2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

deryam sanada yusufada gecmis olsun, umarim atlatirsiniz cabucak, bizler iyide onlarin hastaliklarina dayanilmiyor..
sende benim gibi tez canlisin, bende kafama koydummu bisey aninda olmalli:))ama biraz duzelip oyle cik disari, istirahat et biraz..

moralinizi bozmak istemiyorum ama düzen mevzusunu rafa kaldırdım ben acuk kendini ifade etmeyi öğrenen kadar böyle devam...
Ebruşka teşekkür ...valla hastalık tecrübe dinlemiyor kuzu ....aslında grip korkusu olmasa hergün mutlaka dışarı çıkarılmalı ...
Nurdan senin adına sevindim ..oh keyfine bak...
Taze yusufta anlattığın gibi aynısını yapıyor tek kol istemsiz hop aşağı hop yukarı kalkıp iniyor ...
Esra iyi korunmalar tosunum spiral taktırmışsın.
spiralden nefret ediyorum ben omeretin yüzünden 6 ay süründüm döğüş kavga çıkarttırmıştım takılması dert çıkartılması dert...manyak hemişre çıkarmıyordu çok kötü bağırdığımı hatırlıyorum..hayatımda enfeksiyon nedir yaşamamıştım 6 ay hap kullanmaktan sancıdan ağrı kesici kullanmaktan gına gelmişti..her bünyeye iyi gelmiyor sanırm..ay kusura bakma okuyunca aklıma çektiklerim geldi yazdım ...

geçmiş olsun canım.. bol bol ıhlamur içir yusufa.... sende bir yerde duymuştum belki burdada olabilir.... boğaz yanmaları için bir bardak sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı kekik, 1 tatlı kaşığı nane katıp 5 dk. demlendirdikten sonra limon sıkıp içilecekmiş iyi geliyormuş.....

hediye işi benimke kaç gündür aklımdaydı yatıp kalkıp ne alıcam diye düşünüyordum ama bugün kararımı verdim.... cuma günü falan kargoya veririm inşallah.....üzerimden büyük bi yük kalktı kararsızlık çok zordu şimdi alınca rahatladım:lepi:

FERRO sanol damlayı bende kullanmadım 1 aydır öylece duruyor... tereddüt ediyorum kullanmaya ama kansızlıkta kötü sonuçlar doğurabiliyormuş insan kararsız kalıyor... kimi kullanın diyor kimi zararlı diyor ne yapıcağımı şaşırdım... dün kayınvalidem meyve suyuna damlatıp vermiş selin içmemiş tadını sevmiyor başka nasıl yapabilirizki..... CADIARZU

onu da çalarım farketmez benim için
çok şükür canım.hayırlısı artık.MERAKLA BEKLİYORUM
elif sen nasılsın nevacık nasıl
kaygananla ilgili bölümleri okudum nasıl güldüm o yaşta selülit kremi napvcak kız
keşke bizde onlar kadar bakabilsek kendimize
neva iyi babaannesiyle çok mutlu.babaannesi birşey öğretmiş ona kadın hu hu hu allah deyince benim kız sallanmaya başlıyor.susuyorsun duruyor akşam yarıldık gülmekten. Dedim tam irticacı anası gibi

canım bu damlayı dr. değil sağlık ocağı verdi bize.. tahlil neyim yapmadan herkese veriyorlar.... işte o yüzden bende tedirginim 1 aydır evde öylece duruyor versekmi vermesekmi bilemiyorum.... geçen ayki rezillikten sonra bu ay selini dr. ada götüremedim... sağlam çocuk hasta olacaktı rezillikti... ne yapıcam bende bilmiyorum.....

[

Haklısın Derya.. temiz hava da almaları lazım.. Yusuf bey de hızla iyileşecek inşallah.. benimkisi bir cesaretsizlik örneği... öyle ki 3-4 sokak ötedeki tanıdıklarıma bile gidemedim daha...

Sibel, bu cts doktor kontrolümüz var, unutmazsam soracağım doktora bakalım ne diyecek.

Dide, Neva'ya ben de koptum.. çok akıllı bu veletler yahu, nasıl da hemen öğreniyorlar, hayret ediyorum..

1-2 derece banada fazla geldi.virgülden sonra oynasa neyse de.akannehir kesintisiz uykuların devamını dilerim pacım
portakal suyu iyi olurdu ama portakal suyu vermiyoruz malum.ben elmaya katmayı düşünüyorum.neva en çok havuçsuyunu sevdi ona katsam mı ki?
bugun iste son gunum, sonra 10 gun tatilim, oglumla oyniycam, yuvarlanicam, bogusucam, kudurucaz beraber, kanepelere tirmanicaz...bide iyilesse yavrum super olar...onla cingil bells cingil belss yapcaz..:))
kanepelere tırmanırken düşünüyorum nurdan seni.düşünüyorum bir garip oluyorum.teomanı benim için öp bugün olur mu? yimek istiyorum o fırlamayı ben.salifo da onun fanlarından haberin ola

bize demir hapi vermediler(

EVRIM portakal susyla yada meyve susuyla ver emilimini arttirir demirin vucuttan...hem tadi daha iyi olur..
portakal suyu gaz yapmazmı kuzu CADIARZU
bugun iste son gunum, sonra 10 gun tatilim, oglumla oyniycam, yuvarlanicam, bogusucam, kudurucaz beraber, kanepelere tirmanicaz...bide iyilesse yavrum super olar...onla cingil bells cingil belss yapcaz..:))
inşallah iyileşir teoda bol bol tepişirsiniz
gecmıs olsun canım,inşallah ilaca gerek kalmadan ayakta atlatırsınız
bizim doktor dedıkı,4.ve 5.ayda bebeklerde kansızlık cok yükselıyormus 6.aydada kan tahlılı yapılıyormus duruma göre devam edılıp edılmıyormus.oyuzden ben 1 gun verıyom bı gun vermıyom işin kötüsü tadı berbat baska demır ,lacı denıycez doktora danısıp

süpermişşş :lepi: benım annemde "kızıma ilk Allah dedirtcem " dio.bakalım cabalarında başarılı olabılecekmı

ritim duyguları çok gelişmiş oluyor sanırım.belli bir ritimle bir çok şey öğretebiliriz.

meraba kızlar uzun bir aradan sonra geldim diyecektim benim ki kalktı size daha sonra başıma gelenleri yazarım herkesi çook özledim bebişleride umarım herkesler iyidir

ne yalan bende kasmıyorum,sadece bıraz daha erken gece uykusuna gecmesı için çabalıyorum.gece 1 de degılde enazından 11 de uyusa bıle kafi.çabalrım bu yönde akannehir

tazem canım özel olarak istediğin bişey varmı canım

var bebeeeem, o renk göz var mı sisde? Mavi renk göz istiyoruz maşallah! Yok canım, teşekkürler :)

Ohooo bis şimdiden yapıyoruz cingıl bels :)

neva iyi babaannesiyle çok mutlu.babaannesi birşey öğretmiş ona kadın hu hu hu allah deyince benim kız sallanmaya başlıyor.susuyorsun duruyor akşam yarıldık gülmekten. Dedim tam irticacı anası gibi

kaydirigubbakcemile3 irticacı =)))) manyak gadın :) yaa ben de tel sarar öğretmek istiyorum, ce-e öğretmek istiyorum ama mal mal bakıyo yüzüme dodo =) geçen gün annemin kucağındaydı, gel annecim dedim ellerimle davet ettim, hareketlendi accık bana doğru :)

iyisindir inşallah,güzel haberler anlatırsın.hoşgeldın buarada

biraz sevimsiz biraz şanssızlıklardan dolayı buralarda değildim bilgisayarımada yeni kavuştum hep aklımdaydınız sizlere kavuşmak güzel oldu valla büyük morel şimdik minikleri doyurucam acıktılar sonra duruma göre kısaca başıma gelenleri özetle sizlere yazıcam

kızlar 3 gündür kızım süreki aglıyordu gece düzenide kalmamıştıbi de aglarken elini yumruk yapıp agzını sokuyordu dünde annemler ugramışlardı annem bu çocuk aç dedi evde mamada yoktu emzirdigim için babamı markete gönderdi mama al die prinç unu varmış onu aldı ve pişirdik yedibaya bi yedi bi sorun olmaz demi. prinç unu yediren oldumu aranızda 2 gün sonrada 5 aya gircez aşımızda var dr görüşcem bakalım o ne diyecek

ya su duzen isinde bende kasmiyorumda su 10 gunluk tatilde bize bi mucize gerek ve teo kendi kendine uyumayi ogrenmesi gerek ayaktan kurtulup..yoksa kresteki gavuru teoyu ayaginda sallarken dusunemiyim:))

Demir damlasını nasıl veriyorum?

9 damla dedi bize doktor. Elma ya da armut suyuna 5 damla damlatıyorum, arkasından birkaç kaşık normal meyve suyu veriyorum. Sonra kalan 4 damlayı damlatıp (gene meyve suyuna karışık) meyve suyuna devam ediyorum.

Haklısın Derya.. temiz hava da almaları lazım.. Yusuf bey de hızla iyileşecek inşallah.. benimkisi bir cesaretsizlik örneği... öyle ki 3-4 sokak ötedeki tanıdıklarıma bile gidemedim daha... ..
kuzu tabıkıde arada temız hava aldır sıkıca sarınca mıkroplu ortamada gırmeyınce bişecık olmaz.ben dun mesela 3 sokak asagıya gezmeye gıttım,sıkıca sardım hem şevvalede iyi geldı.arada burun tıkanması dısında bişe olmadı henuz öksürük ates vs.zaten dogamda yok eve tıkılıp kalmak hava kötüyse ev gezmesı yapıyoruz zemuszemus
1 cay kasigi sanmam ama elma yada diger meyce sularinadda verilebilir, amac tadi duzeltmek ve c vitamini sayesinde demir emilimini arttirmak...

hmm aslında mantıklı,ben bıan meyvesuyuna kat dıyınce yarımcay bardagı portakal suyu hayal ettımde akannehir neyse buaksam barı 2 cay kasıgı portakal suyuyla 8 damlayı karıstırıp vereyım sonuc ne olacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…