2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sitede problem var yine
tüm alıntılar tüm yazdıklarım gittii

bütün bebişlere maşallah hepsi birbirinden güzel

yok canım teşekkür ederiz.hediye bu...gönlünden ne geçerse...eminim güzel olacak...

okeyto

hiç civalı termometrem olmadı direk digital aldım

ömür temmuz kaç doğumlu

bize de demir veren olmadı doktoru arayıp sorucam olmadı

spiral biraz korkunç geliyor bana

zekiler annesi

ne yalan bende kasmıyorum,sadece bıraz daha erken gece uykusuna gecmesı için çabalıyorum.gece 1 de degılde enazından 11 de uyusa bıle kafi.çabalrım bu yönde akannehir

bende 00:30 da uyuyor genelde sabah zombi gibi geliyorum işe

hoşgeldinn
ya su duzen isinde bende kasmiyorumda su 10 gunluk tatilde bize bi mucize gerek ve teo kendi kendine uyumayi ogrenmesi gerek ayaktan kurtulup..yoksa kresteki gavuru teoyu ayaginda sallarken dusunemiyim:))

hayal ediyorumda zor
inşallah mucize olur

Özlem krem sormuşsun
sadece 2 gün kullandıgım kremler biri Trvazol diğeri Advantan
çok önemli değilse kızarıklıklar ilaç deilde kozmetikle geçirirsin cnm
kozmetik kremlerde daha az kimyasal oluyor nacizane tavsiyem : )
mustela nın losyonundan çok memnun kaldım

pofff alıntılarım heder oldu... neyhsem aklımda kalanlarlan yazarım...

öncelikle bu foto çılgınlıgındaki resimlerdeki
,Deryanın kuzularına
nevinn yavrusuna
kayranın güzel gülüşlü Ömürüne
ciddi prens Kuzyie hepsine kocaman maşallah:)

deryacım geçmiş olsun sanada Yusufa da. aman canım hediye için heeç acele etme bideneme. hele sen bi iyileş oglun bi saglıklı olsun öncelik bunlar.
misal ben bu hafta mumkun deel alamıcagım için haftaya gönderecegim DEFNEMDAMLAMın hedayesini...

kayracım bu termometre konusuna gelince evde zaten digital termometremiz oldugu için almamıştım ama öyle kulakdan ölçulenden değil hani koltukaltından falan ölçülüyor ya onlardandı. o yusden bişii diyemicem..

didem didooooooom o melodi bizded mevcut. babannesin ninnisi " hu hu hu allah ogluma uyku ver allah"
ayrıca bebeklere sürekli aynı şarkı ninni yada mırıltı herneyse onu söylemek tahmin güçlerini kuvvetlendirrmiş.

evrim canm ayy bu ıhlamur konusunda aydınlattıgın için çok saol ya gerçekden ilk defa duydum...

evrimin kulaklarını çınlatarak bulgur pilavu yaptım. mis gibin yiyip fışkırık olacagımı ümid ediyorum

herkese merhaba,
meleğime maşallah diyen herkese çok teşekkür ederim.
dün fotoğraf düzenleme ve buraya yükleme sevdasına düştüm,kuzucuklara maşallah diyemedim :kedi: kabul ederseniz şimdi diyorum efenim
DERYA,geçmiş olsun.
eşim de kısa bir yıllık izne ayrılma sevdasına düştü,kayınvalideme gideceğiz.gerçi iki bayramda da benim aileme gittik,onlar kaldı.bencil olmamak lazım ama hava soğuk,orası burdan çok daha soğuk.hadi hayırlısı bakalım...

dun teoya bi oyuncak almis bubasi:)) bole bi tren piyano tuslari var altinda ustundede hayvan resimleri ustune basinca o hayvanin sesini cikariyor..ilk bakista uzayli gormus koylu modundaydi yavrum, pek sevdi, bakalim ne kadar surecek bu sevgi yumagi...
bende bugun internetten siparis verdim iki oyuncak, haftasonuna gecer elimize..
bu cocuklerin oyuncaklarini gorunce ben kendimden geciyorum; sanki kendime aliyorum, dukkana falan girince bu maxitoys tarzi tukkanlara resmen kendimi kaybedip hepsini bagirtip otturuyorum bi:))

nerdeler ki??

canım advantan ı egzama için verdi değil mi doktor ben emzirirken egzama için doktor a gitmiştim içinde emzirirken kullanımda kar zarar dengesi düşünülmeli falan yazıyordu kullanmadım kendiliğinden geçti şimdi ece de egzama var doktor bepanten ve excipial verdi bayağı bir düzelme var düzelme olmazsa kortizonlu ilaç veririm demişti

evrimin kulaklarını çınlatarak bulgur pilavu yaptım. mis gibin yiyip fışkırık olacagımı ümid ediyorum

hadi bakalım inşallahhh

aa bak bilmeden bende cicekli almisim ihlamuru:))hic bilmezdim:))sagol evris..

bize demir hapi vermediler(

EVRIM portakal susyla yada meyve susuyla ver emilimini arttirir demirin vucuttan...hem tadi daha iyi olur..

Valla bıze de verdıler de.. eh ıste, kendı doktoru içir demese, içirmeyecektim aslında,ne yalan soyleyeyim, adam ıcır deyınce basladım mecburen.

bugun iste son gunum, sonra 10 gun tatilim, oglumla oyniycam, yuvarlanicam, bogusucam, kudurucaz beraber, kanepelere tirmanicaz...bide iyilesse yavrum super olar...onla cingil bells cingil belss yapcaz..:))

Hindiyi ne zaman dolduracaksınıs?? lüffen bise de haber ver.. şükran yemeği 26 sında idi di mi?? heyecanlı mısın Nurdanım :)

Her Türk evladına verılıyor.. sonumuz hayrola.

Ya var yaa.. hayal ettım de bı an :)) düşünemiyorum keyfinizi, bir de siz goruyorsunuz, şu babanneye soyle de repertuarı gelıstırsın.. :))

Ahh ahh kıyamam, içim cızladı resmen, ac kalmasındansa pırınc unu elbettekı ıyıdır be arkadasım, arada kayısı marmelatı yedır, ustune ılık su ıcır de kabız olmasın, bunyelerı alısık olmadıgından gecen gun basımıza geldı, sen çekme bari.

ya su duzen isinde bende kasmiyorumda su 10 gunluk tatilde bize bi mucize gerek ve teo kendi kendine uyumayi ogrenmesi gerek ayaktan kurtulup..yoksa kresteki gavuru teoyu ayaginda sallarken dusunemiyim:))

kaydirigubbakcemile3 Bu Teo ysa onu da yaptırır.

Yavrum, neden bole allengırlı verıyorsun, toptan versene annem.. ya da ben mı anlayamadım kı? spor yapmıyorum ya belkı ondan olabılır, cahallıgıme veresın örtmenım.

Nurdan kaydirigubbakcemile3 ben sana çok gülmeye başladım ya.. Bu Teo sana cok ıyı geldı, zar zor geldı cocuk ama tam geldı bence..

ben kaçar herkeşlere iyi akşamlar

ayrıca angeleyes betüle nolmuş ya merak ettiim

ne guzel anlatmissin aysin..insallah uzun uyur kuzun..

çok şiirsel olmuş arkadaşım.Adresini bekliyorum bu arada.

ayyy süper anlatmışsın bayılıyorum senin bu betimlemelerine gözümde canlandırdım birden sizi
hakikaten bebişinle bi fotonu koysana ayşin seni hiç görmedik değilmi??
birde uzun süre uyudumu :))

inşallah uzun uyumustur,benzer tablo düngece bızdede vardı,tam olmasada zafer benımdı :lepi:

bu kadar fasıldan sonra uyumuştur kanımca..okurken benim bile uyuyasım geldi.:)

Uyumadı eşşek sıpası !
Saat 1 de dikildi yine, gece boyunca kesintisiz uykusu en fazla 2 saattir. Başım çatlıyor ağrıdan..
Doktor teyzemiz dedi ki, sizi ancak kaldır yatır metodu paklar.Memede uyutmak iyi bir tecih değil. Tracy teyzeyi bizde ziyaret edeceğiz anlaşılan. İyi de kitabı okuyacak vakti nerden bulacağım ki..
Okuyanlardan biri bir özet çıkarıverse ne iyi olar fisfisfis

Elifcim mesaj yolladım sana özelden.

Esraaa,ben sana arkadaşlık teklif etmiştim kabul etmedin beni ühüüü ühüü :sinifsinif:
Albüm yaptım profilimden bakabilirsin resimlere buyrunnnnnnnnn

yok evrimim sukran gunu ayri o kasim sonu oluyo ve sadece amrikada kutlaniyor.
burda chrismas hindisi 24 aralik aksami yapiliyor:))
ben hindiyi 31 inde doldurucam..once gorucem sonra tutucam, sonra vurucam, sonra pisiricem sonra hani bana hani bana diceeem:)))

Nurdan kaydirigubbakcemile3 ben sana çok gülmeye başladım ya.. Bu Teo sana cok ıyı geldı, zar zor geldı cocuk ama tam geldı bence..

dimi bence de cok iyi geldi:)) ama valla öyle, aksam ondan cok ben oynadim oyuncakla:))hatta yeni gelicekleri 4 gözle bekliyorum, önce ben oyniyim sonra veririrm ona:))

Selam herkese,

Termometre konusunu okudum da, bir iki derece virgülden sonrası için değilmi..yoksa çok fazla fark olur..

Taze, o istemsiz kol bacak hareketleri bizde de oluyor. Çok yorgun olduğunda yapıyor. Bir de uykusu çok gelmişse, bakışlarını kaçırıyor bizden..

Cipsi Esra
, spiralin hayırlı olsun...Korkusuz günlere merhaba dedin artık..

Esrako, Ece için önce sevindim sonra üzüldüm. Ama "bir kere yaptıysa mutlaka yine yapabilir" kuralını unutma. Ara ara deneyin bence..Ya da dediğin gibi bakıcı nasıl biliyorsa öyle uyutacaktır mutlaka..

Nurdan, merakla bekliyorum teonun kreş maceralarını.. ben iyi olacağını düşünüyorum.. bunların nazları bize..

Özlem, Özde seni çıldırtmasın yaa bize lazımsın daha.. Ben de senden farksız değilim ya neyse..

Eppru, geçen yazdıklarını okudum içim parçalandı, ne zormuş bu annelik yahu...

e yazdık yaaa burda kuzu kuzu meeee tadına baktık kustuk falan meyve püresi yada suyuyla verelim diyeee
nedemek kuzu varsa yolayabılerem yanı,gercı sen hep bı kulp buluyon bana ama düşünmek lazımCADIARZU
aaaaaaa aşkolsuuunnn :umursamaz:
bugun iste son gunum, sonra 10 gun tatilim, oglumla oyniycam, yuvarlanicam, bogusucam, kudurucaz beraber, kanepelere tirmanicaz...bide iyilesse yavrum super olar...onla cingil bells cingil belss yapcaz..:))
ay süper bi haberrr
ayy bende olmaz inşallah taktırırken bittim zaten mafoldumben
neva iyi babaannesiyle çok mutlu.babaannesi birşey öğretmiş ona kadın hu hu hu allah deyince benim kız sallanmaya başlıyor.susuyorsun duruyor akşam yarıldık gülmekten. Dedim tam irticacı anası gibi
aynen annemde huu huu hu alla ile uyutuyoo yahoyu hemen uyuyor meleğim

neva iyi babaannesiyle çok mutlu.babaannesi birşey öğretmiş ona kadın hu hu hu allah deyince benim kız sallanmaya başlıyor.susuyorsun duruyor akşam yarıldık gülmekten. Dedim tam irticacı anası gibi

:roflol::roflol: Bir alemsin çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…