günaydınlar....yazamasamda okumaya fırsatım oluyor.... hepiniz ve kuzular iyisiniz maşallah.....
ben pek iyi değilim.... kendimle ilgili sorunlarım var .... oyüzden eskisi kadar girip yazamıyorum.... çünkü yazmaya başlasam kendimi tutamayıp kendimle ilgili gerekli gereksiz konuları yazıp hepinizin canını sıkmak istemiyorum..... kendimi toparladıktan bir müddet sonra dönücem aranıza yeniden.....bilmiyorum yokluğumu farkettinizmi:))))
selin gayet iyi maşallah......artık 5 ay 3 günlük olduk....büyüyoruz.....birazdan resmini eklerim....görüşürüz kendinize iyi bakın hepinizi ve kuzucukları öpüyorum......
klon şevval süper oldu :))) kaydirigubbakcemile3hep gülsün yüzü klon sevvalin
aramıssda kalsın cıkarmıyoruz ortaya malüm olan varr olmayan var nazar mazar deger mazallah...Kanatlarını ne saman görces :)
oyy pamuk gıbı yerım ben onuuu maşalah
miniş, şevval çok datlu =) maşallah diyorum kendisine!
!
canım 38i gecerse zaten hemen fitil yapcaktım ama gecmedı.fuzulı yerede surup vermek istemedım ne bılım 37.8 falan cok asırı yüksek degıl.ben bı prof dinlemıstımde cok yüksekolmayan ateste ates düşürücü vermeyın ilaç müptelası olmasın cocuklar demıstı.bızım doktorumuzda "37.5a kadar normal kabul edıyoruz 37.5u gecerse takıpte ol,38i gecerse fıtılı öle yap demıstı.dungece 2 gıbı normale döndü atesı şimdi 36.5.öle yanı.tabı bırde zaten anlıoyon cocugun halınden,keyfı falan yewrındeydı hastalık atesı olsa farklı olurdu mutlaka.aşı atesı etkılemedı pek şevvalı.ama ben bıraz panık gıbı oldum ya cok yükselırse dıekelebekim vucudun atesle savasmayı ogrenmesi için çok erken benim koca ogluma bile birkaç senedir atesi 38 i geçmesse ilac vermiyouz yeni yeni yani 4-6 yasından once falan çok erken bu tarz atesle savasma durumu diye biliyorum ama saglık konuları her geçen gun degisiyor dr un ne derse otabi yinede
KUZY-DENIZ-SEVVAL masalah kuzulara
SARMASIK kizinda oglunda cok tatli
ESRA masallah cok tatlilar
kızı8ma maşşalah diyen herkezeeee teşekkür edıyorum öptük sizi kızımlaaa opuyorumnanaktanzaten ...
Şevval kelebeğime kocaman gülüşüne maşallah:)
Kuzeye pembe benim kızımada mavi çok yakışıyor :)
Entel ördek teoşum nasılda yakışmış :)
Esrako kuzularına maşallah çok tatlılar :)
Hayat ve abisi çok güzeller sende pek bir hoşsun daha öncede demiştim ablaları gibi duruyorsun :)
:
günaydınlar....yazamasamda okumaya fırsatım oluyor.... hepiniz ve kuzular iyisiniz maşallah.....
ben pek iyi değilim.... kendimle ilgili sorunlarım var .... oyüzden eskisi kadar girip yazamıyorum.... çünkü yazmaya başlasam kendimi tutamayıp kendimle ilgili gerekli gereksiz konuları yazıp hepinizin canını sıkmak istemiyorum..... kendimi toparladıktan bir müddet sonra dönücem aranıza yeniden.....bilmiyorum yokluğumu farkettinizmi:))))
selin gayet iyi maşallah......artık 5 ay 3 günlük olduk....büyüyoruz.....birazdan resmini eklerim....görüşürüz kendinize iyi bakın hepinizi ve kuzucukları öpüyorum......
selam.bugün ik kez çok mutluyum.tüm hamileliğim ve şu 5 ay sürecinde....biliyorsunuz erken doğum tehdidiyle sürekli yattım.nisanda ayrılmıştım rapor heyet hak getire...ocağın 10 unda işe başlamam lazımdı ve çok üzülüyordum.okulu aradım ve idare bana başlama biz seni başlatırız bebeğine bak sen dedi.ben türkçe öğretmeniyim başlamayacağım diye yeni türkçe öğretmeni gelmiş ders sayım düşmüş şubattada 40 gün raporumu kullancam,okul müdürüm 45 günde sana heyet alırım nisanda başlarsın dedi.başladığımdada 2 gün dersim yok 3 günde sadece 3 er saat.bebeğim 10 aylık olacak başladığımda.bakıcı sorunum olmayacak.çok mutluyum.ne iyi idarecilerim varmış haberim yok.
vala benimkide aptamil i icmedi..simdide hic vermiyorum..ek mamalarida zar zor tattirabiliyorum ancak..bende ac olsa yer diyerek fazla israr etmiyorum..gercekten bebekleri anlamak cok zor..dün akşam hipp mama vermeye çalıştık bakalım sonuç yine hüsran
kokusuda güzel gelmedi bana
biberonu ağzına sokuyoruz fakat kafayı bir o yana bir bu yana sallıyor emmemek için yine uykuda vereceğiz mamayı da emziği çıkarıp yerine biberonu veriyorsun emzik emdiğini zannedip anne sütü ya da mama içiyor biz de durum budur
dün ben işteyken 375 ml anne sütü içmiş ben 5 de evdeydim gidince emzirdim ama gün içinde toplam biberon artı emme 1 lt oluyormudur hiç bilmiyorum
gözün aydin canim..söyle hep güzel haberler alalim degilmi..hihoyyytselam.bugün ik kez çok mutluyum.tüm hamileliğim ve şu 5 ay sürecinde....biliyorsunuz erken doğum tehdidiyle sürekli yattım.nisanda ayrılmıştım rapor heyet hak getire...ocağın 10 unda işe başlamam lazımdı ve çok üzülüyordum.okulu aradım ve idare bana başlama biz seni başlatırız bebeğine bak sen dedi.ben türkçe öğretmeniyim başlamayacağım diye yeni türkçe öğretmeni gelmiş ders sayım düşmüş şubattada 40 gün raporumu kullancam,okul müdürüm 45 günde sana heyet alırım nisanda başlarsın dedi.başladığımdada 2 gün dersim yok 3 günde sadece 3 er saat.bebeğim 10 aylık olacak başladığımda.bakıcı sorunum olmayacak.çok mutluyum.ne iyi idarecilerim varmış haberim yok.
geçmiş olsun.çabuk geçer gb geliyo anlattığına bakılırsa.rüzgar bir hafta da unutmaz göğüslerini üzülmedün cildiyeye gittim..göğüslerimin üzerinde ve karın bölgemde kırmızı kırmızı bişiler çıktı..üzeri kabuklaşıyodu ama çıkan kızarık geçmiyodu gün gün çoğalıyodu 1 haftadır..döküntü hastalığı dedi dr..daha çok ateşli bi hastalık sonrası olur dedi..grip ten sonra felan..ama benimki durduk yere oldu..neyse 2 krem verdi, tablet vermedi emzirdiğim için..geçme süresi 1 haftayı bulur hatta daha da yayılırsa korkma dedi..iyice ilerlerse kortizonlu ilaç ve iğne tedavisi veriyoruz dedi..ama yanılmayız genelde seninkisi ilerlemez dedi...
işin kötüsü Rüzgar emerken göğüslerime dokunmayı çok seviyor..şimdi ellerini tutmak zorunda kalıyorum yavrumun ve çok agrasif oluyo, rahat ememiyo..off yaa nerden çıktı bu şimdi..bi an önce geçsin.
pervn geçmiş olsun neden olurki kaka yapamaması.daha çok erken değilmifitiliden cikardi ama kaka kaldi ya
maşllah büyümüş artık miniklerimiz.çok güzel bakmış ama[/URL][/IMG]
canım hç bi bilgim yok çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir .doktorunu iyi seç derimselam anneler! uzun zamandır siteyi takip edemiyorum açıyorum kalakalıyor Urasla uğraşmaktan. 1 haftadır çok üzgünüm. kakasından kan geliyor. geçen hafa kan gelşnce tahlile yolladık lökos,t çıkmış zimaks verdiler.ertesi günü daha çok kan gelince Urası aldık muayeneye gittik.önemli bişey yoktur kakasını yapar yapmaz kakayı örnek için getirin dediler. ama dedim keyfi yok kan man ne alacaksanız alın bakalım bi. kan alıp ultrason baktılar. kanı görünce dr. ciddi enfeksiyon ciddi kansızlık var dedi.ben salya sümük. acil pediatrik gastrentrolojiye götrünbelki hastaneye bile yatırabilirlerdeddi.. ama yinede ben kakasına bakayım dei.kakayı götürdük. gizli kan yok zimaks a devam etsin korkulacak bişey yok demiş bu sferde. bugün hem rutin kontolü vardı hemde prof.dn randevu aldım gastrocuya. neyse sabahki knedi dr.u bu amip zimaksı kesin flagyl içsin 1 hafta sonra görüşelim dedi. e dedim öncekiler böylde dedi. ben kesin eminim dedi. sonra ben rahat edemedim.prof.a gittiküniversite hastanesine. besin alerjisi gibi hiç bişey vermeyin yarın bi kan tahlillerine bakalı. biraz karaciğeride büyük gibi tahlilkerrre göre bişey yaparız dedi. inek sütüne alerji için kan vermemizi ve tam kan testi. istedi. ben oldum salak.şimdi ne dersiniz arkadaşlar.ben ne yapmalıyım. sizde böyle bişey duyan gören varmı yafuu
çok cici bi poz yakalamışsın gülmek çok yakışmış miniğime allah hep güldürsüngülen kızım
buda herseyı kemiren kızım
Kım demıs pembe sadece kıslara yakışır dıyeeeeeeee :)))
bebeğine demir ilacı verenler tadına hiç baktınızmı??bendeki ferro sanol sadece yahyaya verdiğim kaşığı yaladım şöyle bi bu çocuk yüzünü neden bu kadar çok buruşturuyor diye direk gittim istifra ettim..
sagol canim..sarmaşık sen ne hoş hatunmuşsun maşallah sana ve bebelerine.allah ağzınızın tadını bozmasın...
vala bizimkide hep agzini burustururdu..demekki bundanmis..zavalli bebisler..yedikleri hep tatsiz tuzsuz..:ecrin_bebek:bebeğine demir ilacı verenler tadına hiç baktınızmı??bendeki ferro sanol sadece yahyaya verdiğim kaşığı yaladım şöyle bi bu çocuk yüzünü neden bu kadar çok buruşturuyor diye direk gittim istifra ettim..
bebeğine demir ilacı verenler tadına hiç baktınızmı??bendeki ferro sanol sadece yahyaya verdiğim kaşığı yaladım şöyle bi bu çocuk yüzünü neden bu kadar çok buruşturuyor diye direk gittim istifra ettim..
bu arada arkadaslar sanirim beni kafanizda farkli canlandirmanizin bir sebebide kullanici ismim olabilir..sarmasik benim ilk abone oldugumda uydurup attigim birseydi..aslinda beni hic yansitmaz..tabi ozamanlar buraya bu kadar baglanacagimi bilmiyordum bu yüzden de pek önemsemedim..o yüzden isim degisikligi talebinde bulundum..herhalde izin dönüsü degistiririm..asil ismim özgül.bana ismimle hitab edebilirsiniz..
resmi ekleyemiyorum işyerindeki bilgisayarda bir sorun var sanırım hata veriyor..... ekleyemedim....
sorunumla ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.... eşimin ailesiyle bi sorunum var..... sıkıntılıyım....iş stresi bir yandan, insanlara uğraşmak bir yandan hepsi ağır gelmeye başladı..... moralmen kendimi çökmüş hissediyorum.... artık kendimde sorunlarla başa çıkma çözüm üretme yeteneğimi yitirdim....o kadar gerginimki bazı şeylere sert tepkiler verip olayları dahada büyütmekten korkuyorum..... susup içime atıyorum ama bu beni dahada patlayacak hale getiriyor.....konuşmak ise çözüm değil..... insanın çaresiz kaldığı dönemler olurya sanırım ben o dönemdeyim.....bunlarıda atlatıcaz ama inşallah en az zararla atlatırız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?