2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Meltem Seçil sağolun kızlar zemuszemus dün gece uyudum bugün daha iyiyim galiba inş. bu gece iyi geçer :))
Seçil aldım adresi opuyorumnanaktan

meltemcim evet konyalıyım ben.sayfa açık ama ömür hiç durmuyor ilgi istiyor.iyice şımardı.oyun oyna konuş yeter.ve hala uyutamadım.o yüzden geç cevap verdim..

sEVıNDıM DR U SEvmenize. Ek gıda olayınada ilk başlarda duyduğumda üzülüyodum az daha emseler sıpalar diyodfum bu saatten sonra üzülmüyorum büyüdüler nasılsa. Sıkma canını.

Çok geçmiş olsun.Sütüm azaldı hala bi dolu şey yememe rağmen gözle görülür bir artış maalesef söz konusu değil. Elif Güllaçın faydasını görmüş,bi arkadaşımızda boza yazmıştı kimdi hatırlayamadım adını kusuruma bakmasın 3 haftadır husuzluğun sınırlarını ,anasının sinirini zorlamakta hiç zorlanmayan sıpası olan bi gadınım ben

Benimde 3 hafta olacak gece uykularım yok gibi bi şey.Halbuki yavrum geceleri 2 kere kalkar olmuşdu sadece(

Ah keşkem keşkem keşkem

nasıl ama :)))))))))))))))

Maşallah bıcırıklara
Gözün aydın canım sevindim çok
boooozzaaaaaa! kızlar deneyin. süt yapıyor...
Onuda deniyim denemedik ne kaldı acep(Bunada şükür diyorum tabi hala sadece emzirebildiğim için şükür.
NURDAN BENıM KAYGANA böyledir işte.nazlıdır,kendini ağırdan satar benim tam tersim yani.ha bir de onların orada özel hastane yok
ıftira etme ereğlimize hastane var özelinden amma bi işe yaramıyo:)

ben de depreme uyandım sabah..çok ürkütücüydü..ilk defa burada bu kadar şiddetli hissettim..sanırım denizli-mersin arası heryerde hissedilmiş..
Ben hiç hissetmedim sersem gibi olduğumdan herhalde zaten bana her yer sallanıyo :))
canım sen konyalı mısın??
ben de Aksaray lıyım
Bende Ereğliliyim beni de sevin :))

Son düzenleme:
ayşin gelirsen 3 defa tık de.mesajını bekliyorum.

Tık tık tık buyrunnnnnnnnn

Bu arada aysin girersen bilgilerim geldi mi? İkinci mesajda eksik bilgilerimi kaydettim cnm zemuszemus

Geldi Özlemcim, iki mesajını da aldım. Güzel bir hediye bakınayım Özde kuzuma.. hihoyyyt

Özlemcim,sinirlerin bozuk anladığım kadarıyla, bende depresyonun ucundan dönüyorum her seferinde, ama onlar birer melek.. Onlara kızmayalım hiç olur mu? Benim kızımda günlerdir her gece 1,5 saatte bir uyanıyor ve inanılmaz yorgunum artık.. Onun mıkırdanmasını duyunca bir hışımla kalkıyorum yataktan, yeter artık yeter ! diye geçiriyorum içimden. Ama yatağının başına gidip bana gülüşünü görünce, ya da kucağıma alır almaz başını omzuma yaslayıp iç çekmesini duyunca içim bir tuhaf oluyor.. Bir sıkıntıları olmasa ağlamazlar, rahat rahat uyurlar, melek onlar.. Geçecek bu günler diyerek telkin ediyorum kendimi.
Çok haklısın, yanlız başına olmak ve bebeğin tüm sorumluluğunu tek başına üstlenmek çok zor. Hele bu psikolojide, zaten manevi desteğe muhtaçken üzerine bir de yorgunluk eklenmesi iyice sinirlerimizi bozuyor. Ama geçecek.. Bugünleri de gülerek hatta birazda övünerek hatıralayacağız. Aha da buraya yazıyorum bunu, unutma ! :hulya:

bizde dün gece saat başı yat kalkla sabahladık...ama çalışan annelere dahada zor bu durum....
efrim ıhlamur bilgin için terruk edrim..kuzyde mühim işini görmüş rahatlamış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…