geliyiiiiaynen katılıyorum Elifim
bu arada bana adresini gönder kız kaçıncya istiyorum a.s.
meltemcim evet konyalıyım ben.sayfa açık ama ömür hiç durmuyor ilgi istiyor.iyice şımardı.oyun oyna konuş yeter.ve hala uyutamadım.o yüzden geç cevap verdim..
hemşehri sayılırızkaydirigubbakcemile3
sEVıNDıM DR U SEvmenize. Ek gıda olayınada ilk başlarda duyduğumda üzülüyodum az daha emseler sıpalar diyodfum bu saatten sonra üzülmüyorum büyüdüler nasılsa. Sıkma canını.bugün doktor kontrolümüz vardı 42 günde çağan sadece 450 gr kilo almış : ( ek gıdaya başladık
başla bi problem yok çok şükür
elmasuyunuda püresinide sevmedi bögürdü zorlamadım
yavaş yavaş alışır umarım, armutla devam edicem
yarında aşımız var umarım çok ateşlenmez
Çok geçmiş olsun.Sütüm azaldı hala bi dolu şey yememe rağmen gözle görülür bir artış maalesef söz konusu değil. Elif Güllaçın faydasını görmüş,bi arkadaşımızda boza yazmıştı kimdi hatırlayamadım adını kusuruma bakmasın 3 haftadır husuzluğun sınırlarını ,anasının sinirini zorlamakta hiç zorlanmayan sıpası olan bi gadınım benslm kızlar. bebişim ishaldi yeni geçti. ağızdan mikrop almış.topiğe gelemiorum o kadar çok işim oluyor ki. tüm günüm bebişle geçior. kestirdiği zaman ev toparlayıp yemek yapıyorum. bu arada 4. ayımız bitti. sütüm azaldı doktor mama takviyesi verdi. 4 gündür 1 anne sütü bir mama veriorum. nasıl arttıracağım sütümü. çok üzüldüm çok. var mı çaresi. sütü azalıp artanlar var. tam bir tarif alsam :) sütümün yağı da azalmış. yağı da artmalı
Benimde 3 hafta olacak gece uykularım yok gibi bi şey.Halbuki yavrum geceleri 2 kere kalkar olmuşdu sadeceŞarjım bitti.. sanırım bole denir, evın dagınıklıgına, kendıme dönemememe tahammül edemıyorum bazen, ha bu Kuzey ın harıcınde herkese yansıyor sanırım.. düzen, tertip seven bir ınsanım, onu gectım eve makıne bıle tutamıyorum.. Kuzey uyudugu zaman, hemen kendıme dönüp bişi okumaya, ya da balkondan boş boş etrafa bakınmaya baslıyorum, yemek yapmanın,mutfagı ve banyoyu dezenfekte tutmanın harıcınde cogu kez eve dokunamıyorum..
Şarjım bitti.. kendime dönemiyorum.. aynadaki "ben" i beğenmiyorum. Kuzey e bunu hıssettırmeden onun yuzune sırıta sırıta üstesinden gelmeye calısıyorum.
Ah keşkem keşkem keşkemgünaydın arkadaşlar.....kabus gibi bi gece geçirdim... pestil gibiyim... uykum var, yorgnumu, dünya kadar işim var canım hiçbirini yapmak istemiyor....selinin dün gece uykusu şaştı tabi bizi de mahfetti..... yatmak istemiyor, kucakta gezmek istiyor bi müddet sonra ondanda sıkılıyor nasıl avutacağımı ne yapacağımı şaşırdım.... en sonunda yatağa aramıza aldık ışıklarıda söndürdük belki karanlıkta uyur dedik... tam tersi daha çok ağulamaya şımarmaya başladı mecbur yine kalktık selinle dolaşmaya.... sonra zor bela mamasını yedi uyudu yatağına yatırdık aradan 5 dk. geçmedi selin ıkınmaya başladık 2 gündür kakasını yapmamıştı tekrar selini kaldırdık altını yıkadık yine uykusu açıldı oynadık sonra uyudu.... mahfoldum kızlar bittim çokyorğunum.... uyumak istiyorum... keşke çalışan annelerinin izin konusunda açık çeki olsaydı istedikleri zaman izin kullanabilme şansı olsaydı....ahhhh ahhhh
[/url][/IMG]
nasıl ama :)))))))))))))))
Gözün aydın canım sevindim çokDesteğini esirgemeyen tüm ciğerlerime tesekkur ederım.. kaderzede arkadaslarım benım.
Kuzy kakasını yaptı.. sabah ona ac karnına kayısı recelını bıraz ılık su ıle ezdım, posalı kısımlarından 5-6 cay kasıgı dolusu yedırdım, uzerıne de yarım fıncan ılık su ıcırdım, yarım saat sonra 3 bez dolusu cıvık cımento kıvamında karından boşaldı. Tecrübe ıle sabıttır, poposuyla falan oynamadan hallettim çok şükür.Aklınızda olsun sizin de.Su an da bayıldı kaldı, halıyle uyuyor. Bundan sonra ogleden sonra verdıgım meyve püresının ıcıne kayısı recelınden muhakkak bı tatlı kasıgı karıstrıracagım.
Sütüm yuvasına gerı dondugu ıcın dun gece de mama vermedım, ınsallah bır sure daha vermem.
Onuda deniyim denemedik ne kaldı acepboooozzaaaaaa! kızlar deneyin. süt yapıyor...
ıftira etme ereğlimize hastane var özelinden amma bi işe yaramıyo:)NURDAN BENıM KAYGANA böyledir işte.nazlıdır,kendini ağırdan satar benim tam tersim yani.ha bir de onların orada özel hastane yok
pofffffffffffffffffff sıkılıyorum...
zaten sabah konyada deprem olmuş. hemde 5.9 dedi annem. Rabbim korusun daha beterinden. şükürle rolsun bi zarar ziyan yok herkes sagsalim. ama içim tuhaf... off gurbet offffffffffffffff....
evlenmeden önce çok eglenceliymiş gibi gelirdi uzakda olmak arada gidip gelmek tatiller falanama özellikle Mehmet Akif den sonra daha bi düşkün oldum aileme keşke yakınımda olsalar....
Ben hiç hissetmedim sersem gibi olduğumdan herhalde zaten bana her yer sallanıyo :))ben de depreme uyandım sabah..çok ürkütücüydü..ilk defa burada bu kadar şiddetli hissettim..sanırım denizli-mersin arası heryerde hissedilmiş..
Bende Ereğliliyim beni de sevin :))canım sen konyalı mısın??
ben de Aksaray lıyım
ayşin gelirsen 3 defa tık de.mesajını bekliyorum.
Bu arada aysin girersen bilgilerim geldi mi? İkinci mesajda eksik bilgilerimi kaydettim cnm zemuszemus
kayra canım adresini yazmamışsın
***Picjoke.com — Her gün yeni fotoğraf efekti !!!
ilk deneme bakılm olmuşmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?