2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

elifim bende istiyorum flütmüdür nedirr yahoya çeşitli sakinleştirici müzikler dinlettikçe sapıtıyor çığlıklar atıp ayaklarını kollarını etrafa savuruyor sanırım bunun sebebi hamileyken bol bol mezdeke dinlememden kaynaklanıyor çocuk duyduğu her müziği oryantal sanıyor sanırım :bbo:

birde kaynana sorunmu çıkarıyor iki laf edemedik adamakıllı şölee ağız tadıyla dedikodu yapalımm
evrim seninlede konuşmuyoruz kaç gündür alışkanlık yaptınız uleynnn

ya bu çocuk daha yeni uyudu son günlerde iyice sapıttı yatağına koyuyorum ağlamıyor sürekli türkü çığırıyorr kendi kendine gülüyor yorganını alıp yiyiyor belki bir saat bende uyuyamıyorum yorganı tepesine çekiyor korkuyorum..ne yapacağımı şaşırdım..

burcummm banada tarif versin sefa teyzem pirinç unulu mama tarifi yana yakıla tarif diye böğürüyorum burdaa niye yazmadın kaç saattir hee

bu kkaa grubuna tanımadığımız tipler ekleniyor almayalım onları arkadaşlar yaa sadece ağustos anaları olsunnn

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
gypsyesra, dnzyildizi84+

bu misafirr sanırım ça ça ça ayçaaa
yakaladımmmm

günaydınlar....yazamasamda okumaya fırsatım oluyor.... hepiniz ve kuzular iyisiniz maşallah.....

ben pek iyi değilim.... kendimle ilgili sorunlarım var .... oyüzden eskisi kadar girip yazamıyorum.... çünkü yazmaya başlasam kendimi tutamayıp kendimle ilgili gerekli gereksiz konuları yazıp hepinizin canını sıkmak istemiyorum..... kendimi toparladıktan bir müddet sonra dönücem aranıza yeniden.....bilmiyorum yokluğumu farkettinizmi:))))

selin gayet iyi maşallah......artık 5 ay 3 günlük olduk....büyüyoruz.....birazdan resmini eklerim....görüşürüz kendinize iyi bakın hepinizi ve kuzucukları öpüyorum......

ay yavrum benim kaka yapamayınca bi de az emiyorlar

yapsınlar yeterki kakaları bile çooook önemli bizler için

maşallah yerim ben kuzucuğu

çok geçmiş olsun hangi doktora daha çok güvendiysen onun dediklerini ciddiye al bence nacizane fikrim budur

Diş çıkardıkları zaman bir jel veriyormuş doktorlar rahatlasın diye annem dedi sana kullanıyordum dedi ondan alsam rahatlar mı acaba?? Dişlik var evde hanımefendi onu beğenmiyorlar zemuszemus

bize doktor onermedi o jeli, cok zorda kalmadikca vermiyorum dedi, ileride curuk yapabilirmis, dis kasiyicisina alistirin dedi..

bizde ee ee den carki ve tupurme seramonolerine terfi ettik, bi 10 dk kendi kendine konusup oyle uyuyor; deli midir nedir??

beni nasil bi tip yaratmistin kafanda merak ettimlülülülülülü

Diş çıkardıkları zaman bir jel veriyormuş doktorlar rahatlasın diye annem dedi sana kullanıyordum dedi ondan alsam rahatlar mı acaba?? Dişlik var evde hanımefendi onu beğenmiyorlar zemuszemus
valla ben jelde kullandim ama banamisin demedi..gene huysuz gene huysuz..bende memesini ve disligini buzluga koyup veriyorum..o baya bir rahatlatiyor..
demekki konusmalarimdan böyle bir izlenime kapilmissin..benim icimmi gecmis bacim ne..coluk cocuk derken..:gitme:
canim burada biliyorsun hepimiz sorunlarimizi paylasiyoruz..kimseninde canini sikacagini sanmam..insallah kötü bir durum yoktur..elimden geldigince yardimci olmaya calisirim..hadi resimleri bekliyoruz..

dün akşam hipp mama vermeye çalıştık bakalım sonuç yine hüsran
kokusuda güzel gelmedi bana
biberonu ağzına sokuyoruz fakat kafayı bir o yana bir bu yana sallıyor emmemek için yine uykuda vereceğiz mamayı da emziği çıkarıp yerine biberonu veriyorsun emzik emdiğini zannedip anne sütü ya da mama içiyor biz de durum budur
dün ben işteyken 375 ml anne sütü içmiş ben 5 de evdeydim gidince emzirdim ama gün içinde toplam biberon artı emme 1 lt oluyormudur hiç bilmiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…