2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dideee sizin kaygananin orda doktor mu yok yoksa batmanin doktorlarimi mesur ben bilmiyorum??kadin 50.000 bakimi mi yaptirmayami gelmis oraya??

Allah bozmasın cankuşum

ohh kuzy sicmis cok sukur..
tuh ya ev yapimi kayisi receli yok, hazir versem olmaz dimi katki maddeinden dolayi yada biraz kayisi suyu karistirsam??

ben de almıştım ece hanıma fakat benimki sevmedi öle duruyor bir köşede bebeshop da bayağı ucuzdu ben ordan sipariş vermiştim

bu arada lansinoh süt saklama poşeti kullanan var mı
kullanımı kolaymı her gün süt saklama kabı kaynatmaktan bıktım da poşetlerden alıcam artık

canım merhaba...
özel mesaj alamıyorumda atamıyoruda.bir sorun var ama çözmeye çalışıyorum.ömürü uyutup tekrar ayarlara bakayım...

beklemedeyim ömüre hediye bakmak için sabırsızlanıyorum da:sm_cool:

inanmıyorum natural touch değil mi o? Bağırıp durdum arkadaşlar alın hem bpa free hemi de harika diye.niye beni dinlemiyon sen.kaç ay oldu diyeli

NURDAN BENıM KAYGANA böyledir işte.nazlıdır,kendini ağırdan satar benim tam tersim yani.ha bir de onların orada özel hastane yok

DERYA Evrim uğradı akşam aynalara küsmüş kendileri.dönemiyormuş kendine.balkondan falan bakıyormuş,evde öküz düşse kaybolma ihtimali yüksekmiş.[/QUOTE]

pes dido okudum ve böğnggg diye bi ses çıktı benden yine itibar yerlerde

dideee sizin kaygananin orda doktor mu yok yoksa batmanin doktorlarimi mesur ben bilmiyorum??kadin 50.000 bakimi mi yaptirmayami gelmis oraya??

katılıyorum aynı soruyu soruyorum ayrıca belirtirim benim kayganada check up yaptırdı burda . ayancığın kiler pek mensur değildiler ama çözdüysen cevap ver lüffen.

kızlar şu isimlerimizin yanındaki yeşil buton varya basınca kullanıcı profili falan çıkıyor.online olaan herkes girebiliyor.oradan özel mwsajda atılıyor.ya ben 3 gündür orayı tıklıyorum ama giremiyorum.denermisiniz?sizdede oluyormu bana özgü birşeymi?anlayamadım...

artık yoluma alıntı yapmadan devam etmek istiyorum mafoldumben dungece gırdım 2 sefer aşlıntı yaptım aptal bılgısayar hata verdı bu sabha gırıdm tekrar aynından oldu.artık alıntı malıntı yok unutun alıntıyı.neyse aklımda kalanlarla devam edıyım

maviş oğlun tam bı mavıs cok tatlı maşşalah,kızımı öle yakısıklıya tabı verırım ama bızım bı kertıgımız vardı nerelerde bılmem.zaten bu gıdısle kızımı kapacaklar :))

evrım bızımde bıtık sarjımız üzülme,bahar gelcek döncez kendımızeee,kuzyde mıçmış cok şükür.kayısının iişe yaramasına sevındım,gecen gunn yazmıstım bende.recel sekerlıya onu düşünmemiştim ama bı yerde kuru kayısının dilimlenıp kaynar suda bekletıp bı kac cay kasıgı verılmesıydı.kaka yapamazsa denıycem hemen

petrıkcım üzülme cagan ek gıdaya gecınce kapatır arayı

meltemcım kuzuna gecmıs olsun,anne sütünden gecıs olunca bünye alısamadı galıba.kımı kabız oluyo kımı ishal.bol sıvı tükettiriyosunuzdur zaten

lalcım gecmıs olsun ne mıkrobu kapmıs.agızdan dedınya,bizim kızda ne bulursa agzına sokuyo.ellerı zaten hep agzında.sreklı siliyorum ama nekadar korur bilmiyorum
ve sonuc özlem kadar iyi bir hafızam yok yaptıgım alıntılar baya fazla olmasına ragmen aklımda kalanlar bunlar kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
dr. umuz bize kabızlık için......

kuru incir, kayısı, kuru erik, vs. kaynatıp suyunu verebileceğimizi söyledi.... artık çok sık kabız oluyoruz çorbalara ve kaşık malalarına başladığımız için bu karışım iyi geliyor arkadaşlar....tecrübeyle sabittir....
selinde 2 günün sonunda bu karşıık sayesinde dün gece kakasını anca yapabildi.....

canım tıkladığımda mesaj alamıyor yada almak istemiyor diye bir seçenek çıkıyor.. sanırım senin özel mesaj ayarın kapalı olabilir... bunuda sanırım kullanıcı panelinden yapıyorduk....bu yukarıdaki kırmızı çizelgede ana sayfanın yanında yazıyor kullanıcı paneli ordan bi bak bakalım....

baktım canım ya herşey normal görünüyor.allahım ya durup dururken...ben o yeşil işareti tıklayamıyorum bile.kendiminki bile açıklmıyor...

unuttun beni hadi itiraf et kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
hanımlar kaçıncı ayda regl oldunuz

ben hala olmadım ama zaten normalde hap alarak oluyordum doğumdan sonra düzenli olur dediler umutla bekliyorum evlenmeden öncede evlendikten sonra demişlerdi ya neyse :umursamaz:

Özdenin dişleride beyaz bugün sağlık ocağına gittik doktor birşey yok daha dedi ama bilmiyorum tabii jel verdi ama Nurdan jeller güvenilir değil demiişti aklım karıştı kendi doktoruna götüreceğim zaten dişin çıkmasına daha varsa jeli niye verdi anlamadım :bbo: Bende özel diyetisyen bize ağır gelirde bu ara evdeki bütün elektronik eşyalar güme gittiğinden devlet hastanesindeki diyetisyene gitmeyi düşünüyorum kardeşim geçen sene ege ünv. de bir diyetisyene gitmişti çok memenundu ama orasıda beni aşar :sinifsinif:

Ben ters bir bebek olarak önce arka dişlerimi çıkarmışım doktora götürdüğünde annem ilk defa böyle birşey olduğunu gördüm demiş :kedi:

Yeni doktorunuzu beğendiğinize sevindim orada ücretler ne kadar ? İlk verilen ilacın adı neydi cnm doktor bugün ensesindeki kızarıklık vardı egzama dedi bir ilaç yazdı ama..

Çok geçmiş olsun cnm evrimin taktiği bulgur pilavı ve ayran var 7/24 yemek şartıyla zemuszemus rivayetlere göre pırasa, bol su,boza, güllaç aslında en önemlisi dinlenmek ama bizdeki kocalarla bu nasıl olur bilmem :gitme:

Sana kesinlikle katılıyorum aynı durumdayım belki daha kötü ama artık boşverdim banada tuvalet ve mutfak temizliği yapsam fazlaca yeter benimde kendimle ilgili en büyük lüksüm duş almak ama eşim kapısında kızla nöbet tutarken ondanda zevk aldığım söylenemez :umursamaz:
bende yatayım yarın aşımız var umarım az ateşle atlatırız
iy igeceler

Umarım ateşsiz atlatırsınız geçmiş olsun...

Seçil mercimek cnm ben adresini bekliyorum ona hediyeyi ben alıyorum zemuszemus

Valla uyusunda memede havada karada hiç farketmez bebek ağladığında tüm kurallar çöpe gidiyor zaten :gitme:

Bende hafıza mı kaldı cnm :sinifsinif:

özlem cim özel mesaj almıyor ya da almak istemiyor diye bir yazı çıkıyor karşıma..ayarlarına bi bakabilirmisin

psikopat oğlumu seven herkese teşekkür ederiz (sizi suratı çizilecekler listemizden sildik :jeyyar: )
o yağmur ve fırtınanın olduğu gece babamız hasta olmuştu,dünden beri de kuzumun burnu tıkalı :çok üzgünüm:
MAVİŞ,adresini ve tlf.no. gönder canım özelden.
bugün bende temizlik var,açık bırakacağım sayfayı,ara ara uğrarım.
öpüldünüssssssss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…