***Picjoke.com — Her gün yeni fotoğraf efekti !!!
ilk deneme bakılm olmuşmu
güzel haberlerle gelin ...günaydın kızlar.bugün aşımız var bakalım nasıl gececek
vereliniortakevrım hepımız senle aynıyız 2 dk ece uyusada nete gırsem yada yemekmı yapsam yada sacımımı yapsam napsam dıe panıklıorum sonuc yarımyarım ısler..
aynı saatlerde ayaktaymışız....kafamçokkarıştıgunaydınn
sabahı sabah ettık yıne..dun gece tam uyuttugum sırada babası dısardan geldı kapıyı acayım derken uyandı agladı sonra babası hıc goremıycemmı dıe aldı sevdı cıngoz ettı sonra yarım saat gectı mızıkladı uyuttum yıne mızıkladı yıne uyuttum yerıne koydum yıne mıızıkladı vs vs neyse yattık gecd 12-1-1-3-5-6-7. sırayla uyandı ama ac deıl gozu kapalı mızıklıo besıgı sallıorum susuyo bıkac gundur agladıkca kucagıma almadan sallıyordum besıgı uyuyodu sımdıde ona dadandı yattıgı yerden sallanma.. ne sallanma meraklısı cıktı benım kızım ya. enson bı uyandım emrah gıyınıo napıo kız dedım dedı ıcerde oynuo almıs salona goturmus oynamıs onla 45 dk. sımdı yıne uyuttum bakalım kac dk surcek. oy anam oyyy. gece sadece 2 kere emzırdım aclık mıkırdaması deıldı hıcbırı sımarıklık
geçmiş olsun...kızlar site picjoke.com mudur??
bu arada 3 gündür evde eceyle başbaşaydı dün tan 4 defa kaka yaptı 2 defa da baştan aşağıya kustu
armut suyunu mu beğenmedi yoksa biraz üşüttü mü bilemedim pazartesi benim süt iznim var
2 gün anneanne 2 gün de babaanne bakıyor Ece ye
dilek Kıvanç a kocaman maşallah
CADIARZUsanırım hep aynı durumdayız onun için rahat olun yanlız değilsiniz:lepi:meltem senin kız da tıpkı babası.Nedir bu topikteki kızların babaya erkeklerin anneye benzemeleri.Bu kadar da tesadüf olamaz.
DERYA Evrim uğradı akşam aynalara küsmüş kendileri.dönemiyormuş kendine.balkondan falan bakıyormuş,evde öküz düşse kaybolma ihtimali yüksekmiş.
maşalah sütüne ne güzel hepinizin geldi çok şükür....alkisalkisalkisduam kabulmu oldu ne...Desteğini esirgemeyen tüm ciğerlerime tesekkur ederım.. kaderzede arkadaslarım benım.
Kuzy kakasını yaptı.. sabah ona ac karnına kayısı recelını bıraz ılık su ıle ezdım, posalı kısımlarından 5-6 cay kasıgı dolusu yedırdım, uzerıne de yarım fıncan ılık su ıcırdım, yarım saat sonra 3 bez dolusu cıvık cımento kıvamında karından boşaldı. Tecrübe ıle sabıttır, poposuyla falan oynamadan hallettim çok şükür.Aklınızda olsun sizin de.Su an da bayıldı kaldı, halıyle uyuyor. Bundan sonra ogleden sonra verdıgım meyve püresının ıcıne kayısı recelınden muhakkak bı tatlı kasıgı karıstrıracagım.
Sütüm yuvasına gerı dondugu ıcın dun gece de mama vermedım, ınsallah bır sure daha vermem.
oldu bende yaptım
bu ece cok numerocu resmen uykusuzluktan aglıo uyut benı dıo uyutmaya basladım gozunu kapadı babası geldı sesını duydu acları gozlerı felfecır suanda oynuolar dersın o mızıldayan o deıl gulerken resmını bıle cektım koycam:) kahkaha atıo suan
ay bu yusufun kenan ımırzalıoglu bakısları bıtırıo benı maco erkekım
yavrum maşallah deryacım koccaman olmuş
dideee sizin kaygananin orda doktor mu yok yoksa batmanin doktorlarimi mesur ben bilmiyorum??kadin 50.000 bakimi mi yaptirmayami gelmis oraya??
ohh kuzy sicmis cok sukur..
tuh ya ev yapimi kayisi receli yok, hazir versem olmaz dimi katki maddeinden dolayi yada biraz kayisi suyu karistirsam??
inanmıyorum natural touch değil mi o? Bağırıp durdum arkadaşlar alın hem bpa free hemi de harika diye.niye beni dinlemiyon sen.kaç ay oldu diyeli
kızım sınavdan 4 almış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?