sütüne maşallah
kuzy de ohh rahatlamıştır yavrucak
Allah bozmasın cankuşumDesteğini esirgemeyen tüm ciğerlerime tesekkur ederım.. kaderzede arkadaslarım benım.
Kuzy kakasını yaptı.. sabah ona ac karnına kayısı recelını bıraz ılık su ıle ezdım, posalı kısımlarından 5-6 cay kasıgı dolusu yedırdım, uzerıne de yarım fıncan ılık su ıcırdım, yarım saat sonra 3 bez dolusu cıvık cımento kıvamında karından boşaldı. Tecrübe ıle sabıttır, poposuyla falan oynamadan hallettim çok şükür.Aklınızda olsun sizin de.Su an da bayıldı kaldı, halıyle uyuyor. Bundan sonra ogleden sonra verdıgım meyve püresının ıcıne kayısı recelınden muhakkak bı tatlı kasıgı karıstrıracagım.
Sütüm yuvasına gerı dondugu ıcın dun gece de mama vermedım, ınsallah bır sure daha vermem.
Sbaha kadar ıkınmaktan uyuyamadıgı ıcın, ben de ona yardımcı olacagım dıye zombi giib oldugum ıcın, ben de bıraz uyusam ıyı olacak.
Ha bu arada, Nuby nın anne memesı zımbırtılı her yerı sılıkonlu bıberonunu aldım, Kuzy ye ılk verdıgımde gozlerıme ınanamadım,dudaklarının degdıgıı kısım da anne memesı seklınde ve de yumusaklıgında yapıldıgı ıcn sankı benım mememı emıyor gıbıydı agız hareketlerı.. evde kı dıger bıberondan cok sıkıntılı ıcmıstı mamayı.. bunda ınanılmaz rahattı. Daha bıberon almayanlara can-ı gonulden tavsıye ederım.
canım merhaba...
özel mesaj alamıyorumda atamıyoruda.bir sorun var ama çözmeye çalışıyorum.ömürü uyutup tekrar ayarlara bakayım...
sbaha kadar ıkınmaktan uyuyamadıgı ıcın, ben de ona yardımcı olacagım dıye zombi giib oldugum ıcın, ben de bıraz uyusam ıyı olacak.
Ha bu arada, nuby nın anne memesı zımbırtılı her yerı sılıkonlu bıberonunu aldım, kuzy ye ılk verdıgımde gozlerıme ınanamadım,dudaklarının degdıgıı kısım da anne memesı seklınde ve de yumusaklıgında yapıldıgı ıcn sankı benım mememı emıyor gıbıydı agız hareketlerı.. Evde kı dıger bıberondan cok sıkıntılı ıcmıstı mamayı.. Bunda ınanılmaz rahattı. Daha bıberon almayanlara can-ı gonulden tavsıye ederım.
dideee sizin kaygananin orda doktor mu yok yoksa batmanin doktorlarimi mesur ben bilmiyorum??kadin 50.000 bakimi mi yaptirmayami gelmis oraya??
NURDAN BENİM KAYGANA böyledir işte.nazlıdır,kendini ağırdan satar benim tam tersim yani.ha bir de onların orada özel hastane yok
kızlar şu isimlerimizin yanındaki yeşil buton varya basınca kullanıcı profili falan çıkıyor.online olaan herkes girebiliyor.oradan özel mwsajda atılıyor.ya ben 3 gündür orayı tıklıyorum ama giremiyorum.denermisiniz?sizdede oluyormu bana özgü birşeymi?anlayamadım...
baktım canım ya herşey normal görünüyor.allahım ya durup dururken...ben o yeşil işareti tıklayamıyorum bile.kendiminki bile açıklmıyor...
unuttun beni hadi itiraf et kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktanAşkolsun Özlem tanımam mı, emin olmak için sordum, heyecanlandım bir an sositososito
Adres yazar mısın bana özelden, çok severim ben hediye almayı, kuzuya birşeyler düşüneyim hemen opuyorumnanaktan
Çok iyiymiş :roflol:
Belki gelir be Nurdan, bir sağ bakalım ?
hanımlar kaçıncı ayda regl oldunuz
Doruk'un alt köpek dişlerini orada beyazlamalar var ve her iki tarafta da küçük birer sivilce gibi çıkıntı var. 1 hafta - 10 gün önce gördüm, elini ağzına sokuyor, olabilir diye önemsemedim. Bugün baktım, hala var. Böyle bişi olan var mı aranızda?
Bugün spora gittim, bi kadınla tanıştım. 3 ayda 11 kg vermiş kadın yaaa! Bİ beslenme uzmanına gitmiş, hem de özel değil! Her gün 1 saat yürümüş ama! Ben de gidicem, çok azimlendim.
60 TL ye bir ipod hoparlörü aldık. Küçük bir ipodum vardı. Maksat evde Doruk'a ses olsun. Radyosu da var ve ben radyo dinlemeye bayılırım. (Hatta radyodan helikopter turu kazanmıştım bi kere İstanbul'da, süperdi !) Aletin sesi o kadar iyi ki, çok beğendim. Doruk'u uyuturken falan kısık sesle açtım bugün, iyi oldu. Yoksa maus tıklamasına uyanıyor velet! Sese alışsın accık..
olabılıryo öle şeyler galıba.yakın arkadasımdan bılıyom hanı hep önce alt ön diş patlarya,oğlunun köpek dişleri kabarık gıbı olmustu 3 tane cocuk doktoruna götürdü aksı bı durummu var nıye -onlar önce patlıycak gıbı kabardı falan dıe.ama 3 doktorda aynı şeyı sölemıs.şimdiye kadar köpek dişlerinin önce patladıgını görmedım buda patlamıycak sadece kabarmıs demişler.gercektende öle oldu öndekılıer haber vermeden pat dıe cıkıverdı onlar hala kabarık gıbı bıseydı.
birde cildindeki kırmızı lekeler egzamaymış
geçen ay panikle gittigim doktorun verdigi ilaçta kortizonmuş annelik içgüdüsü işte 2 gün kullanıp bırakmıştık kremi kullanmayı içeriğini ağır bulmuştum
iyikide bırakmışım losyon kullanıcaz sadece birde şampuanımızı değiştirdik okadar
yeni doktorumuzu çok sevdim umarım herzman iyi anlaşırız
soracağım sorulara ben sormadan yanıt verdi : ) 3 aylık oğlu var geliba oyüzden pekbi anlaştık çok tatlı bi dr.
slm kızlar. bebişim ishaldi yeni geçti. ağızdan mikrop almış.topiğe gelemiorum o kadar çok işim oluyor ki. tüm günüm bebişle geçior. kestirdiği zaman ev toparlayıp yemek yapıyorum. bu arada 4. ayımız bitti. sütüm azaldı doktor mama takviyesi verdi. 4 gündür 1 anne sütü bir mama veriorum. nasıl arttıracağım sütümü. çok üzüldüm çok. var mı çaresi. sütü azalıp artanlar var. tam bir tarif alsam :) sütümün yağı da azalmış. yağı da artmalı
Şarjım bitti.. sanırım bole denir, evın dagınıklıgına, kendıme dönemememe tahammül edemıyorum bazen, ha bu Kuzey ın harıcınde herkese yansıyor sanırım.. düzen, tertip seven bir ınsanım, onu gectım eve makıne bıle tutamıyorum.. Kuzey uyudugu zaman, hemen kendıme dönüp bişi okumaya, ya da balkondan boş boş etrafa bakınmaya baslıyorum, yemek yapmanın,mutfagı ve banyoyu dezenfekte tutmanın harıcınde cogu kez eve dokunamıyorum..
Şarjım bitti.. kendime dönemiyorum.. aynadaki "ben" i beğenmiyorum. Kuzey e bunu hıssettırmeden onun yuzune sırıta sırıta üstesinden gelmeye calısıyorum.
bende yatayım yarın aşımız var umarım az ateşle atlatırız
iy igeceler
Evrim dönmüş çok şükür kotkulacak bişey yok..evrim aynı düzen tertip mevzusu bizdede mevcut üzülünce diyorum bu günlarde geçecek sabır..öyle düşün...pirinç unu kabız yapıyor ondan olmuştur bi< genelde ishalk modunda olduğumuz için pirinçli mama iyi geliyor yinede günde 1 kere yatarken veriyorum...
maviş maşallah bebekine..
nurdan adetten canım...
bu arada seçil mercimek arkadaşımızmıydı yanlış bilmiyorum değilmi...kime alacağımı biliyorumda kimden alacağımı bilemedim desem...
Sen çooook iyi anlıyorum canım benim. Bir kaç gündür biz de öyleyiz. Dün gün boyunca en fazla 2 saat uyumuştur, gece de 23 e kadar gözleri boncuk boncuk bakınıyordu. Memede uyudu sonunda. Tracy abla memede uyutmayın diyor, ama ben beceremiyorum bacılaar.
artık yoluma alıntı yapmadan devam etmek istiyorum mafoldumben dungece gırdım 2 sefer aşlıntı yaptım aptal bılgısayar hata verdı bu sabha gırıdm tekrar aynından oldu.artık alıntı malıntı yok unutun alıntıyı.neyse aklımda kalanlarla devam edıyım
maviş oğlun tam bı mavıs cok tatlı maşşalah,kızımı öle yakısıklıya tabı verırım ama bızım bı kertıgımız vardı nerelerde bılmem.zaten bu gıdısle kızımı kapacaklar :))
evrım bızımde bıtık sarjımız üzülme,bahar gelcek döncez kendımızeee,kuzyde mıçmış cok şükür.kayısının iişe yaramasına sevındım,gecen gunn yazmıstım bende.recel sekerlıya onu düşünmemiştim ama bı yerde kuru kayısının dilimlenıp kaynar suda bekletıp bı kac cay kasıgı verılmesıydı.kaka yapamazsa denıycem hemen
petrıkcım üzülme cagan ek gıdaya gecınce kapatır arayı
ve sonuc özlem kadar iyi bir hafızam yok yaptıgım alıntılar baya fazla olmasına ragmen aklımda kalanlar bunlar kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?