2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özlemcım az bıraz depresyonda gördüm senı,kafa yorgunlugundan neye saracagını şaşırıyo ınsan bazen.ama bıde olaya baska tarafından bak,gecenın bır yarısı aradıgında koşup gelen bır annen var bence bu cok degerlı.ve gecenın bır yarısı geldıgınede degıyor enazından bıde düşün ya annen geldıgı halde özde onda bıle durmasaydı sabahda sabah etseydı dıkseydı senı.ınan öle daha beter olurdu,şükürkü annelerımız var Allah onları basımızdan eksık etmesın,gün gelecek bızım kuzular bıze tekrar muhtac olacaklar ve bızde koşulsuz dertlerıne derman olcaz yenıden.yerimseniben

aynen babasını görünce çığlık çığlığa guluyor ne yapacagını şaşırıyor ama enınde sonunda güvenlı lımanı ben oluyorum hep.onlara sadece şirinlik yapıyorlar az gördüklerı için ama asıl huzuru hep bızım kollarımızda buluyorlar opuyorumnanaktan
bu arada hala özel msj atamıyorum.hala yeşil butona basamıyorum.sinir oldum ya....
butona bende tıklayamıyorum isme tıklasana bıde kayracım

hep paşayı eklemeyili güzeller güzeli prensesim ilk gözağrım canım kızım....

ay dur bende geride kalmayayım sositososito

ayyy ayyy hangısını seveyım hangısıne cok tatlı diyeyım şaşırdım,biri hediye paketı bırı maço bakıslı ,diğeri kocaman gülmüş bide buyuk prensesımız var.maşşalah hepsinee rabbım korusun kollasın yavrularımızı inşallah

hmm bende herkez hedıyeyı yollamadan ceksın karsı taraf olurda ekleyemezse alanda ekleyebılır alınan hedıyeyı hepimiss görürüz dıcektım.Mbılmem yollamadan koymak nası olur.valla ben cogunlugun kararına uyarım hiç farketmez,hediyemı buldum,sadece almak kaldı delikafadulden
Minik Tubam, iletişim bilgilerinisi rica edeyim annem.. Bı kız bebişine hediye almak ta pek gusel olacak yahu :)

kaydirigubbakcemile2 hemen yolluyorum kuzuuu delikafadulden
ama yada enıyısı sen benım hedıyeyi dükkana yollarsın.malüm eşim korgayla pek haşır neşir,ilçede oturdugumnuz için bızım korga merkeze gelsede hemen ulastırıyolar sağolsunlar,haftaiçi dagıtım gunu beklemıyoruz.mactan gelsın hemen alıyım tükkanın adresını yolıım sana

geçmişe şöle bi baktım kayracım deryacım canancım yavrular çok şeker yaaa ben bayılıyorum bu ağustos bebeklerine
derya kızınında maşallahı var
petrik canım kıyamam kuzuma kimbilir nsl canı acıyodur datlumun

herkişler biyerde galıba,bende cıkıyorum kızım uyansın azcık oynayıp yorayım sonra bıcıbıcı yapalım sonra onu masajla mıncırıp dahada mayıstırarak erken gece uykusu hedeflıyorum.bakalım ne derece başarılı olabılecegımmm:ecrin_bebek:

tubacım ben özel mesaj atamıyorum...isme tıklayınca özel mesaj çıkmıyor.ziyaretçi mesajı çıkıyor

evrimm bende basbas bagırdım ecenın emzıgı nuby anne mmsı dokusunda dıe sımdıde terfı ettık +6 ay emzıgıne nubynın yıne.

kayra yukarda kullanıcı adının olduğu yerden gir adının hemen altında özel msj yazıyorya orayı tıkla

Minis ve ebruska çok haklısınız aslında çok şanslıyım böyle bir anneye sahip olduğum için zaten yapı itibariyle karamsarım çabuk pes ederim sanki annem olmazsa ben onunla başa çıkamam gibi geldi acizliğime ağladım... Son bir yılda yaşadıklarım kolay değildi belkide onların acısı çıkıyor bilmiyorum sarılıktan hastanede yattı çıktı sonra kolikle uğraştım o da bitti derken şimdi anlam veremediğim bu ağlama krizleri beni fazlasıyla yıprattı daha yolun başındayım biliyorum ve sabırlı olmaya çalışacağım ....

ayy hele şükür emre uyudu bende girebildim.aşı yüzünden huysuzlandık hafif ateşimizde var ilacımızıda içtik

bu arada kızlar yılbaşı çekilişi için kimse istemedi mi bende katılmak istiyodum isteyen çıkmadı mı?benden başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…