özlemcım az bıraz depresyonda gördüm senı,kafa yorgunlugundan neye saracagını şaşırıyo ınsan bazen.ama bıde olaya baska tarafından bak,gecenın bır yarısı aradıgında koşup gelen bır annen var bence bu cok degerlı.ve gecenın bır yarısı geldıgınede degıyor enazından bıde düşün ya annen geldıgı halde özde onda bıle durmasaydı sabahda sabah etseydı dıkseydı senı.ınan öle daha beter olurdu,şükürkü annelerımız var Allah onları basımızdan eksık etmesın,gün gelecek bızım kuzular bıze tekrar muhtac olacaklar ve bızde koşulsuz dertlerıne derman olcaz yenıden.yerimsenibenTamam cnm şimdi göz atarım :hulya:
Kıvanç maviş gözlerini öperim çok tatlı maşallah..
Kuzy meşhur olmuş kapaklara çıkmış resmi kaydirigubbakcemile3
Dün gece ağlama krizlerine girdim eşim koltukta horul horul uyuyor Özde ağlıyor ne yapsam susmadı uykusu var ama uyumamak için direniyor aç ama uykusu var diye emmiyor başka sorunlarıda var ama dilinden anlamıyorum.. Dün çıldırmak üzereydim bağırdım bebeğime aslında eşimede kızıyorum nefes almam için 10 dk baksa yeter neşeli olunca oynar ağlayınca bana devreder... Sonunda gece yarısı annemi aradım o baktı gece 1 de annemi aradım yorgunluktan gögüsler yumuşamıştıAnnem gelir gelmez 5 dk içinde uyudu akannehir Annemle diyaloglarını kıskanmıyor değilm kendimi anne gibi hissetmiyorum onunla başa çıkamayınca :gitme: Aslında itiraf edeyim ben annem kucağına alınca falan acaba beni ondan ççok seviyor gibi geldiğinden üzülüyorum içten içe anneme kızıyorum o bana yardımcı olmaya çalışıyro halbuki ama her yaptığı batıyor... Çünküü o hiç benim gibi sabırsız davranmıyor hep güleryüzlü .. Kendimden nefret etmeye başladım
aynen babasını görünce çığlık çığlığa guluyor ne yapacagını şaşırıyor ama enınde sonunda güvenlı lımanı ben oluyorum hep.onlara sadece şirinlik yapıyorlar az gördüklerı için ama asıl huzuru hep bızım kollarımızda buluyorlar opuyorumnanaktanÖZLEMCİĞİM ANNENİN ÖZDEYİ GÖRDÜĞÜ SÜRE SINIRLI.OYSA SEN HERGÜN BİRLİKTESİN VE ANLADIĞIM KADARIYLA DİNLENMEK İÇİN VAKTİN DE OLMUYOR.büyük harfler için özür dilerim bu arada.şöyle bir yazı okumuştum da beni rahtlatmıştı.çocuklar annelerinde sürpriz bulmazlarmış.annenin ne yapacağı belliymiş onlara göre.altımı değiştirir,karnımı doyurur,nazımı çeker vs.ama başkaları ilginç,değişik ve sürprizlerle dolu gelirmiş.bunu neden mi yazdım neva'nın kayganama çığlık çığlığa ülmesi,babasını görünce heyecanlanması bana pas vermemesi üzerine.ama biliyorum ki ikimizin arasındaki bağ çok başka.bana gülerken başka gülüyor biliyorum
butona bende tıklayamıyorum isme tıklasana bıde kayracımbu arada hala özel msj atamıyorum.hala yeşil butona basamıyorum.sinir oldum ya....
hmm bende herkez hedıyeyı yollamadan ceksın karsı taraf olurda ekleyemezse alanda ekleyebılır alınan hedıyeyı hepimiss görürüz dıcektım.Mbılmem yollamadan koymak nası olur.valla ben cogunlugun kararına uyarım hiç farketmez,hediyemı buldum,sadece almak kaldı delikafaduldenYavru Anneler,
Bi fikrim var,aldıgınız hedıyelerı gondermeden önce fotosunu sıteye koyalım dıyorum.. belkı aynısı vardır, belkı olmayacaktır, hem bırbırınıze fıkır olur, hem de hepimis görürürüs. Ne dersinis?
Minik Tubam, iletişim bilgilerinisi rica edeyim annem.. Bı kız bebişine hediye almak ta pek gusel olacak yahu :)
kayra yukarda kullanıcı adının olduğu yerden gir adının hemen altında özel msj yazıyorya orayı tıkla
ayy hele şükür emre uyudu bende girebildim.aşı yüzünden huysuzlandık hafif ateşimizde var ilacımızıda içtik
geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?