2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

uyku esıgını babası geldıgı sırada kacırdıgı ıcın sureklı mızmız uyuyo ama sureklı aglıo mızıklıo uyanmıoda gozu kapalı .sabaha kadar boyle surer bu..

bizim oksurugumuz ihlamur ve pekmeze ragmen pek fena(uyku uyuyamiyor yavrum daliyor uyaniyor(

bebiklere ADACAYI da verilir mi??efriimm-babyy siz bilirsiniz diyin bakem??

allahım bu ne güzellik yaaa melek bunlar yaaa.canım o yaptığın resmi buraya nasıl attın ben buraya atamadımda

meleğimin adına teşekkür ederim.o fotoğrafın üzerine sağ tıklayıp "resmi farklı kaydet" dedim,bilgisayarıma kaydettim.sorun genel olarak siteye fotoğraf ekleyememekse özelden görüşelim yerimseniben

kızlar ferro sanol diye bir damla kullanmaya başladınız mı?biz bugun daha yeni aldık

biz kullanıyoruz 10 gündür - günde 6 damla - ama ben bazı günler vermeyi unutuyorum :1no2: ama sanırım okadar da önemli değil

kızlar bu ayın aşıları atwş yapar mı - her ihtimale karşı aşıdan sonra calpol içirsem mi ki?? yarın sabah aşımız var da

bana 8 damla dedi bugun sağlık ocağı.biz bugun olduk aşı ben gıtmeden verdim calpol bide yatarken verdim az önce hafif vardı oda yok şuan kontrol ettim

kızlar ferro sanol diye bir damla kullanmaya başladınız mı?biz bugun daha yeni aldık
cnm bebişin çok tatlı maşallah ben 20 günden beri kullanıyorum..
damadım mı? psikopatlığımızı affettin yani,verecen kızı :sm_cool:
kaydirigubbakcemile3 benim kızda bu gidişle psikopat olur tencere kapak olurlar kaydirigubbakcemile2

Cnm bizde ateş yapmadı hiçbir aşı ... Bence ateşini takip et olursa verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…