sanırım ben gönderebiliyorum..geldi di mi msaj
ya çok hoşsun...geldi,,hangi dilde o mesaj..
gerçektenmi?annem hiç bahsetmedi...
FAMİLYASINA TÜPÜRDÜKLERİMayni benimki..
yazdım bir köşeye.sağol canımdr. umuz bize kabızlık için......
kuru incir, kayısı, kuru erik, vs. kaynatıp suyunu verebileceğimizi söyledi.... artık çok sık kabız oluyoruz çorbalara ve kaşık malalarına başladığımız için bu karışım iyi geliyor arkadaşlar....tecrübeyle sabittir....
selinde 2 günün sonunda bu karşıık sayesinde dün gece kakasını anca yapabildi.....
geçmiş olsun ve kolay gelsin.psikopat oğlumu seven herkese teşekkür ederiz (sizi suratı çizilecekler listemizden sildik :jeyyar: )
o yağmur ve fırtınanın olduğu gece babamız hasta olmuştu,dünden beri de kuzumun burnu tıkalı :çok üzgünüm:
MAVİŞ,adresini ve tlf.no. gönder canım özelden.
bugün bende temizlik var,açık bırakacağım sayfayı,ara ara uğrarım.
öpüldünüssssssss.
ben de öğrenmek istiyorum.sadece vuuu vuuu yu biliyorum beginner düzeyinderüzgarca:))
özlem cim özel mesaj almıyor ya da almak istemiyor diye bir yazı çıkıyor karşıma..ayarlarına bi bakabilirmisin
Aslında itiraf edeyim ben annem kucağına alınca falan acaba beni ondan ççok seviyor gibi geldiğinden üzülüyorum içten içe anneme kızıyorum o bana yardımcı olmaya çalışıyro halbuki ama her yaptığı batıyor... Çünküü o hiç benim gibi sabırsız davranmıyor hep güleryüzlü .. Kendimden nefret etmeye başladım
Tamam cnm şimdi göz atarım :hulya:
Kıvanç maviş gözlerini öperim çok tatlı maşallah..
Kuzy meşhur olmuş kapaklara çıkmış resmi kaydirigubbakcemile3
Dün gece ağlama krizlerine girdim eşim koltukta horul horul uyuyor Özde ağlıyor ne yapsam susmadı uykusu var ama uyumamak için direniyor aç ama uykusu var diye emmiyor başka sorunlarıda var ama dilinden anlamıyorum.. Dün çıldırmak üzereydim bağırdım bebeğime aslında eşimede kızıyorum nefes almam için 10 dk baksa yeter neşeli olunca oynar ağlayınca bana devreder... Sonunda gece yarısı annemi aradım o baktı gece 1 de annemi aradım yorgunluktan gögüsler yumuşamıştıAnnem gelir gelmez 5 dk içinde uyudu akannehir Annemle diyaloglarını kıskanmıyor değilm kendimi anne gibi hissetmiyorum onunla başa çıkamayınca :gitme: Aslında itiraf edeyim ben annem kucağına alınca falan acaba beni ondan ççok seviyor gibi geldiğinden üzülüyorum içten içe anneme kızıyorum o bana yardımcı olmaya çalışıyro halbuki ama her yaptığı batıyor... Çünküü o hiç benim gibi sabırsız davranmıyor hep güleryüzlü .. Kendimden nefret etmeye başladım
Dün gece ağlama krizlerine girdim eşim koltukta horul horul uyuyor Özde ağlıyor ne yapsam susmadı uykusu var ama uyumamak için direniyor aç ama uykusu var diye emmiyor başka sorunlarıda var ama dilinden anlamıyorum.. Dün çıldırmak üzereydim bağırdım bebeğime aslında eşimede kızıyorum nefes almam için 10 dk baksa yeter neşeli olunca oynar ağlayınca bana devreder... Sonunda gece yarısı annemi aradım o baktı gece 1 de annemi aradım yorgunluktan gögüsler yumuşamıştıAnnem gelir gelmez 5 dk içinde uyudu akannehir Annemle diyaloglarını kıskanmıyor değilm kendimi anne gibi hissetmiyorum onunla başa çıkamayınca :gitme: Aslında itiraf edeyim ben annem kucağına alınca falan acaba beni ondan ççok seviyor gibi geldiğinden üzülüyorum içten içe anneme kızıyorum o bana yardımcı olmaya çalışıyro halbuki ama her yaptığı batıyor... Çünküü o hiç benim gibi sabırsız davranmıyor hep güleryüzlü .. Kendimden nefret etmeye başladım
ÖZLEMCİĞİM ANNENİN ÖZDEYİ GÖRDÜĞÜ SÜRE SINIRLI.OYSA SEN HERGÜN BİRLİKTESİN VE ANLADIĞIM KADARIYLA DİNLENMEK İÇİN VAKTİN DE OLMUYOR.büyük harfler için özür dilerim bu arada.şöyle bir yazı okumuştum da beni rahtlatmıştı.çocuklar annelerinde sürpriz bulmazlarmış.annenin ne yapacağı belliymiş onlara göre.altımı değiştirir,karnımı doyurur,nazımı çeker vs.ama başkaları ilginç,değişik ve sürprizlerle dolu gelirmiş.bunu neden mi yazdım neva'nın kayganama çığlık çığlığa ülmesi,babasını görünce heyecanlanması bana pas vermemesi üzerine.ama biliyorum ki ikimizin arasındaki bağ çok başka.bana gülerken başka gülüyor biliyorum
özlem cim özel mesaj almıyor ya da almak istemiyor diye bir yazı çıkıyor karşıma..ayarlarına bi bakabilirmisin
aslıda sen sopa istiyorsunklava:
ÖZLEMCİĞİM ANNENİN ÖZDEYİ GÖRDÜĞÜ SÜRE SINIRLI.OYSA SEN HERGÜN BİRLİKTESİN VE ANLADIĞIM KADARIYLA DİNLENMEK İÇİN VAKTİN DE OLMUYOR.büyük harfler için özür dilerim bu arada.şöyle bir yazı okumuştum da beni rahtlatmıştı.çocuklar annelerinde sürpriz bulmazlarmış.annenin ne yapacağı belliymiş onlara göre.altımı değiştirir,karnımı doyurur,nazımı çeker vs.ama başkaları ilginç,değişik ve sürprizlerle dolu gelirmiş.bunu neden mi yazdım neva'nın kayganama çığlık çığlığa ülmesi,babasını görünce heyecanlanması bana pas vermemesi üzerine.ama biliyorum ki ikimizin arasındaki bağ çok başka.bana gülerken başka gülüyor biliyorum
böyle düşünme,hepimiz benzer sorunlarla boğuşuyoruz.sinirlerimiz yıprandı tabi.bunun geçici bir süreç olduğunu unutma ve kendini daha da fazla yıpratma.
Kıvanç maviş gözlerini öperim çok tatlı maşallah..çıkamayınca :gitme: Aslında itiraf edeyim ben annem kucağına alınca falan acaba beni ondan ççok seviyor gibi geldiğinden üzülüyorum içten içe anneme kızıyorum o bana yardımcı olmaya çalışıyro halbuki ama her yaptığı batıyor... Çünküü o hiç benim gibi sabırsız davranmıyor hep güleryüzlü .. Kendimden nefret etmeye başladım
canım sen konyalı mısın??gerçektenmi?annem hiç bahsetmedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?