2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar.bugün aşımız var bakalım nasıl gececek
güzel haberlerle gelin ...
evrım hepımız senle aynıyız 2 dk ece uyusada nete gırsem yada yemekmı yapsam yada sacımımı yapsam napsam dıe panıklıorum sonuc yarımyarım ısler..
vereliniortak
aynı saatlerde ayaktaymışız....kafamçokkarıştı
geçmiş olsun...
CADIARZUsanırım hep aynı durumdayız onun için rahat olun yanlız değilsiniz:lepi:
maşalah sütüne ne güzel hepinizin geldi çok şükür....alkisalkisalkisduam kabulmu oldu ne...
oldu bende yaptım

ne güzel gülüyor maşallah biz sert takılıyoruz genelde gülen tek fotosu var onuda ekleyemedim çözünürlüğü yüksek geliyor...

hatırlatmak isteme ama ağustos depreminde ankarda bile çok şiddetli sallanmıştık korkutucu gerçekten....

bu ece cok numerocu resmen uykusuzluktan aglıo uyut benı dıo uyutmaya basladım gozunu kapadı babası geldı sesını duydu acları gozlerı felfecır suanda oynuolar dersın o mızıldayan o deıl gulerken resmını bıle cektım koycam:) kahkaha atıo suan

Bütün nazı huysuzluğu sana demi ne istiyo bu kuzular bizden anlamadım

yavrum maşallah deryacım koccaman olmuş

opuyorumnanaktan
büyüdü boyumuz çok uzuyır sırrık kızm benim maşallah...dün yazılı oldu öğretmeni okuyamamşı bugün okuyacaktı çok heyecanlıyım kaç aldı acaba...gerçi şu an için kaç aldığının bir önemi yok ama yinede heyecan yaptım...

dideee sizin kaygananin orda doktor mu yok yoksa batmanin doktorlarimi mesur ben bilmiyorum??kadin 50.000 bakimi mi yaptirmayami gelmis oraya??

Sen var yaa sen?? :)))

ohh kuzy sicmis cok sukur..
tuh ya ev yapimi kayisi receli yok, hazir versem olmaz dimi katki maddeinden dolayi yada biraz kayisi suyu karistirsam??

O da olar tizesi.. oluyormus da, arkadaslar yazmıslar.

inanmıyorum natural touch değil mi o? Bağırıp durdum arkadaşlar alın hem bpa free hemi de harika diye.niye beni dinlemiyon sen.kaç ay oldu diyeli

Ya anam-babam, benim tikkatimi çekmemiştir,çünküme o an ıhtıyacım yoktur,Bu biberonu ben, hamılelık zamanında aldıgım dergılerden bılıyordum,alırsam bı gun bıberon bunu alırım demıstım kendıme, ben sahsen,kendı kendıme demıstım, almaya gıttıgım yerde de gorunce hemen atladım. hemen dövme beni yaf kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…