aferim böyle müdürleri takdir etmek lazım gözün aydın canım benim müdürde ücretsiz izin dilekçesini ve raporları izne çevirmekten aciz arada bir de olsa me de işi bilen insanlar çıkıyoselam.bugün ik kez çok mutluyum.tüm hamileliğim ve şu 5 ay sürecinde....biliyorsunuz erken doğum tehdidiyle sürekli yattım.nisanda ayrılmıştım rapor heyet hak getire...ocağın 10 unda işe başlamam lazımdı ve çok üzülüyordum.okulu aradım ve idare bana başlama biz seni başlatırız bebeğine bak sen dedi.ben türkçe öğretmeniyim başlamayacağım diye yeni türkçe öğretmeni gelmiş ders sayım düşmüş şubattada 40 gün raporumu kullancam,okul müdürüm 45 günde sana heyet alırım nisanda başlarsın dedi.başladığımdada 2 gün dersim yok 3 günde sadece 3 er saat.bebeğim 10 aylık olacak başladığımda.bakıcı sorunum olmayacak.çok mutluyum.ne iyi idarecilerim varmış haberim yok.
resmi ekleyemiyorum işyerindeki bilgisayarda bir sorun var sanırım hata veriyor..... ekleyemedim....
sorunumla ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.... eşimin ailesiyle bi sorunum var..... sıkıntılıyım....iş stresi bir yandan, insanlara uğraşmak bir yandan hepsi ağır gelmeye başladı..... moralmen kendimi çökmüş hissediyorum.... artık kendimde sorunlarla başa çıkma çözüm üretme yeteneğimi yitirdim....o kadar gerginimki bazı şeylere sert tepkiler verip olayları dahada büyütmekten korkuyorum..... susup içime atıyorum ama bu beni dahada patlayacak hale getiriyor.....konuşmak ise çözüm değil..... insanın çaresiz kaldığı dönemler olurya sanırım ben o dönemdeyim.....bunlarıda atlatıcaz ama inşallah en az zararla atlatırız....
allah yardımcınız olsun inşallah geçiici bi dönemdirmoralim çok bozuk eşimle ve ailesiyle anlaşamıyorm
gittikçe uzaklaştırıyo beni kendinden farkında değil
çok kötü şeyler oldu kimseye diemedim
çok ağir oldu.bazı şeyler eksiliyo içimde
geçmişi biaz okudum ama devam edemiyorm site kaç kere giriyorm yazamıyorm
esrako nası güzeller ikiside oğlunda çok yakuşuklu maşallah
gözün aydın canımselam.doktordan geldik.gidiş sebebimiz ise Akif 2 gundur aglarken sol eliyle kulagını oynaması
bizde acaba kulagımı agrıyor diye şüphelendik götürdük.. hem boy kilo takibi hem burun akıntısı falan neyhse
,çok şükür saglıgımız yerinde. elile vucudunukeşfetmeye başladıgı için kulaklarla oynuyormuş. bi sorun yok
kilo alımımz dogal olarak düşmüş. bu ay sadece 670 gr almış. ek mama önermedi.henuz erken ama 4.aydan sonra myve suyu ile başlarız ddi. onları bi sonraki görüşmemizde anlatacakmış ölçümlerini ve hazırlanışlarını falan
kilomuz 6 670gr
boyumuz 62 olmuş. baş cevresi 43.
azcık koca kafalıyız dedim doktorda güldü.:)
türkiye ortalamalarını okudu ortalamalarla eşit oranda gidiyoruz kilosuda gayte güzel dedi.
tabii sabah uykudan kalkınca gittiğimiz için keyfi yerindeydi. doktor ve yardımcınsı
gülücükleriyle agularıyla kendisine mest etti yavrum..
diş konusuna gelince damakları sertleşmiş ama bu hemen çıkaracak manasına gelmes dedi
zaten ilk dişin çıkması 1-1.5 ay bulur dedi.
bizden haberler böyle çok şükür içim rahatladı.
herkese mrb istanbuldan yozgata dönüş yaptık sonunda ve dün aşımızı olduk boy kilo gelişim hepsi çok iimiş kilo 7 kg400gr boyu 65 santimmiş tek sorunumuz bugün 3 gün hala çişini yapmadı
selam.doktordan geldik.gidiş sebebimiz ise Akif 2 gundur aglarken sol eliyle kulagını oynaması
bizde acaba kulagımı agrıyor diye şüphelendik götürdük.. hem boy kilo takibi hem burun akıntısı falan neyhse
,çok şükür saglıgımız yerinde. elile vucudunukeşfetmeye başladıgı için kulaklarla oynuyormuş. bi sorun yok
kilo alımımz dogal olarak düşmüş. bu ay sadece 670 gr almış. ek mama önermedi.henuz erken ama 4.aydan sonra myve suyu ile başlarız ddi. onları bi sonraki görüşmemizde anlatacakmış ölçümlerini ve hazırlanışlarını falan
kilomuz 6 670gr
boyumuz 62 olmuş. baş cevresi 43.
azcık koca kafalıyız dedim doktorda güldü.:)
türkiye ortalamalarını okudu ortalamalarla eşit oranda gidiyoruz kilosuda gayte güzel dedi.
tabii sabah uykudan kalkınca gittiğimiz için keyfi yerindeydi. doktor ve yardımcınsı
gülücükleriyle agularıyla kendisine mest etti yavrum..
diş konusuna gelince damakları sertleşmiş ama bu hemen çıkaracak manasına gelmes dedi
zaten ilk dişin çıkması 1-1.5 ay bulur dedi.
bizden haberler böyle çok şükür içim rahatladı.
Eftelya, çişini yapmaması cok ciddi bi sorun.. bence hemen doktora goturun, acilinden,, 3 gun beklemıssınız zaten
arkadaşlar,ben doktorun verdiği devit'i kullanıyordum,sağlık ocağındaki ebe ACD3 verdi,diğerini bırakıp ona başlamamı söyledi.başlamıştım,cuma günü doktorumuz 'onun şu an sadece d vitaminine ihtiyacı var.' deyip ACD3'ü bırakmamı söyledi.siz ne kullanıyorsunuz?
azcık geçmişi okuyacagım özellikle şevvalin gülen resmni kuzy nin pembe halini vee sarmaşıkı merak ettim hemen bi bakınayım geliyorum
ama kayracım iyi oldugu okudum çok sevindim. işe başlama konusunda
o zaman kayınvaliden gelmesin hatta kayınpederinde gitsin bi zahmet sen nasıl olsa evdesin
yani onların gelmmesi sana daha çok fayda edr sanırım...neyhse döncem ben sana azcık geçmişi okuyayım
moralim çok bozuk eşimle ve ailesiyle anlaşamıyorm
gittikçe uzaklaştırıyo beni kendinden farkında değil
çok kötü şeyler oldu kimseye diemedim
çok ağir oldu.bazı şeyler eksiliyo içimde
geçmişi biaz okudum ama devam edemiyorm site kaç kere giriyorm yazamıyorm
kızlar buraya kar yağıyor.çocukken annem ilk karı gördüğünde dilek tut derdi,aklıma geldi dilek tuttum hepimizin adına.allahım kabul eder inşallah...
kayra kaynananmı gelecek yaa berbat bir durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?