2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allah sabır versin canım..kolay değil tabiki..

hep gülsün yüzü klon sevvalin
klon şevval süper oldu :))) kaydirigubbakcemile3
Kanatlarını ne saman görces :)
aramıssda kalsın cıkarmıyoruz ortaya malüm olan varr olmayan var nazar mazar deger mazallah...
oyy pamuk gıbı yerım ben onuuu maşalah
miniş, şevval çok datlu =) maşallah diyorum kendisine!
!

canım 38i gecerse zaten hemen fitil yapcaktım ama gecmedı.fuzulı yerede surup vermek istemedım ne bılım 37.8 falan cok asırı yüksek degıl.ben bı prof dinlemıstımde cok yüksekolmayan ateste ates düşürücü vermeyın ilaç müptelası olmasın cocuklar demıstı.bızım doktorumuzda "37.5a kadar normal kabul edıyoruz 37.5u gecerse takıpte ol,38i gecerse fıtılı öle yap demıstı.dungece 2 gıbı normale döndü atesı şimdi 36.5.öle yanı.tabı bırde zaten anlıoyon cocugun halınden,keyfı falan yewrındeydı hastalık atesı olsa farklı olurdu mutlaka.aşı atesı etkılemedı pek şevvalı.ama ben bıraz panık gıbı oldum ya cok yükselırse dıe
KUZY-DENIZ-SEVVAL masalah kuzulara
SARMASIK kizinda oglunda cok tatli
ESRA masallah cok tatlilar

kızı8ma maşşalah diyen herkezeeee teşekkür edıyorum öptük sizi kızımlaaa opuyorumnanaktan

Sarmaşık nekadar gencsın.ilk defa görüyorum senı ve kafamda hep baska canlandırmıstım nedense.özellıkle bukadar genc olabılecegın aklıma gelmedı hiç.maşşalah size kızına oğluna ve sana

Son düzenleme:
selam.bugün ik kez çok mutluyum.tüm hamileliğim ve şu 5 ay sürecinde....biliyorsunuz erken doğum tehdidiyle sürekli yattım.nisanda ayrılmıştım rapor heyet hak getire...ocağın 10 unda işe başlamam lazımdı ve çok üzülüyordum.okulu aradım ve idare bana başlama biz seni başlatırız bebeğine bak sen dedi.ben türkçe öğretmeniyim başlamayacağım diye yeni türkçe öğretmeni gelmiş ders sayım düşmüş şubattada 40 gün raporumu kullancam,okul müdürüm 45 günde sana heyet alırım nisanda başlarsın dedi.başladığımdada 2 gün dersim yok 3 günde sadece 3 er saat.bebeğim 10 aylık olacak başladığımda.bakıcı sorunum olmayacak.çok mutluyum.ne iyi idarecilerim varmış haberim yok.

umarım en kısa zamanda sorunlar çözülür.

ohh maşallah
ne iyi insanlar varmış
alkisalkisalkis

vala benimkide aptamil i icmedi..simdide hic vermiyorum..ek mamalarida zar zor tattirabiliyorum ancak..bende ac olsa yer diyerek fazla israr etmiyorum..gercekten bebekleri anlamak cok zor..
gözün aydin canim..söyle hep güzel haberler alalim degilmi..hihoyyyt

ömür paşanın uyku düzeni oturmaya başladı.gece çok sık uyansada toplamda 11 saat uyuyor hatta şimdi bile uyuyor maşallah.doktorumuz demir ilacında 9 damlada ısrarlı.meyve suyuna yada püresine karıştır ver dedi.kilomoz iyi çok şükür.sütüm az olsada daha var.seebze çorbasınada 6.ayın bitiminde başla dedi.idrar kültürümüzde temiz.diş çıkarıyor sanmıştım çok huzursuzdu eli sürekli ağzında benim parmağımı kemiriyor ama diş çıkarmıyormuş.kabızlığada elma püresini azalt armut suyu ver dedi.kivi muz mandalina portakal yasak gaz yapar dedi.bizden bu kadar...

geçmiş olsun.çabuk geçer gb geliyo anlattığına bakılırsa.rüzgar bir hafta da unutmaz göğüslerini üzülme
fitiliden cikardi ama kaka kaldi ya
pervn geçmiş olsun neden olurki kaka yapamaması.daha çok erken değilmi

maşllah büyümüş artık miniklerimiz.çok güzel bakmış ama
canım hç bi bilgim yok çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir .doktorunu iyi seç derim
gülen kızım

buda herseyı kemiren kızım
çok cici bi poz yakalamışsın gülmek çok yakışmış miniğime allah hep güldürsün
Kım demıs pembe sadece kıslara yakışır dıyeeeeeeee :)))

evriş maşallah oğluna ne yakışıklı olmuş bu annesi.yerim ben onu ya

sarmaşık sen ne hoş hatunmuşsun maşallah sana ve bebelerine.allah ağzınızın tadını bozmasın...

bebeğine demir ilacı verenler tadına hiç baktınızmı??bendeki ferro sanol sadece yahyaya verdiğim kaşığı yaladım şöyle bi bu çocuk yüzünü neden bu kadar çok buruşturuyor diye direk gittim istifra ettim..

evete bende denedim küf kokuyor resmen.artık meyve suyuyla vercem

bu arada arkadaslar sanirim beni kafanizda farkli canlandirmanizin bir sebebide kullanici ismim olabilir..sarmasik benim ilk abone oldugumda uydurup attigim birseydi..aslinda beni hic yansitmaz..tabi ozamanlar buraya bu kadar baglanacagimi bilmiyordum bu yüzden de pek önemsemedim..o yüzden isim degisikligi talebinde bulundum..herhalde izin dönüsü degistiririm..asil ismim özgül.bana ismimle hitab edebilirsiniz..

sarmaşık sen ne hoş hatunmuşsun maşallah sana ve bebelerine.allah ağzınızın tadını bozmasın...
sagol canim..
vala bizimkide hep agzini burustururdu..demekki bundanmis..zavalli bebisler..yedikleri hep tatsiz tuzsuz..:ecrin_bebek:

o derece kötü yani
bizim doktor demir ilacı vermedi ama
bu doktorlar bi alem kimin ne dediği ne önerdiği belli değil

okey Özgül

valiz hazirlamam lazim kizlar..ama totomu kaldiramiyorum bir türlü..malum yarin yolculuk var..bekle Türkiye ben geliyorum..kalkmaliyim kalkacagim kalkarim tamam tamam kalktim..

resmi ekleyemiyorum işyerindeki bilgisayarda bir sorun var sanırım hata veriyor..... ekleyemedim....

sorunumla ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.... eşimin ailesiyle bi sorunum var..... sıkıntılıyım....iş stresi bir yandan, insanlara uğraşmak bir yandan hepsi ağır gelmeye başladı..... moralmen kendimi çökmüş hissediyorum.... artık kendimde sorunlarla başa çıkma çözüm üretme yeteneğimi yitirdim....o kadar gerginimki bazı şeylere sert tepkiler verip olayları dahada büyütmekten korkuyorum..... susup içime atıyorum ama bu beni dahada patlayacak hale getiriyor.....konuşmak ise çözüm değil..... insanın çaresiz kaldığı dönemler olurya sanırım ben o dönemdeyim.....bunlarıda atlatıcaz ama inşallah en az zararla atlatırız....

canım aynı sorunlar bendede var anlatsam yok artık dersiniz.ne yapalım.allaha havale et gitsin sıkma tatlı canını...

bu arda devit3 kullanıyorduk ama artık minadex diye yeni bir vitamine başlıyoruz.bir tatlı kaşığı hemde sulandırmadan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…