egzama oldugu için sebamed i sadece saçlarını için kullanabilirsiniz dedi
yüzü ve vücudu için mustelenın temizleme jelini ve losyonunu önerdi
çay kaşığınıda denerim damagına zarar veririm diye silikon kaşık almıştım
siz bu durumdan daha güçlü çıkacaksınız bence. annem olmasa bitmiştim ben. saydığınız durumları anneme rağmen yaşıyorum nerdeyse.ama geçecek öyle ya da böyle. dilerim sağlıkla, keyifle geçsin.
oğluna koca bi maşallah gözlerine bayıldım çok tatlı annesi sana benzyor : )
Dielk, Kıvanç çok şeker maşallah yaa... Boncuk!
güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim allah hepimizin yavrularını kötülüklerden korusun:Saruboceq:dileeeeeeeeeek maşallah subhanallah kıvanç çok güzel bi minik erkek ya. gözler falan muhteşem çok tatlı ya nazar degmesn valla bayıldım.
aynı durum bizdede mevcuttu nihayet bugün sırtına kadar bir mok görüntüsüyle uyandık sanki bayram vardı o kadar sevindim yani oğlumun çıkarmasına çocuk rahatladı yadelikafaduldenKuzey ıkı gündür kakasını yapamıyor.. sıkıntıdayım, bılebıldıgım her yolu denedım, olmuyor, cok da kurcalamak ıstemıyorum aslında ama sıkıntısı yansıyor artık.. meyve püresi ve gece sütüm olmadıgında verdıgım pirinç unu mamasından kaynaklandı sanırım.
ya evet herkes aynı durumda ben saçımı banyodan banyoya tarar oldum valla kısmetse haftaya kestirip boyatmayı düşümüyorum yeni yıla girerken değişiklik olsun..evrım hepımız senle aynıyız 2 dk ece uyusada nete gırsem yada yemekmı yapsam yada sacımımı yapsam napsam dıe panıklıorum sonuc yarımyarım ısler..
günaydın kızlar.bugün aşımız var bakalım nasıl gececek
isim anası benim onun biliyun mü?arkadaşlar kaçak nevin keops değilmi neden kaçak oldu kendileri oysa eğer görünüp kaybolduğu içinmidir kendisi çekilişte bana çıkmıştır. hazır yazmışken burdan adresini istesem izninizle özel gönderirse sevinirim. saygılarımı sunarım.
geçmiş olsun canım.Ihlamur veren arkadaşlar var aramızda.iyi geldiğini söylemişlerdi.kızlar Didarın burnunda hafif bir tıkanıklık var.mafoldumben Arada genzine akıyor galiba nefes alamıyor. Burun pompasıyla çektim, deniz suyu sıktım. Ne yapmalı?? Ihlamur yada papatya çayı iyi gelir mi ki :uhm:
o tedi poposunu ısırsın onun e mi?
sizce kedi korkmuşmudur delikafadulden
]
O gıdıyı öperim ben öperiim Şeniz
Bende yine tam bunu soracaktım.. Çok hevesliyim mama sandalyesi almaya, baktım hafta sonu ama önce kullananlara sorayım didim..
Anaaam tipe bak, yerim o tipi kuzum benim opuyorumnanaktan
Kuzyy o yanaklarından öpmek, mıncırmak istiyorum ama annen seni dağlara alıp kaçabilir diye endişeleniyorum :1rolleyes:
kaç km uzaktan teşhisi koydunya anlından öpecem senin.Anlamadığım o kadar kilouyla kadının kolestrol benimki kadar,şekeri yok.Cumartesi tekrar doktora gidecekmiş.bu sefer cildiyeye sırtı kaşınıyormuş.ha bir de nörolojiye gidecekmiş bacağı uyuşuyormuş.hem kocası tarafından bu kadar şımartıla,sevilen hem de bu kadar hasta olan varmıdır.Bir de selülit kremi aldı,bir de yeni güneş gözlüğü.ben bu kadar özenli değilim kendimeay koptummm kaydirigubbakcemile3
uğraşmayın kızla hastalık hastası kaygana ile uğraşıyooo
bir saz vereyim de bestele sen bunlarıbakın kızlar monolog böyle yapılırr
monolog kuralına 6 msjın yanısıra yeni bir kural daha ekliyorum
her mesajınız en az iki cümle olacak...delikafadulden :sm_cool:
eh bir miktarama bazı msjlardaki cümleler uzun ise diğer msjlar tek cümlelik olabiler
kafayı yedim herhal :teytey:
kaydirigubbakcemile2öpmessen küserim zaten,cok dışladınız bugun benı cooookkk (aglamak istiyom ama ifade bi türlü cıkmıyo mahvoldumben diilmidi o yafff)
özetini yerim senin.Sonunda çekiliş olmuş alkisalkisalkis yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler pervin ve miniş buyrunnnnnnnnn a.s.
Seçil cnm bir ara adresi yollarsan sevinirim sositososito
Aysin beni tanımadı ben şahsen bizzat kendileriyim dnzyildizi özlem sositososito
Mert damadım psikopat çıktı yaa kızıma zarar vermesin ilerde laelaelaelaelae kuzum çok tatlı maşallah opuyorumnanaktan
Nevanın dombili yanaklarını ısırırım güle güle kullanın oyuncaklarınızı bugün bol bol koklaşmışınızdır kuzuyla ohhh sefanız olsun kaydirigubbakcemile2
Yahyam kuzum anne sana ne yaptı ?? Tokayla resimler falan kaydirigubbakcemile2 kedi bile yahımun güzelliğine hayran hayran bakakalmış opuyorumnanaktan
Gülistan senin oğlunda maşallah kocaman abi olmuş çok tatlı bakmış yavrum benim opuyorumnanaktan
Evrimden hala haber yok galiba CADIARZU
Esra bende en çok uyurken seviyorum sıpamı eskiden uyansada sevsem diyordum şimdi başımı ağrıtacağından korkuyorum hep bir ıkınma hep bir memnuniyetsizlik şimdi babasının kucağına attım takılsınlar azıcık bugün ağladım sinirden o yüzden beyefendi bakıyor moralin bozulmuş sen takıldedi azıcıkama birazdan eminim pes eder :jeyyar:
biz de de çok.kafası hiç terlemeyen çocuk bu hafta rekora koşuyor.yattığı yer kocaman bir daire şeklinde ıslanıyor.Bizdede bu ara kafa terlemesi çok var...
Esra 6 defa mı adet oldun ?? Ben daha hiç olmadım zaten normalde olmazdım olmayı dört gözle bekliyorum belki iner şu şiş göbek :gitme:
değişiklik olur senin için ne güzel.İyi eğlenceler.Adresimi hemen yollarım.Hiç merak etmekaydirigubbakcemile5iyi akşamlar herkese
bugün saat 15.00 ten bu yana geçmiş okuyorum - sonunda vazgeçtim - vazgeçerken okumam gereken daha 14 sayfa vardı
çekilişimiz yapılmış - hayırlı olsun - didoooooo bana adresini yolla kuzu özelden - Nevacığıma çöyle güzel bişiler seçip göndereyim
bu arada çok mutluyum alkisalkisalkis bugün öğlen eşim bana - "yılbaşında istersen istanbula gidelim sizinkierle birlikte kutlayalım dedi " - inanamadım - çok kıymetli işini bırakıp beni taa istanbula götürecek hihi - bir akşam kalacaz ama evde tünemkten iyidir - çok mutluyum çok
ben de saklıyorum.şöyle a3 boyutunda bastırılsa ne güzel bir anı olur.Ya sen ölme e mi?? :)) butun aıle toplandı basıma fotoya bakmak ıcın.. çok tesekkur ederıs Elif tizesi.. hatıra olarak saklıyciğim.. cok opuyorus seni hasretle.
zaten artiz sıpabu akşam amma güldümkaydirigubbakcemile3 eşime dedimki çekiliş yapıldı banada doruk çıktı dedim eee ne alıcaksın doruk beye dedi henüz karar vermedim dedim ben söyliyeyim sen ona jöle al dedi saçlarına sürsün artis gibi olur dedialkisalkisalkis
4hanımlar kaçıncı ayda regl oldunuz
pislükCanım yaa, kıyamam
Ben de mavileri giydiriyorum "kız, di mi?" diye soruyorlar. Saçlar var ya!
:) büyük bi kutu alın ama, saç çok çünkü bizde, uzadı da zemuszemus
ne gerek vardı ben bilgisayar hoparlörüne bağladım harika oldu.doğduğundan beri yayınDoruk'un alt köpek dişlerini orada beyazlamalar var ve her iki tarafta da küçük birer sivilce gibi çıkıntı var. 1 hafta - 10 gün önce gördüm, elini ağzına sokuyor, olabilir diye önemsemedim. Bugün baktım, hala var. Böyle bişi olan var mı aranızda?
Bugün spora gittim, bi kadınla tanıştım. 3 ayda 11 kg vermiş kadın yaaa! Bİ beslenme uzmanına gitmiş, hem de özel değil! Her gün 1 saat yürümüş ama! Ben de gidicem, çok azimlendim.
60 TL ye bir ipod hoparlörü aldık. Küçük bir ipodum vardı. Maksat evde Doruk'a ses olsun. Radyosu da var ve ben radyo dinlemeye bayılırım. (Hatta radyodan helikopter turu kazanmıştım bi kere İstanbul'da, süperdi !) Aletin sesi o kadar iyi ki, çok beğendim. Doruk'u uyuturken falan kısık sesle açtım bugün, iyi oldu. Yoksa maus tıklamasına uyanıyor velet! Sese alışsın accık..
alışır canım.kolay gelsinbugün doktor kontrolümüz vardı 42 günde çağan sadece 450 gr kilo almış : ( ek gıdaya başladık
başla bi problem yok çok şükür
elmasuyunuda püresinide sevmedi bögürdü zorlamadım
yavaş yavaş alışır umarım, armutla devam edicem
yarında aşımız var umarım çok ateşlenmez
hayırlı uğurlu olsun.denizcik güzel güzel oynasın,beslensin inşallah.mama sandalyesi aldım chicco poly magic . yarın gelecek. 0-6 aya kadar ana kucağı olarak sonrasında mama sandalyesi olarak kullanılabiliyormuş. ben her ne kadar oturtsamda annem denizi ısrarla 1 ay daha oturtmayacak. 1 ay için magici tercih ettim. daha önce farketseydim böyle bir seçenek olduğunu önceden alırdım. deneyip hemen fikrimi yazarım.
saygıyla eğiliyorum önündeIhlamur ağacı, cok fazla karbondioksit emen bir ağaçtır.. bi nevi hava temızler, o yuzden ıhlamur ağacının yapraklarını içmek için kullanmamakta fayda var.. ıhlamur ağacının cıcek kısımları bu yuzden pahalı satılır, cunku kıymetlı olan cıceklerıdır. Ne kendınız ıcın, ne de bebeklerınız ıcın, ıhlamur ağacının yapraklarını kullanmayınıs efenim.. hörmetler.
ben de çok seviyorum hatta şu anda içiyorum.rezeneyi de seviyorum,milupanın still teasını da.Bir normal çayı sevmiyorum işte.Furcum, Humana yı buldum, benim gibi bıtkı cayı manyagı bı ınsan ıcın gercekten cok lezzetlı bı cay,severek tüketiyorum.
çok geçmiş olsun.ne mikrobuydu kaptığı?slm kızlar. bebişim ishaldi yeni geçti. ağızdan mikrop almış.topiğe gelemiorum o kadar çok işim oluyor ki. tüm günüm bebişle geçior. kestirdiği zaman ev toparlayıp yemek yapıyorum. bu arada 4. ayımız bitti. sütüm azaldı doktor mama takviyesi verdi. 4 gündür 1 anne sütü bir mama veriorum. nasıl arttıracağım sütümü. çok üzüldüm çok. var mı çaresi. sütü azalıp artanlar var. tam bir tarif alsam :) sütümün yağı da azalmış. yağı da artmalı
kurcalama evrimciğim.Banyo yaptır,masaj falan yap.Düzelir inşallahKuzey ıkı gündür kakasını yapamıyor.. sıkıntıdayım, bılebıldıgım her yolu denedım, olmuyor, cok da kurcalamak ıstemıyorum aslında ama sıkıntısı yansıyor artık.. meyve püresi ve gece sütüm olmadıgında verdıgım pirinç unu mamasından kaynaklandı sanırım.
Amozonsun sen.Üstesinden gelirsin.Geçecek bunlar ve daha da olgunlaştıracak seni.gerçi istemiyorsun olgunlaşmayı artıkŞarjım bitti.. sanırım bole denir, evın dagınıklıgına, kendıme dönemememe tahammül edemıyorum bazen, ha bu Kuzey ın harıcınde herkese yansıyor sanırım.. düzen, tertip seven bir ınsanım, onu gectım eve makıne bıle tutamıyorum.. Kuzey uyudugu zaman, hemen kendıme dönüp bişi okumaya, ya da balkondan boş boş etrafa bakınmaya baslıyorum, yemek yapmanın,mutfagı ve banyoyu dezenfekte tutmanın harıcınde cogu kez eve dokunamıyorum..
Şarjım bitti.. kendime dönemiyorum.. aynadaki "ben" i beğenmiyorum. Kuzey e bunu hıssettırmeden onun yuzune sırıta sırıta üstesinden gelmeye calısıyorum.
gerilme damlam.bak kayganan da gitti.Benim de kayınpeder gidecek.Kaygana yalnız kalınca daha gerici olabilir sanırsam.Ama her şey ne va için her şey ne va için:1ninca:akşam sütüm bitti. aç kalan kızım için koşarak eczaneye gittik. mama aldık. arabaya binince uykuya daldı sıpam. üç saattir iki bardak humana, rezene, 2 adet haşlanmış mısır, sayamadığım kadar incir, kayısı kompostosu yada hoşafımıdır:) ondan, litrelerce su tükettim. midem alt üst olmuş durumda. ama arada uyandı kızım emzirdim uyumaya devam etti. azimliyim. bir daha gerilmeyeceğimmm.
kıyamam ben sana valla sen anlatırken ben yoruldum.İnşallah bugün uyur da dinlenirsin.günaydın arkadaşlar.....kabus gibi bi gece geçirdim... pestil gibiyim... uykum var, yorgnumu, dünya kadar işim var canım hiçbirini yapmak istemiyor....selinin dün gece uykusu şaştı tabi bizi de mahfetti..... yatmak istemiyor, kucakta gezmek istiyor bi müddet sonra ondanda sıkılıyor nasıl avutacağımı ne yapacağımı şaşırdım.... en sonunda yatağa aramıza aldık ışıklarıda söndürdük belki karanlıkta uyur dedik... tam tersi daha çok ağulamaya şımarmaya başladı mecbur yine kalktık selinle dolaşmaya.... sonra zor bela mamasını yedi uyudu yatağına yatırdık aradan 5 dk. geçmedi selin ıkınmaya başladık 2 gündür kakasını yapmamıştı tekrar selini kaldırdık altını yıkadık yine uykusu açıldı oynadık sonra uyudu.... mahfoldum kızlar bittim çokyorğunum.... uyumak istiyorum... keşke çalışan annelerinin izin konusunda açık çeki olsaydı istedikleri zaman izin kullanabilme şansı olsaydı....ahhhh ahhhh
kızlar site picjoke.com mudur??
bu arada 3 gündür evde eceyle başbaşaydı dün tan 4 defa kaka yaptı 2 defa da baştan aşağıya kustu
armut suyunu mu beğenmedi yoksa biraz üşüttü mü bilemedim pazartesi benim süt iznim var
2 gün anneanne 2 gün de babaanne bakıyor Ece ye
dilek Kıvanç a kocaman maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?