2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pofffffffffffffffffff sıkılıyorum...
zaten sabah konyada deprem olmuş. hemde 5.9 dedi annem. Rabbim korusun daha beterinden. şükürle rolsun bi zarar ziyan yok herkes sagsalim. ama içim tuhaf... off gurbet offffffffffffffff....
evlenmeden önce çok eglenceliymiş gibi gelirdi uzakda olmak arada gidip gelmek tatiller falanama özellikle Mehmet Akif den sonra daha bi düşkün oldum aileme keşke yakınımda olsalar....

kayra ömürün şu avatardaki resmi çok güzel ya. çok güzel bi gülüş sende süper yakalamışsın..

canım sağol.ömür teşekkür eder teyzesi.verdiin siteden harika resimler yaptım...

ben de depreme uyandım sabah..çok ürkütücüydü..ilk defa burada bu kadar şiddetli hissettim..sanırım denizli-mersin arası heryerde hissedilmiş..

FAMİLYASINA TÜPÜRDÜKLERİM
yazdım bir köşeye.sağol canım
geçmiş olsun ve kolay gelsin.
ben de öğrenmek istiyorum.sadece vuuu vuuu yu biliyorum beginner düzeyinde

özlem cim özel mesaj almıyor ya da almak istemiyor diye bir yazı çıkıyor karşıma..ayarlarına bi bakabilirmisin

Tamam cnm şimdi göz atarım :hulya:
Kıvanç maviş gözlerini öperim çok tatlı maşallah..
Kuzy meşhur olmuş kapaklara çıkmış resmi kaydirigubbakcemile3
Dün gece ağlama krizlerine girdim eşim koltukta horul horul uyuyor Özde ağlıyor ne yapsam susmadı uykusu var ama uyumamak için direniyor aç ama uykusu var diye emmiyor başka sorunlarıda var ama dilinden anlamıyorum.. Dün çıldırmak üzereydim bağırdım bebeğime aslında eşimede kızıyorum nefes almam için 10 dk baksa yeter neşeli olunca oynar ağlayınca bana devreder... Sonunda gece yarısı annemi aradım o baktı gece 1 de annemi aradım yorgunluktan gögüsler yumuşamıştı Annem gelir gelmez 5 dk içinde uyudu akannehir Annemle diyaloglarını kıskanmıyor değilm kendimi anne gibi hissetmiyorum onunla başa çıkamayınca :gitme: Aslında itiraf edeyim ben annem kucağına alınca falan acaba beni ondan ççok seviyor gibi geldiğinden üzülüyorum içten içe anneme kızıyorum o bana yardımcı olmaya çalışıyro halbuki ama her yaptığı batıyor... Çünküü o hiç benim gibi sabırsız davranmıyor hep güleryüzlü .. Kendimden nefret etmeye başladım

aslıda sen sopa istiyorsun klava:

ÖZLEMCİĞİM ANNENİN ÖZDEYİ GÖRDÜĞÜ SÜRE SINIRLI.OYSA SEN HERGÜN BİRLİKTESİN VE ANLADIĞIM KADARIYLA DİNLENMEK İÇİN VAKTİN DE OLMUYOR.büyük harfler için özür dilerim bu arada.şöyle bir yazı okumuştum da beni rahtlatmıştı.çocuklar annelerinde sürpriz bulmazlarmış.annenin ne yapacağı belliymiş onlara göre.altımı değiştirir,karnımı doyurur,nazımı çeker vs.ama başkaları ilginç,değişik ve sürprizlerle dolu gelirmiş.bunu neden mi yazdım neva'nın kayganama çığlık çığlığa ülmesi,babasını görünce heyecanlanması bana pas vermemesi üzerine.ama biliyorum ki ikimizin arasındaki bağ çok başka.bana gülerken başka gülüyor biliyorum

böyle düşünme,hepimiz benzer sorunlarla boğuşuyoruz.sinirlerimiz yıprandı tabi.bunun geçici bir süreç olduğunu unutma ve kendini daha da fazla yıpratma.

aynen katılıyorum Elifim

bu arada bana adresini gönder kız kaçıncya istiyorum a.s.

özlem cim özel mesaj almıyor ya da almak istemiyor diye bir yazı çıkıyor karşıma..ayarlarına bi bakabilirmisin

aslıda sen sopa istiyorsun klava:

böyle düşünme,hepimiz benzer sorunlarla boğuşuyoruz.sinirlerimiz yıprandı tabi.bunun geçici bir süreç olduğunu unutma ve kendini daha da fazla yıpratma.

Aslında hepiniz haklısınız farkındayım teşekkür ederim ama ne bileyim işte uyutma şeklini değiştiriyor, ben emzirirken başımda bekliyor kızla göz el teması kuruyor herşey onu sakinleştirmek adına ama işte sorunun bende oplduğunu biliyorum sinirlerim yıprandığı için bana diyor ver bir gece bakayım siz baş başa kalın bu bile sanki özdeyi sahiplenmeye çalıştığını düşündüğüm için batıyor bana çok fenayım ben kaşınıyorum değil mi?? :gitme:

bi ara ben de kayınvalidem için aynı şeyi hissetmiştim..geldi geçti..

evet yaa..akşam eşim diyorki bu çocuk beni daha çok seviyor..eve gelince rüzgar onu görür görmez çığlık atıyor gülücükler saçıyor..deli oluyorum..

gerçektenmi?annem hiç bahsetmedi...
canım sen konyalı mısın??
ben de Aksaray lıyım

senin azıcık sinirler yıpranmış canım
evde olunca yemek mi yesen ütü mü yapsan yemek mi yapsan ortalığımı toplasan insan bilemiyor valla
evde ece ye baktığımda ayrı yoruluyorum işe geldiğimde ayrı öle böle 3 yaşına kadar bu durumlar böyle gidecek ne yapalım sonra gelsin kreş ben kendimi telkin ediyorum hepi topu 3 sene şeker tatlı bebeklerimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…