birde cildindeki kırmızı lekeler egzamaymış
geçen ay panikle gittigim doktorun verdigi ilaçta kortizonmuş annelik içgüdüsü işte 2 gün kullanıp bırakmıştık kremi kullanmayı içeriğini ağır bulmuştum
iyikide bırakmışım losyon kullanıcaz sadece birde şampuanımızı değiştirdik okadar
yeni doktorumuzu çok sevdim umarım herzman iyi anlaşırız
soracağım sorulara ben sormadan yanıt verdi : ) 3 aylık oğlu var geliba oyüzden pekbi anlaştık çok tatlı bi dr.
Sebamed'in bebekler için yüz kremi var, öneririm. Ben banyodan sonra sürüyorum Doruk'a. Unuttuğum zamanlarda bizim de sivilcemiz falan eksik olmuyor. İyi koruyor gerçekten! Doktorundan memnun olmana sevindim :) İyi denk gelmiş. Öğürme konusunda, olmuyor öyle bir şey. Ben bir de azcık yatay pozisyona getiriyorum Doruk'u (kolayca tüpürmesin :) ve metal çay kaşığı kullanıyorum. Silikon kaşığı kesinlikle almıyor.
ayşincim hazır ıhlamur değil bildiğin yaprakları olanı kaynatıyorum yarım çay bardağı içine nurdanın dedği gibi bir kaşık pekmez ılınınca veriyorum
yahoooyuu sevmiyorumm banane bananeee sevmiyorummm sevmek sözcüğü çok basit kalır sanırım duygularımız için değilmi :))
Şarjım bitti.. sanırım bole denir, evın dagınıklıgına, kendıme dönemememe tahammül edemıyorum bazen, ha bu Kuzey ın harıcınde herkese yansıyor sanırım.. düzen, tertip seven bir ınsanım, onu gectım eve makıne bıle tutamıyorum.. Kuzey uyudugu zaman, hemen kendıme dönüp bişi okumaya, ya da balkondan boş boş etrafa bakınmaya baslıyorum, yemek yapmanın,mutfagı ve banyoyu dezenfekte tutmanın harıcınde cogu kez eve dokunamıyorum..
Şarjım bitti.. kendime dönemiyorum.. aynadaki "ben" i beğenmiyorum. Kuzey e bunu hıssettırmeden onun yuzune sırıta sırıta üstesinden gelmeye calısıyorum.
Şarjım bitti.. sanırım bole denir, evın dagınıklıgına, kendıme dönemememe tahammül edemıyorum bazen, ha bu Kuzey ın harıcınde herkese yansıyor sanırım.. düzen, tertip seven bir ınsanım, onu gectım eve makıne bıle tutamıyorum.. Kuzey uyudugu zaman, hemen kendıme dönüp bişi okumaya, ya da balkondan boş boş etrafa bakınmaya baslıyorum, yemek yapmanın,mutfagı ve banyoyu dezenfekte tutmanın harıcınde cogu kez eve dokunamıyorum..
Şarjım bitti.. kendime dönemiyorum.. aynadaki "ben" i beğenmiyorum. Kuzey e bunu hıssettırmeden onun yuzune sırıta sırıta üstesinden gelmeye calısıyorum.
seçilim başın sağolsun canım rabbim gani gani rahmet eylesin
evroşum acil şifalar babaannene tatlım yaa bu topikte nasıl bir sinerji vardır hep aynı dönemlere denk geliyor hastalıklar sevinçler üzüntüler vs..beratımada geçmiş olsun çekilişe tabiki katıl tatlım yaa geç yollasan ne olur amaç hatıra saklamak
nevama maşallah kocaman dede ile babaanneye geçmiş olsun sağlam gelen adamları hastanı ettin len elif kaydirigubbakcemile3
ebrucum ne oldu defneye öyle çok üzüldüm okurken canım yaa nasıl yara bu minnacık bebişlerde içim parçalanıyor böyle şeyler okuyunca mafoldumben
benim de öyle geçiyor günüm. şu an burda yazı yazıyor olmam bile lüks. çoğu zaman saçımı taramak aklıma bile gelmiyor. motor bağlanmış gibiyim. sanki hergün aynı hatta hep aynı gündeymişm gibi. tek başına olmuyorç yardım edecek biri şart. anne abla arkadaş keşke biri olsa yanımda. 1 saat bebeği kucağına verebileceğim biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?