2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

moralim çok bozuk eşimle ve ailesiyle anlaşamıyorm
gittikçe uzaklaştırıyo beni kendinden farkında değil
çok kötü şeyler oldu kimseye diemedim
çok ağir oldu.bazı şeyler eksiliyo içimde
geçmişi biaz okudum ama devam edemiyorm site kaç kere giriyorm yazamıyorm

sarmaşık..hakkaten çok gençmişsin..yavruların çok tatlı maşallah..

kanatları saklı Şevvale'e maşallah..

Kuzy çok şeker olmuş pembişlerle..hakkaten insanın ısırma,mıncıklama dürtülerini ortaya çıkarıyo bu çocuk..sıkıştırmalık lezzet

sebepleri farklı olsa da hepimizin birtakım sorunları var.en az hasarla atlatmanı diliyorum,Allah yardımcın olsun.

ben de doğumdan beri hep eşimin beni anlamadığını düşünerek kendimi ve onu hırpaladım.ama herkesin empati yeteneği aynı düzeyde değil,açık açık konuşmayı dene.ben bu şekilde hallettim sorunlarımı.bir de Elif Şafak,Siyah Süt adlı kitabında doğum sonrası depresyonunu anlatıyor,en kısa zamanda okumayı ve eşime de okutmayı düşünüyorum,beni anlamasına yardımcı olacağı kanısındayım.sen de bir dene istersen.

selam.doktordan geldik.gidiş sebebimiz ise Akif 2 gundur aglarken sol eliyle kulagını oynaması
bizde acaba kulagımı agrıyor diye şüphelendik götürdük.. hem boy kilo takibi hem burun akıntısı falan neyhse

,çok şükür saglıgımız yerinde. elile vucudunukeşfetmeye başladıgı için kulaklarla oynuyormuş. bi sorun yok
kilo alımımz dogal olarak düşmüş. bu ay sadece 670 gr almış. ek mama önermedi.henuz erken ama 4.aydan sonra myve suyu ile başlarız ddi. onları bi sonraki görüşmemizde anlatacakmış ölçümlerini ve hazırlanışlarını falan
kilomuz 6 670gr
boyumuz 62 olmuş. baş cevresi 43.
azcık koca kafalıyız dedim doktorda güldü.:)
türkiye ortalamalarını okudu ortalamalarla eşit oranda gidiyoruz kilosuda gayte güzel dedi.
tabii sabah uykudan kalkınca gittiğimiz için keyfi yerindeydi. doktor ve yardımcınsı
gülücükleriyle agularıyla kendisine mest etti yavrum..

diş konusuna gelince damakları sertleşmiş ama bu hemen çıkaracak manasına gelmes dedi
zaten ilk dişin çıkması 1-1.5 ay bulur dedi.

bizden haberler böyle çok şükür içim rahatladı.

azcık geçmişi okuyacagım özellikle şevvalin gülen resmni kuzy nin pembe halini vee sarmaşıkı merak ettim hemen bi bakınayım geliyorum

ama kayracım iyi oldugu okudum çok sevindim. işe başlama konusunda

o zaman kayınvaliden gelmesin hatta kayınpederinde gitsin bi zahmet sen nasıl olsa evdesin
yani onların gelmmesi sana daha çok fayda edr sanırım...neyhse döncem ben sana azcık geçmişi okuyayım

herkese mrb istanbuldan yozgata dönüş yaptık sonunda ve dün aşımızı olduk boy kilo gelişim hepsi çok iimiş kilo 7 kg400gr boyu 65 santimmiş tek sorunumuz bugün 3 gün hala çişini yapmadı

yameğe gidiyorum gelince yazacağım..kocam çağırıyor zıpla diyor..bir sürü de alıntı yaptım

kesinlikle okumayı düşünüyorm çünkü sanırım boşanmaya doğru yol aldık
kendimi 2 gündür olabileceklere hazırlamaya çalışıyorm

hamilelik ve doğum sonrası biz bayanlar çok hassas oluyoruz
umarım bir an önce düzelir kendine ve bebeğine zarar gelmeden atlatırsın inş

canım aynı sorunlar bendede var anlatsam yok artık dersiniz.ne yapalım.allaha havale et gitsin sıkma tatlı canını...

oyy oyy kadınların çilesi bitmez
tam türk filmi moduna girdim

Allah sabır versin çevrendekilere de anlayış

minikimin şevvaline maşallah gülünce ayrı bi tatları var bu veledlerin...

pembeli KUZY i çok begendim bizzat düşüncelerimi iletmek için aradım seni evrimcim.. çok tATlı bu yavru yatam ısırmalık yemelik yogurmalık daha ne sayayım. oyyy oyyy

sarmaşık ayy inanamadım o çocuk senin mi hey maşalllah ya kaç yaşındasın ya ayyy maşallah tekrar ne hoş

esrakom esram senn ogluna zaten artiz gibide kızında ayrıbi güzelleşmiş. büyüdükçe ve sanki teni dahada açık olmuş gibi geldi bana dogdugunda daha mı esmerdi bu kız. tontoş yanak:)maşallah sizede...

cok sevındım kayracım bebegın ve senın adına.böle güzel yolunda gitsin hersey inşallah
tubacım maşallah kızına ya çok şirin...
kanatları saklı Şevvale'e maşallah..

saolun kızlar yerimseniben
daha vermedım şevvale ama kokusuna baktım berbattı -tatlicadiarzu- zaten prespektüsünde yemegıne veya meyve suyuna katın diyor.sanırım tadı kötü oldugu için
bende tugba yerimseniben
canım yaa kkıyamam ne oldu?üzülme,sizin aranız cok iyiydi kayınvalıdenle nazar degdi galiba
amaninnnnnnn noluyo herkezde sorunlar kol gezıyor.inşallah boşanma noktasına gelmeden düzelır hersey
maşşallah oğlusuna,herseyın ylunda olmasına sevındım canım.bizim doktorda gecen aykı muayenede öle demişti.3 aydan sonra diş etlerı kaşınmaya baslar 5.aydan sonrada ilk diş patlar dedı.yanı genelde böledır dedi.ama 10.ayına kadar cıkaranda var 3.ayındada bunlar istisnaymıs
herkese mrb istanbuldan yozgata dönüş yaptık sonunda ve dün aşımızı olduk boy kilo gelişim hepsi çok iimiş kilo 7 kg400gr boyu 65 santimmiş tek sorunumuz bugün 3 gün hala çişini yapmadı
yaa tıkalı falan olmasın,yada vucudu susuz kalmıs falan.doktor müdahale gerekır falan demedımı.

Brokoli ve karnıbahartn gaz yapmaması ve kokmaması için içine elma veya kabuklarından koyabilirsiniz haşlarken.

esrako maşallah kuzularına.berke adamım zaten

Mersi yafrum.. guzel bılgı.Ozgur eve gelınce.. naman nallaaahımm bu ne koku der durur hasladıgım zaman.. ıyı oldu.

çok işe yaradı flüt her zamaninden önce sızdı.isteyene gönderebilirim

Lüffen paylaş cıgerım.

kaydirigubbakcemile3

birde kaynana sorunmu çıkarıyor iki laf edemedik adamakıllı şölee ağız tadıyla dedikodu yapalımm
evrim seninlede konuşmuyoruz kaç gündür alışkanlık yaptınız uleynnn

Sabah kendı kendıme dedım kı.. sanırım artık benı semioo buna da alısman lasım dedım,ben kendıme dedım, kendı kendıme korıdordan gecerken,ben dedim.

kaydirigubbakcemile3 Bı akrabalıgınıs far mı bu yavruyla?

bu kkaa grubuna tanımadığımız tipler ekleniyor almayalım onları arkadaşlar yaa sadece ağustos anaları olsunnn

kaydirigubbakcemile3 her cümlen ayrı bı terane senın de be kadın

bize doktor onermedi o jeli, cok zorda kalmadikca vermiyorum dedi, ileride curuk yapabilirmis, dis kasiyicisina alistirin dedi..

neyi neremize süreceğimizi şaşırdıkk,saol yafrum..

bizde ee ee den carki ve tupurme seramonolerine terfi ettik, bi 10 dk kendi kendine konusup oyle uyuyor; deli midir nedir??

kaydirigubbakcemile3 Onun adı Teo..

Çok çok sevındım senın adına.. ne guzel.

selam herkese,devamsızlıktan kalmamışımdır inşallah

Onu Nurdan a mıyavlayacaksın bacım :)

Al benden de o kadar, gezınmem gerektıgı ıcın nıck gereklı ıdı, ısmım alınmıs, yaf ne yapsam ne yapsam, baktım mılletın nıcklerı vıcık vıcık.. miniş,kokiş,tutiş,fundiş,kimdiş.. hatta tırsık fare bıle vardı nıck olarak.. e dedım bende olayım evriş :)) Ay bana sor ne pısmanım ne pısmannn :))

Arkadaslarım, ınan hepımızı kazısanıs ne sorunlar ınanamazsınız, bıraz zaman,bıraz sabır,sükunet, ve de sanırım oyunu kuralına gore oynamak, bırılerıne kendını anlatma cabası hele hele buyuklere asla bı anlam ıfade etmıyor,onların dogruları en dogru.. bıze kalan huzuru saglamak ıcın "he" demek "haklısınız" demek.. ıcınıze atıp da kendınıze zarar vermeyın.. emın olun kımse sızın kadar yıpranmıyordur.

Kuzy çok şeker olmuş pembişlerle..hakkaten insanın ısırma,mıncıklama dürtülerini ortaya çıkarıyo bu çocuk..sıkıştırmalık lezzet

Tesekkur ederım.. hele hele bu tabır tam duvar yazısı kıvamında.. sıkıstırmalık lezzet :)) cok hoş olmus.

yameğe gidiyorum gelince yazacağım..kocam çağırıyor zıpla diyor..bir sürü de alıntı yaptım

Zıplama bence.. artık senın yarımşar kılodan pörsümüş helkelerın var annem.. ben denedım zıplamayı... iiiiiiirençti. sen yapma e mi? hele hele salıfo ya karsı..

afiyet olsun ne yediğini anlat gelince

kaydirigubbakcemile3 sıyrıksın biliyün mü?

Yavrum tlf bılmıyorum nerede, cunku tlfnum sessızde, kuzy uyuyor dıye sessızde ıdı geceden.. kendısıyle karsılasma umudum var.. saol kuzumm aradıgın ıcın.. canım cıgerım.

masallah canim bebisine..bizimkide disler konusunda huysuz ama daha sürer cikmasi herhalde..
masallah kocaman olmus.. ama 3 gündür cisini yapmamasi normal degil bence..kakasi olsa neyse de..bence bir doktora sor..vücudu susuz felan kalmasin..
afiyet olsun..benim yerimede yecokacimcoook
kesinlikle okumayı düşünüyorm çünkü sanırım boşanmaya doğru yol aldık
kendimi 2 gündür olabileceklere hazırlamaya çalışıyorm
canim eminimki gecici bir sürectir..malum bu dönem bizim gibi yeni anneler icin psikolojik olarak zor bir dönem..bu yüzden esinide seviyorsan disaridaki seslere kulak asma ve güclü olmaya calis..sonunda sen ve ailen kazanir..allahim sana ne olursa olsun güc kuvvet versin..:teselli:

Eftelya, çişini yapmaması cok ciddi bi sorun.. bence hemen doktora goturun, acilinden,, 3 gun beklemıssınız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…