dogum yaptiran kadinlar gibi kizima kaka yaptirmaya calisiyorum oyl e zor cikarioki icim parcalanio sert ve toptop cikio bende zeytinyagli pamuk vazalinli cubuk iste cabaladim daha icerde cikaramadigi var geri cekio cani aciyinca// gliserinli fitil koydum yumusatsinda cikarsin die ins ise yarar // napcam ben yaaa o ikinirken benim icim parcalanio aglio
ah kiyamam cok iyi anliyorum seni, biz reflu yuzunden koyu kivamli mama aldigimiz icin hep keci boku gibi yapar, sert minik minik, ve dilini dudaklarini arasinda siritir bi ifadeyle ikinir, o yuzden ne zaman kaka yaptigini bilirim hep, hem gulerim hem uzulurum o haline..
[/URL][/IMG]
evet ilaçları kes hemen dedi zaten prof. deneyerek bakacağız dedi. amip çıkmamış neye göre amip dediler. allah bilir banyo suyundan geçmiştir de dedmişlerdirdedi ki aynen öyle dedi.ama kakada amip testi vs. istemedi.ay Allahım yaaaa..bişeylere geç kalmak istemiyorum iyice karıştı herşey. o arada arabamızı çekmişer yasak yere parktan ki her zaman park edenleri görüyoruz. aşı kartını kaybettik falan falan ne b.ktan günse.pozitif düşünmek lazım değilmi.
Diş çıkardıkları zaman bir jel veriyormuş doktorlar rahatlasın diye annem dedi sana kullanıyordum dedi ondan alsam rahatlar mı acaba?? Dişlik var evde hanımefendi onu beğenmiyorlar zemuszemus
ya bu çocuk daha yeni uyudu son günlerde iyice sapıttı yatağına koyuyorum ağlamıyor sürekli türkü çığırıyorr kendi kendine gülüyor yorganını alıp yiyiyor belki bir saat bende uyuyamıyorum yorganı tepesine çekiyor korkuyorum..ne yapacağımı şaşırdım..
sarmaşık maşallh size ne kadar genç hatunsun sen öyle iilk kez gördüm fotonu hani böyle yazışmalara falan bakınca seni hep yaşlı bi tip hayal etmiştim ne alakaysa kaydirigubbakcemile3
ben öyle kafamda tipler yaratırım sen bakma bana bebişine oğluna sana kocaman maşallah
valla ben jelde kullandim ama banamisin demedi..gene huysuz gene huysuz..bende memesini ve disligini buzluga koyup veriyorum..o baya bir rahatlatiyor..Diş çıkardıkları zaman bir jel veriyormuş doktorlar rahatlasın diye annem dedi sana kullanıyordum dedi ondan alsam rahatlar mı acaba?? Dişlik var evde hanımefendi onu beğenmiyorlar zemuszemus
demekki konusmalarimdan böyle bir izlenime kapilmissin..benim icimmi gecmis bacim ne..coluk cocuk derken..:gitme:sarmaşık maşallh size ne kadar genç hatunsun sen öyle iilk kez gördüm fotonu hani böyle yazışmalara falan bakınca seni hep yaşlı bi tip hayal etmiştim ne alakaysa kaydirigubbakcemile3
ben öyle kafamda tipler yaratırım sen bakma bana bebişine oğluna sana kocaman maşallah
canim burada biliyorsun hepimiz sorunlarimizi paylasiyoruz..kimseninde canini sikacagini sanmam..insallah kötü bir durum yoktur..elimden geldigince yardimci olmaya calisirim..hadi resimleri bekliyoruz..günaydınlar....yazamasamda okumaya fırsatım oluyor.... hepiniz ve kuzular iyisiniz maşallah.....
ben pek iyi değilim.... kendimle ilgili sorunlarım var .... oyüzden eskisi kadar girip yazamıyorum.... çünkü yazmaya başlasam kendimi tutamayıp kendimle ilgili gerekli gereksiz konuları yazıp hepinizin canını sıkmak istemiyorum..... kendimi toparladıktan bir müddet sonra dönücem aranıza yeniden.....bilmiyorum yokluğumu farkettinizmi:))))
selin gayet iyi maşallah......artık 5 ay 3 günlük olduk....büyüyoruz.....birazdan resmini eklerim....görüşürüz kendinize iyi bakın hepinizi ve kuzucukları öpüyorum......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?