2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hmm bu daha cafcaflıymıs.. :))

evrimm bende basbas bagırdım ecenın emzıgı nuby anne mmsı dokusunda dıe sımdıde terfı ettık +6 ay emzıgıne nubynın yıne.

Baarmayın bana artık.. gelen giden bana bagrıooo... mafoldumben napimm sonradan gelıyorum bende mafoldumben

efrimim iyi hosta 10 damla limon refluyu arttirmazmi??

Kuzum o kadarını bılmıyorum annem.

bizim oksurugumuz ihlamur ve pekmeze ragmen pek fena(uyku uyuyamiyor yavrum daliyor uyaniyor(

Hadı yaaa.. kıyamam. Bi arastırayım bakimm, ne yapabılırıs baska?

bebiklere ADACAYI da verilir mi??efriimm-babyy siz bilirsiniz diyin bakem??

Yafrum,bana sorarsan verme.. adacayı oldukca güçlü bir bitki.. ınsanın vucudunda yumurta olusumu yapan, sonra da söken bişi.. dusun ne kadar tesırlı, mınık bı beden kaldıramaz gıbıme gelıyor.

Bıs olduk Cananım,şükür bişi olmadı Bana hemsırenın dedıgı yapmayacagı, atesı falan cıkmadan verme surup murup.. karacıgerını yoruyormus bebeklerın, kaldıramıyorlarmıs, olasılık ıcın vermeye degmez.. nacızane.

yaaaaaaaa bunu bilmiyodum saol canım

Civalı termometrelerin toplatıldığını duydum az önce haberlerde dijital olnalar kullanılacakmış ölüme kadar götüren sonuçlar doğurabiliyormuş fisfisfis

Civalı termometrelerin toplatıldığını duydum az önce haberlerde dijital olnalar kullanılacakmış ölüme kadar götüren sonuçlar doğurabiliyormuş fisfisfis

hadi ya bende elektronik olana pek inanmıyorum genelde civalıyla ikinci kez ölçüp kontrol ediyorum - civa tehlikeli tamam da açık olduğu zaman- termometrenin içinde kapalı oluyo

hadi ya bende elektronik olana pek inanmıyorum genelde civalıyla ikinci kez ölçüp kontrol ediyorum - civa tehlikeli tamam da açık olduğu zaman- termometrenin içinde kapalı oluyo

İşte her ihtimale karşı artık yasaklanmış cnm az önce haberlerde dedi kırılma ihtimalini göz önüne alarak yasaklanmış sanırım ...

Gazlı Doruk gene 2 gecedir kök söktürüyor bize. Verdiğim şeyler de elma - armut! Yoğurt bile değil. Yediğim mercimek mi yapıyor acaba? DÜn yeşil mercimek yemeği yapmıştım. Ama haşladım iyice ? Püfff, ne güzel bitmişti bu gaz belası yaa... Onur yaklaşık 1 saattir sallıyor, sallamayı bırakınca sıçrayarak uyanıyor.

ESRAM iletişim bilgilerinisi reca edeyim canım!

Kızlar valla gündüz bi dolu alıntı yapmıştım, reply dediğim anda net kesilde hepsi yalan oldu. özür...

FOTOLAR çok şeker. NEVıN sayko oğlunu öp benim için...

teşekkürler canım benim ogünleride yaşıcaz çok uzak değilkaydirigubbakcemile3

Projemi teslim ettim, akşam üzeri eve geldim, kızımla oyun halısında oynadık, oyuncaklarla kavga ettik, oyuncaklara küfürler ettik sonra küfür ettiğimiz için onlardan özür diledik. Bir daha böyle terbiyesizlikler yapmayacağımıza söz vererek, oradan ayrıldık.

Sonra güzel ve birazcık uzun bir banyo yaptık, banyo küvetinin içinde sularla çıp çıp çıp yaptık, vücut şampuanının köpüklerinden balon yaptık, ayaklarımızla küveti tepeledik. Banyodan sonra uzun uzuun masaj yaptık, yeni pijama cicilerimizi giydik. Sonra bir miktar süt ısıttık yavru beybi içti, sonra gaz çıkardık.

Sonra loş ışıklı, buhar makinalı odamıza geçtik, anneanne makamından ninnilere başladık, ben sustum kızım söyledi, kızım sustu ben söyledim. Sonra meme sefasına geçtik, yaklaşık 1 saatlik meme faslından sonra, yavrucan uyuyakaldı :1rolleyes:

Noolur biraz uzun uyusun noolur nolur nolur :Saruboceq:

Yarın sabah doktor teyzemizle randevumuz var. Bu ay 2 aşı var sanırım karma ve rotavirüs.
Ama galiba 4.ay sonuna doğru yapılıyor di mi aşılar? Biz daha yeni 4 olduk, herhalde yarın aşı yapmaz doktoy teysemiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…