ay yerim ben seni ya..insallah bir ömür boyu hep böyle gülersin..gülen kızım
buda herseyı kemiren kızım
erkek güzeline bakin hele..valla senin oglan her resimde ayri bir kisilik gibi..ciddi,karizmatik,sevimli,capkin...vs..cok kizlarin canini yakar bu anasi..Kım demıs pembe sadece kıslara yakışır dıyeeeeeeee :)))
valla ben otutturmuyorum..doktor henüz erken dedi..sanirim 6 ayindan önce oturtamayiz..ben uzun zamandır giremiyordum nete.. maşallah herkesin bebişleri kocaman olmuş nası güzeller hepsi...
bizde 4. ayımızı bitirdik artık.. hafif hafif oturuyo gibi kucağımda yarım acaba tam oturmaya ne zaman başlamalıyım.. sizler oturtuyormusunuz tam olarak bebişlerinizi...
valla ben otutturmuyorum..doktor henüz erken dedi..sanirim 6 ayindan önce oturtamayiz..
ben uzun zamandır giremiyordum nete.. maşallah herkesin bebişleri kocaman olmuş nası güzeller hepsi...
bizde 4. ayımızı bitirdik artık.. hafif hafif oturuyo gibi kucağımda yarım acaba tam oturmaya ne zaman başlamalıyım.. sizler oturtuyormusunuz tam olarak bebişlerinizi...
yok canim ya..valla benimki sadece huysuzlandi..atesi olmadi..tabi cocugundan cocuguna degisir..ama korkma sakin..sonucta onlarin sagligi icin..dayanacagiz biraz ne yapalim..teşekkür ederim bizde c.tesi gidicez doktora ama dayanamadım merak ettim..
ya bide bu 4. ayda yapılan aşı nasıl çok ağlıyolarmı bebişler bide ateş yapıyomu yaptırdınızmı.. bizim yarında şimdi den korkmaya başladım ben...:çok üzgünüm:
:kedi:Püüü.. resilll.. nası konusuo kadın hakkındaaa!!!:umursamaz:
evriş hadi yaz ünlü browni tarifini de hemen yapayım cokacimcoook
kolaylıkları da var.hazır yemek yıkanmış katlanmış çamaşırlar vsallah yardımcın olsun çok zor çok zorrr
kapat kapağı hadi bakiyim.pastorize süt istenildiği gibi tutmaz pekdidom üçünü birlikte yaptım dün. hem mayayı fazla koydum, hem geç açtım, hem de ocaktan alıp 1-2 dk içinde mayaladım. Bİr de peteğin üstüne koydum, kenarına (orası çok sıcak olmuyor) daha iyi oldu dediğin gibi... engin bilgilerini paylaştığın için teşekkürler. peki ben hep bardağa yapıyorum, ağzını bezle örtüyorum. kavanoza mı yapayım? ağzı mutlaka kapalı mı olmalı?
inşallah yapar tatlım.dogum yaptiran kadinlar gibi kizima kaka yaptirmaya calisiyorum oyl e zor cikarioki icim parcalanio sert ve toptop cikio bende zeytinyagli pamuk vazalinli cubuk iste cabaladim daha icerde cikaramadigi var geri cekio cani aciyinca// gliserinli fitil koydum yumusatsinda cikarsin die ins ise yarar // napcam ben yaaa o ikinirken benim icim parcalanio aglio
geçmiş olsun seçilciğimdün cildiyeye gittim..göğüslerimin üzerinde ve karın bölgemde kırmızı kırmızı bişiler çıktı..üzeri kabuklaşıyodu ama çıkan kızarık geçmiyodu gün gün çoğalıyodu 1 haftadır..döküntü hastalığı dedi dr..daha çok ateşli bi hastalık sonrası olur dedi..grip ten sonra felan..ama benimki durduk yere oldu..neyse 2 krem verdi, tablet vermedi emzirdiğim için..geçme süresi 1 haftayı bulur hatta daha da yayılırsa korkma dedi..iyice ilerlerse kortizonlu ilaç ve iğne tedavisi veriyoruz dedi..ama yanılmayız genelde seninkisi ilerlemez dedi...
işin kötüsü Rüzgar emerken göğüslerime dokunmayı çok seviyor..şimdi ellerini tutmak zorunda kalıyorum yavrumun ve çok agrasif oluyo, rahat ememiyo..off yaa nerden çıktı bu şimdi..bi an önce geçsin.
hanımın çiftliği yazacaktım vermişin cevabıSeçil geçmiş olsun bebeeem!
Size bi soru; benim farmville oyunundaki çiftlik, Onur'un nesi olur? :hulya:
benim de iki diz kapağım birden ağırıyor,bağdaş kurup oturamıyorum,katlayamıyorum bacakları.bir doğurduk hurdaya çıktık.ebru şallı kişisi de orayı burayı ayırıp plates yapıyorSen var yaa.. devam etcen mi daa?? ne tursusu yaaa.. tursu-acı yasakk daha yasssaak!!!
Senden bı farkım yok desemm.. kulagımın arkasında mınık bı kasıntı vardı. Annem egzama sanırım gıt bı cıldıyecıye gorun dedı.. tamam tamam dedım, omzuma ındı kasıntı.. ben hala gıtmemekte ısrarlıyım.. dişi yeni atlattım.. arada 50 kere burun kapandı,zor grıpten dondum.. amannnnn say say btımezz.. ha bu arada bende de diz kısmı agrıyor sabahtan berı.. sorundaşım benim.. gel, öpimm.
İnsanın kendını bilmesi ne güsel.. kaydirigubbakcemile3
hep gülsün yüzü klon sevvalingülen kızım
buda herseyı kemiren kızım
ulan çocuk kazayla Allah elime düşürmesin seniopuyorumnanaktanKım demıs pembe sadece kıslara yakışır dıyeeeeeeee :)))
hayat ve ben
maşallah yavruların çok tatı sen de çok genç ve hoşsun gerçekten.inanamadım o koca oğlanın senin olduğuna..maşallah hepinizebuda oglum ve ben..yeni resimler izinden sonra eklenecek..oglum cok komik cikmis ama..neysee..
bu kuzeyi yicem yaa,pembelerde pek yakısmıs :)) yannısssss 2.fotoda sima cok degısık cıkmıs,buyumus sankı
opuyorumnanaktandahaaaa sen benım kızımın kanatlarını görsenn,rengaaaarenkkkkk
kuzy her zamanki esas duruşta ayrıca aramızda kalsın efrimm pembiş kuzy topikteki kız bebeklerinden daha çok yakışmışş
bu arada browniyi anladım ama ufak bi sorum daha var şı çikolata parçacıklı pudingide en üste döküyosun sos gibi değilmi öperim
offf hazırmııı ben hazır kullanmama çabasındayım bu alerji derdinden(
meltemcim uzme bu kadar kendini mama fobisi lafı çok uygun olmus:) yeni dogan degilki artık bunlar bu asamalarda sutun yetmemesi çok normal kaldiki ise gidiyorsun birçok insan da senin gibi ise gidiyor suçluluk hissetme lutfen
hem tumdenkesilmis degilki sutun birkaç kez gunde mama yemesinden neçıkar insan hep sutle beslemek istiyor biliyorum ama takma bu kada
tecrubelerime dayanarak okudugum bazı konulara yanıt yazmak istiyorum alıntı yapmadım genelde belki çogu kisinin ilgisini çeker
pervin brokoli gaz yapar diye biliyorum dikkatli kullan
armut bagırsak yumusatır diye biliyorum hatta eminim armut yemeyi kesersem sayet bagırsaklarım tembellesebiliyor
patates kakayı sertlestirir bu da hep bilinen birsey ece nin kakasının katılıg bence daha çok patatesden
ek gıdalara geçerken bunyenin alısması için gunde birkaç kasıkla baslanmalı diye biloyrum oglumda da oyle yaptım vucudu alıssın diye bir anda bir kase içirmemenizi tavsiye ediyorum
demir ilacı nı kan tahlili yapmadan vermemek gerek belki ihtiyacı yok bos yere neden vitamın alsın çocuklar sonuçt vitaminde olsa gereksizi herseyin zararlıdır
gunaydın..
3-4 gundur burnum akıyor diye maskeyle dolaşmama ragmen kuzumu öpmememeye dayanmama ragmen oglum mümüklendi.. burnu akıyor yani öle şapur şupur akmıyor ama burnumda mümükler var ve oglum bundan dolayı rahat nnefes alamıyor
hemen doktora gitmeliyim yoksa ıhlamur vs.. geçermi. birde paranox fitil var. doktor evde bulunsun burun akıntısı olduugunda kullanırsın diye aldırmıştı..
şimdi ne yapmalıyım ben??????????
günaydın annişler,gece kızımın atesı dahada yükselmedı ama normalede dönmedı.37.5la 38 arası seyredıyor.düşmemiş olması normalmıkı.fıtıl yapmadım biraz vucududa atesle savasmayı öğrensın dıe ama kafası yanıyo yavrumun.ölçüyorum 38ın üstüne cıkmadı henüz.neyse öğlene kadar düşmese bi doktora sorarım napim die
bı gecmıse bakım gelım
buda oglum ve ben..yeni resimler izinden sonra eklenecek..oglum cok komik cikmis ama..neysee..
miniş, şevval çok datlu =) maşallah diyorum kendisine!
sarmaşık sana ayrıca maşallah diyorum! Ne güzeldir genç yaşta 2 çocuk annesi olmak kim bilir!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?