2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cevap alamadım.evros gelmiş.Nasıl oldu beratçık? sen nasılsın evrim?tayin işiniz ne oldu?

Günaydın a.s. kara bulutlu bir gecenin ardından yine buradayım ruh sağlığım hala yerinde galiba laelaelaelaelae
Yok yok benim bir doktora götürmem lazım bence bu sıpayı :bbo:
Elif yok bizim kıza flüt az gelir ancak obua paklar kanımca... sositososito

Bizde aynıyız normal bir durum bence... Bu aralar emerken üzerimdeki badimi yukarı sıyırıp tutuyor çok hoşuma gidiyor hatta... zemuszemus

ağnamadum,bağa mı sayko dedün?

oyyyy tatlı damadım benim bakışlara bak sositososito

İnş. duaların kabul olmuştur uyumuşsunuzdur ne güzel anlatmışsın suyu sevmiyor kızım benim bana çekmemiş banyo seanslarımız çığlıkları eşliğinde çok kısa sürüyor :umursamaz:

Üzüldüm lale devri bitti demek akannehir Ece umarım eski haline üzmez annesini lmaz:

günaydın...yusuf bey de bende şifayı kapmışız..o hapşuruyor öksürüyor benimde boğazım ağrıyor...akşamda ateşlendim..çok korktuk ama hemen düştü ateşim..bu günde dışarı çıkacaktık bakalım öğleden sonra belli olacak ..hediye işini tamamlayamadım daha....bugün halletmeye düşünüyordum.....

cevap alamadım.evros gelmiş.Nasıl oldu beratçık? sen nasılsın evrim?tayin işiniz ne oldu?

berat iyi ooldu allaha şükür elifim bende idarediyorum babaannemi saymazsak canımı sıkıyo bu durum halka yogun bakımda.tayin işimiz hazirsana doğru belli olcak 2 kez tayin isteniyo esimde bira durum bizim tayinden farklı mayıs gibi tekrar istiycez kesin yerler belli, olcakmış haziranda kesinlescek yani

sabaha kadar uyumadık bu sefer saat başı değil yarım saate bir ayaktaydık..bende rahatsız olunca zor oludu baya..

elif sen nasılsın nevacık nasıl
kaygananla ilgili bölümleri okudum nasıl güldüm o yaşta selülit kremi napvcak kız
keşke bizde onlar kadar bakabilsek kendimize

Çok geçmiş olsun umarım çabuk atlatırsınız ....

deryacım geçmiş olsun
benimde pc bozuktu harddiski silmiş eşim moralim bozuldu nehirin fotoları kaydettik allahtan ama benim hamilelik fotoları gitti buraya eklediklerimi bulucam onları kaydedicem pcye yeni müziklerim vardı hepsi gitti ya

ahanda hatırladım kaydirigubbakcemile2
maşallah nevin çok tatlı yaaaa
Civalı termometrelerin toplatıldığını duydum az önce haberlerde dijital olnalar kullanılacakmış ölüme kadar götüren sonuçlar doğurabiliyormuş fisfisfis
ben sürekli dijital kullanıyorum bunu daha önce duyduğum için daha bebiş olmadan dijital almıştım

eksik kalmayalım.. alim allahhh :))
paşaya bak yaaa nsl şeker o öyle
bizimkinin heryeri her dk oynadigi icin istemlimi istemsizmi bilmiyorum eller ollar surekli cirpinma icinde, gobek, kalca..yerken uyurken, alt degisirken, kucaktayken..
beninkide aynı şekilde çok hareketli altını değiştirirken bir tekmeler atıyor ikizlere dur diyorum onlar daha lazımkaydirigubbakcemile3

derya canım geçmiş olsun aynı durum bendede var akşamdan beri bir hapşuruk bir burun akıntısı umarım kıvança bulaşmaz

hohohohoooo ! Sana sexy bir noel anne kostümü alayım, kırmızılı falan?
:roflol: benim bedene uyan yok güzelim maalesefff :roflol:
e peki nasıl ayırt edeceğiz??yani benim aldığım ıhlamurun kilosu 45 tl çiçeği dahamı pahalı ayrıcamı satılıyor?yoksa yaprakları ayıklyacakmıyız :uhm:
esra hay senın monolog kuralına ekledıgın kurallara:) anladın sen :)
:roflol: yirim ben seniii
ahanda tamamladım . ahanda 2 cumle oldu esram optum senı cok ozledım ya al yahoyu gel abınlere yılbasında beraber olalım
ayy ne süperr olardıı ama yaho braz büyüsün gelebilriim yani haberin olsunnn opuyorumnanaktan
esra neyaptın sen len yahoya onasıl resim.....çocuğu oyuncak ediyorya .....

meltem senin kız da tıpkı babası.Nedir bu topikteki kızların babaya erkeklerin anneye benzemeleri.Bu kadar da tesadüf olamaz.
.
hiçte bilemm yaho bana hiç benzemii mafoldumben
maşallah canım benim
aaa çok ilginç bir bilgi bendede aynısı oluyor annemi görünce çıldırıyor velet
sen yiyeceksin kalanları kaydirigubbakcemile3

fotomusa yorumyapan her bi tizemize tek tek tesekkur ederıs..

bizimkinin heryeri her dk oynadigi icin istemlimi istemsizmi bilmiyorum eller ollar surekli cirpinma icinde, gobek, kalca..yerken uyurken, alt degisirken, kucaktayken..

kaydirigubbakcemile3 hayal ettim de bi an Teo yu

ağnamadum,bağa mı sayko dedün?

Çok datlu yaff.. masallah.

sabaha kadar uyumadık bu sefer saat başı değil yarım saate bir ayaktaydık..bende rahatsız olunca zor oludu baya..

Çok çok gecmıs olsun Deryam.. Allah kolaylık versın sana.

Cipsi esra bacım.. ıayrıca satılıyor çiçek olarak. o yapraklısının ıkı katı fıyatı oluyor genelde.normal alıp ta yapraklısını ayıklamaya falan kalkmayasın,parana yazık..

aa kayra burdasın
canım ıst dan istediğin birşey varsa Ömür için onu alayım
Malatya nın koşullarını bilmiyorum hem de işine yarasın Ömür'ün

kızlar akşam haberlerde civalı termometre olayını duydunuz sanırım.ben çok denedim.dijital 2 derece kadar eksik ölçüyor.yani dijitale hiç güvenmiyorum.kulaktan ölçenlerse 6.ayın sonunda kullanılmalıymış.....ömür doğduğundan beri civalı kullanıyordum ben...ne diyorsunuz bu konuda?kırılırsa tehlikeli diyor.1 ay daha idare etsemmi?biz 6.aydan gün almaya başladık çünkü.yoksa kullanmamalımıyım?

korga derken laelaelaelaelae
ayyy süper anlatmışsın bayılıyorum senin bu betimlemelerine gözümde canlandırdım birden sizi
hakikaten bebişinle bi fotonu koysana ayşin seni hiç görmedik değilmi??
birde uzun süre uyudumu :))
esra naptin spiral isini??
taktırdım canım
adas spiral mi taktırdın hormonlumu normalmi taktırıyorsun
hormonluları takınca adet olunmuyor hani onlardanmı taktırdın ?kac paraya birde
adaşım vallahi bilmiyorumki hormonlu normal devlet hastnesinde taktırdım zaten tek çeşitti beleşti
geçmiş olsun kuzum
Cipsi esra bacım.. ıayrıca satılıyor çiçek olarak. o yapraklısının ıkı katı fıyatı oluyor genelde.normal alıp ta yapraklısını ayıklamaya falan kalkmayasın,parana yazık..
hımm temam o zaman artık soracağım çiçeğini ver diyeceğim ilk kez duydum bilgi için sağol bacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…