cnm bebişin çok tatlı maşallah ben 20 günden beri kullanıyorum..
kaydirigubbakcemile3 benim kızda bu gidişle psikopat olur tencere kapak olurlar kaydirigubbakcemile2
Cnm bizde ateş yapmadı hiçbir aşı ... Bence ateşini takip et olursa verirsin
sinbiyotik yoğurt nedir?
sindirime yardımcı,bağırsak florasına dost özel probiyotik kültürler içeren,küçük çocuklar için özel geliştirilmiş,hem probiyotik hem prebiyotik yoğurttur.
böyle diyor efrim ....sengözlerimebaksanab
evrimm bende basbas bagırdım ecenın emzıgı nuby anne mmsı dokusunda dıe sımdıde terfı ettık +6 ay emzıgıne nubynın yıne.
efrimim iyi hosta 10 damla limon refluyu arttirmazmi??
bizim oksurugumuz ihlamur ve pekmeze ragmen pek fena(uyku uyuyamiyor yavrum daliyor uyaniyor (
bebiklere ADACAYI da verilir mi??efriimm-babyy siz bilirsiniz diyin bakem??
biz kullanıyoruz 10 gündür - günde 6 damla - ama ben bazı günler vermeyi unutuyorum :1no2: ama sanırım okadar da önemli değil
kızlar bu ayın aşıları atwş yapar mı - her ihtimale karşı aşıdan sonra calpol içirsem mi ki?? yarın sabah aşımız var da
Hmm bu daha cafcaflıymıs.. :))
Baarmayın bana artık.. gelen giden bana bagrıooo... mafoldumben napimm sonradan gelıyorum bende mafoldumben
Kuzum o kadarını bılmıyorum annem.
Hadı yaaa.. kıyamam. Bi arastırayım bakimm, ne yapabılırıs baska?
Yafrum,bana sorarsan verme.. adacayı oldukca güçlü bir bitki.. ınsanın vucudunda yumurta olusumu yapan, sonra da söken bişi.. dusun ne kadar tesırlı, mınık bı beden kaldıramaz gıbıme gelıyor.
Bıs olduk Cananım,şükür bişi olmadı Bana hemsırenın dedıgı yapmayacagı, atesı falan cıkmadan verme surup murup.. karacıgerını yoruyormus bebeklerın, kaldıramıyorlarmıs, olasılık ıcın vermeye degmez.. nacızane.
keops canım özelden msj attım sanakaydirigubbakcemile3
Civalı termometrelerin toplatıldığını duydum az önce haberlerde dijital olnalar kullanılacakmış ölüme kadar götüren sonuçlar doğurabiliyormuş fisfisfis
hadi ya bende elektronik olana pek inanmıyorum genelde civalıyla ikinci kez ölçüp kontrol ediyorum - civa tehlikeli tamam da açık olduğu zaman- termometrenin içinde kapalı oluyo
Büyüdüğünde onların yanında öyle masum durup poz verecek mi acaba?? kaydirigubbakcemile3 ondan ona binmek için ortalığı yıkar çok güzel çıkmışsınız gezmelerede gidiyorsunuz ohhh sefanız olsun kaydirigubbakcemile2
eksik kalmayalım.. alim allahhh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?