maşşallah oğluşaa
canım içirme önceden atesı cıkarsa içirirsin kı ben 38 olmadan içirmedım.2 gun sürdü atesı ama düştü sonra.37.5 falan cok degıl yanı,tabı sen bılırsın yınedebiz kullanıyoruz 10 gündür - günde 6 damla - ama ben bazı günler vermeyi unutuyorum :1no2: ama sanırım okadar da önemli değil
kızlar bu ayın aşıları atwş yapar mı - her ihtimale karşı aşıdan sonra calpol içirsem mi ki?? yarın sabah aşımız var da
ben şevvalın atesı bıraz yüksek cıkarsa civalıla tekrar ölçüyom.dijitale güvenmıyom şahsen.illakı yarım derece eksıık ölçüyo.evde 2 dijıtal 1 cıvalı var.sanırım kırılma ihtimalıne karsı yasaklanıyo.bebeklerımız az buyuk olsalar kırarlar belkı ama şimdi kırılmaz dıe ümit edıyorumCivalı termometrelerin toplatıldığını duydum az önce haberlerde dijital olnalar kullanılacakmış ölüme kadar götüren sonuçlar doğurabiliyormuş fisfisfis
köfte dudak yerım senı
eksik kalmayalım.. alim allahhh :))
inşallah uzun uyumustur,benzer tablo düngece bızdede vardı,tam olmasada zafer benımdı :lepi:Projemi teslim ettim, akşam üzeri eve geldim, kızımla oyun halısında oynadık, oyuncaklarla kavga ettik, oyuncaklara küfürler ettik sonra küfür ettiğimiz için onlardan özür diledik. Bir daha böyle terbiyesizlikler yapmayacağımıza söz vererek, oradan ayrıldık.
Sonra güzel ve birazcık uzun bir banyo yaptık, banyo küvetinin içinde sularla çıp çıp çıp yaptık, vücut şampuanının köpüklerinden balon yaptık, ayaklarımızla küveti tepeledik. Banyodan sonra uzun uzuun masaj yaptık, yeni pijama cicilerimizi giydik. Sonra bir miktar süt ısıttık yavru beybi içti, sonra gaz çıkardık.
Sonra loş ışıklı, buhar makinalı odamıza geçtik, anneanne makamından ninnilere başladık, ben sustum kızım söyledi, kızım sustu ben söyledim. Sonra meme sefasına geçtik, yaklaşık 1 saatlik meme faslından sonra, yavrucan uyuyakaldı :1rolleyes:
Noolur biraz uzun uyusun noolur nolur nolur :Saruboceq:
hiç dikkat etmedım şevvalde ama bazen sıcradıgı oluyorEsrako naber? Demek Ece gene başladı seanslarınaÜzüldüm...
Kızlar Doruk'ta bir şey fark ettim. Bazen sağ, bazen sol kolunu istemsizce sallıyor yukarı aşağı. Sizde de oluyor mu? Dİkkatinizi çekti mi? İstemsiz diyorum çünkü gece emzirmeleri sırasında da oldu, oradan anlıyorum. Uykusunda bilerek hareket edemez sonuçta! Kaslar - sinirler gelişiyor, buna bağlıyorum. Maşallahı var çünkü, motor becerileri gayet iyi! Ama gene de tuhaf geliyor.
hadı hayırlısı canım,berat iyi ooldu allaha şükür elifim bende idarediyorum babaannemi saymazsak canımı sıkıyo bu durum halka yogun bakımda.tayin işimiz hazirsana doğru belli olcak 2 kez tayin isteniyo esimde bira durum bizim tayinden farklı mayıs gibi tekrar istiycez kesin yerler belli, olcakmış haziranda kesinlescek yani
kuzu bizde oluyo ıhlamurun tek çiçegı agacından hemde en organıkınden yaneee,bıtmemısse yollarım ben sanaaa,verme okadar paraaayerimseniben ama bı ananeme soriyim kalmısmı yoksa yenı cıcek zamanında yollarım:e peki nasıl ayırt edeceğiz??yani benim aldığım ıhlamurun kilosu 45 tl çiçeği dahamı pahalı ayrıcamı satılıyor?yoksa yaprakları ayıklyacakmıyız :uhm:
ile3
kızlar akşam haberlerde civalı termometre olayını duydunuz sanırım.ben çok denedim.dijital 2 derece kadar eksik ölçüyor.yani dijitale hiç güvenmiyorum.kulaktan ölçenlerse 6.ayın sonunda kullanılmalıymış.....ömür doğduğundan beri civalı kullanıyordum ben...ne diyorsunuz bu konuda?kırılırsa tehlikeli diyor.1 ay daha idare etsemmi?biz 6.aydan gün almaya başladık çünkü.yoksa kullanmamalımıyım?
evet yanlıs ölçüyor dijitaller ama 2 derece cok be katra senın dijital bozuk olmasın sakın.bizdekı bazen yarım derce bazen yarım dereceden fazla olarak eksık ölçüyo.ben 37.5 gördüysem dijitalde hemen cıvalıya gecıyom.orda 37.5 cıkan cıvalıda 38.2 falan cıkabılıyo.kırmamaya özen göstererek kullanmaya devam edebılırım ama cocuklar buyudugu zaman belkı tehlıke artar hanı ellerıne falan alırlarsa kırabılırler