Kimseler yok sanırım, var olanlarda kandırık yapıyorlar sanki..
Beybim uyurken bende bir duş alıp yatayım bari.. Bütün bebeklere uzuun uzuun uykular dilerim kaydirigubbakcemile5
Projemi teslim ettim, akşam üzeri eve geldim, kızımla oyun halısında oynadık, oyuncaklarla kavga ettik, oyuncaklara küfürler ettik sonra küfür ettiğimiz için onlardan özür diledik. Bir daha böyle terbiyesizlikler yapmayacağımıza söz vererek, oradan ayrıldık.
Sonra güzel ve birazcık uzun bir banyo yaptık, banyo küvetinin içinde sularla çıp çıp çıp yaptık, vücut şampuanının köpüklerinden balon yaptık, ayaklarımızla küveti tepeledik. Banyodan sonra uzun uzuun masaj yaptık, yeni pijama cicilerimizi giydik. Sonra bir miktar süt ısıttık yavru beybi içti, sonra gaz çıkardık.
Sonra loş ışıklı, buhar makinalı odamıza geçtik, anneanne makamından ninnilere başladık, ben sustum kızım söyledi, kızım sustu ben söyledim. Sonra meme sefasına geçtik, yaklaşık 1 saatlik meme faslından sonra, yavrucan uyuyakaldı :1rolleyes:
Noolur biraz uzun uyusun noolur nolur nolur :Saruboceq:
Esrako naber? Demek Ece gene başladı seanslarınaÜzüldüm...
Kızlar Doruk'ta bir şey fark ettim. Bazen sağ, bazen sol kolunu istemsizce sallıyor yukarı aşağı. Sizde de oluyor mu? Dİkkatinizi çekti mi? İstemsiz diyorum çünkü gece emzirmeleri sırasında da oldu, oradan anlıyorum. Uykusunda bilerek hareket edemez sonuçta! Kaslar - sinirler gelişiyor, buna bağlıyorum. Maşallahı var çünkü, motor becerileri gayet iyi! Ama gene de tuhaf geliyor.
Çok geçmiş olsun.Sütüm azaldı hala bi dolu şey yememe rağmen gözle görülür bir artış maalesef söz konusu değil. Elif Güllaçın faydasını görmüş,bi arkadaşımızda boza yazmıştı kimdi hatırlayamadım adını kusuruma bakmasın 3 haftadır husuzluğun sınırlarını ,anasının sinirini zorlamakta hiç zorlanmayan sıpası olan bi gadınım ben
Bende Ereğliliyim beni de sevin :))
ama resmini önceden koyarsak sürpriz olmayacak heycan kalmayacak :) - en iyisi hediye elimize ulaşınca resmini koyalım ne dersiniz :)
bugün oğluma babymix yoğurt aldım denedim yedi..pınarında organik sütünü aldım.. onunla babymixten yoğurt mayalamayı düşünüyorum daha sağlıklı olur kanımca....
Deryam, ben bı beslenme uzmanı doktor makalesınde ılk yogurdu proboyotık bı yogurttan yapın,sonra da hep yaptıgın yogurttan mayalayın demıstı kuzu. bu da aklında olsun..
Hediyeyi cumartesi yollasam olurmu?bir tarihi varmıydı?
nevin maşallah
maşallah
eksik kalmayalım.. alim allahhh :))
bu arada fotolarınıza bayıldım artık ise baslayınca butarz aktivitelerle mesgul olabilirim masa basıtum gun pc de olunca evden zor
adas spiral mi taktırdın hormonlumu normalmi taktırıyorsun
hormonluları takınca adet olunmuyor hani onlardanmı taktırdın ?kac paraya birde
spiral yuzunden benim tek tup tıkandıgı için dogum sonrası asla taktırmam nolur nolmaz dogurganlgım bozulmasın diyordum amaaa hamile kalma fobim yine kabardı bu ara odum kopuyor allah korusun ucuncu yani saka gibi sanırım adet olunca taktıracagım bende
Esrako naber? Demek Ece gene başladı seanslarınaÜzüldüm...
Kızlar Doruk'ta bir şey fark ettim. Bazen sağ, bazen sol kolunu istemsizce sallıyor yukarı aşağı. Sizde de oluyor mu? Dİkkatinizi çekti mi? İstemsiz diyorum çünkü gece emzirmeleri sırasında da oldu, oradan anlıyorum. Uykusunda bilerek hareket edemez sonuçta! Kaslar - sinirler gelişiyor, buna bağlıyorum. Maşallahı var çünkü, motor becerileri gayet iyi! Ama gene de tuhaf geliyor.
bize kilosuna göre kullanın dei doktor.ben hergün vermiyorum.6.ayda kan tahlili yapılacak.ona göre vereceğim.calpole gelince içinde parasetamol var sanırım o da aşının etkisini azaltıyormuş.biz kullanıyoruz 10 gündür - günde 6 damla - ama ben bazı günler vermeyi unutuyorum :1no2: ama sanırım okadar da önemli değil
kızlar bu ayın aşıları atwş yapar mı - her ihtimale karşı aşıdan sonra calpol içirsem mi ki?? yarın sabah aşımız var da
çok şiirsel olmuş arkadaşım.Adresini bekliyorum bu arada.Projemi teslim ettim, akşam üzeri eve geldim, kızımla oyun halısında oynadık, oyuncaklarla kavga ettik, oyuncaklara küfürler ettik sonra küfür ettiğimiz için onlardan özür diledik. Bir daha böyle terbiyesizlikler yapmayacağımıza söz vererek, oradan ayrıldık.
Sonra güzel ve birazcık uzun bir banyo yaptık, banyo küvetinin içinde sularla çıp çıp çıp yaptık, vücut şampuanının köpüklerinden balon yaptık, ayaklarımızla küveti tepeledik. Banyodan sonra uzun uzuun masaj yaptık, yeni pijama cicilerimizi giydik. Sonra bir miktar süt ısıttık yavru beybi içti, sonra gaz çıkardık.
Sonra loş ışıklı, buhar makinalı odamıza geçtik, anneanne makamından ninnilere başladık, ben sustum kızım söyledi, kızım sustu ben söyledim. Sonra meme sefasına geçtik, yaklaşık 1 saatlik meme faslından sonra, yavrucan uyuyakaldı :1rolleyes:
tam da dediğin gibi kaslarını çalıştırıyorlarmış.Esrako naber? Demek Ece gene başladı seanslarınaÜzüldüm...
kaydirigubbakcemile3bizimkinin heryeri her dk oynadigi icin istemlimi istemsizmi bilmiyorum eller ollar surekli cirpinma icinde, gobek, kalca..yerken uyurken, alt degisirken, kucaktayken..
bu güzeldi
günaydınn
Projemi teslim ettim, akşam üzeri eve geldim, kızımla oyun halısında oynadık, oyuncaklarla kavga ettik, oyuncaklara küfürler ettik sonra küfür ettiğimiz için onlardan özür diledik. Bir daha böyle terbiyesizlikler yapmayacağımıza söz vererek, oradan ayrıldık.
[ımg]http://img709.imageshack.us/img709/8636/3trkuz.jpg[/ımg]
Eksik kalmayalım.. Alim allahhh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?