2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nurdaaaaaaaaan sevindim senin adına.. 10 gun tatil ohh ne guzelll

bu arada paris gezinizden bahsetmedin?TEO nasıldı uslu durdumu?

vee senden istek TEO nun şu eşekli kostumuyle bi resim istiyorum...

merhaba arkadaşlar ....dünden beri evimim yaşanmışlığı ile savaş veriyorum çamaşır hiç bitmiyor yıka katla kurut kış günüde zor oluyor hiç dağınıklık bitmiyor o yüzden ...eşimde işlere yardım etmekten bıkmış dün azcuk tartıştık beni anlamıyorsun kaç gecedir uykusuzum sen gipip horul horul uyuyorsun ..neyse lafı fazla uzatmamayayım yanlız başıma ev iş çocuk eş arası koşturuyorum..nezman iflas decem belli olmaz ama rabbim güç veriyor bu saat oldu daha yeni oturdum arada sizlere bakayım dedim çünkü birazdan geri kalakcağım yusuf beyin mama saati kızım okuldn gelecek yemek yapılaca cek cak cak....
yarında kızımı pisikoloğa götüreceğim eşim görev yerindeki bir olaydan dolayı savcıyla işi var o gelemiyor abim götürecek bizi ..geçen sefer gittiğimizde bir biz bir öğretmennin dolduracağı belirti tarama envanteri vermişti dohtur hanım öğretmenimizden gelen rapor baya umutlandırdı çünkü anasınıfında gözümüz korkmuştu ilk dönem neyse bakalım yarın nasıl geçecek...yusuf beyimde ablasından şifayı kapmış annem gelip bakacak ..onu dışarı çıkarmayacağım...heheh rapor verir gibi hissettim kendimi sanki beni merak eden varda ..herkesin kendine göre işi sorunu sıkıntısı var ..

geçmişe bakayım desem vakit yok ama arada sarmaşığı ve oğlunun resimlerini gördüm maşallah genç annemize ...
esrako senin kuzularında çok güzellerya maşallah ikisinede ...ikisininde yanaklarından mis kokulu öpsem olarmı annesi ..
derya kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...hepiciğinizi şimdülük öptümmmmmmmmmmmmmmm

ozgul sen nerdesn Almanyadamı
evet canim..ama yarin kismetse karadenizdeyim..hihoyyyt
ay masallah. ne kadar sevimli ve güzel bir bebek bu ya..pamuk pamuk..annesi buna kiyipta insan sevemez bile ya..
su camasiri bana demeyin ya..valla birgün camasirlarin arasinda bogulacagim..yika yika bitmiyor-tatlicadiarzu- ..allah hepimize kolaylik versin..

nurdaaaaaaaaan sevindim senin adına.. 10 gun tatil ohh ne guzelll

bu arada paris gezinizden bahsetmedin?TEO nasıldı uslu durdumu?

vee senden istek TEO nun şu eşekli kostumuyle bi resim istiyorum...

paris gezisi pek super degildi tatlim, hava soguktu, teo pek durmadi, donus kabustu durmadan agladi, oto koltuguna oturmak istemedi v.s.:))

hangi esekli resim tatlim , anlamadim, zira suan beynim pelte olmus durumda, bii hatirmlativer bakem??kafamçokkarıştı

milli KISIR imizi unutma:))

senın adına cok sevındım esracım.hadı gözünaydın diyelım ozaman
şevvalim kelebeğim bal kaymağım sanada maşallah
saol canım bal kaymak bal kaymak hakkaten
tazem burcum

dun pırasa bulgur ve rezene üçlüsünden sonra fışır fışır fışkırdınmı bebeeeeeeem merak ettim faydası oldumu?

valla bulgur yimedım ama pırasa bana süt yaptı,fışkır fışkır fışkırmadı belkı ama dolu dolu emebıldı kuzum cok şükür

Pervinn maşşalah ecoşaaa cok tatlı.zaten bu agustos bebiklerinde ayrı bı tat var

ayy canım kıyamam :)
ya hani teo nun gri bi takımı var tulumda olabiler. hani şapkası ve önlğüde var boyun kısmında bi hayvancık var gibi bi resimdi ya.. salıncakda çekmişdinisss

SıZLERE
,BıR
,SORU

evlatlarınızı aynaya baktırıyormusunuz????

AFıK çok seviyor bakmayı hatta aglarken aynanın karşısına geçince aglamsı bile duruyor.
acaba göz algılarına zararı varmıdır. ne biliyim aklıma geldi birden aynaya baktırmakda bi sorun olmas dimeeeeeeee

hayir canim aksine bir sitede bebeginize bir an önce bir ayna alin ve bol bol kendini izleyip tanisin yaziyordu..bu yüzden bende sürekli baktiriyorum..faydaliymis..

evet ben baktırıyorum.doktor kırılmaz aynayı önermişti

Bi sakincasi olmaz cunku 3. aydan sonraki oyuncaklarda plastik aynalar oluyor algisini genisletmek kendini kesfetmesini saglamak icin, biz narsistiz biraz aynaya bakinca guluyoz:))
eve gidince koyarim foto..

canım sağol.çok şükür daha iyi.uykusuda düzeldi.şimdilikiyi bakalım deryacım.ha bu arada aramışsın duymadım canım.uyanıkken çok mızmız.ne kucakta ne yerde durmuyor

Esra isteğin üzerine cadı kızımın resimlerini yükledim :)) Dün gece ben çıktım sen girmişsin..
Bu ara herkes benim kadar dertli desenize Allah hepimize sabır versin umarım en kısa zamanda düzelir herşey...
Pervin Ece çok tatlı maşallah ama bir gülen resmini yakalasan süper olacak :)) Bu arada dr a sorsan kakası için birşey önerse..
Gülistan bende aynaya baktırıyorm birşey olmaz bence biz her sabah aynaya bakıp kendimize günaydın diyoruz gülüyor :)) Deliyiz ana kız kaydirigubbakcemile3 ayrıca zararlı olsa oyun halılarına koymazlardı :))
Özgül sana iyi yolculuklar karadenizde nereye hangi il??
Nurdan o jeller diş mi çürütüyormuş fisfisfis eee dişlikte pek sevmiyor bende dolapta bekletilen dişlik rahatlatır diye biliyordum ama almıyor

kusum ben kc kez yazdım . 3 tatlı kasıgı pırınc ununu 1 bardak suda pısırıosun ılıyınca devam mamasından 6 olcek toz halınde katıosun karıstırıp verıosun yahoya:)
3 tatlı kaşığı çok değilmi heel devam maması ekeleyince :uhm:ben 100ml suya 1 tatlı kaşığı yapıp 3 kaşıkta mama ekliyorum bayada oluyor ..a.s
allahim cok mutluyum raporum bitiyor, bu aksam teslim edip rahatliycam, 1 hafta daha sik disini sonra 10 gun noel tatili:)))))))))
hadi geçmiş olsun tatailde yarasın nurdanıma......bol bol dinle ördekinle sarılıp saramalaşın .opuyorumnanaktan
BEN SENİ MERAK EDİYORUM VE ÇOK SEVİYORUM deryacııııııııııım
BENDE SENİ SEVİYORUM CANIM BENİM İYİYİM KOŞTURUP DURUYORUMM...
HOŞ GELDİN diyelim ozaman şimdiden....a.s.

ben baktırıyorum özelliklede kucağımda oynarken çok meraklı bakıyor tosunum...

Ben kendimce şöyle bir çözüm buldum: Normal uyku saatinden 1 saat kadar önce götürüp ytağına bırakıyorum (tabii altını değiştir, pijama giydir, uyku tulumuna sok seremonisinden sonra). Kendi kendine emzik ağzında oyalanıyor. Ben salonda bekliyorum. Telsizden viyykk sesi gelince gidiyorum yanına. Kucağımda iki pışpışlıyorum uyuyor. Maşallah diyeyim, dilimi ısırayımlaelaelaelaelae
beni nasil bi tip yaratmistin kafanda merak ettimlülülülülülü

Ben de ben deeedelikafadulden

canım sağol.çok şükür daha iyi.uykusuda düzeldi.şimdilikiyi bakalım deryacım.ha bu arada aramışsın duymadım canım.uyanıkken çok mızmız.ne kucakta ne yerde durmuyor

düzelmesine sevindim..inşalah rabbim bol bol uykuda verir...nasıl olduğunuzu merak ettim onun için aramıştım önemli değil iyi olmanıza sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…