2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hehe sagol ozgulcum severim kenan ı esmer erkekleride severimhep uzun boylu esmer bir kocam olsun istedim uzun boyu bulduk 190 cm lik ama sarı kardesim:) kıvanc a dapek benzemiyor napalım kader kismet:) aynen erkekdebeyaz sevmem esmer olsun kızda idare ederiz beyaztenliyi

yok oglum henuz 3 ay 2 haftalık yani 3.5 aylık...

esra kertme konusunda benim oglum DEVA yla sözlü.. ayşin verdi kızını ogluma..

DORUKun kız versiyonu gelinim var benim:)

burcummm banada tarif versin sefa teyzem pirinç unulu mama tarifi yana yakıla tarif diye böğürüyorum burdaa niye yazmadın kaç saattir hee

kusum ben kc kez yazdım . 3 tatlı kasıgı pırınc ununu 1 bardak suda pısırıosun ılıyınca devam mamasından 6 olcek toz halınde katıosun karıstırıp verıosun yahoya:)

KAYRA cok sevindim senin adina, keske benimde bole bi sansim olaydi..

PINKY masallah kuzuna

EFTALYA 3 gundur cis yapmamak yasamla bagdasmaz, kaka demek istedin sanirim..gecmis olsun..

BABY ecos guzelce micar insallah..

allahim cok mutluyum raporum bitiyor, bu aksam teslim edip rahatliycam, 1 hafta daha sik disini sonra 10 gun noel tatili:)))))))))

tazem burcum

dun pırasa bulgur ve rezene üçlüsünden sonra fışır fışır fışkırdınmı bebeeeeeeem merak ettim faydası oldumu?

ogluma muzikli oyuncak almak istiyorum tavsiyeleriniz lutfen. yamacımda e-bbek magazası varda söylmesi ayıp gidip alacam ama orda bakı mak istemiyorum gidip şu oyunca bakmıştım demek istiyorum....heheh

şaka bi yana hakkaten tavsiyeleriniz nelerdir..

cuma gunu misafirlerim gelecek. onlar için milli pastamız ilan ettiğim
EVRıMıN BROVNı sini yapcagım yanında TALAŞ BÖREĞı ee bide MAKARNA SALATASI yapıjam:)

nie mi yazdım bunları karnım acıkdı aklımdan geçip duruyor bunlar o sebepden şey ettimdi...

defnem damlam öle herkeşlere cevabını ayrı mjlarda yazmakla monolog sayılmaz doludolu bişeyler yazman lazım. baknızı evrim hanım neler yazıyor monolglarında....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…