2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yavru Anneler,

Bi fikrim var,aldıgınız hedıyelerı gondermeden önce fotosunu sıteye koyalım dıyorum.. belkı aynısı vardır, belkı olmayacaktır, hem bırbırınıze fıkır olur, hem de hepimis görürürüs. Ne dersinis?

Minik Tubam, iletişim bilgilerinisi rica edeyim annem.. Bı kız bebişine hediye almak ta pek gusel olacak yahu :)

Kayınvalıdemın zamanında bebek doktorunun ona yaptırdıgı bısı varmıs, dun solemıstı, mama yıyen bebeklerın mamalarına 10 damla lımon damlattırırırmıs bu doktor, bagırsagın sındırmesı kolay olsun dıye. Annem ben cocuklarımda kabızlık sorunu yasamamıstım bu yuzden dedı. Ben de mama veren annelere bı ıletıyım dedım.

ama resmini önceden koyarsak sürpriz olmayacak heycan kalmayacak :) - en iyisi hediye elimize ulaşınca resmini koyalım ne dersiniz :)

bisim kakimamız normal ama aklımızd aolsun terruk ederuk...
ama ben bugün 1 tanesini hediye paketi yaptırdım..
Bakıyorum foto cılgınlıgı baslamıs :)) Basta yusufum olmak usere.. hepsını tek tek yerım ben bunların..

Haydı masallahh annesi, senın gıbı annesı olacak, daha ne olsun..

ŞenizŞeniz

hımm enteresann..güzel bilgi..

ama resmini önceden koyarsak sürpriz olmayacak heycan kalmayacak :) - en iyisi hediye elimize ulaşınca resmini koyalım ne dersiniz :)

güsel olur..kendimi kurtaracağımya ...çünkü paketi iyi yapmadılar açtırdım yeniden yaptırdım ama oda içime sinmedi bakalım yarında bir turum daha olcek ..annemisede hediye düşünüyorus bis.....yerimseniben

bugün oğluma babymix yoğurt aldım denedim yedi..pınarında organik sütünü aldım.. onunla babymixten yoğurt mayalamayı düşünüyorum daha sağlıklı olur kanımca....

Cananım,

Heyecanı - aksıyonu artık sis rüyanısda görürsünüz, hem heyecan felan yasamayın, unutulmuş duygularınısı su yüzeyine cıkarmayınıs.. bıs artık anneyıs :) neyımıse heyecan :)

bugün oğluma babymix yoğurt aldım denedim yedi..pınarında organik sütünü aldım.. onunla babymixten yoğurt mayalamayı düşünüyorum daha sağlıklı olur kanımca....

Deryam, ben bı beslenme uzmanı doktor makalesınde ılk yogurdu proboyotık bı yogurttan yapın,sonra da hep yaptıgın yogurttan mayalayın demıstı kuzu. bu da aklında olsun..

sağol cnm şimdi daha iyiyim opuyorumnanaktan

kızım sınavdan 4 almış....
maşallah akıllı meleğine
resimlerin hepsi birbirinden güzel maşallah kuzulara kıskandım bende yapayım :hulya:

Deryam, ben bı beslenme uzmanı doktor makalesınde ılk yogurdu proboyotık bı yogurttan yapın,sonra da hep yaptıgın yogurttan mayalayın demıstı kuzu. bu da aklında olsun..

ok canım ..buda diyoki babymix simbiyotik yoğurt ..probiyo değilde simbiyo yani,..:1shok::bbo:

tek elle yazıyorum
Çağan çok huysuz aşıdan önce fitil vermiştim
ateşi yok ama vızıdanıyor aşı yerleri ağrıyor galiba

o ne ki? kafamçokkarıştı

sinbiyotik yoğurt nedir?
sindirime yardımcı,bağırsak florasına dost özel probiyotik kültürler içeren,küçük çocuklar için özel geliştirilmiş,hem probiyotik hem prebiyotik yoğurttur.
böyle diyor efrim ....sengözlerimebaksanab

yusuf'a vermeden önce tadına baktım güsel baya ...ben bundan mayalayacağım ama bir aorum olcek bacılar ....şimdi küçük kavanozlara mayalıyourmya ..küçük kavnoza 1 çay kaşığı yoğurt yetiyor sütte azcuk yetiyor o zaman ağzını açtığım süt ve yoğurt ne olcek ..büyük kaba mayalasam oda günlük olmayacak bi akıl verin ne yapem..

Ne güzel anlatmışsın hepimizin içinde bulunduğu durumu. Ben işe başlamayı sırf bu yüzden bile istemiyorum. kendime bakmayı o kadar unuttum ki sanki işe bile böyle pespaye gidecekmişim hissine kapılıyorum. bu evin işi de hiç bitmiyormuş yahu.. dön dolaş aynı kısır döngü.. temizlik, ütü, yemek, bulaşık hoooop dön başa :)

Geçmiş olsun canım. Allah tüm annelere güç kuvvet versin..

meltem senin kız da tıpkı babası.Nedir bu topikteki kızların babaya erkeklerin anneye benzemeleri.Bu kadar da tesadüf olamaz.

Bizimki doğduğunda babasının kopyasıydı.. karbon kopya diyorduk..lakabı hilmisu idi.. şimdilerde bana da benzetmeye başladılar, çok mutlu oluyorum :)) zannımca daha çok değişecekler..

Daha önceki mesajına alıntı yapmıştım ama neyseki sorun çözülmüş. Ben de sütüm artsın diye son günlerde rezene çayı içiyorum. ama hazırından değil, tohumundan kendim demliyorum. göğüslerim taş gibi olmasa da sütüm biraz arttı.. ama asıl ilginci, Defne hemen hemen her gün kakasını yapmaya başladı. ben bunu rezeneye bağlıyorum. aklınızda bulunsun dedim..

dideee sizin kaygananin orda doktor mu yok yoksa batmanin doktorlarimi mesur ben bilmiyorum??kadin 50.000 bakimi mi yaptirmayami gelmis oraya??
Hay ağzına sağlık, ben yazacaktım aynısını :))

Özlem, bazen ben de kızıma sabırsız davranabiliyorum. özellikle çok yorgun olduğumda.. bence bizim stresimizi o kadar net hissediyorlar ki, bu onların huysuzluklarının daha da artmasına sebep oluyor.. o sinir anında başka biri daha sakin ve ılımlı yaklaşmayı bizden daha iyi becerebiliyor ve sonuç olarak bebişler de sakinleşebiliyor.. senin yaşadığın da buna benzer olabilir..

Maşallah kuzularına... Yusuf'un yüz hatları çok güzel, Allah nazardan saklasın, ciddi herif olacak sankim :))

Kızın da maşallah tam cimcime.. Ben sana benzetiyorum kızını, bilmem yanılıyor muyum?

Bizdeki numara da şu: uykusu gözüne vurur ve bunu ağlama kriziyle ifade eder.. yatağına yatırır, pışpışlayarak uyutmaya çalışırım.. gözlerini kapatır, uykuya dalar gibi yaparrrrr.. derken bir anda gözler kocaman açılıp anneye gülücükler verilir.. gel de sevme.. gel de ısırma... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…