resmi ekleyemiyorum işyerindeki bilgisayarda bir sorun var sanırım hata veriyor..... ekleyemedim....
sorunumla ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.... eşimin ailesiyle bi sorunum var..... sıkıntılıyım....iş stresi bir yandan, insanlara uğraşmak bir yandan hepsi ağır gelmeye başladı..... moralmen kendimi çökmüş hissediyorum.... artık kendimde sorunlarla başa çıkma çözüm üretme yeteneğimi yitirdim....o kadar gerginimki bazı şeylere sert tepkiler verip olayları dahada büyütmekten korkuyorum..... susup içime atıyorum ama bu beni dahada patlayacak hale getiriyor.....konuşmak ise çözüm değil..... insanın çaresiz kaldığı dönemler olurya sanırım ben o dönemdeyim.....bunlarıda atlatıcaz ama inşallah en az zararla atlatırız....
moralim çok bozuk eşimle ve ailesiyle anlaşamıyorm
gittikçe uzaklaştırıyo beni kendinden farkında değil
çok kötü şeyler oldu kimseye diemedim
çok ağir oldu.bazı şeyler eksiliyo içimde
geçmişi biaz okudum ama devam edemiyorm site kaç kere giriyorm yazamıyorm
ben de doğumdan beri hep eşimin beni anlamadığını düşünerek kendimi ve onu hırpaladım.ama herkesin empati yeteneği aynı düzeyde değil,açık açık konuşmayı dene.ben bu şekilde hallettim sorunlarımı.bir de Elif Şafak,Siyah Süt adlı kitabında doğum sonrası depresyonunu anlatıyor,en kısa zamanda okumayı ve eşime de okutmayı düşünüyorum,beni anlamasına yardımcı olacağı kanısındayım.sen de bir dene istersen.
resmi ekleyemiyorum işyerindeki bilgisayarda bir sorun var sanırım hata veriyor..... ekleyemedim....
sorunumla ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.... eşimin ailesiyle bi sorunum var..... sıkıntılıyım....iş stresi bir yandan, insanlara uğraşmak bir yandan hepsi ağır gelmeye başladı..... moralmen kendimi çökmüş hissediyorum.... artık kendimde sorunlarla başa çıkma çözüm üretme yeteneğimi yitirdim....o kadar gerginimki bazı şeylere sert tepkiler verip olayları dahada büyütmekten korkuyorum..... susup içime atıyorum ama bu beni dahada patlayacak hale getiriyor.....konuşmak ise çözüm değil..... insanın çaresiz kaldığı dönemler olurya sanırım ben o dönemdeyim.....bunlarıda atlatıcaz ama inşallah en az zararla atlatırız....
canım aynı sorunlar bendede var anlatsam yok artık dersiniz.ne yapalım.allaha havale et gitsin sıkma tatlı canını...
cok sevındım kayracım bebegın ve senın adına.böle güzel yolunda gitsin hersey inşallahselam.bugün ik kez çok mutluyum.tüm hamileliğim ve şu 5 ay sürecinde....biliyorsunuz erken doğum tehdidiyle sürekli yattım.nisanda ayrılmıştım rapor heyet hak getire...ocağın 10 unda işe başlamam lazımdı ve çok üzülüyordum.okulu aradım ve idare bana başlama biz seni başlatırız bebeğine bak sen dedi.ben türkçe öğretmeniyim başlamayacağım diye yeni türkçe öğretmeni gelmiş ders sayım düşmüş şubattada 40 gün raporumu kullancam,okul müdürüm 45 günde sana heyet alırım nisanda başlarsın dedi.başladığımdada 2 gün dersim yok 3 günde sadece 3 er saat.bebeğim 10 aylık olacak başladığımda.bakıcı sorunum olmayacak.çok mutluyum.ne iyi idarecilerim varmış haberim yok.
tubacım maşallah kızına ya çok şirin...
kanatları saklı Şevvale'e maşallah..
daha vermedım şevvale ama kokusuna baktım berbattı -tatlicadiarzu- zaten prespektüsünde yemegıne veya meyve suyuna katın diyor.sanırım tadı kötü oldugu içinbebeğine demir ilacı verenler tadına hiç baktınızmı??bendeki ferro sanol sadece yahyaya verdiğim kaşığı yaladım şöyle bi bu çocuk yüzünü neden bu kadar çok buruşturuyor diye direk gittim istifra ettim..
bende tugba yerimsenibenbu arada arkadaslar sanirim beni kafanizda farkli canlandirmanizin bir sebebide kullanici ismim olabilir..sarmasik benim ilk abone oldugumda uydurup attigim birseydi..aslinda beni hic yansitmaz..tabi ozamanlar buraya bu kadar baglanacagimi bilmiyordum bu yüzden de pek önemsemedim..o yüzden isim degisikligi talebinde bulundum..herhalde izin dönüsü degistiririm..asil ismim özgül.bana ismimle hitab edebilirsiniz..
canım yaa kkıyamam ne oldu?üzülme,sizin aranız cok iyiydi kayınvalıdenle nazar degdi galibaresmi ekleyemiyorum işyerindeki bilgisayarda bir sorun var sanırım hata veriyor..... ekleyemedim....
amaninnnnnnn noluyo herkezde sorunlar kol gezıyor.inşallah boşanma noktasına gelmeden düzelır herseymoralim çok bozuk eşimle ve ailesiyle anlaşamıyorm
maşşallah oğlusuna,herseyın ylunda olmasına sevındım canım.bizim doktorda gecen aykı muayenede öle demişti.3 aydan sonra diş etlerı kaşınmaya baslar 5.aydan sonrada ilk diş patlar dedı.yanı genelde böledır dedi.ama 10.ayına kadar cıkaranda var 3.ayındada bunlar istisnaymısselam.doktordan geldik.gidiş sebebimiz ise Akif 2 gundur aglarken sol eliyle kulagını oynaması
bizde acaba kulagımı agrıyor diye şüphelendik götürdük.. hem boy kilo takibi hem burun akıntısı falan neyhse
,çok şükür saglıgımız yerinde. elile vucudunukeşfetmeye başladıgı için kulaklarla oynuyormuş. bi sorun yok
kilo alımımz dogal olarak düşmüş. bu ay sadece 670 gr almış. ek mama önermedi.henuz erken ama 4.aydan sonra myve suyu ile başlarız ddi. onları bi sonraki görüşmemizde anlatacakmış ölçümlerini ve hazırlanışlarını falan
kilomuz 6 670gr
boyumuz 62 olmuş. baş cevresi 43.
azcık koca kafalıyız dedim doktorda güldü.:)
türkiye ortalamalarını okudu ortalamalarla eşit oranda gidiyoruz kilosuda gayte güzel dedi.
tabii sabah uykudan kalkınca gittiğimiz için keyfi yerindeydi. doktor ve yardımcınsı
gülücükleriyle agularıyla kendisine mest etti yavrum..
diş konusuna gelince damakları sertleşmiş ama bu hemen çıkaracak manasına gelmes dedi
zaten ilk dişin çıkması 1-1.5 ay bulur dedi.
bizden haberler böyle çok şükür içim rahatladı.
yaa tıkalı falan olmasın,yada vucudu susuz kalmıs falan.doktor müdahale gerekır falan demedımı.herkese mrb istanbuldan yozgata dönüş yaptık sonunda ve dün aşımızı olduk boy kilo gelişim hepsi çok iimiş kilo 7 kg400gr boyu 65 santimmiş tek sorunumuz bugün 3 gün hala çişini yapmadı
Brokoli ve karnıbahartn gaz yapmaması ve kokmaması için içine elma veya kabuklarından koyabilirsiniz haşlarken.
esrako maşallah kuzularına.berke adamım zaten
çok işe yaradı flüt her zamaninden önce sızdı.isteyene gönderebilirim
elifim bende istiyorum flütmüdür nedirr yahoya çeşitli sakinleştirici müzikler dinlettikçe sapıtıyor çığlıklar atıp ayaklarını kollarını etrafa savuruyor sanırım bunun sebebi hamileyken bol bol mezdeke dinlememden kaynaklanıyor çocuk duyduğu her müziği oryantal sanıyor sanırım :bbo:
birde kaynana sorunmu çıkarıyor iki laf edemedik adamakıllı şölee ağız tadıyla dedikodu yapalımm
evrim seninlede konuşmuyoruz kaç gündür alışkanlık yaptınız uleynnn
ya bu çocuk daha yeni uyudu son günlerde iyice sapıttı yatağına koyuyorum ağlamıyor sürekli türkü çığırıyorr kendi kendine gülüyor yorganını alıp yiyiyor belki bir saat bende uyuyamıyorum yorganı tepesine çekiyor korkuyorum..ne yapacağımı şaşırdım..
bu kkaa grubuna tanımadığımız tipler ekleniyor almayalım onları arkadaşlar yaa sadece ağustos anaları olsunnn
bize doktor onermedi o jeli, cok zorda kalmadikca vermiyorum dedi, ileride curuk yapabilirmis, dis kasiyicisina alistirin dedi..
bizde ee ee den carki ve tupurme seramonolerine terfi ettik, bi 10 dk kendi kendine konusup oyle uyuyor; deli midir nedir??
selam.bugün ik kez çok mutluyum.tüm hamileliğim ve şu 5 ay sürecinde....biliyorsunuz erken doğum tehdidiyle sürekli yattım.nisanda ayrılmıştım rapor heyet hak getire...ocağın 10 unda işe başlamam lazımdı ve çok üzülüyordum.okulu aradım ve idare bana başlama biz seni başlatırız bebeğine bak sen dedi.ben türkçe öğretmeniyim başlamayacağım diye yeni türkçe öğretmeni gelmiş ders sayım düşmüş şubattada 40 gün raporumu kullancam,okul müdürüm 45 günde sana heyet alırım nisanda başlarsın dedi.başladığımdada 2 gün dersim yok 3 günde sadece 3 er saat.bebeğim 10 aylık olacak başladığımda.bakıcı sorunum olmayacak.çok mutluyum.ne iyi idarecilerim varmış haberim yok.
selam herkese,devamsızlıktan kalmamışımdır inşallah
bu arada arkadaslar sanirim beni kafanizda farkli canlandirmanizin bir sebebide kullanici ismim olabilir..sarmasik benim ilk abone oldugumda uydurup attigim birseydi..aslinda beni hic yansitmaz..tabi ozamanlar buraya bu kadar baglanacagimi bilmiyordum bu yüzden de pek önemsemedim..o yüzden isim degisikligi talebinde bulundum..herhalde izin dönüsü degistiririm..asil ismim özgül.bana ismimle hitab edebilirsiniz..
Kuzy çok şeker olmuş pembişlerle..hakkaten insanın ısırma,mıncıklama dürtülerini ortaya çıkarıyo bu çocuk..sıkıştırmalık lezzet
yameğe gidiyorum gelince yazacağım..kocam çağırıyor zıpla diyor..bir sürü de alıntı yaptım
afiyet olsun ne yediğini anlat gelince
minikimin şevvaline maşallah gülünce ayrı bi tatları var bu veledlerin...
pembeli KUZY i çok begendim bizzat düşüncelerimi iletmek için aradım seni evrimcim.. çok tATlı bu yavru yatam ısırmalık yemelik yogurmalık daha ne sayayım. oyyy oyyy
sarmaşık ayy inanamadım o çocuk senin mi hey maşalllah ya kaç yaşındasın ya ayyy maşallah tekrar ne hoş
esrakom esram senn ogluna zaten artiz gibide kızında ayrıbi güzelleşmiş. büyüdükçe ve sanki teni dahada açık olmuş gibi geldi bana dogdugunda daha mı esmerdi bu kız. tontoş yanak:)maşallah sizede...
selam.doktordan geldik.gidiş sebebimiz ise Akif 2 gundur aglarken sol eliyle kulagını oynaması
bizde acaba kulagımı agrıyor diye şüphelendik götürdük.. hem boy kilo takibi hem burun akıntısı falan neyhse
,çok şükür saglıgımız yerinde. elile vucudunukeşfetmeye başladıgı için kulaklarla oynuyormuş. bi sorun yok
kilo alımımz dogal olarak düşmüş. bu ay sadece 670 gr almış. ek mama önermedi.henuz erken ama 4.aydan sonra myve suyu ile başlarız ddi. onları bi sonraki görüşmemizde anlatacakmış ölçümlerini ve hazırlanışlarını falan
kilomuz 6 670gr
boyumuz 62 olmuş. baş cevresi 43.
azcık koca kafalıyız dedim doktorda güldü.:)
türkiye ortalamalarını okudu ortalamalarla eşit oranda gidiyoruz kilosuda gayte güzel dedi.
tabii sabah uykudan kalkınca gittiğimiz için keyfi yerindeydi. doktor ve yardımcınsı
gülücükleriyle agularıyla kendisine mest etti yavrum..
diş konusuna gelince damakları sertleşmiş ama bu hemen çıkaracak manasına gelmes dedi
zaten ilk dişin çıkması 1-1.5 ay bulur dedi.
bizden haberler böyle çok şükür içim rahatladı.
masallah kocaman olmus..herkese mrb istanbuldan yozgata dönüş yaptık sonunda ve dün aşımızı olduk boy kilo gelişim hepsi çok iimiş kilo 7 kg400gr boyu 65 santimmiş tek sorunumuz bugün 3 gün hala çişini yapmadı
afiyet olsun..benim yerimede yecokacimcoookyameğe gidiyorum gelince yazacağım..kocam çağırıyor zıpla diyor..bir sürü de alıntı yaptım
canim eminimki gecici bir sürectir..malum bu dönem bizim gibi yeni anneler icin psikolojik olarak zor bir dönem..bu yüzden esinide seviyorsan disaridaki seslere kulak asma ve güclü olmaya calis..sonunda sen ve ailen kazanir..allahim sana ne olursa olsun güc kuvvet versin..:teselli:kesinlikle okumayı düşünüyorm çünkü sanırım boşanmaya doğru yol aldık
kendimi 2 gündür olabileceklere hazırlamaya çalışıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?