2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

miniş, şevval çok datlu =) maşallah diyorum kendisine!

sarmaşık sana ayrıca maşallah diyorum! Ne güzeldir genç yaşta 2 çocuk annesi olmak kim bilir!
yani artilari oldugu kadar eksileri de var ama sonucta genc anne olarak onlarla iyi bir iletisim kuracagima inaniyorum..Esraco benimki 2004 dogumlu..ocakta 6 yasinda olacak..seninde benim gibi büyügü erkek kücügü kizdi..ama masallah senin oglan baya bir büyümüs ve de aralari bayagi varmis..sende benim gibi cesaret edemedin herhalde..

biz de de kanı içerde fissür var dedi.çok gazlı olduğu için fissüre neden olumuş. ona bağladı.sümüksü ve yeşil kaka arada sarıya dönüyor. dediğin gibi bende sümüksüz görmedim hiç.
bak sütümle alakalı olabilir demişsin süt için test yapılacak yarın. öyle bişey varmış. 3 kere kaka tahlili yapıldı çıkmadı bizde ama dr.u hemen amip dedi. canım sıkıldı. neyse sende sütle alakası olduğunu düşünüyorsan bu testi yaptırabilirsin.tekrar sağol. Allahım bebeklerimize şifa versin.

canım sutle alakalı falan olabilir diye kendi yorumum ama bir rahatsızlık olumsuzluk gormedigim için pesine dusmedim kakada amip temizlendi diye biraktım acıkcası sumuksulugun baska bir zararı olmaz heralde bilmiyorum ama

sarmasık evet canmı cesaret edemedim 7 yasında idi berke kafama girmeye basladı sonra 1,5 sene ugrastım olmadı falan e h iste yas farkı etti 9 napalmı boylesi kismetmis aama pes pese yapma taraftarı hiç olmadım akafayı yerim ben simdi bile zor ki oburu koca bebek, hiç pisman degilim bu kadar yılların girmis olmasına aksine boyle çok daha keyifli oldu yine yeniden seklinde
hatta bir9 sene sonra 40 ında da birtane daha dogururum diyorum:))

esra valla çok güzel sıpaların var arkadaşım! allah bağışlasın...

ben yatar. humanamı da içtim. e hala fışkırmıyor! bakalım sabaha nasıl olacak...

ay oglun pekte yakusukluymus beee..opuyorumnanaktanvalla cok tatlilar..allah agzinizin tadini bozmasin..bu arada senin oglun kardesini kiskaniyormu???benimki önceleri yapmiyordu..son günlerdeyse anne sen hep bebisle ilgileniyorsun deyip huzursuzluk yapiyor..insallah daha fazla kiskanclik yapmaz..

anladım.çocuklarında pek tatlı Allah bağışlasın.

buradaym yine neva'nın uyuma töreni var.flüt müziği açtım baalım bunda da sızabilecek mi.umutluyum hergün biraz daha erken saatte uyutabiliyorum.Baalım ne zaman insan gibi bir saatte uyuyacak gece çocuğu

Evrim duygularım bu yönde kuzey'e..ısırma,sıkıştırmak ve yumuşturmak

gecen sene o agacı kurarken,seneye Kuzey ıcın kuracagımı hayal etmıstım.. cok duygulandım bu sene kurarken agacı.. insan paylastıkca çoğalmıyor mu? ne mutlu bıze o zaman.
bende aynis seyleri dusunmustum, gecen hafta kurdum, cok sevdi minik kusum...

Bulgur ıle olan bağım, kişisel soruna dönüşür mü?
psikoterapi almani tavsiye ederim:ecrin_bebek:

gecmis olsun canim, insallah duzelir kisa zamanda..
bence 3-4 saati gecmeze olmaz, disarda kalabiliyor,bi doktoruna danis istersen..

KUZY-DENIZ-SEVVAL masalah kuzulara
SARMASIK kizinda oglunda cok tatli
ESRA masallah cok tatlilar

Brokoli ve karnıbahartn gaz yapmaması ve kokmaması için içine elma veya kabuklarından koyabilirsiniz haşlarken.

esrako maşallah kuzularına.berke adamım zaten

çok işe yaradı flüt her zamaninden önce sızdı.isteyene gönderebilirim

yok canım simdiye kadar hiçç kıskanclık yapmadı kardesine tapıyor odu kopuyor bogazına birsey kaçmıs gibi olunca falan kaldırın çabuk falan panikliyor daha ilerde yaparmı bilmiyorum ama simdilik hersey çok guzel o anlamda
surekli anne buharika birsey ya mucize gibi bir andabizim oldu bizim evimizde falan gibi sozler ediyor çocugm hep kardes istermiste haberim yokmus benim

ıyi geceler kimsecikler yok kaç gündenberi tam giriyorum okuyamadan çıkıyorum..
Çıldırmak üzereyim ya bu kız beni mahvediyor.. Tam doyurup yatırıyorum yarım saat geçmeden ağlıyor.. Meme uçlarım ilk günlerdeki gibi felaket yara olmak üzereler canım çok yanıyor emzirirken annemin dediğine göre dişleri kaşınıyor ve dişlik olarak kullanıyor beni ağlama derecesinde acıtıyor ne yapacağım benimle aynı durumu yaşayan var mı? Birde gece neredeyse saat başı uyanıyor ruh gibi dolanıyorum tüm gün.... Sinir sistemim çöktü resmen yaaa.. Eşimde işi bu aralar yoğun iş arkadaşı izinde ve bende çok yoruluyorum bakamam falan diyor çıldırmamak elde değil...
Bütün beişler çok tatlı Doruk un kova temalı resmi süpper maşallah :))
Yahooom ve sempatik gülüşüne hayranım zaten ...
Şevval kelebeğime kocaman gülüşüne maşallah:)
Kuzeye pembe benim kızımada mavi çok yakışıyor :)
Entel ördek teoşum nasılda yakışmış :)
Esrako kuzularına maşallah çok tatlılar :)
Hayat ve abisi çok güzeller sende pek bir hoşsun daha öncede demiştim ablaları gibi duruyorsun :)
Hepsine Ayy atladıklarım varsa kusura bakmayın..
Esra yahoma geçmiş olsun cnm çocuk doğal besinlerden yana bizim gibi ne bulsa yemiyor :))
Canan 600 gr a az demişsin maşallah bence iyi özde dana gibi emdiği halde 500 gr almış şimdi aklım karıştı ek gidalara başlamış o kadar kilo alan bebekler ben doktora gitmedim daha ve hala sadece meme veriyorum.. fisfisfis
Mercimekim, gelgit geçmiş olsun kızlar...
Browniden bahsedilmiş bugün bende yaptım yarın misafirler var bakalım bu kızla nasıl olacak?? Pis eşime yap dedim tarif ediyor ne kendi yaptı ne kıza baktı :mymeka:
Bu kafayla aklımda bunlar kaldı :sm_confused:

Bu arada Özde galiba yanımızda yatmaya alıştı ben ağladıkça yanımıza aldım zırt pırt beşiğine gitmeyeyim diye o kadar sık uyanınca aldım ve beşikte uyumuyor pek artık zaten icraat yoktu aramıza girdi tam oldu :umursamaz:

Diş çıkardıkları zaman bir jel veriyormuş doktorlar rahatlasın diye annem dedi sana kullanıyordum dedi ondan alsam rahatlar mı acaba?? Dişlik var evde hanımefendi onu beğenmiyorlar zemuszemus

Kırk yılın başında bir girdim kimse yok şaşırdım Özde uyanmadı ama bende fırsattan istifade uyumalıyım kaç günden beri perişanım ... Kendin çal kendin oyna

sarmaşık maşallh size ne kadar genç hatunsun sen öyle iilk kez gördüm fotonu hani böyle yazışmalara falan bakınca seni hep yaşlı bi tip hayal etmiştim ne alakaysa kaydirigubbakcemile3
ben öyle kafamda tipler yaratırım sen bakma bana bebişine oğluna sana kocaman maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…