2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evrim dönmüş çok şükür kotkulacak bişey yok..evrim aynı düzen tertip mevzusu bizdede mevcut üzülünce diyorum bu günlarde geçecek sabır..öyle düşün...pirinç unu kabız yapıyor ondan olmuştur bi< genelde ishalk modunda olduğumuz için pirinçli mama iyi geliyor yinede günde 1 kere yatarken veriyorum...
maviş maşallah bebekine..
nurdan adetten canım...
bu arada seçil mercimek arkadaşımızmıydı yanlış bilmiyorum değilmi...kime alacağımı biliyorumda kimden alacağımı bilemedim desem...

inşallah canım

esra neyaptın sen len yahoya onasıl resim.....çocuğu oyuncak ediyorya .....
kuzyeciğin kapak fotosuda süper yaniiiiiii

Sen çooook iyi anlıyorum canım benim. Bir kaç gündür biz de öyleyiz. Dün gün boyunca en fazla 2 saat uyumuştur, gece de 23 e kadar gözleri boncuk boncuk bakınıyordu. Memede uyudu sonunda. Tracy abla memede uyutmayın diyor, ama ben beceremiyorum bacılaar.

meltem senin kız da tıpkı babası.Nedir bu topikteki kızların babaya erkeklerin anneye benzemeleri.Bu kadar da tesadüf olamaz.

DERYA Evrim uğradı akşam aynalara küsmüş kendileri.dönemiyormuş kendine.balkondan falan bakıyormuş,evde öküz düşse kaybolma ihtimali yüksekmiş.

ELıFıM inşallah ne yapalım bu günlerde geçecek sanırım... delerde geçer misali((

AıDAM boşver be canım uyusunda nasıl uyursa uyusun.....

AHHH AHHHH aynalara küsme durumu bendede var, dağlar kadını modunda geziyorum kaşlarım uzadı, sabahları saçımı öylesine toplayıp çıkıyorum üstünkörü tarıyorum... kıyafetlerim desen ona keza... doğru dürüst birşey olmuyor üstüme ne giyeceğim şaşırıyorum üstüne üstlük havalarda çok soğuk sabahın 7 sinde yollara düşüyorum....eve ev denecek hal kalmadı heryer heryerde.....toplamaya süpürge yapmaya bile vaktim yok... dün akşam selinin huysuzluğundan yemek bile yapamadım aksi gibi babamızında baş ağrı krizleri tuttu çıldıracaktım neredeyse... bakalım bu akşam yemek namına ne yicez bilmiyorum.....pratik birşeyler bulmam lazım.... bu işlerde acemiyim biraz birkaç gündür artık kendi evimizde yediğimiz için yavaş yavaş pratik geliştirmem lazım... EVRıMıM yanlız değilsin yani hepimiz aynı moddayız... bende baharı bekliyorum... birazda kışın kasveti var üstümüzde insanın kolu kıpardamıyor... baharda doğanın yeşermesiyle güneşle beraber bizde eski halimize dönücez bebeklerde büyümüş olacaklar inşallah herşey daha güzel olacak......

aynen sana katılıyorum canım tek ümidim baharrrrr

AYNA GRUBUNUN da bi şarkısı vardı....

Ne olduğunu bilmediğim bi umudum var hala ve ben BAHARI BEKLıYORUM diye.....

[

evet kocişe çok bakmışız çoookkdelikafadulden

nasıl ama :)))))))))))))))

Eklentiler

• $3-en-c614535a28e2cb042b12117acb2c5a11[1].webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 28
evet ama yazıcım yok malesef(((

olsun, sen de ya mailinde yada internetteki resim depolama sitelerinden birinde depola bu fotoları. Ben flickr.com u kullanıyorum bunun için. Bir gün çıktısını alırsın. Hiç değilse elinde olur. Bilgisayarda depolamaya pek güvenmiyorum. Virüs giriyor, aniden sistem göçüyor vs... onca arşiv püff gidiyor. (Başıma geldi de) Onun için ben internette kopya bulunduruyorum hep.

Desteğini esirgemeyen tüm ciğerlerime tesekkur ederım.. kaderzede arkadaslarım benım.

Kuzy kakasını yaptı.. sabah ona ac karnına kayısı recelını bıraz ılık su ıle ezdım, posalı kısımlarından 5-6 cay kasıgı dolusu yedırdım, uzerıne de yarım fıncan ılık su ıcırdım, yarım saat sonra 3 bez dolusu cıvık cımento kıvamında karından boşaldı. Tecrübe ıle sabıttır, poposuyla falan oynamadan hallettim çok şükür.Aklınızda olsun sizin de.Su an da bayıldı kaldı, halıyle uyuyor. Bundan sonra ogleden sonra verdıgım meyve püresının ıcıne kayısı recelınden muhakkak bı tatlı kasıgı karıstrıracagım.

Sütüm yuvasına gerı dondugu ıcın dun gece de mama vermedım, ınsallah bır sure daha vermem.

sütüne maşallah
kuzy de ohh rahatlamıştır yavrucak

Sbaha kadar ıkınmaktan uyuyamadıgı ıcın, ben de ona yardımcı olacagım dıye zombi giib oldugum ıcın, ben de bıraz uyusam ıyı olacak.

Ha bu arada, Nuby nın anne memesı zımbırtılı her yerı sılıkonlu bıberonunu aldım, Kuzy ye ılk verdıgımde gozlerıme ınanamadım,dudaklarının degdıgıı kısım da anne memesı seklınde ve de yumusaklıgında yapıldıgı ıcn sankı benım mememı emıyor gıbıydı agız hareketlerı.. evde kı dıger bıberondan cok sıkıntılı ıcmıstı mamayı.. bunda ınanılmaz rahattı. Daha bıberon almayanlara can-ı gonulden tavsıye ederım.

canım merhaba...
özel mesaj alamıyorumda atamıyoruda.bir sorun var ama çözmeye çalışıyorum.ömürü uyutup tekrar ayarlara bakayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…