geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederiz...burnuna sprey sıktım uyuyor bende oturuyorum bakalım kızı okula gönderdim daha yeni oturdum...boğazım ağrıyor yanıyor bende bademcik yok ilkokuldaykene aldırmıştık...direk faranjit muhabbetindeyim yani...birde penisilin alerjim var öle kolay kolay antibiyotikte kullanmam..geçmezse bir iki tane içebildiğim var bakcez artıkın...hastalığı atlatırızda hediyemi tamamlayamadım o aklımda birşey yapılacaksa hemen yapılmalı beklemek bekletmek en sevmediğim şeydir....
geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederiz...burnuna sprey sıktım uyuyor bende oturuyorum bakalım kızı okula gönderdim daha yeni oturdum...boğazım ağrıyor yanıyor bende bademcik yok ilkokuldaykene aldırmıştık...direk faranjit muhabbetindeyim yani...birde penisilin alerjim var öle kolay kolay antibiyotikte kullanmam..geçmezse bir iki tane içebildiğim var bakcez artıkın...hastalığı atlatırızda hediyemi tamamlayamadım o aklımda birşey yapılacaksa hemen yapılmalı beklemek bekletmek en sevmediğim şeydir....
onu da çalarım farketmez benim içinGünaydın a.s. kara bulutlu bir gecenin ardından yine buradayım ruh sağlığım hala yerinde galiba laelaelaelaelae
Yok yok benim bir doktora götürmem lazım bence bu sıpayı :bbo:
Elif yok bizim kıza flüt az gelir ancak obua paklar kanımca... sositososito
çok şükür canım.hayırlısı artık.MERAKLA BEKLİYORUMberat iyi ooldu allaha şükür elifim bende idarediyorum babaannemi saymazsak canımı sıkıyo bu durum halka yogun bakımda.tayin işimiz hazirsana doğru belli olcak 2 kez tayin isteniyo esimde bira durum bizim tayinden farklı mayıs gibi tekrar istiycez kesin yerler belli, olcakmış haziranda kesinlescek yani
neva iyi babaannesiyle çok mutlu.babaannesi birşey öğretmiş ona kadın hu hu hu allah deyince benim kız sallanmaya başlıyor.susuyorsun duruyor akşam yarıldık gülmekten. Dedim tam irticacı anası gibielif sen nasılsın nevacık nasıl
kaygananla ilgili bölümleri okudum nasıl güldüm o yaşta selülit kremi napvcak kız
keşke bizde onlar kadar bakabilsek kendimize
Nurdan'cım gözünaydın :) Teo'cuk da iyileşsin, süpper keyifli bir tatil geçirin inşallah..
Arkadaşlar, bize doktorumuz henüz demir neyin vermedi. demire başlamadan önce tahlil yapıyorlar mı, yoksa belli bir ayı doldurduktan sonra mı veriliyor, anlayamadım ben...:uhm:
fotomusa yorumyapan her bi tizemize tek tek tesekkur ederıs..
kaydirigubbakcemile3 hayal ettim de bi an Teo yu
bizde henüz kullanmıyoruz iştahsızlık çektiğimizde tahlil yapıldı gerek görülmedi..bu ay sorucam tekrar..Nurdan'cım gözünaydın :) Teo'cuk da iyileşsin, süpper keyifli bir tatil geçirin inşallah..
Arkadaşlar, bize doktorumuz henüz demir neyin vermedi. demire başlamadan önce tahlil yapıyorlar mı, yoksa belli bir ayı doldurduktan sonra mı veriliyor, anlayamadım ben...:uhm:
deryam sanada yusufada gecmis olsun, umarim atlatirsiniz cabucak, bizler iyide onlarin hastaliklarina dayanilmiyor..
sende benim gibi tez canlisin, bende kafama koydummu bisey aninda olmalli:))ama biraz duzelip oyle cik disari, istirahat et biraz..
sağol canım teo nasıl iyileştimi...istiharet ney bacı ben onu unutalı çok olmuş-tatlicadiarzu-delikafadulden
yusuf kalktı ..bys.
1-2 derece banada fazla geldi.virgülden sonra oynasa neyse de.akannehir kesintisiz uykuların devamını dilerim pacımdijital 2 derece eksik ölçüyorsa bizim hepimizin aile boyu devamlı ateşi var! Olur mu öyle şey Kayra?
Ben mümkünse dijital ile, değilse kızılötesi ile ölçüyorum. Civalı yok, almadım.
DERYA geçmiş olsuni, acil şifalar...
Soruma cevap veren arkadaşlara teşekkürler..
Dün değil, önceki gece Doruk ennnn geç saat başı uyandığı için dün geceki 3 saatlik kesintisiz uykusu beni ihya etti. Sabah 4 te kalktığımda bile gayet dinlenmiş hissettim kendimi. Ne tuhaf :)
portakal suyu iyi olurdu ama portakal suyu vermiyoruz malum.ben elmaya katmayı düşünüyorum.neva en çok havuçsuyunu sevdi ona katsam mı ki?Ya bu verılen Ferro Sanol damla ne kadar ıgrenc bısı.. ben nane molla bı tıp olmamama ragmen, once ben tadayım dedım, resmen kusacaktım, bu sekılde Kuzy ye veremem ben bunu, bısılerın ıcıne katıp vermme lasım.. meyve suyu olar mı?
kanepelere tırmanırken düşünüyorum nurdan seni.düşünüyorum bir garip oluyorum.teomanı benim için öp bugün olur mu? yimek istiyorum o fırlamayı ben.salifo da onun fanlarından haberin olabugun iste son gunum, sonra 10 gun tatilim, oglumla oyniycam, yuvarlanicam, bogusucam, kudurucaz beraber, kanepelere tirmanicaz...bide iyilesse yavrum super olar...onla cingil bells cingil belss yapcaz..:))
moralinizi bozmak istemiyorum ama düzen mevzusunu rafa kaldırdım ben acuk kendini ifade etmeyi öğrenen kadar böyle devam...
Ebruşka teşekkür ...valla hastalık tecrübe dinlemiyor kuzu ....aslında grip korkusu olmasa hergün mutlaka dışarı çıkarılmalı ...
Nurdan senin adına sevindim ..oh keyfine bak...
Taze yusufta anlattığın gibi aynısını yapıyor tek kol istemsiz hop aşağı hop yukarı kalkıp iniyor ...
Esra iyi korunmalar tosunum spiral taktırmışsın.
spiralden nefret ediyorum ben omeretin yüzünden 6 ay süründüm döğüş kavga çıkarttırmıştım takılması dert çıkartılması dert...manyak hemişre çıkarmıyordu çok kötü bağırdığımı hatırlıyorum..hayatımda enfeksiyon nedir yaşamamıştım 6 ay hap kullanmaktan sancıdan ağrı kesici kullanmaktan gına gelmişti..her bünyeye iyi gelmiyor sanırm..ay kusura bakma okuyunca aklıma çektiklerim geldi yazdım ...
[
ben de düzen konusunda sana katılıyorum.Çok ısrarcı olmamayı seçiyorum.yani hergün aynı saatte uyuyacak falan gibi işlere girişmiyorum.kendikendine uyumaya kendi kendine başlamıştı ne yaptıysam kar etmemişti oysa.şimdi ise kendi kendine uyumuyor kucakta uyuor ya da kim olursa olsun sarılıp uyumak istiyor.3 saatte bir emsin diye denedim 1-2 kere çok ağladı çocuğum.bırkatım kendi haline şimdi3-4 saatte bir emiyor.çok üstelemiyorum öğrendim artık.
portakal suyu gaz yapmazmı kuzu CADIARZUbize demir hapi vermediler(
EVRIM portakal susyla yada meyve susuyla ver emilimini arttirir demirin vucuttan...hem tadi daha iyi olur..
inşallah iyileşir teoda bol bol tepişirsinizbugun iste son gunum, sonra 10 gun tatilim, oglumla oyniycam, yuvarlanicam, bogusucam, kudurucaz beraber, kanepelere tirmanicaz...bide iyilesse yavrum super olar...onla cingil bells cingil belss yapcaz..:))
gecmıs olsun canım,inşallah ilaca gerek kalmadan ayakta atlatırsınızgeçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederiz...burnuna sprey sıktım uyuyor bende oturuyorum bakalım kızı okula gönderdim daha yeni oturdum...boğazım ağrıyor yanıyor bende bademcik yok ilkokuldaykene aldırmıştık...direk faranjit muhabbetindeyim yani...birde penisilin alerjim var öle kolay kolay antibiyotikte kullanmam..geçmezse bir iki tane içebildiğim var bakcez artıkın...hastalığı atlatırızda hediyemi tamamlayamadım o aklımda birşey yapılacaksa hemen yapılmalı beklemek bekletmek en sevmediğim şeydir....
bizim doktor dedıkı,4.ve 5.ayda bebeklerde kansızlık cok yükselıyormus 6.aydada kan tahlılı yapılıyormus duruma göre devam edılıp edılmıyormus.oyuzden ben 1 gun verıyom bı gun vermıyom işin kötüsü tadı berbat baska demır ,lacı denıycez doktora danısıpgeçmiş olsun canım.. bol bol ıhlamur içir yusufa.... sende bir yerde duymuştum belki burdada olabilir.... boğaz yanmaları için bir bardak sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı kekik, 1 tatlı kaşığı nane katıp 5 dk. demlendirdikten sonra limon sıkıp içilecekmiş iyi geliyormuş.....
hediye işi benimke kaç gündür aklımdaydı yatıp kalkıp ne alıcam diye düşünüyordum ama bugün kararımı verdim.... cuma günü falan kargoya veririm inşallah.....üzerimden büyük bi yük kalktı kararsızlık çok zordu şimdi alınca rahatladım:lepi:
FERRO sanol damlayı bende kullanmadım 1 aydır öylece duruyor... tereddüt ediyorum kullanmaya ama kansızlıkta kötü sonuçlar doğurabiliyormuş insan kararsız kalıyor... kimi kullanın diyor kimi zararlı diyor ne yapıcağımı şaşırdım... dün kayınvalidem meyve suyuna damlatıp vermiş selin içmemiş tadını sevmiyor başka nasıl yapabilirizki..... CADIARZU
onu da çalarım farketmez benim için
çok şükür canım.hayırlısı artık.MERAKLA BEKLİYORUM
neva iyi babaannesiyle çok mutlu.babaannesi birşey öğretmiş ona kadın hu hu hu allah deyince benim kız sallanmaya başlıyor.susuyorsun duruyor akşam yarıldık gülmekten. Dedim tam irticacı anası gibi
Haklısın Derya.. temiz hava da almaları lazım.. Yusuf bey de hızla iyileşecek inşallah.. benimkisi bir cesaretsizlik örneği... öyle ki 3-4 sokak ötedeki tanıdıklarıma bile gidemedim daha...
Sibel, bu cts doktor kontrolümüz var, unutmazsam soracağım doktora bakalım ne diyecek.
Dide, Neva'ya ben de koptum.. çok akıllı bu veletler yahu, nasıl da hemen öğreniyorlar, hayret ediyorum..
ne yalan bende kasmıyorum,sadece bıraz daha erken gece uykusuna gecmesı için çabalıyorum.gece 1 de degılde enazından 11 de uyusa bıle kafi.çabalrım bu yönde akannehirmoralinizi bozmak istemiyorum ama düzen mevzusunu rafa kaldırdım ben acuk kendini ifade etmeyi öğrenen kadar böyle devam...
Ebruşka teşekkür ...valla hastalık tecrübe dinlemiyor kuzu ....aslında grip korkusu olmasa hergün mutlaka dışarı çıkarılmalı ...
Nurdan senin adına sevindim ..oh keyfine bak...
Taze yusufta anlattığın gibi aynısını yapıyor tek kol istemsiz hop aşağı hop yukarı kalkıp iniyor ...
...
meraba kızlar uzun bir aradan sonra geldim diyecektim benim ki kalktı size daha sonra başıma gelenleri yazarım herkesi çook özledim bebişleride umarım herkesler iyidir
tazem canım özel olarak istediğin bişey varmı canım
bugun iste son gunum, sonra 10 gun tatilim, oglumla oyniycam, yuvarlanicam, bogusucam, kudurucaz beraber, kanepelere tirmanicaz...bide iyilesse yavrum super olar...onla cingil bells cingil belss yapcaz..:))
neva iyi babaannesiyle çok mutlu.babaannesi birşey öğretmiş ona kadın hu hu hu allah deyince benim kız sallanmaya başlıyor.susuyorsun duruyor akşam yarıldık gülmekten. Dedim tam irticacı anası gibi
[
yok salya sumuk modunda hala, cok tikali burun degil artik genizi tikali, oksurukte var ..cekiyorum ontaraf temizleniyor arkada kaliyor mumukler..sağol canım teo nasıl iyileştimi...istiharet ney bacı ben onu unutalı çok olmuş-tatlicadiarzu-delikafadulden
yusuf kalktı ..bys.
yok kanepeye o tirmaniyor benim kucagimda, ben ona destek olup tutuyorum:))sagolun efenim, bizi sizler varettiniz...kanepelere tırmanırken düşünüyorum nurdan seni.düşünüyorum bir garip oluyorum.teomanı benim için öp bugün olur mu? yimek istiyorum o fırlamayı ben.salifo da onun fanlarından haberin ola
.
portakal suyu gaz yapmazmı kuzu CADIARZU
inşallah iyileşir teoda bol bol tepişirsiniz
1 cay kasigi sanmam ama elma yada diger meyce sularinadda verilebilir, amac tadi duzeltmek ve c vitamini sayesinde demir emilimini arttirmak...
iyisindir inşallah,güzel haberler anlatırsın.hoşgeldın buarada
kuzu tabıkıde arada temız hava aldır sıkıca sarınca mıkroplu ortamada gırmeyınce bişecık olmaz.ben dun mesela 3 sokak asagıya gezmeye gıttım,sıkıca sardım hem şevvalede iyi geldı.arada burun tıkanması dısında bişe olmadı henuz öksürük ates vs.zaten dogamda yok eve tıkılıp kalmak hava kötüyse ev gezmesı yapıyoruz zemuszemusHaklısın Derya.. temiz hava da almaları lazım.. Yusuf bey de hızla iyileşecek inşallah.. benimkisi bir cesaretsizlik örneği... öyle ki 3-4 sokak ötedeki tanıdıklarıma bile gidemedim daha... ..
1 cay kasigi sanmam ama elma yada diger meyce sularinadda verilebilir, amac tadi duzeltmek ve c vitamini sayesinde demir emilimini arttirmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?