2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşşallah oğluşaa
canım içirme önceden atesı cıkarsa içirirsin kı ben 38 olmadan içirmedım.2 gun sürdü atesı ama düştü sonra.37.5 falan cok degıl yanı,tabı sen bılırsın yınede
Civalı termometrelerin toplatıldığını duydum az önce haberlerde dijital olnalar kullanılacakmış ölüme kadar götüren sonuçlar doğurabiliyormuş fisfisfis
ben şevvalın atesı bıraz yüksek cıkarsa civalıla tekrar ölçüyom.dijitale güvenmıyom şahsen.illakı yarım derece eksıık ölçüyo.evde 2 dijıtal 1 cıvalı var.sanırım kırılma ihtimalıne karsı yasaklanıyo.bebeklerımız az buyuk olsalar kırarlar belkı ama şimdi kırılmaz dıe ümit edıyorum

eksik kalmayalım.. alim allahhh :))
köfte dudak yerım senı
inşallah uzun uyumustur,benzer tablo düngece bızdede vardı,tam olmasada zafer benımdı :lepi:
hiç dikkat etmedım şevvalde ama bazen sıcradıgı oluyor
hadı hayırlısı canım,
:e peki nasıl ayırt edeceğiz??yani benim aldığım ıhlamurun kilosu 45 tl çiçeği dahamı pahalı ayrıcamı satılıyor?yoksa yaprakları ayıklyacakmıyız :uhm:
ile3
kuzu bizde oluyo ıhlamurun tek çiçegı agacından hemde en organıkınden yaneee,bıtmemısse yollarım ben sanaaa,verme okadar paraaayerimseniben ama bı ananeme soriyim kalmısmı yoksa yenı cıcek zamanında yollarım

evet yanlıs ölçüyor dijitaller ama 2 derece cok be katra senın dijital bozuk olmasın sakın.bizdekı bazen yarım derce bazen yarım dereceden fazla olarak eksık ölçüyo.ben 37.5 gördüysem dijitalde hemen cıvalıya gecıyom.orda 37.5 cıkan cıvalıda 38.2 falan cıkabılıyo.kırmamaya özen göstererek kullanmaya devam edebılırım ama cocuklar buyudugu zaman belkı tehlıke artar hanı ellerıne falan alırlarsa kırabılırler

tazem atıyorum adresimiii

nurdanım sende bana adres atıver :))
birde brüksele kargo yapsam olmazmı ??ups falan gönderiyor diye biliyorum

dijital 2 derece eksik ölçüyorsa bizim hepimizin aile boyu devamlı ateşi var! Olur mu öyle şey Kayra?

Ben mümkünse dijital ile, değilse kızılötesi ile ölçüyorum. Civalı yok, almadım.

DERYA geçmiş olsuni, acil şifalar...

Soruma cevap veren arkadaşlara teşekkürler..

Dün değil, önceki gece Doruk ennnn geç saat başı uyandığı için dün geceki 3 saatlik kesintisiz uykusu beni ihya etti. Sabah 4 te kalktığımda bile gayet dinlenmiş hissettim kendimi. Ne tuhaf :)

Ya bu verılen Ferro Sanol damla ne kadar ıgrenc bısı.. ben nane molla bı tıp olmamama ragmen, once ben tadayım dedım, resmen kusacaktım, bu sekılde Kuzy ye veremem ben bunu, bısılerın ıcıne katıp vermme lasım.. meyve suyu olar mı?

doktor meyve suyuyla verilebilir dedi.ömürde içmiyor.bende gaflette bulunup tatmıştım..

gerçekten özellikle denedim.eşime söyledim yenisini alsın.beelki evdeki bozulmuştur...

minişim sağolasın tatlım bakarım buralardan az bişey alırım zaten düşünmen yeter öperimmm
nedemek kuzu varsa yolayabılerem yanı,gercı sen hep bı kulp buluyon bana ama düşünmek lazımCADIARZU

berbat !!!!!!!!!!!!!!!!! onu verdıgım gun mutlaka ogun cok kusuyo şevval .netten arastırdım zinkonun varmıs onun tadı daha güzelmıs.doktora sorup ondan alcam sanırım ferro zinc mı ferro zinc surupmu neymıs.bunu daha fazla veremıcem kızımı yavrumun gözlerı kızarıyo tadından dolayı

bu kadar fasıldan sonra uyumuştur kanımca..okurken benim bile uyuyasım geldi.:)

geçmiş olsun derya..

Damla hocam müdürüm hemşireleri biz dövüyorduk..doğduğundan beri her aşı zamanı hemşireler bizden sopa yiyor:) oğlum çok mutlu oluyo onları patakladığım zaman.

esracim kuzucum bruksele yolluyor kargo amùa sana pahaliya gelir yavrum, ne gerek var yurtici kargo daha hesapli fistigim..du eve gidince annmlerin tam adresini alayim ama ocaktan gonder cunku evde kimse olmicak:))annemde babamda burada olucak, babam yarin geliyo..

aa bak bilmeden bende cicekli almisim ihlamuru:))hic bilmezdim:))sagol evris..

bize demir hapi vermediler(

EVRIM portakal susyla yada meyve susuyla ver emilimini arttirir demirin vucuttan...hem tadi daha iyi olur..

Demek Ece eski düzenini geri istedi.. bakıcı meme veremeyeceğine göre bir şekilde alışacaktır memesiz uyumaya..

Taze, aynı şey bizde de var. Emerken ister uyanık olsun ister uyuyor, boşta kalan eli dairesel hareketlerle sürekli mememe vuruyor. hani kolu omuzdan çevirme hareketi vardır ya, aynen onu yapıyor..bir de bizimkinin sağ ayağı hiç durmuyor. öyle ki ayağını tulumun ayak kısmından kurtarıp tulumun içinde geziyor resmen..
geçmiş olsun.. benim de hep aklıma gelir. resimleri kopyalamak lazım diye. hamilelik resimlerime yanmam da, kızımın resimlerinin gitmesine yanarım. bizim bir arkadaşın da evine hırsız girip bilgisayarı götürünce oğlunun bütün resimleri de gitmişti öyle.. keşke başka bir yere de kaydetseydim der dururdu..
biz kulaktan ölçeni kullanıyoruz. doğduğundan beri hastanede de o şekilde ölçüyorlar. ama kuşkulanabileceğim durumlara karşı evde civalı termometre de var. birbirini check etmek adına.. bu civalı termometrelerin yasaklanması olayına şaşırdım doğrusu.. tamam civa açığa çıktığı zaman tehlikeli de, ben bugüne kadar hiç termometrenin kırıldığını duymadım.. kırmak için çabalamadıktan sonra..

bugun iste son gunum, sonra 10 gun tatilim, oglumla oyniycam, yuvarlanicam, bogusucam, kudurucaz beraber, kanepelere tirmanicaz...bide iyilesse yavrum super olar...onla cingil bells cingil belss yapcaz..:))

Geçmiş olsun Derya.. ben çocuğu hasta ederim korkusuyla bile dışarı çıkamıyorum. tecrübeli anne-yeni yetme anne arasındaki fark bu olsa gerek..kaydirigubbakcemile2

geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederiz...burnuna sprey sıktım uyuyor bende oturuyorum bakalım kızı okula gönderdim daha yeni oturdum...boğazım ağrıyor yanıyor bende bademcik yok ilkokuldaykene aldırmıştık...direk faranjit muhabbetindeyim yani...birde penisilin alerjim var öle kolay kolay antibiyotikte kullanmam..geçmezse bir iki tane içebildiğim var bakcez artıkın...hastalığı atlatırızda hediyemi tamamlayamadım o aklımda birşey yapılacaksa hemen yapılmalı beklemek bekletmek en sevmediğim şeydir....

bugun iste son gunum, sonra 10 gun tatilim, oglumla oyniycam, yuvarlanicam, bogusucam, kudurucaz beraber, kanepelere tirmanicaz...bide iyilesse yavrum super olar...onla cingil bells cingil belss yapcaz..:))

Nurdan'cım gözünaydın :) Teo'cuk da iyileşsin, süpper keyifli bir tatil geçirin inşallah..

Arkadaşlar, bize doktorumuz henüz demir neyin vermedi. demire başlamadan önce tahlil yapıyorlar mı, yoksa belli bir ayı doldurduktan sonra mı veriliyor, anlayamadım ben...:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…