2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sebamed'in bebekler için yüz kremi var, öneririm. Ben banyodan sonra sürüyorum Doruk'a. Unuttuğum zamanlarda bizim de sivilcemiz falan eksik olmuyor. İyi koruyor gerçekten! Doktorundan memnun olmana sevindim :) İyi denk gelmiş. Öğürme konusunda, olmuyor öyle bir şey. Ben bir de azcık yatay pozisyona getiriyorum Doruk'u (kolayca tüpürmesin :) ve metal çay kaşığı kullanıyorum. Silikon kaşığı kesinlikle almıyor.

MİNİŞ bilgilendirmen için çok teşekkürler canımcım.

Chicco Polly sandalye

çok iyi çok hoş, daha iyisi olamazmış diyorsun ama çok büyük yaaaa! Bizim mutfak küçük mesela, orada rahat kullanamıyoruz. Bir de açık pozisyonda kolayca hareket ettirilemiyor. Bu tabii bebişlerin güvenliği için iyi ama sandalyeyi 2m geriye almak için eziyet!

egzama oldugu için sebamed i sadece saçlarını için kullanabilirsiniz dedi
yüzü ve vücudu için mustelenın temizleme jelini ve losyonunu önerdi
çay kaşığınıda denerim damagına zarar veririm diye silikon kaşık almıştım

tazem sandalye hakkaten çok geniş oluyo açılınca - bizim mutfakta okadarkötü değil ama gündüzleri ecenin odasında duruyo orda yediriyorum - da zaten dar uzun iyice geçmeye yer kalmıyo

mama sandalyesini bende almayı düşünüyorum ama ev küçük
katlanınca kapı arkasına durur mağazada inceledim ama mutfakta nasıl olcak bilmiyorum

Ihlamur ağacı, cok fazla karbondioksit emen bir ağaçtır.. bi nevi hava temızler, o yuzden ıhlamur ağacının yapraklarını içmek için kullanmamakta fayda var.. ıhlamur ağacının cıcek kısımları bu yuzden pahalı satılır, cunku kıymetlı olan cıceklerıdır. Ne kendınız ıcın, ne de bebeklerınız ıcın, ıhlamur ağacının yapraklarını kullanmayınıs efenim.. hörmetler.

Furcum, Humana yı buldum, benim gibi bıtkı cayı manyagı bı ınsan ıcın gercekten cok lezzetlı bı cay,severek tüketiyorum.

slm kızlar. bebişim ishaldi yeni geçti. ağızdan mikrop almış.topiğe gelemiorum o kadar çok işim oluyor ki. tüm günüm bebişle geçior. kestirdiği zaman ev toparlayıp yemek yapıyorum. bu arada 4. ayımız bitti. sütüm azaldı doktor mama takviyesi verdi. 4 gündür 1 anne sütü bir mama veriorum. nasıl arttıracağım sütümü. çok üzüldüm çok. var mı çaresi. sütü azalıp artanlar var. tam bir tarif alsam :) sütümün yağı da azalmış. yağı da artmalı

Kuzey ıkı gündür kakasını yapamıyor.. sıkıntıdayım, bılebıldıgım her yolu denedım, olmuyor, cok da kurcalamak ıstemıyorum aslında ama sıkıntısı yansıyor artık.. meyve püresi ve gece sütüm olmadıgında verdıgım pirinç unu mamasından kaynaklandı sanırım.

Şarjım bitti.. sanırım bole denir, evın dagınıklıgına, kendıme dönemememe tahammül edemıyorum bazen, ha bu Kuzey ın harıcınde herkese yansıyor sanırım.. düzen, tertip seven bir ınsanım, onu gectım eve makıne bıle tutamıyorum.. Kuzey uyudugu zaman, hemen kendıme dönüp bişi okumaya, ya da balkondan boş boş etrafa bakınmaya baslıyorum, yemek yapmanın,mutfagı ve banyoyu dezenfekte tutmanın harıcınde cogu kez eve dokunamıyorum..

Şarjım bitti.. kendime dönemiyorum.. aynadaki "ben" i beğenmiyorum. Kuzey e bunu hıssettırmeden onun yuzune sırıta sırıta üstesinden gelmeye calısıyorum.

yalnız değilsin Evriş benimde tek yaptıım wc mutfak temizleyip yemek yapmak
kendim için yaptıgım engüzel şey "duş" başkada bişi yok ...

benim de öyle geçiyor günüm. şu an burda yazı yazıyor olmam bile lüks. çoğu zaman saçımı taramak aklıma bile gelmiyor. motor bağlanmış gibiyim. sanki hergün aynı hatta hep aynı gündeymişm gibi. tek başına olmuyorç yardım edecek biri şart. anne abla arkadaş keşke biri olsa yanımda. 1 saat bebeği kucağına verebileceğim biri

ah canım benim - seni okadar iyi anlıyorum ki - ne güzel tarif etmişsin - aynı duygular içindeyim
ama ben hep şunu yaıyorum buraya tekrar yzacam - kış geçince herşey çok daha güzel olacak - okadar eminim ki bundan - benim sürekli beklediğim bi tarih vardır - böyle kendi kendime koyarım - şimdi de kışın geçip nisan ayı olmasını bekliyorum
umarım senin için de kıştan sonra daha düzenli günler olur - umutlarını yitirme olurmu tatlişkom

akşam sütüm bitti. aç kalan kızım için koşarak eczaneye gittik. mama aldık. arabaya binince uykuya daldı sıpam. üç saattir iki bardak humana, rezene, 2 adet haşlanmış mısır, sayamadığım kadar incir, kayısı kompostosu yada hoşafımıdır:) ondan, litrelerce su tükettim. midem alt üst olmuş durumda. ama arada uyandı kızım emzirdim uyumaya devam etti. azimliyim. bir daha gerilmeyeceğimmm.

siz bu durumdan daha güçlü çıkacaksınız bence. annem olmasa bitmiştim ben. saydığınız durumları anneme rağmen yaşıyorum nerdeyse.ama geçecek öyle ya da böyle. dilerim sağlıkla, keyifle geçsin.

çok saol canım benim ancak girdim topiğ çekiliş yapılmış zaten artık 1. yaslarına inşallah
babannem aynı telde konuştum bizi hatırladığı zaman zarfında helalleştim konuşması değişmiş dili tam dönmüyo galibasenağlamadr burda durmasına gerek yok eve götürün demiş yani evde beklesin ölümü gibi bişi bizimde yapcagımız bişi yok demiş 4 gündür halam ve annem başında 1er saat arayla y bakıma giriyolar çünkü serumunu yoluyomus hortumu falan çıkarıyomuş çok hırçınlasıyomus bazende çok sakinmiş 1dksı 1 dksını tutmuyo ama geneli kötü diyolar bakalım dua ediyoruz

durumum aynı

sanırım yatmam lazım - ece her geçen gün sabah kalkma saatini 1 saat geri alıyo - bu sabah beni 6.30 da dikti ayağa uyumadı birdaha - korkuyorum yarın sabah dahada karanlık olacak kalktığımızda
iyi geceler herkesi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…