yok canım teşekkür ederiz.hediye bu...gönlünden ne geçerse...eminim güzel olacak...
kızlar akşam haberlerde civalı termometre olayını duydunuz sanırım.ben çok denedim.dijital 2 derece kadar eksik ölçüyor.yani dijitale hiç güvenmiyorum.kulaktan ölçenlerse 6.ayın sonunda kullanılmalıymış.....ömür doğduğundan beri civalı kullanıyordum ben...ne diyorsunuz bu konuda?kırılırsa tehlikeli diyor.1 ay daha idare etsemmi?biz 6.aydan gün almaya başladık çünkü.yoksa kullanmamalımıyım?
Nurdan'cım gözünaydın :) Teo'cuk da iyileşsin, süpper keyifli bir tatil geçirin inşallah..
Arkadaşlar, bize doktorumuz henüz demir neyin vermedi. demire başlamadan önce tahlil yapıyorlar mı, yoksa belli bir ayı doldurduktan sonra mı veriliyor, anlayamadım ben...:uhm:
moralinizi bozmak istemiyorum ama düzen mevzusunu rafa kaldırdım ben acuk kendini ifade etmeyi öğrenen kadar böyle devam...
Ebruşka teşekkür ...valla hastalık tecrübe dinlemiyor kuzu ....aslında grip korkusu olmasa hergün mutlaka dışarı çıkarılmalı ...
Nurdan senin adına sevindim ..oh keyfine bak...
Taze yusufta anlattığın gibi aynısını yapıyor tek kol istemsiz hop aşağı hop yukarı kalkıp iniyor ...
Esra iyi korunmalar tosunum spiral taktırmışsın.
spiralden nefret ediyorum ben omeretin yüzünden 6 ay süründüm döğüş kavga çıkarttırmıştım takılması dert çıkartılması dert...manyak hemişre çıkarmıyordu çok kötü bağırdığımı hatırlıyorum..hayatımda enfeksiyon nedir yaşamamıştım 6 ay hap kullanmaktan sancıdan ağrı kesici kullanmaktan gına gelmişti..her bünyeye iyi gelmiyor sanırm..ay kusura bakma okuyunca aklıma çektiklerim geldi yazdım ...
Haklısın Derya.. temiz hava da almaları lazım.. Yusuf bey de hızla iyileşecek inşallah.. benimkisi bir cesaretsizlik örneği... öyle ki 3-4 sokak ötedeki tanıdıklarıma bile gidemedim daha...
Sibel, bu cts doktor kontrolümüz var, unutmazsam soracağım doktora bakalım ne diyecek.
Dide, Neva'ya ben de koptum.. çok akıllı bu veletler yahu, nasıl da hemen öğreniyorlar, hayret ediyorum..
ne yalan bende kasmıyorum,sadece bıraz daha erken gece uykusuna gecmesı için çabalıyorum.gece 1 de degılde enazından 11 de uyusa bıle kafi.çabalrım bu yönde akannehir
biraz sevimsiz biraz şanssızlıklardan dolayı buralarda değildim bilgisayarımada yeni kavuştum hep aklımdaydınız sizlere kavuşmak güzel oldu valla büyük morel şimdik minikleri doyurucam acıktılar sonra duruma göre kısaca başıma gelenleri özetle sizlere yazıcam
ya su duzen isinde bende kasmiyorumda su 10 gunluk tatilde bize bi mucize gerek ve teo kendi kendine uyumayi ogrenmesi gerek ayaktan kurtulup..yoksa kresteki gavuru teoyu ayaginda sallarken dusunemiyim:))
aa bak bilmeden bende cicekli almisim ihlamuru:))hic bilmezdim:))sagol evris..
herkese merhaba,
meleğime maşallah diyen herkese çok teşekkür ederim.
dün fotoğraf düzenleme ve buraya yükleme sevdasına düştüm,kuzucuklara maşallah diyemedim :kedi: kabul ederseniz şimdi diyorum efenim
DERYA,geçmiş olsun.
eşim de kısa bir yıllık izne ayrılma sevdasına düştü,kayınvalideme gideceğiz.gerçi iki bayramda da benim aileme gittik,onlar kaldı.bencil olmamak lazım ama hava soğuk,orası burdan çok daha soğuk.hadi hayırlısı bakalım...
Özlem krem sormuşsun
sadece 2 gün kullandıgım kremler biri Trvazol diğeri Advantan
çok önemli değilse kızarıklıklar ilaç deilde kozmetikle geçirirsin cnm
kozmetik kremlerde daha az kimyasal oluyor nacizane tavsiyem : )
mustela nın losyonundan çok memnun kaldım
evrimin kulaklarını çınlatarak bulgur pilavu yaptım. mis gibin yiyip fışkırık olacagımı ümid ediyorum
aa bak bilmeden bende cicekli almisim ihlamuru:))hic bilmezdim:))sagol evris..
bize demir hapi vermediler(
EVRIM portakal susyla yada meyve susuyla ver emilimini arttirir demirin vucuttan...hem tadi daha iyi olur..
bugun iste son gunum, sonra 10 gun tatilim, oglumla oyniycam, yuvarlanicam, bogusucam, kudurucaz beraber, kanepelere tirmanicaz...bide iyilesse yavrum super olar...onla cingil bells cingil belss yapcaz..:))
Nurdan'cım gözünaydın :) Teo'cuk da iyileşsin, süpper keyifli bir tatil geçirin inşallah..
Arkadaşlar, bize doktorumuz henüz demir neyin vermedi. demire başlamadan önce tahlil yapıyorlar mı, yoksa belli bir ayı doldurduktan sonra mı veriliyor, anlayamadım ben...:uhm:
onu da çalarım farketmez benim için
çok şükür canım.hayırlısı artık.MERAKLA BEKLİYORUM
neva iyi babaannesiyle çok mutlu.babaannesi birşey öğretmiş ona kadın hu hu hu allah deyince benim kız sallanmaya başlıyor.susuyorsun duruyor akşam yarıldık gülmekten. Dedim tam irticacı anası gibi
kızlar 3 gündür kızım süreki aglıyordu gece düzenide kalmamıştıbi de aglarken elini yumruk yapıp agzını sokuyordu dünde annemler ugramışlardı annem bu çocuk aç dedi evde mamada yoktu emzirdigim için babamı markete gönderdi mama al die prinç unu varmış onu aldı ve pişirdik yedibaya bi yedi bi sorun olmaz demi. prinç unu yediren oldumu aranızda 2 gün sonrada 5 aya gircez aşımızda var dr görüşcem bakalım o ne diyecek
ya su duzen isinde bende kasmiyorumda su 10 gunluk tatilde bize bi mucize gerek ve teo kendi kendine uyumayi ogrenmesi gerek ayaktan kurtulup..yoksa kresteki gavuru teoyu ayaginda sallarken dusunemiyim:))
Demir damlasını nasıl veriyorum?
9 damla dedi bize doktor. Elma ya da armut suyuna 5 damla damlatıyorum, arkasından birkaç kaşık normal meyve suyu veriyorum. Sonra kalan 4 damlayı damlatıp (gene meyve suyuna karışık) meyve suyuna devam ediyorum.
dun teoya bi oyuncak almis bubasi:)) bole bi tren piyano tuslari var altinda ustundede hayvan resimleri ustune basinca o hayvanin sesini cikariyor..ilk bakista uzayli gormus koylu modundaydi yavrum, pek sevdi, bakalim ne kadar surecek bu sevgi yumagi...
bende bugun internetten siparis verdim iki oyuncak, haftasonuna gecer elimize..
bu cocuklerin oyuncaklarini gorunce ben kendimden geciyorum; sanki kendime aliyorum, dukkana falan girince bu maxitoys tarzi tukkanlara resmen kendimi kaybedip hepsini bagirtip otturuyorum bi:))
ne guzel anlatmissin aysin..insallah uzun uyur kuzun..
Amin :)
çok şiirsel olmuş arkadaşım.Adresini bekliyorum bu arada.
İnş. duaların kabul olmuştur uyumuşsunuzdur ne güzel anlatmışsın suyu sevmiyor kızım benim bana çekmemiş banyo seanslarımız çığlıkları eşliğinde çok kısa sürüyor :umursamaz:
ayyy süper anlatmışsın bayılıyorum senin bu betimlemelerine gözümde canlandırdım birden sizi
hakikaten bebişinle bi fotonu koysana ayşin seni hiç görmedik değilmi??
birde uzun süre uyudumu :))
inşallah uzun uyumustur,benzer tablo düngece bızdede vardı,tam olmasada zafer benımdı :lepi:
bu kadar fasıldan sonra uyumuştur kanımca..okurken benim bile uyuyasım geldi.:)
Nurdan kaydirigubbakcemile3 ben sana çok gülmeye başladım ya.. Bu Teo sana cok ıyı geldı, zar zor geldı cocuk ama tam geldı bence..
e yazdık yaaa burda kuzu kuzu meeee tadına baktık kustuk falan meyve püresi yada suyuyla verelim diyeeeYa bu verılen Ferro Sanol damla ne kadar ıgrenc bısı.. ben nane molla bı tıp olmamama ragmen, once ben tadayım dedım, resmen kusacaktım, bu sekılde Kuzy ye veremem ben bunu, bısılerın ıcıne katıp vermme lasım.. meyve suyu olar mı?
aaaaaaa aşkolsuuunnn :umursamaz:nedemek kuzu varsa yolayabılerem yanı,gercı sen hep bı kulp buluyon bana ama düşünmek lazımCADIARZU
ay süper bi haberrrbugun iste son gunum, sonra 10 gun tatilim, oglumla oyniycam, yuvarlanicam, bogusucam, kudurucaz beraber, kanepelere tirmanicaz...bide iyilesse yavrum super olar...onla cingil bells cingil belss yapcaz..:))
ayy bende olmaz inşallah taktırırken bittim zaten mafoldumbenEsra iyi korunmalar tosunum spiral taktırmışsın.
spiralden nefret ediyorum ben omeretin yüzünden 6 ay süründüm döğüş kavga çıkarttırmıştım takılması dert çıkartılması dert...manyak hemişre çıkarmıyordu çok kötü bağırdığımı hatırlıyorum..hayatımda enfeksiyon nedir yaşamamıştım 6 ay hap kullanmaktan sancıdan ağrı kesici kullanmaktan gına gelmişti..her bünyeye iyi gelmiyor sanırm..ay kusura bakma okuyunca aklıma çektiklerim geldi yazdım ...
aynen annemde huu huu hu alla ile uyutuyoo yahoyu hemen uyuyor meleğimneva iyi babaannesiyle çok mutlu.babaannesi birşey öğretmiş ona kadın hu hu hu allah deyince benim kız sallanmaya başlıyor.susuyorsun duruyor akşam yarıldık gülmekten. Dedim tam irticacı anası gibi
neva iyi babaannesiyle çok mutlu.babaannesi birşey öğretmiş ona kadın hu hu hu allah deyince benim kız sallanmaya başlıyor.susuyorsun duruyor akşam yarıldık gülmekten. Dedim tam irticacı anası gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?