evet canim..ama yarin kismetse karadenizdeyim..hihoyyytozgul sen nerdesn Almanyadamı
ay masallah.Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
buda ecısın son vıdeosu yıne olmustur 3-5 gun cekelı
su camasiri bana demeyin ya..valla birgün camasirlarin arasinda bogulacagim..yika yika bitmiyor-tatlicadiarzu- ..allah hepimize kolaylik versin..merhaba arkadaşlar ....dünden beri evimim yaşanmışlığı ile savaş veriyorum çamaşır hiç bitmiyor yıka katla kurut kış günüde zor oluyor hiç dağınıklık bitmiyor o yüzden ...eşimde işlere yardım etmekten bıkmış dün azcuk tartıştık beni anlamıyorsun kaç gecedir uykusuzum sen gipip horul horul uyuyorsun ..neyse lafı fazla uzatmamayayım yanlız başıma ev iş çocuk eş arası koşturuyorum..nezman iflas decem belli olmaz ama rabbim güç veriyor bu saat oldu daha yeni oturdum arada sizlere bakayım dedim çünkü birazdan geri kalakcağım yusuf beyin mama saati kızım okuldn gelecek yemek yapılaca cek cak cak....
yarında kızımı pisikoloğa götüreceğim eşim görev yerindeki bir olaydan dolayı savcıyla işi var o gelemiyor abim götürecek bizi ..geçen sefer gittiğimizde bir biz bir öğretmennin dolduracağı belirti tarama envanteri vermişti dohtur hanım öğretmenimizden gelen rapor baya umutlandırdı çünkü anasınıfında gözümüz korkmuştu ilk dönem neyse bakalım yarın nasıl geçecek...yusuf beyimde ablasından şifayı kapmış annem gelip bakacak ..onu dışarı çıkarmayacağım...heheh rapor verir gibi hissettim kendimi sanki beni merak eden varda ..herkesin kendine göre işi sorunu sıkıntısı var ..
nurdaaaaaaaaan sevindim senin adına.. 10 gun tatil ohh ne guzelll
bu arada paris gezinizden bahsetmedin?TEO nasıldı uslu durdumu?
vee senden istek TEO nun şu eşekli kostumuyle bi resim istiyorum...
cuma gunu misafirlerim gelecek. onlar için milli pastamız ilan ettiğim
EVRİMİN BROVNİ sini yapcagım yanında TALAŞ BÖREĞİ ee bide MAKARNA SALATASI yapıjam:)
nie mi yazdım bunları karnım acıkdı aklımdan geçip duruyor bunlar o sebepden şey ettimdi...
senın adına cok sevındım esracım.hadı gözünaydın diyelım ozamanallahımçok mutluyum isebaslamamab irkaç hafta kala ece uç gundursıklıkla ayakta uyumaya basladı bazılarınız sallanmadan uyumaya alıstırmaya calısıyorsunuz bense tam tersi benden ayrılsın ayaktauyusun diye ugrasıyorum
kendi kendine uyusun diye bir istegim asla olmadı çunku memede uyuması beni acayip bagladıgı ve 5aylık olcak bir bebegi hala bir saatbırakıp uyanıkken yani çıkamadıgım için biryere acayip bunalmıs durumdayım
hatta ara ara bu aglarsa uykusu gelip meme yok diye bakıcıkacıp giderse ne yaparım endiseleri hissettim
su ara ayakta uyumasına nasıl mutlu oldugumu anlatamam saatlerce sallamakg erekmiyor bes dk içinde uyuyor insallah zamanla bu sure artmaz
saol canım bal kaymak bal kaymak hakkatenşevvalim kelebeğim bal kaymağım sanada maşallah
tazem burcum
dun pırasa bulgur ve rezene üçlüsünden sonra fışır fışır fışkırdınmı bebeeeeeeem merak ettim faydası oldumu?
paris gezisi pek super degildi tatlim, hava soguktu, teo pek durmadi, donus kabustu durmadan agladi, oto koltuguna oturmak istemedi v.s.:))
hangi esekli resim tatlim , anlamadim, zira suan beynim pelte olmus durumda, bii hatirmlativer bakem??kafamçokkarıştı
hayir canim aksine bir sitede bebeginize bir an önce bir ayna alin ve bol bol kendini izleyip tanisin yaziyordu..bu yüzden bende sürekli baktiriyorum..faydaliymis..SİZLERE
,BİR
,SORU
evlatlarınızı aynaya baktırıyormusunuz????
AFİK çok seviyor bakmayı hatta aglarken aynanın karşısına geçince aglamsı bile duruyor.
acaba göz algılarına zararı varmıdır. ne biliyim aklıma geldi birden aynaya baktırmakda bi sorun olmas dimeeeeeeee
SİZLERE
,BİR
,SORU
AFİK çok seviyor bakmayı hatta aglarken aynanın karşısına geçince aglamsı bile duruyor.
acaba göz algılarına zararı varmıdır. ne biliyim aklıma geldi birden aynaya baktırmakda bi sorun olmas dimeeeeeeee
SİZLERE
,BİR
,SORU
3 tatlı kaşığı çok değilmi heel devam maması ekeleyince :uhm:ben 100ml suya 1 tatlı kaşığı yapıp 3 kaşıkta mama ekliyorum bayada oluyor ..a.skusum ben kc kez yazdım . 3 tatlı kasıgı pırınc ununu 1 bardak suda pısırıosun ılıyınca devam mamasından 6 olcek toz halınde katıosun karıstırıp verıosun yahoya:)
hadi geçmiş olsun tatailde yarasın nurdanıma......bol bol dinle ördekinle sarılıp saramalaşın .opuyorumnanaktanallahim cok mutluyum raporum bitiyor, bu aksam teslim edip rahatliycam, 1 hafta daha sik disini sonra 10 gun noel tatili:)))))))))
BENDE SENİ SEVİYORUM CANIM BENİM İYİYİM KOŞTURUP DURUYORUMM...BEN SENİ MERAK EDİYORUM VE ÇOK SEVİYORUM deryacııııııııııım
HOŞ GELDİN diyelim ozaman şimdiden....a.s.evet canim..ama yarin kismetse karadenizdeyim..hihoyyyt
ay masallah.ne kadar sevimli ve güzel bir bebek bu ya..pamuk pamuk..annesi buna kiyipta insan sevemez bile ya..
su camasiri bana demeyin ya..valla birgün camasirlarin arasinda bogulacagim..yika yika bitmiyor-tatlicadiarzu- ..allah hepimize kolaylik versin..
SİZLERE
,BİR
,SORU
Ben kendimce şöyle bir çözüm buldum: Normal uyku saatinden 1 saat kadar önce götürüp ytağına bırakıyorum (tabii altını değiştir, pijama giydir, uyku tulumuna sok seremonisinden sonra). Kendi kendine emzik ağzında oyalanıyor. Ben salonda bekliyorum. Telsizden viyykk sesi gelince gidiyorum yanına. Kucağımda iki pışpışlıyorum uyuyor. Maşallah diyeyim, dilimi ısırayımlaelaelaelaelaeya bu çocuk daha yeni uyudu son günlerde iyice sapıttı yatağına koyuyorum ağlamıyor sürekli türkü çığırıyorr kendi kendine gülüyor yorganını alıp yiyiyor belki bir saat bende uyuyamıyorum yorganı tepesine çekiyor korkuyorum..ne yapacağımı şaşırdım..
beni nasil bi tip yaratmistin kafanda merak ettimlülülülülülü
canım sağol.çok şükür daha iyi.uykusuda düzeldi.şimdilikiyi bakalım deryacım.ha bu arada aramışsın duymadım canım.uyanıkken çok mızmız.ne kucakta ne yerde durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?