2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kuzy her zamanki esas duruşta ayrıca aramızda kalsın efrimm pembiş kuzy topikteki kız bebeklerinden daha çok yakışmışş

bu arada browniyi anladım ama ufak bi sorum daha var şı çikolata parçacıklı pudingide en üste döküyosun sos gibi değilmi öperim

kızlar bişey danışmak istiyorum
ben gece eceye mama veriyorum - hazırlanması daha kolay olduğu için - şişeye tozu koyuyorum termosa da suyu - uyanır uyanmaz döküyorum çalkalıyorum veriyorum - dolapta anne sütü var ama mümkünatı yok beklemiyor ısınmasını evi ayağa kaldırıyor - şimdi ek gıdaya başladığımdan beri de epey süt birikiyo dolapta - çünkü düzenli sağmaya devam ediyorum kesilmesin diye ve ben gece neden mama vereyim ki süt orda beklerken dolapta - ama ısıtması sorun oluyo gece
Sorum şu acaba mümkün olan en geç saatte ben yatmadan önce sütü ısıtsam termosa koysam işte ecenin nezaman uyanacağı belli olmuyo 3-4 saat dursa o süt termosta sıcacık bişey olur mu ki?
ben bugün bunu aynı şekilde mail attım Milupanın uzman doktorları var cevaplıyolar - bana şu cevabı göndermiş :
Sorunuzun cevabı:
'Anne sütü steril bir gıda olduğu için ısıtıldıktan sonra 3-4 saat kalabilir.'
ama hala soru işareti var kafamda zararı olur mu eceye diye :S

denizime kocaman maşallahh ne kadar tatlı bir bebek o öyle ismine özel bi sempatim var zatiii(bknz hamilelik günlerimiz taze ile yazışmalarım)
bu arada efrimm damlanın bebişinin adı defnemi??benim bildiğim denizdi

ne versem bu akşam acaba yaa hazır muhallebi nasıl yapılii bebekler için olanı bi bilen varsa yazsın bakın ağlayacağımmm mafoldumben

gidiyom ben birazdan gelirim ben gelene kadar tarifler yazılmış olsunnn
o kadarrr ben kadirrrr deli kadirrrrr getirmeyin beni orayaaaa

esram aslında muhallebiyi nasıl yapacan ki - pirinç unu ve yine mama katacan - yani sonuçta mamadan olduysa o kabarıklar kendin de yapsan yine olacak - sen en iyisi çorba trü bişey yap patatesli havuçlu
ama şahsen fikrimi söylemek gerekiyorsa - gıdadan değil o kabarıklar - sadece yüzünde çıkması tuhaf - gıdaya karşı alerji ilkbaş karnında belli oluyo

sulu ağız yerim ben onu - kelebeğim çok güzel olmuş maşallah
Saol canım
şevval harbiden tenten gibi saçlar süper
kaydirigubbakcemile3 dimi
kuzy her zamanki esas duruşta ayrıca aramızda kalsın efrimm pembiş kuzy topikteki kız bebeklerinden daha çok yakışmışş

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: sen öyle san bikereeemmmmmmmmm.benım kızıma siyahh bile yakısır beee kii pembe nerde kaldııı,idrar yarıştırtma bana şu topikkteeee delikafadulden

ne versem bu akşam acaba yaa hazır muhallebi nasıl yapılii bebekler için olanı bi bilen varsa yazsın bakın ağlayacağımmm mafoldumben

milupa aptamıl versen,illada sütlacmı yemelı aman ne sütlacı muhallebımı yemelı.bı müddet mama içirsen sonra 5.aydada corbaya falan baslardın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…