2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

musteladan bende memnunum yuzu icin onu vucudu icin sebamedi kullaniyorum..

aynen annem ve daha oncede kayinvalidem olmasa bitmistim, allah razi olsun onlardan...tek basina cok ama cok zor..

anaaam calismaya dalmisim bende ssat 12 olmuss, yarin kaytaramicam bugun gibi, iyi geceler...

iyi geceler herkese
cekilisimizi yapmıs pervincim sagol eline saglık

bana kuzeyy çıkmısss
hemen degisik birseyler dusuneyim kuçuk beyimiz için.

evrimcim ozelden ilk firsatta adresini bekliyorum,

birde hani giysi hediyesi olma ihtimaline karsılık bana kuzeyin boyunu yazarmısın ,

ay çok heycanlandım ya eglenceli imis minik aferin sana:)

gunaydınn

sabahı sabah ettık yıne..dun gece tam uyuttugum sırada babası dısardan geldı kapıyı acayım derken uyandı agladı sonra babası hıc goremıycemmı dıe aldı sevdı cıngoz ettı sonra yarım saat gectı mızıkladı uyuttum yıne mızıkladı yıne uyuttum yerıne koydum yıne mıızıkladı vs vs neyse yattık gecd 12-1-1-3-5-6-7. sırayla uyandı ama ac deıl gozu kapalı mızıklıo besıgı sallıorum susuyo bıkac gundur agladıkca kucagıma almadan sallıyordum besıgı uyuyodu sımdıde ona dadandı yattıgı yerden sallanma.. ne sallanma meraklısı cıktı benım kızım ya. enson bı uyandım emrah gıyınıo napıo kız dedım dedı ıcerde oynuo almıs salona goturmus oynamıs onla 45 dk. sımdı yıne uyuttum bakalım kac dk surcek. oy anam oyyy. gece sadece 2 kere emzırdım aclık mıkırdaması deıldı hıcbırı sımarıklık

evrım hepımız senle aynıyız 2 dk ece uyusada nete gırsem yada yemekmı yapsam yada sacımımı yapsam napsam dıe panıklıorum sonuc yarımyarım ısler..

bugun manyak derecede ruzgar var sankı evın ıcınde esıo kacgundur sıcak olan ev bugun serın..bı ev varmıs yarın bakıcam bakalım o muhıt olsun ıstıorum o sıtede turk arkadaslarım var kuaforum orda vs hıc olmazsa eceye bakarlar bende kendıme ama bakalım nasıl? dogalgazın nerdeyse bedava oldugu memlekette usumekte salaklık olsa gerek dımı

oğluna koca bi maşallah gözlerine bayıldım çok tatlı annesi sana benzyor : )

Dielk, Kıvanç çok şeker maşallah yaa... Boncuk!

dileeeeeeeeeek maşallah subhanallah kıvanç çok güzel bi minik erkek ya. gözler falan muhteşem çok tatlı ya nazar degmesn valla bayıldım.
güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim allah hepimizin yavrularını kötülüklerden korusun:Saruboceq:
aynı durum bizdede mevcuttu nihayet bugün sırtına kadar bir mok görüntüsüyle uyandık sanki bayram vardı o kadar sevindim yani oğlumun çıkarmasına çocuk rahatladı yadelikafadulden
evrım hepımız senle aynıyız 2 dk ece uyusada nete gırsem yada yemekmı yapsam yada sacımımı yapsam napsam dıe panıklıorum sonuc yarımyarım ısler..
ya evet herkes aynı durumda ben saçımı banyodan banyoya tarar oldum valla kısmetse haftaya kestirip boyatmayı düşümüyorum yeni yıla girerken değişiklik olsun..
günaydın kızlar.bugün aşımız var bakalım nasıl gececek

umarım bi sorun çıkmaz tatlım

günaydın arkadaşlar.....kabus gibi bi gece geçirdim... pestil gibiyim... uykum var, yorgnumu, dünya kadar işim var canım hiçbirini yapmak istemiyor....selinin dün gece uykusu şaştı tabi bizi de mahfetti..... yatmak istemiyor, kucakta gezmek istiyor bi müddet sonra ondanda sıkılıyor nasıl avutacağımı ne yapacağımı şaşırdım.... en sonunda yatağa aramıza aldık ışıklarıda söndürdük belki karanlıkta uyur dedik... tam tersi daha çok ağulamaya şımarmaya başladı mecbur yine kalktık selinle dolaşmaya.... sonra zor bela mamasını yedi uyudu yatağına yatırdık aradan 5 dk. geçmedi selin ıkınmaya başladık 2 gündür kakasını yapmamıştı tekrar selini kaldırdık altını yıkadık yine uykusu açıldı oynadık sonra uyudu.... mahfoldum kızlar bittim çokyorğunum.... uyumak istiyorum... keşke çalışan annelerinin izin konusunda açık çeki olsaydı istedikleri zaman izin kullanabilme şansı olsaydı....ahhhh ahhhh

günaydın kızlar
tam 3 gündür topiğe giremiyordum
çekiliş sonucu çok ilginç olmuş
kayra ile birbirimize çıkmışız bu kadar ilginç olmuş yane
bu arada kayra ya özelden msj atmak istedim ama olmuyor özel msj almak istemiyormuş
KAYRA KAYRA DUY SESıMı
sen bana özelden msj at bari adresini telini alayım bir de boy kilo verirsen daha rahat seçim yaparım hediye konusunda

kızlar site picjoke.com mudur??
bu arada 3 gündür evde eceyle başbaşaydı dün tan 4 defa kaka yaptı 2 defa da baştan aşağıya kustu
armut suyunu mu beğenmedi yoksa biraz üşüttü mü bilemedim pazartesi benim süt iznim var
2 gün anneanne 2 gün de babaanne bakıyor Ece ye

dilek Kıvanç a kocaman maşallah

günaydın evrimden haber varmı diye bakmay girdim geçmişede bakamadım...umarım akşam uğramıştır..

isim anası benim onun biliyun mü?
geçmiş olsun canım.Ihlamur veren arkadaşlar var aramızda.iyi geldiğini söylemişlerdi.

sizce kedi korkmuşmudur delikafadulden
o tedi poposunu ısırsın onun e mi?

Ayşin ben 2. ayımızdan beri mama sandalyesini kullanıyorum.çok memnunum chicco polly 2 in 1 topiğin milli sandalyesi bir nevi.
Evrim dağlara çıktı sanıyordum gelmiş.Unuttum artık adını,sen dağların kadınılülülülülülü
ay koptummm kaydirigubbakcemile3
uğraşmayın kızla hastalık hastası kaygana ile uğraşıyooo
kaç km uzaktan teşhisi koydunya anlından öpecem senin.Anlamadığım o kadar kilouyla kadının kolestrol benimki kadar,şekeri yok.Cumartesi tekrar doktora gidecekmiş.bu sefer cildiyeye sırtı kaşınıyormuş.ha bir de nörolojiye gidecekmiş bacağı uyuşuyormuş.hem kocası tarafından bu kadar şımartıla,sevilen hem de bu kadar hasta olan varmıdır.Bir de selülit kremi aldı,bir de yeni güneş gözlüğü.ben bu kadar özenli değilim kendime
bakın kızlar monolog böyle yapılırr
monolog kuralına 6 msjın yanısıra yeni bir kural daha ekliyorum
her mesajınız en az iki cümle olacak...delikafadulden :sm_cool:
bir saz vereyim de bestele sen bunları
ama bazı msjlardaki cümleler uzun ise diğer msjlar tek cümlelik olabiler

kafayı yedim herhal :teytey:
eh bir miktar
öpmessen küserim zaten,cok dışladınız bugun benı cooookkk (aglamak istiyom ama ifade bi türlü cıkmıyo mahvoldumben diilmidi o yafff)
kaydirigubbakcemile2
özetini yerim senin.
Bizdede bu ara kafa terlemesi çok var...
Esra 6 defa mı adet oldun ?? Ben daha hiç olmadım zaten normalde olmazdım olmayı dört gözle bekliyorum belki iner şu şiş göbek :gitme:
biz de de çok.kafası hiç terlemeyen çocuk bu hafta rekora koşuyor.yattığı yer kocaman bir daire şeklinde ıslanıyor.
değişiklik olur senin için ne güzel.İyi eğlenceler.Adresimi hemen yollarım.Hiç merak etmekaydirigubbakcemile5
Ya sen ölme e mi?? :)) butun aıle toplandı basıma fotoya bakmak ıcın.. çok tesekkur ederıs Elif tizesi.. hatıra olarak saklıyciğim.. cok opuyorus seni hasretle.
ben de saklıyorum.şöyle a3 boyutunda bastırılsa ne güzel bir anı olur.
zaten artiz sıpa
hanımlar kaçıncı ayda regl oldunuz
4
Canım yaa, kıyamam

Ben de mavileri giydiriyorum "kız, di mi?" diye soruyorlar. Saçlar var ya!

:) büyük bi kutu alın ama, saç çok çünkü bizde, uzadı da zemuszemus
pislük
ne gerek vardı ben bilgisayar hoparlörüne bağladım harika oldu.doğduğundan beri yayın
alışır canım.kolay gelsin
hayırlı uğurlu olsun.denizcik güzel güzel oynasın,beslensin inşallah.
saygıyla eğiliyorum önünde
Furcum, Humana yı buldum, benim gibi bıtkı cayı manyagı bı ınsan ıcın gercekten cok lezzetlı bı cay,severek tüketiyorum.
ben de çok seviyorum hatta şu anda içiyorum.rezeneyi de seviyorum,milupanın still teasını da.Bir normal çayı sevmiyorum işte.
çok geçmiş olsun.ne mikrobuydu kaptığı?
kurcalama evrimciğim.Banyo yaptır,masaj falan yap.Düzelir inşallah
Amozonsun sen.Üstesinden gelirsin.Geçecek bunlar ve daha da olgunlaştıracak seni.gerçi istemiyorsun olgunlaşmayı artık
gerilme damlam.bak kayganan da gitti.Benim de kayınpeder gidecek.Kaygana yalnız kalınca daha gerici olabilir sanırsam.Ama her şey ne va için her şey ne va için:1ninca:
kıyamam ben sana valla sen anlatırken ben yoruldum.İnşallah bugün uyur da dinlenirsin.

geçmiş olsun meltem.

Kıvanç gerçekten çok güzel bir bebek maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…