2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben uzun zamandır giremiyordum nete.. maşallah herkesin bebişleri kocaman olmuş nası güzeller hepsi...

bizde 4. ayımızı bitirdik artık.. hafif hafif oturuyo gibi kucağımda yarım acaba tam oturmaya ne zaman başlamalıyım.. sizler oturtuyormusunuz tam olarak bebişlerinizi...

gülen kızım

buda herseyı kemiren kızım
ay yerim ben seni ya..insallah bir ömür boyu hep böyle gülersin..
Kım demıs pembe sadece kıslara yakışır dıyeeeeeeee :)))

erkek güzeline bakin hele..valla senin oglan her resimde ayri bir kisilik gibi..ciddi,karizmatik,sevimli,capkin...vs..cok kizlarin canini yakar bu anasi..

valla ben otutturmuyorum..doktor henüz erken dedi..sanirim 6 ayindan önce oturtamayiz..

valla ben otutturmuyorum..doktor henüz erken dedi..sanirim 6 ayindan önce oturtamayiz..

teşekkür ederim bizde c.tesi gidicez doktora ama dayanamadım merak ettim..

ya bide bu 4. ayda yapılan aşı nasıl çok ağlıyolarmı bebişler bide ateş yapıyomu yaptırdınızmı.. bizim yarında şimdi den korkmaya başladım ben...:çok üzgünüm:

yok canim ya..valla benimki sadece huysuzlandi..atesi olmadi..tabi cocugundan cocuguna degisir..ama korkma sakin..sonucta onlarin sagligi icin..dayanacagiz biraz ne yapalim..

Püüü.. resilll.. nası konusuo kadın hakkındaaa!!!:umursamaz:
:kedi:
evriş hadi yaz ünlü browni tarifini de hemen yapayım cokacimcoook

allah yardımcın olsun çok zor çok zorrr
kolaylıkları da var.hazır yemek yıkanmış katlanmış çamaşırlar vs
kapat kapağı hadi bakiyim.pastorize süt istenildiği gibi tutmaz pek
inşallah yapar tatlım.
geçmiş olsun seçilciğim
Seçil geçmiş olsun bebeeem!

Size bi soru; benim farmville oyunundaki çiftlik, Onur'un nesi olur? :hulya:
hanımın çiftliği yazacaktım vermişin cevabı
benim de iki diz kapağım birden ağırıyor,bağdaş kurup oturamıyorum,katlayamıyorum bacakları.bir doğurduk hurdaya çıktık.ebru şallı kişisi de orayı burayı ayırıp plates yapıyor
gülen kızım

buda herseyı kemiren kızım
hep gülsün yüzü klon sevvalin
Kım demıs pembe sadece kıslara yakışır dıyeeeeeeee :)))

ulan çocuk kazayla Allah elime düşürmesin seniopuyorumnanaktan

buda oglum ve ben..yeni resimler izinden sonra eklenecek..oglum cok komik cikmis ama..neysee..
maşallah yavruların çok tatı sen de çok genç ve hoşsun gerçekten.inanamadım o koca oğlanın senin olduğuna..maşallah hepinize

dide büyüttüm ama sen birde bana sor..tam rahatladim derken ikinci bicirik geldi..ama cok sükür ben halimden memnunum..onlar benim herseyim..

pervin, ay ece ne sevimliymiş..ne çabuk büyüyorlar..hayatta yaşadığımız en güzel an bebeğimizi kucağımıza aldığımız an demi..Muhteşem..

Çingenem, kaynanan ne ruhsuz yaa..ya da kıskanıyor mu sizi acaba...şaka gibi yani..yahoom çok fena olmuş, inşallah düzelir..verme bir süre mama falan, evde hazırla bişeyler..

Fasülyeko, herşey Ece'nin geleceği için..Hiç üzülme, hepimiz yavaş yavaş başlıyoruz mamalara. Hem bu ay zaten eskisi gibi kilo alamayacaklar demi..Yani kilo alışları yavaşlayacak ve bu çok anormal değil..

bu kuzeyi yicem yaa,pembelerde pek yakısmıs :)) yannısssss 2.fotoda sima cok degısık cıkmıs,buyumus sankı

Fuyrun, yiyin.. :)

opuyorumnanaktandahaaaa sen benım kızımın kanatlarını görsenn,rengaaaarenkkkkk

Kanatlarını ne saman görces :)

kuzy her zamanki esas duruşta ayrıca aramızda kalsın efrimm pembiş kuzy topikteki kız bebeklerinden daha çok yakışmışş

mersi yafrum.. tamam, aramızda.

bu arada browniyi anladım ama ufak bi sorum daha var şı çikolata parçacıklı pudingide en üste döküyosun sos gibi değilmi öperim

gercekten anlamıssın.. ne ufak parcacıklı pudıngı yaaa.. pudıng falan dokmuyorum kafamçokkarıştı sıcak çıkolataaaaaaaaa

offf hazırmııı ben hazır kullanmama çabasındayım bu alerji derdinden (

Furcu nun annesı kendısı pırınc unu yapıyormus, ondan muhakak tarıfını al o zaman.. madem hazır kullanmak ıstemıyorsun

Masalllah.. cok datlu cokk..

ELİFİM.. annem onu nası sevme cümlesidir yaaa, cok güldümm kaydirigubbakcemile3 Allah ta senı güldürsün e mi?

meltemcim uzme bu kadar kendini mama fobisi lafı çok uygun olmus:) yeni dogan degilki artık bunlar bu asamalarda sutun yetmemesi çok normal kaldiki ise gidiyorsun birçok insan da senin gibi ise gidiyor suçluluk hissetme lutfen
hem tumdenkesilmis degilki sutun birkaç kez gunde mama yemesinden neçıkar insan hep sutle beslemek istiyor biliyorum ama takma bu kada

tecrubelerime dayanarak okudugum bazı konulara yanıt yazmak istiyorum alıntı yapmadım genelde belki çogu kisinin ilgisini çeker

pervin brokoli gaz yapar diye biliyorum dikkatli kullan
armut bagırsak yumusatır diye biliyorum hatta eminim armut yemeyi kesersem sayet bagırsaklarım tembellesebiliyor
patates kakayı sertlestirir bu da hep bilinen birsey ece nin kakasının katılıg bence daha çok patatesden
ek gıdalara geçerken bunyenin alısması için gunde birkaç kasıkla baslanmalı diye biloyrum oglumda da oyle yaptım vucudu alıssın diye bir anda bir kase içirmemenizi tavsiye ediyorum

demir ilacı nı kan tahlili yapmadan vermemek gerek belki ihtiyacı yok bos yere neden vitamın alsın çocuklar sonuçt vitaminde olsa gereksizi herseyin zararlıdır

miniş, şevval çok datlu =) maşallah diyorum kendisine!

sarmaşık sana ayrıca maşallah diyorum! Ne güzeldir genç yaşta 2 çocuk annesi olmak kim bilir!

esrako selam. senin ece de de sanırım ishal vardı. bir ara okumuştum. amip falan çıkmışmıydı. siz neler yaptınız geçmesi için cevabın için şimdiden teşekkürler

canım geçmis olsun simdi daha iyi dir umarım mehmet akif

kelebekim vucudun atesle savasmayı ogrenmesi için çok erken benim koca ogluma bile birkaç senedir atesi 38 i geçmesse ilac vermiyouz yeni yeni yani 4-6 yasından once falan çok erken bu tarz atesle savasma durumu diye biliyorum ama saglık konuları her geçen gun degisiyor dr un ne derse otabi yinede

buda oglum ve ben..yeni resimler izinden sonra eklenecek..oglum cok komik cikmis ama..neysee..

massallahh ya oglun kaç yasında topikte benden baska bu kadar buyuk çcocugu olan yok sanıyordum kac dogumluu
heves ettim bende resim ekliycem biraz sonra oglumla farkettimki oglumun resimlerini peka z koyuyorum buraya olsun face e olsun

miniş, şevval çok datlu =) maşallah diyorum kendisine!

sarmaşık sana ayrıca maşallah diyorum! Ne güzeldir genç yaşta 2 çocuk annesi olmak kim bilir!

bende bendeeee 31 yasındayimm iki tane varrr hemde biri 10 yasındaa

badi bade geçmis olsun oncelikle

evet bizde amip çikmisti flugy verdik 10 gun sonra 5 gun devam ettik onlem olsun diye reflor toz falan verdik o zaten zararsız ilac gibi degil diye biliyorum
sonra ki kaka tahlilerinde amip bittigini gorduk ama ece nin kakası hala sumuksu arada hala yesil artık pesini biraktık bir huzursuzlugu vs olmadgı surece yoksa ben kakayı hiç sumuksuz gormedim 15 gunlukten beri boyle
ama ben ameliyat oldugumda mama verilmisti iki gun o zaman suumuksu degildi benim sutumle alakalı oldgunu dusunudm o nedenle am bizde kan falan yoktu

badibade Doruk'ta da ishal vardı. Çatlak zaten ishal ya da kabızdan olurmuş.

ESRAKO sana da maşallah şekerim :) Valla hem çok özeniyorum size, hem de beklemekle iyi yaptığımı düşünüyorum. Gezmeyi fazlaca seven bi insanım. Önce doymak istedim, eh açlığımı bastırdım, öyle diyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…