2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hamileyken birkez aramadılar nasılsın diye.hastanelerde serumlar altında yatarken aman herşey olacağına varır derlerdi bebeğimi kaybettiğimde boşver hayatına bak salla derlerdi.şimdi yavrum kıymete bindi.allahım aklıma mukayet olsun.kayınpederim vardı 10 gündür çen çen çene.bebeğime bakamadığımı bile iddia etti.ömürü hastalandırdı düşürdü gitti...yani silkelersen sorun çok ROSEWıND.ama sabır...

kayraaaaaaa canm ya sen evdesn kaynanan niegelio....EŞİN mudahale edemezmi gelmemesi için hayır normal iinsan olsa gelsin otursun sevsn torununu ama bahsigeçen ssenn kaynananklava:

kadının umrundamı sanıyorsun.laf sokmaya geliyor.2 aylıkken ömür mercimek çorbası içiriyordu ya şimdi mantı yedirir korkarım.ama artık sabrım kalmadı.bebeğim herşeyden değerli ve ben ona lazımım.laf sokarsa cevabını vercem.eşim arkandayım sana karışamaz dedi.ama ömürü çok ciddi acıtıyorlar severken.sert ve kötü oluyor.ne yapayım canım ya...

meltemcim kaşık biberonlar var ben kullanıyorum onlardan al ya da kaşıkla devam et ben kaşık biberonu alana kadar bizimki kaşığa alışmıştı birkaç denemeden soınra alışıyorlar

meltemcim kaşık biberonlar var ben kullanıyorum onlardan al ya da kaşıkla devam et ben kaşık biberonu alana kadar bizimki kaşığa alışmıştı birkaç denemeden soınra alışıyorlar

valla bir tek kaşık biberon almadım
nuby nin süt annesi denen biberonunu bile aldım ama inatçı kızım illaki orjinal meme istiyor ya
4 gün işteyim ben
moralim bozuldu yine yaa

afiyet olsun ne yediğini anlat gelince
zalat tabağı çorba meyve suyu
Eftelya, çişini yapmaması cok ciddi bi sorun.. bence hemen doktora goturun, acilinden,, 3 gun beklemıssınız zaten
bence de kaka demek istediysen bilemem zira benim saray kadını,konaklarda büyümüş,nazenin kayganam kaka demez asla kakaya da çiş der adını anmaz.
evet canım 13 ocak sabah 8,30 da hayatım kararacak.hemde 2 ay...
Allah yardımcın olsun.iyi yanlarıda var benimki sağolsun yamek,çamaşır,bulaşık işlerinde çok yardımcı nevaya da güzel bakıyor ama gününügününe uymuyor birgün iyi bir gün asık suratlı kasıntıdır pek konuşmaz ha bir de rejim yapıyor falan.esram canım sana da cevap vermiş oldum kayganayla ilgili
ya hu bu KKAA grubuna benm isteğimi kim onaylıyacak bi el atıverin hadeee
bi bakiyim admin olaraktan.

kızlar ilginizi cekermı bılmıyom ama bı program buldum.photoshop programı.okadar guzel seyler varkı merak edene bı kac resım eklım.adıda MAGıC PHOTO EDıTOR.Eşim rapishare die bi siteye üye ordan indirdi.baska yerdendee indiriliyo sanırım.

miniiiiiiiiiiiiiiiiiiiik istiyom istiyom istiyom..

ritmi anladın sen

ben devit kullanıyom
kızlar buraya kar yağıyor.çocukken annem ilk karı gördüğünde dilek tut derdi,aklıma geldi dilek tuttum hepimizin adına.allahım kabul eder inşallah...
aaa karmııı,bakalım biz nezaman görcez ilk karı.cok severım yagarken izlemeyede gezmeyede bayılırım.
valla bir tek kaşık biberon almadım
nuby nin süt annesi denen biberonunu bile aldım ama inatçı kızım illaki orjinal meme istiyor ya
4 gün işteyim ben
moralim bozuldu yine yaa
kıyamam yaaa,üsülme alısır inşallah biberona
miniiiiiiiiiiiiiiiiiiiik istiyom istiyom istiyom..

ritmi anladın sen

yerimseniben anladım.burdan atsam tutarmısın pekki
çekiill kafana gelmesınn :tomato:

ay valla senin kayinpederinle kaynanani duyunca ben deli oluyorum valla..sikisirsan bu yöntemi kullan.kaydirigubbakcemileolmadi bunu :mymeka:
ay kasik biberonuda ilk defa duydum.nasil biseymiski acaba..:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…