2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kimseler yok sanırım, var olanlarda kandırık yapıyorlar sanki..
Beybim uyurken bende bir duş alıp yatayım bari.. Bütün bebeklere uzuun uzuun uykular dilerim kaydirigubbakcemile5

Kimseler yok sanırım, var olanlarda kandırık yapıyorlar sanki..
Beybim uyurken bende bir duş alıp yatayım bari.. Bütün bebeklere uzuun uzuun uykular dilerim kaydirigubbakcemile5

ne guzel anlatmissin aysin..insallah uzun uyur kuzun..

Amin :)

selamlarr

ben yazmıstım dimi birkaç gun evel ece ayakta sallanıyor amanda nemutluyum falan filan
ruya çabuk bitti

tam bir hafta ayakta sallanmayı deli gibi red eden sadece memede uyumak isteyen kizim tammm bir hafta ayakta sallanarak uyudu hemde kısa bir sallama ile kolayca inanamadım baktıkca bir hafta dolunca mujde verdim sizlere yazdım mutlugumu paylastım herkeslere soyledim aman sevine sevine amaa dun bir bugun iki yok anacım eski tas eski hamam ayaga yastıga kafası degdigi an civi batırmıssın gibi nasıl aglıyorrr anlatamam kabus geri dondu diyorum yine oturup uzun uzun emzirme seanslarına basladım
bugun 2,5 saat oturdum o emdi arada bıraktı arada yaladı memeyi arada yutkunarak emdi kah keyfi gevsek emdi ama 2,5 saat uyusun diye esir oldum tuvaletim geldi acıktım allahtan annem yanımda yemek falan verdi uyutmasam çok aksilesmisti uyuyamadıgı için of ki offffff
nasıl bir 360 derece donustur buanlamıs degilim
hiç o guzel bir haftayı yasamasak kabullenmistim bu çocuk sallanmayı sevmiyoryapacak birsey yok diye ama simdi elinden oyuncagı alınmıs çocuk gibiyimm

neyse kaldı 10gun bakıcı artık bir yolunu bulur beni alakadar etmiyor gerisi napayım:=)

bu arada fotolarınıza bayıldım artık ise baslayınca butarz aktivitelerle mesgul olabilirim masa basıtum gun pc de olunca evden zor

adas spiral mi taktırdın hormonlumu normalmi taktırıyorsun
hormonluları takınca adet olunmuyor hani onlardanmı taktırdın ?kac paraya birde

spiral yuzunden benim tek tup tıkandıgı için dogum sonrası asla taktırmam nolur nolmaz dogurganlgım bozulmasın diyordum amaaa hamile kalma fobim yine kabardı bu ara odum kopuyor allah korusun ucuncu yani saka gibi sanırım adet olunca taktıracagım bende

bu arada geçn gun nazanla konustum eylem sanırım sen soylemistin selam ilettim canım o da sizlere herkese selamlarını soyledi

Esrako naber? Demek Ece gene başladı seanslarına Üzüldüm...

Kızlar Doruk'ta bir şey fark ettim. Bazen sağ, bazen sol kolunu istemsizce sallıyor yukarı aşağı. Sizde de oluyor mu? Dıkkatinizi çekti mi? ıstemsiz diyorum çünkü gece emzirmeleri sırasında da oldu, oradan anlıyorum. Uykusunda bilerek hareket edemez sonuçta! Kaslar - sinirler gelişiyor, buna bağlıyorum. Maşallahı var çünkü, motor becerileri gayet iyi! Ama gene de tuhaf geliyor.

bizimkinin heryeri her dk oynadigi icin istemlimi istemsizmi bilmiyorum eller ollar surekli cirpinma icinde, gobek, kalca..yerken uyurken, alt degisirken, kucaktayken..

çok seviyosss
ben işyerinde 1 lt lik kefir şişesiyle yaşıyorum günde 500 ml içiyorum en azından sütüm azalmıyor pompayla çekmeme rağmen

derya maşallah kuzuna

nazar değmesin Ömür e

hep paşayı eklemeyili güzeller güzeli prensesim ilk gözağrım canım kızım....

kızını öpüyorum deryacım

ay dur bende geride kalmayayım sositososito

kalmamak lazım şeker

ama resmini önceden koyarsak sürpriz olmayacak heycan kalmayacak :) - en iyisi hediye elimize ulaşınca resmini koyalım ne dersiniz :)

bencede koymayalım

bugün oğluma babymix yoğurt aldım denedim yedi..pınarında organik sütünü aldım.. onunla babymixten yoğurt mayalamayı düşünüyorum daha sağlıklı olur kanımca....

ay ben günlük sütle hergün 1 çay bardağı yoğurt mayalıyorum sonuç 2-3 tatlı kaşığı yiyor hepsi bu
günlük rutin işlerim arasına yoğurt mayalamak da girdi

Deryam, ben bı beslenme uzmanı doktor makalesınde ılk yogurdu proboyotık bı yogurttan yapın,sonra da hep yaptıgın yogurttan mayalayın demıstı kuzu. bu da aklında olsun..

mantıklı....
Hediyeyi cumartesi yollasam olurmu?bir tarihi varmıydı?

olur canım tarih yok sanırım

nevin maşallah

eksik kalmayalım.. alim allahhh :))
maşallah

spiral ve tek tüp tıkanması doğum kontrol hapı daha mantıklı geldi bir an ama emzirme sonrası tabii ki

işe başlayınca daha çok girersin nete

ece nin memede uyuma seansları çok zor bend e evdeyken genelde memede uyutuyorum ama anneanne ve babaanne sallıyorlar ayakta

evet o kollar hep hareketli

bize kilosuna göre kullanın dei doktor.ben hergün vermiyorum.6.ayda kan tahlili yapılacak.ona göre vereceğim.calpole gelince içinde parasetamol var sanırım o da aşının etkisini azaltıyormuş.
çok şiirsel olmuş arkadaşım.Adresini bekliyorum bu arada.
tam da dediğin gibi kaslarını çalıştırıyorlarmış.
bizimkinin heryeri her dk oynadigi icin istemlimi istemsizmi bilmiyorum eller ollar surekli cirpinma icinde, gobek, kalca..yerken uyurken, alt degisirken, kucaktayken..
kaydirigubbakcemile3

ağnamadum,bağa mı sayko dedün?
bu güzeldi

günaydın

tüm bebelere maşallah.Derya'nın abla kızı çok şeker.ona bakınca neva da bir gün bu kadar olacak m ı? bu kadar saçı olacak mı diye düşündüm

aşı yapan hemşireleri dövende sisdins değilmi . korkulur sisden deva hanımmm

hep paşayı eklemeyili güzeller güzeli prensesim ilk gözağrım canım kızım....

ay dur bende geride kalmayayım sositososito

özellikle aldım valla bidaha görelim güzellikleri diye çok tatlılar maşallah hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…