse o kadar cok kafan karısır,genelde oyledır, etrafındakı ınsanlara sorup, yaşanmıslıkları baz alarak en ıyı doktoru bulman gerek.. bir adam kolay prof olmuyor,orası kesın, ben bi normal doktorun yaklasımı ıle prof un yaklasımını gozumle gordum,bı rahatsızlıgımızdan dolayı ilki hemen ilacı dayadı, dıgerı ısrarla ılac vermedı.. dogru olan ılacın verılmemesıymıs, sana kendı yasadıgım basıt bir örnek verdim.. Allah yardımcın olsun, sabır versın.

badibade

kan miktarı ne kadar? kılcaldamar gibi mi? poposuna baktılar mı? Doruk'ta çatlak varmış mesela. Kanama bizde de oldu, 2 doktordan sonra 3. sü anladı. Ama kaka tahlili temiz idi, kan tahlili yapılmadı.

kusura bakmayın canınızı sıkmak istemedim ama bi akıla ihtiyacım var

Bir "can" da probem varsa, bu kımsenın canını sıkamaz.. boyle bırseyın lafı olmaz.Ama dogru akıl bızde degıl,once annelık ıcgudulerınde,sonra da etrafına danısarak dogru doktoru bulma da bana göre.. netten arastır, muhakkak bu sorunları yasamıs bır suru anne vardır, onların neler yaptıklarını oku.. emınım faydası olacaktır.

evet ilaçları kes hemen dedi zaten prof. deneyerek bakacağız dedi. amip çıkmamış neye göre amip dediler. allah bilir banyo suyundan geçmiştir de dedmişlerdirdedi ki aynen öyle dedi.ama kakada amip testi vs. istemedi.ay Allahım yaaaa..bişeylere geç kalmak istemiyorum iyice karıştı herşey. o arada arabamızı çekmişer yasak yere parktan ki her zaman park edenleri görüyoruz. aşı kartını kaybettik falan falan ne b.ktan günse.pozitif düşünmek lazım değilmi.

badibade

kan miktarı ne kadar? kılcaldamar gibi mi? poposuna baktılar mı? Doruk'ta çatlak varmış mesela. Kanama bizde de oldu, 2 doktordan sonra 3. sü anladı. Ama kaka tahlili temiz idi, kan tahlili yapılmadı.

şimdi kılcal damar gibi ama bi ara pul biber gezdirmişsin gibiydi ishalin üstüne.bu profç içeri doğru giden çatlak var dediç siz deishal varmıydı

evrimin browni tarifinden birşey anlayan varsa banada bi anlatıversin gariii

dur daha acık yazayım.. bıldıgın zırzavat bı browni kekı yapıosun.. ustune sıcak cıkolata yapmak ıcın tozlar var ya, onu süt ıle sıcak cıkolataya donusturup kekın ustune dokuyorsun.. ıyıce ıcıne cekmesını ıstıyorsan, sıcak fırına bıraz daha koyup orada dınlenmesını beklıyorsun.. daha da anlamadıysan sana msnden daha özel, bol kırmızı noktalı kelımelerle süsleyerek anlatıcam.. bence anladım de.

arkadaşlar..
♥doktorum doğumdan bir süre sonra elevit ve ferro sanola devam demişti şimdi ona acıp sormaya üşendim :) 2 ay kullandım 2 ay kullanamadım dün aldım bunları kullansammı bilemiyorum kullanan varmı aranızda hala?
♥bebeğinizede ferro sanol verdilermi bu ay sizinde?
♥sütüm iyi maşallah emiyorda ERıM..gecen ayki kontrolde bu ay için katı gıdalara ufak ufak başlayacağız demişti doktorumuz şimdide 5. ay sonunda baslicaz diyor.. başlayanınız varmı sütü iyi olupta katı gıdalara ??

canım gecmıs olsun,benım kızmında kakasında cok az mıktarda kılcaldamar tarzında,doktor catlak var dedı,zaten cok ıkındıgı zaman oluyo.ama süt proteinine alerjıde oluyomus kakada kan.fakat ben nette arastırdım cogu kısı dogru doktorun bulunmasından bahsedıyor.evriminde dedıgı gıbı prof kolay prof olmuyor
miniş daha yarına belli olur etkisi... umutluyum! umutlarım, arzularım var :) daha bir sene daha emzirmek istiyorum.

delikafadulden bende bendeeee

kaydirigubbakcemile3
gülen kızım

buda herseyı kemiren kızım

maşalllaaahh biz bi gülen fotosunu yakalayamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…