2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dunden beri giremedim ecenin kakasi yumusamadi naptiysam.. emıo kakası gelı ahlıo cıkaramıo yada katı bı top zorla cıkarıo o aglıo ben aglıorum ... elma puresı suyu zeytınyag vs vs ..hepsını denedım corbasına patates koymadım hala sert kakası sanırım alısması lazım...bıraz gecmısı okıyım bugun gezmeye gıttık ordada benı malamat ettı cıktım geldım eve. herkesı yabancıladı agladı yapıstı bana cok az uyudu .. sımdı evdeyız kaca kaca geldım walla..

aksamda mamadan sonra uyudu yarım saat gectı gıttım baktım amann bakıo bu ya uyumamıs (sefa teyze edasıyla:)) kaldırdım pıspıslıycam elını agzına bı soktu bı kusturdu kendını buyuk adam oyle kusmaz mıdedekı hepsı bosaldı ust bas degıstık halıyı sıldım pıspıslıom uyumuo emzırdım bosalan yer dolsun dıe sonra 11 de gozu kapalı emzırdım ama emraha dedım bu gece bıze uyku yok dıe sut doyurmuo cunku. saat 1 3 bakmadım ama sanırım 5 yada 6ydı uyandımızırdadı son uyandıgında besıgını salladım artık uyuttum oyle boyle sabahladık

bıde arkadas ananas al dedı kabızlıga ıı gelıomus aldım bıtane ama emzıren anneler yemesın bebeklerde 6.aydan ıtıbaren yazıo nette yanı bebelacın ananaslı meyvesı varda onda 6.aydan ıtıbaren verın yazıo

sarmasık yazdım canım vazıyetımı... resımlerınızı gordum Allah agıslasın meleklerını cok gzeller sende oyle..

sevvalın resımlerde harıka kaslarına hastayım bu kızın ben

kuzeyınde dudaklarını kofte yapıp poz vermesı yokmu allam ya tontişş

cennet annelerin ayağının altına boşuna serilmiyor

canim gecmis olsun..sanirim yedigi ek besinler ilk etapta agir gelmis olmali..bir süre vermemeye calis..artk mama ve anne sütüyle devam et..birde su el sokmalari yokmu beni deli ediyor..

Ya tuba harİkaymıŞ ama ben hİÇbİrŞey İndİrenİyorum netten
bende beceremıyom prograın adını söledım koçiş indirdi kayracım

ahh kıyamam yavruma.tabı bagırsakları boşaltamadıya ondan kusmustur okadar.inşallah rahatlar ecoş.kulak pamuguna zeytınyag sürünce içeri sokuyon dımı onu.

ESRKOO ece cok ama cok guzellesıo gunden gune sızın ısınız var bunla abısıde cok yakısıklı hatunlar kapcak elınden. Allah bagıslasın canım cocuklarını.ıns bırbırıne cok baglı kardesler olsunlar

allahımçok mutluyum isebaslamamab irkaç hafta kala ece uç gundursıklıkla ayakta uyumaya basladı bazılarınız sallanmadan uyumaya alıstırmaya calısıyorsunuz bense tam tersi benden ayrılsın ayaktauyusun diye ugrasıyorum
kendi kendine uyusun diye bir istegim asla olmadı çunku memede uyuması beni acayip bagladıgı ve 5aylık olcak bir bebegi hala bir saatbırakıp uyanıkken yani çıkamadıgım için biryere acayip bunalmıs durumdayım
hatta ara ara bu aglarsa uykusu gelip meme yok diye bakıcıkacıp giderse ne yaparım endiseleri hissettim
su ara ayakta uyumasına nasıl mutlu oldugumu anlatamam saatlerce sallamakg erekmiyor bes dk içinde uyuyor insallah zamanla bu sure artmaz

pervincim ve cocuklarıma iltifatlarını ileten tum arkaasalr tesekurrlerim sunarım

bazen aksam ikisinnide odasına girip bakıyorum ustleri falna ortukmu diye oyle guzel ir duygu ki iki tane çocua sahıp olmak zor tamam ama çok da guzel kesinlikle kardes tavsiye ediyorum sizlerede onları kucak kucaga gormek buyuk bir mutluluk
ece en çok abisine heyecanlanıyor mesela onu gordumu gozlerinin içi guluyor

pervin bu arada kabızlık için elma puresinide birak arkadasım armut ver armut kesinlikle bagrısak yumusatır

gullum kız m akif tam 4 aylıkkenmi 6670gr di bizim ece de oyle tam tamına bu kiloda çıktı 4 aylıkken boyda 65 cm boyu boyuna huyu huyuma derler ya ne yapsak kertsekmi bunları:)))))

kafa bizimdekocmana hatırlamıyorum amakafa olcusunu 44 bile olabilir oyle bir rakam aklımdakalmıs

bu arada bizim kiz gunden gune renk deistirior daha bir beyazlıyor saclar daha bir acılıyor sanırım babasının renklerinde olcak esimkoyu sarı saclı ela gozlu berke ise banabenziyor esmer kız acık olcak hep oldum olası kara insanlara hayranım kızımında kara bocek olmasını çok isterdim ama acık olması kismetmis bekleyip gorcezsoyle bir yas simasini falan nasıl merak edtiyroum eminim sizlerde ediyorsunuzdur sesi nasıl olcak anne diyisi nasıl olcakk allahım hele sizler içinnebuyuk mutluluk olcak anne dediklerinde ilk çocguunuz çogunuzun çunku

glıserınlı fıtılın yarısını zeytınyaga bulayıp koydum onl beraber cıktı cogu sonrada fıtılı gerı koydum ıcerdekını yumusatsın dıe...

glıserınlı fıtılın yarısını zeytınyaga bulayıp koydum onl beraber cıktı cogu sonrada fıtılı gerı koydum ıcerdekını yumusatsın dıe...

ya senin oglan kenan imirzalioglunun gelecekteki versiyonu gibi annesi:smiley-cool:..zaten erkegin esmeri makbuldür her zaman..(gerci benim esim ve de oglum sarisin ama..)neyse benimkide kivanc tatlitug olsun bari..sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…