Esrako naber? Demek Ece gene başladı seanslarınaÜzüldüm...
Kızlar Doruk'ta bir şey fark ettim. Bazen sağ, bazen sol kolunu istemsizce sallıyor yukarı aşağı. Sizde de oluyor mu? Dİkkatinizi çekti mi? İstemsiz diyorum çünkü gece emzirmeleri sırasında da oldu, oradan anlıyorum. Uykusunda bilerek hareket edemez sonuçta! Kaslar - sinirler gelişiyor, buna bağlıyorum. Maşallahı var çünkü, motor becerileri gayet iyi! Ama gene de tuhaf geliyor.
Projemi teslim ettim, akşam üzeri eve geldim, kızımla oyun halısında oynadık, oyuncaklarla kavga ettik, oyuncaklara küfürler ettik sonra küfür ettiğimiz için onlardan özür diledik. Bir daha böyle terbiyesizlikler yapmayacağımıza söz vererek, oradan ayrıldık.
Sonra güzel ve birazcık uzun bir banyo yaptık, banyo küvetinin içinde sularla çıp çıp çıp yaptık, vücut şampuanının köpüklerinden balon yaptık, ayaklarımızla küveti tepeledik. Banyodan sonra uzun uzuun masaj yaptık, yeni pijama cicilerimizi giydik. Sonra bir miktar süt ısıttık yavru beybi içti, sonra gaz çıkardık.
Sonra loş ışıklı, buhar makinalı odamıza geçtik, anneanne makamından ninnilere başladık, ben sustum kızım söyledi, kızım sustu ben söyledim. Sonra meme sefasına geçtik, yaklaşık 1 saatlik meme faslından sonra, yavrucan uyuyakaldı :1rolleyes:
Noolur biraz uzun uyusun noolur nolur nolur :Saruboceq:
selamlarr
ben yazmıstım dimi birkaç gun evel ece ayakta sallanıyor amanda nemutluyum falan filan
ruya çabuk bitti
tam bir hafta ayakta sallanmayı deli gibi red eden sadece memede uyumak isteyen kizim tammm bir hafta ayakta sallanarak uyudu hemde kısa bir sallama ile kolayca inanamadım baktıkca bir hafta dolunca mujde verdim sizlere yazdım mutlugumu paylastım herkeslere soyledim aman sevine sevine amaa dun bir bugun iki yok anacım eski tas eski hamam ayaga yastıga kafası degdigi an civi batırmıssın gibi nasıl aglıyorrr anlatamam kabus geri dondu diyorum yine oturup uzun uzun emzirme seanslarına basladım
bugun 2,5 saat oturdum o emdi arada bıraktı arada yaladı memeyi arada yutkunarak emdi kah keyfi gevsek emdi ama 2,5 saat uyusun diye esir oldum tuvaletim geldi acıktım allahtan annem yanımda yemek falan verdi uyutmasam çok aksilesmisti uyuyamadıgı için of ki offffff
nasıl bir 360 derece donustur buanlamıs degilim
hiç o guzel bir haftayı yasamasak kabullenmistim bu çocuk sallanmayı sevmiyoryapacak birsey yok diye ama simdi elinden oyuncagı alınmıs çocuk gibiyimm
neyse kaldı 10gun bakıcı artık bir yolunu bulur beni alakadar etmiyor gerisi napayım:=)
cevap alamadım.evros gelmiş.Nasıl oldu beratçık? sen nasılsın evrim?tayin işiniz ne oldu?
günaydın...yusuf bey de bende şifayı kapmışız..o hapşuruyor öksürüyor benimde boğazım ağrıyor...akşamda ateşlendim..çok korktuk ama hemen düştü ateşim..bu günde dışarı çıkacaktık bakalım öğleden sonra belli olacak ..hediye işini tamamlayamadım daha....bugün halletmeye düşünüyordum.....
maşallah nevin çok tatlı yaaaa
ben sürekli dijital kullanıyorum bunu daha önce duyduğum için daha bebiş olmadan dijital almıştımCivalı termometrelerin toplatıldığını duydum az önce haberlerde dijital olnalar kullanılacakmış ölüme kadar götüren sonuçlar doğurabiliyormuş fisfisfis
paşaya bak yaaa nsl şeker o öyle
eksik kalmayalım.. alim allahhh :))
beninkide aynı şekilde çok hareketli altını değiştirirken bir tekmeler atıyor ikizlere dur diyorum onlar daha lazımkaydirigubbakcemile3bizimkinin heryeri her dk oynadigi icin istemlimi istemsizmi bilmiyorum eller ollar surekli cirpinma icinde, gobek, kalca..yerken uyurken, alt degisirken, kucaktayken..
:roflol: benim bedene uyan yok güzelim maalesefff :roflol:hohohohoooo ! Sana sexy bir noel anne kostümü alayım, kırmızılı falan?
e peki nasıl ayırt edeceğiz??yani benim aldığım ıhlamurun kilosu 45 tl çiçeği dahamı pahalı ayrıcamı satılıyor?yoksa yaprakları ayıklyacakmıyız :uhm:Ihlamur ağacı, cok fazla karbondioksit emen bir ağaçtır.. bi nevi hava temızler, o yuzden ıhlamur ağacının yapraklarını içmek için kullanmamakta fayda var.. ıhlamur ağacının cıcek kısımları bu yuzden pahalı satılır, cunku kıymetlı olan cıceklerıdır. Ne kendınız ıcın, ne de bebeklerınız ıcın, ıhlamur ağacının yapraklarını kullanmayınıs efenim.. hörmetler.
:roflol: yirim ben seniiiesra hay senın monolog kuralına ekledıgın kurallara:) anladın sen :)
ayy ne süperr olardıı ama yaho braz büyüsün gelebilriim yani haberin olsunnn opuyorumnanaktanahanda tamamladım . ahanda 2 cumle oldu esram optum senı cok ozledım ya al yahoyu gel abınlere yılbasında beraber olalım
esra neyaptın sen len yahoya onasıl resim.....çocuğu oyuncak ediyorya .....
hiçte bilemm yaho bana hiç benzemii mafoldumbenmeltem senin kız da tıpkı babası.Nedir bu topikteki kızların babaya erkeklerin anneye benzemeleri.Bu kadar da tesadüf olamaz.
.
maşallah canım benimDesteğini esirgemeyen tüm ciğerlerime tesekkur ederım.. kaderzede arkadaslarım benım.
Kuzy kakasını yaptı.. sabah ona ac karnına kayısı recelını bıraz ılık su ıle ezdım, posalı kısımlarından 5-6 cay kasıgı dolusu yedırdım, uzerıne de yarım fıncan ılık su ıcırdım, yarım saat sonra 3 bez dolusu cıvık cımento kıvamında karından boşaldı. Tecrübe ıle sabıttır, poposuyla falan oynamadan hallettim çok şükür.Aklınızda olsun sizin de.Su an da bayıldı kaldı, halıyle uyuyor. Bundan sonra ogleden sonra verdıgım meyve püresının ıcıne kayısı recelınden muhakkak bı tatlı kasıgı karıstrıracagım.
Sütüm yuvasına gerı dondugu ıcın dun gece de mama vermedım, ınsallah bır sure daha vermem.
aaa çok ilginç bir bilgi bendede aynısı oluyor annemi görünce çıldırıyor veletşöyle bir yazı okumuştum da beni rahtlatmıştı.çocuklar annelerinde sürpriz bulmazlarmış.annenin ne yapacağı belliymiş onlara göre.altımı değiştirir,karnımı doyurur,nazımı çeker vs.ama başkaları ilginç,değişik ve sürprizlerle dolu gelirmiş.bunu neden mi yazdım neva'nın kayganama çığlık çığlığa ülmesi,babasını görünce heyecanlanması bana pas vermemesi üzerine.ama biliyorum ki ikimizin arasındaki bağ çok başka.bana gülerken başka gülüyor biliyorum
sen yiyeceksin kalanları kaydirigubbakcemile3yusuf'a vermeden önce tadına baktım güsel baya ...ben bundan mayalayacağım ama bir aorum olcek bacılar ....şimdi küçük kavanozlara mayalıyourmya ..küçük kavnoza 1 çay kaşığı yoğurt yetiyor sütte azcuk yetiyor o zaman ağzını açtığım süt ve yoğurt ne olcek ..büyük kaba mayalasam oda günlük olmayacak bi akıl verin ne yapem..
bizimkinin heryeri her dk oynadigi icin istemlimi istemsizmi bilmiyorum eller ollar surekli cirpinma icinde, gobek, kalca..yerken uyurken, alt degisirken, kucaktayken..
sabaha kadar uyumadık bu sefer saat başı değil yarım saate bir ayaktaydık..bende rahatsız olunca zor oludu baya..
aa kayra burdasın
canım İst dan istediğin birşey varsa Ömür için onu alayım
Malatya nın koşullarını bilmiyorum hem de işine yarasın Ömür'ün
korga derken laelaelaelaelaeama yada enıyısı sen benım hedıyeyi dükkana yollarsın.malüm eşim korgayla pek haşır neşir,ilçede oturdugumnuz için bızım korga merkeze gelsede hemen ulastırıyolar sağolsunlar,haftaiçi dagıtım gunu beklemıyoruz.mactan gelsın hemen alıyım tükkanın adresını yolıım sana
ayyy süper anlatmışsın bayılıyorum senin bu betimlemelerine gözümde canlandırdım birden siziProjemi teslim ettim, akşam üzeri eve geldim, kızımla oyun halısında oynadık, oyuncaklarla kavga ettik, oyuncaklara küfürler ettik sonra küfür ettiğimiz için onlardan özür diledik. Bir daha böyle terbiyesizlikler yapmayacağımıza söz vererek, oradan ayrıldık.
Sonra güzel ve birazcık uzun bir banyo yaptık, banyo küvetinin içinde sularla çıp çıp çıp yaptık, vücut şampuanının köpüklerinden balon yaptık, ayaklarımızla küveti tepeledik. Banyodan sonra uzun uzuun masaj yaptık, yeni pijama cicilerimizi giydik. Sonra bir miktar süt ısıttık yavru beybi içti, sonra gaz çıkardık.
Sonra loş ışıklı, buhar makinalı odamıza geçtik, anneanne makamından ninnilere başladık, ben sustum kızım söyledi, kızım sustu ben söyledim. Sonra meme sefasına geçtik, yaklaşık 1 saatlik meme faslından sonra, yavrucan uyuyakaldı :1rolleyes:
Noolur biraz uzun uyusun noolur nolur nolur :Saruboceq:
taktırdım canımesra naptin spiral isini??
adaşım vallahi bilmiyorumki hormonlu normal devlet hastnesinde taktırdım zaten tek çeşitti beleştiadas spiral mi taktırdın hormonlumu normalmi taktırıyorsun
hormonluları takınca adet olunmuyor hani onlardanmı taktırdın ?kac paraya birde
geçmiş olsun kuzumgünaydın...yusuf bey de bende şifayı kapmışız..o hapşuruyor öksürüyor benimde boğazım ağrıyor...akşamda ateşlendim..çok korktuk ama hemen düştü ateşim..bu günde dışarı çıkacaktık bakalım öğleden sonra belli olacak ..hediye işini tamamlayamadım daha....bugün halletmeye düşünüyordum.....
hımm temam o zaman artık soracağım çiçeğini ver diyeceğim ilk kez duydum bilgi için sağol bacımmCipsi esra bacım.. ıayrıca satılıyor çiçek olarak. o yapraklısının ıkı katı fıyatı oluyor genelde.normal alıp ta yapraklısını ayıklamaya falan kalkmayasın,parana yazık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?