yani artilari oldugu kadar eksileri de var ama sonucta genc anne olarak onlarla iyi bir iletisim kuracagima inaniyorum..Esraco benimki 2004 dogumlu..ocakta 6 yasinda olacak..seninde benim gibi büyügü erkek kücügü kizdi..ama masallah senin oglan baya bir büyümüs ve de aralari bayagi varmis..sende benim gibi cesaret edemedin herhalde..miniş, şevval çok datlu =) maşallah diyorum kendisine!
sarmaşık sana ayrıca maşallah diyorum! Ne güzeldir genç yaşta 2 çocuk annesi olmak kim bilir!
badi bade geçmis olsun oncelikle
evet bizde amip çikmisti flugy verdik 10 gun sonra 5 gun devam ettik onlem olsun diye reflor toz falan verdik o zaten zararsız ilac gibi degil diye biliyorum
sonra ki kaka tahlilerinde amip bittigini gorduk ama ece nin kakası hala sumuksu arada hala yesil artık pesini biraktık bir huzursuzlugu vs olmadgı surece yoksa ben kakayı hiç sumuksuz gormedim 15 gunlukten beri boyle
ama ben ameliyat oldugumda mama verilmisti iki gun o zaman suumuksu degildi benim sutumle alakalı oldgunu dusunudm o nedenle am bizde kan falan yoktu
anladım.çocuklarında pek tatlı Allah bağışlasın.canım sutle alakalı falan olabilir diye kendi yorumum ama bir rahatsızlık olumsuzluk gormedigim için pesine dusmedim kakada amip temizlendi diye biraktım acıkcası sumuksulugun baska bir zararı olmaz heralde bilmiyorum ama
)
bende aynis seyleri dusunmustum, gecen hafta kurdum, cok sevdi minik kusum...gecen sene o agacı kurarken,seneye Kuzey ıcın kuracagımı hayal etmıstım.. cok duygulandım bu sene kurarken agacı.. insan paylastıkca çoğalmıyor mu? ne mutlu bıze o zaman.
psikoterapi almani tavsiye ederim:ecrin_bebek:Bulgur ıle olan bağım, kişisel soruna dönüşür mü?
gecmis olsun canim, insallah duzelir kisa zamanda..evet ilaçları kes hemen dedi zaten prof. deneyerek bakacağız dedi. amip çıkmamış neye göre amip dediler. allah bilir banyo suyundan geçmiştir de dedmişlerdirdedi ki aynen öyle dedi.ama kakada amip testi vs. istemedi.ay Allahım yaaaa..bişeylere geç kalmak istemiyorum iyice karıştı herşey. o arada arabamızı çekmişer yasak yere parktan ki her zaman park edenleri görüyoruz. aşı kartını kaybettik falan falan ne b.ktan günse.pozitif düşünmek lazım değilmi.
bence 3-4 saati gecmeze olmaz, disarda kalabiliyor,bi doktoruna danis istersen..kızlar bişey danışmak istiyorum
ben gece eceye mama veriyorum - hazırlanması daha kolay olduğu için - şişeye tozu koyuyorum termosa da suyu - uyanır uyanmaz döküyorum çalkalıyorum veriyorum - dolapta anne sütü var ama mümkünatı yok beklemiyor ısınmasını evi ayağa kaldırıyor - şimdi ek gıdaya başladığımdan beri de epey süt birikiyo dolapta - çünkü düzenli sağmaya devam ediyorum kesilmesin diye ve ben gece neden mama vereyim ki süt orda beklerken dolapta - ama ısıtması sorun oluyo gece
Sorum şu acaba mümkün olan en geç saatte ben yatmadan önce sütü ısıtsam termosa koysam işte ecenin nezaman uyanacağı belli olmuyo 3-4 saat dursa o süt termosta sıcacık bişey olur mu ki?
ben bugün bunu aynı şekilde mail attım Milupanın uzman doktorları var cevaplıyolar - bana şu cevabı göndermiş :
Sorunuzun cevabı:
'Anne sütü steril bir gıda olduğu için ısıtıldıktan sonra 3-4 saat kalabilir.'
ama hala soru işareti var kafamda zararı olur mu eceye diye :S
ay oglun pekte yakusukluymus beee..opuyorumnanaktanvalla cok tatlilar..allah agzinizin tadini bozmasin.. bu arada senin oglun kardesini kiskaniyormu???benimki önceleri yapmiyordu..son günlerdeyse anne sen hep bebisle ilgileniyorsun deyip huzursuzluk yapiyor..insallah daha fazla kiskanclik yapmaz..
çok işe yaradı flüt her zamaninden önce sızdı.isteyene gönderebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?