güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim allah hepimizin yavrularını kötülüklerden korusun:Saruboceq:
aynı durum bizdede mevcuttu nihayet bugün sırtına kadar bir mok görüntüsüyle uyandık sanki bayram vardı o kadar sevindim yani oğlumun çıkarmasına çocuk rahatladı yadelikafadulden
ya evet herkes aynı durumda ben saçımı banyodan banyoya tarar oldum valla kısmetse haftaya kestirip boyatmayı düşümüyorum yeni yıla girerken değişiklik olsun..
umarım bi sorun çıkmaz tatlım
günaydın arkadaşlar.....kabus gibi bi gece geçirdim... pestil gibiyim... uykum var, yorgnumu, dünya kadar işim var canım hiçbirini yapmak istemiyor....selinin dün gece uykusu şaştı tabi bizi de mahfetti..... yatmak istemiyor, kucakta gezmek istiyor bi müddet sonra ondanda sıkılıyor nasıl avutacağımı ne yapacağımı şaşırdım.... en sonunda yatağa aramıza aldık ışıklarıda söndürdük belki karanlıkta uyur dedik... tam tersi daha çok ağulamaya şımarmaya başladı mecbur yine kalktık selinle dolaşmaya.... sonra zor bela mamasını yedi uyudu yatağına yatırdık aradan 5 dk. geçmedi selin ıkınmaya başladık 2 gündür kakasını yapmamıştı tekrar selini kaldırdık altını yıkadık yine uykusu açıldı oynadık sonra uyudu.... mahfoldum kızlar bittim çokyorğunum.... uyumak istiyorum... keşke çalışan annelerinin izin konusunda açık çeki olsaydı istedikleri zaman izin kullanabilme şansı olsaydı....ahhhh ahhhh
geçmiş olsun meltem saol canım seninkinede maşallah büyüdüler valladilek Kıvanç a kocaman maşallah
Kıvanç gerçekten çok güzel bir bebek maşallah.
saolun kızlar teşekkür ederiza.s.maviş maşallah bebekine..
ELİFİM inşallah ne yapalım bu günlerde geçecek sanırım... delerde geçer misali((
AİDAM boşver be canım uyusunda nasıl uyursa uyusun.....
AHHH AHHHH aynalara küsme durumu bendede var, dağlar kadını modunda geziyorum kaşlarım uzadı, sabahları saçımı öylesine toplayıp çıkıyorum üstünkörü tarıyorum... kıyafetlerim desen ona keza... doğru dürüst birşey olmuyor üstüme ne giyeceğim şaşırıyorum üstüne üstlük havalarda çok soğuk sabahın 7 sinde yollara düşüyorum....eve ev denecek hal kalmadı heryer heryerde.....toplamaya süpürge yapmaya bile vaktim yok... dün akşam selinin huysuzluğundan yemek bile yapamadım aksi gibi babamızında baş ağrı krizleri tuttu çıldıracaktım neredeyse... bakalım bu akşam yemek namına ne yicez bilmiyorum.....pratik birşeyler bulmam lazım.... bu işlerde acemiyim biraz birkaç gündür artık kendi evimizde yediğimiz için yavaş yavaş pratik geliştirmem lazım... EVRİMİM yanlız değilsin yani hepimiz aynı moddayız... bende baharı bekliyorum... birazda kışın kasveti var üstümüzde insanın kolu kıpardamıyor... baharda doğanın yeşermesiyle güneşle beraber bizde eski halimize dönücez bebeklerde büyümüş olacaklar inşallah herşey daha güzel olacak......
meltem senin kız da tıpkı babası.Nedir bu topikteki kızların babaya erkeklerin anneye benzemeleri.Bu kadar da tesadüf olamaz.
DERYA Evrim uğradı akşam aynalara küsmüş kendileri.dönemiyormuş kendine.balkondan falan bakıyormuş,evde öküz düşse kaybolma ihtimali yüksekmiş.
nasıl ama :)))))))))))))))
Çok tatlıı. Maşallah. Bu resimlerin çıktısını da almak lazım.
Çok tatlıı. Maşallah. Bu resimlerin çıktısını da almak lazım.
evet ama yazıcım yok malesef(((
Desteğini esirgemeyen tüm ciğerlerime tesekkur ederım.. kaderzede arkadaslarım benım.
Kuzy kakasını yaptı.. sabah ona ac karnına kayısı recelını bıraz ılık su ıle ezdım, posalı kısımlarından 5-6 cay kasıgı dolusu yedırdım, uzerıne de yarım fıncan ılık su ıcırdım, yarım saat sonra 3 bez dolusu cıvık cımento kıvamında karından boşaldı. Tecrübe ıle sabıttır, poposuyla falan oynamadan hallettim çok şükür.Aklınızda olsun sizin de.Su an da bayıldı kaldı, halıyle uyuyor. Bundan sonra ogleden sonra verdıgım meyve püresının ıcıne kayısı recelınden muhakkak bı tatlı kasıgı karıstrıracagım.
Sütüm yuvasına gerı dondugu ıcın dun gece de mama vermedım, ınsallah bır sure daha vermem.
günaydın kızlar
tam 3 gündür topiğe giremiyordum
çekiliş sonucu çok ilginç olmuş
kayra ile birbirimize çıkmışız bu kadar ilginç olmuş yane
bu arada kayra ya özelden msj atmak istedim ama olmuyor özel msj almak istemiyormuş
KAYRA KAYRA DUY SESİMİ
sen bana özelden msj at bari adresini telini alayım bir de boy kilo verirsen daha rahat seçim yaparım hediye konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?