dunden beri giremedim ecenin kakasi yumusamadi naptiysam.. emıo kakası gelı ahlıo cıkaramıo yada katı bı top zorla cıkarıo o aglıo ben aglıorum ... elma puresı suyu zeytınyag vs vs ..hepsını denedım corbasına patates koymadım hala sert kakası sanırım alısması lazım...bıraz gecmısı okıyım bugun gezmeye gıttık ordada benı malamat ettı cıktım geldım eve. herkesı yabancıladı agladı yapıstı bana cok az uyudu .. sımdı evdeyız kaca kaca geldım walla..
aksamda mamadan sonra uyudu yarım saat gectı gıttım baktım amann bakıo bu ya uyumamıs (sefa teyze edasıyla:)) kaldırdım pıspıslıycam elını agzına bı soktu bı kusturdu kendını buyuk adam oyle kusmaz mıdedekı hepsı bosaldı ust bas degıstık halıyı sıldım pıspıslıom uyumuo emzırdım bosalan yer dolsun dıe sonra 11 de gozu kapalı emzırdım ama emraha dedım bu gece bıze uyku yok dıe sut doyurmuo cunku. saat 1 3 bakmadım ama sanırım 5 yada 6ydı uyandımızırdadı son uyandıgında besıgını salladım artık uyuttum oyle boyle sabahladık
canim gecmis olsun..sanirim yedigi ek besinler ilk etapta agir gelmis olmali..bir süre vermemeye calis..artk mama ve anne sütüyle devam et..birde su el sokmalari yokmu beni deli ediyor..dunden beri giremedim ecenin kakasi yumusamadi naptiysam.. emıo kakası gelı ahlıo cıkaramıo yada katı bı top zorla cıkarıo o aglıo ben aglıorum ... elma puresı suyu zeytınyag vs vs ..hepsını denedım corbasına patates koymadım hala sert kakası sanırım alısması lazım...bıraz gecmısı okıyım bugun gezmeye gıttık ordada benı malamat ettı cıktım geldım eve. herkesı yabancıladı agladı yapıstı bana cok az uyudu .. sımdı evdeyız kaca kaca geldım walla..
aksamda mamadan sonra uyudu yarım saat gectı gıttım baktım amann bakıo bu ya uyumamıs (sefa teyze edasıyla:)) kaldırdım pıspıslıycam elını agzına bı soktu bı kusturdu kendını buyuk adam oyle kusmaz mıdedekı hepsı bosaldı ust bas degıstık halıyı sıldım pıspıslıom uyumuo emzırdım bosalan yer dolsun dıe sonra 11 de gozu kapalı emzırdım ama emraha dedım bu gece bıze uyku yok dıe sut doyurmuo cunku. saat 1 3 bakmadım ama sanırım 5 yada 6ydı uyandımızırdadı son uyandıgında besıgını salladım artık uyuttum oyle boyle sabahladık
bende beceremıyom prograın adını söledım koçiş indirdi kayracımYa tuba harİkaymıŞ ama ben hİÇbİrŞey İndİrenİyorum netten
dunden beri giremedim ecenin kakasi yumusamadi naptiysam.. emıo kakası gelı ahlıo cıkaramıo yada katı bı top zorla cıkarıo o aglıo ben aglıorum ... elma puresı suyu zeytınyag vs vs ..hepsını denedım corbasına patates koymadım hala sert kakası sanırım alısması lazım...bıraz gecmısı okıyım bugun gezmeye gıttık ordada benı malamat ettı cıktım geldım eve. herkesı yabancıladı agladı yapıstı bana cok az uyudu .. sımdı evdeyız kaca kaca geldım walla..
sevvalın resımlerde harıka kaslarına hastayım bu kızın ben
ya senin oglan kenan imirzalioglunun gelecekteki versiyonu gibi annesi:smiley-cool:..zaten erkegin esmeri makbuldür her zaman..(gerci benim esim ve de oglum sarisin ama..)neyse benimkide kivanc tatlitug olsun bari..sengözlerimebaksanabgullum kız m akif tam 4 aylıkkenmi 6670gr di bizim ece de oyle tam tamına bu kiloda çıktı 4 aylıkken boyda 65 cm boyu boyuna huyu huyuma derler ya ne yapsak kertsekmi bunları:)))))
kafa bizimdekocmana hatırlamıyorum amakafa olcusunu 44 bile olabilir oyle bir rakam aklımdakalmıs
bu arada bizim kiz gunden gune renk deistirior daha bir beyazlıyor saclar daha bir acılıyor sanırım babasının renklerinde olcak esimkoyu sarı saclı ela gozlu berke ise banabenziyor esmer kız acık olcak hep oldum olası kara insanlara hayranım kızımında kara bocek olmasını çok isterdim ama acık olması kismetmis bekleyip gorcezsoyle bir yas simasini falan nasıl merak edtiyroum eminim sizlerde ediyorsunuzdur sesi nasıl olcak anne diyisi nasıl olcakk allahım hele sizler içinnebuyuk mutluluk olcak anne dediklerinde ilk çocguunuz çogunuzun çunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?