Selam herkese,
Termometre konusunu okudum da, bir iki derece virgülden sonrası için değilmi..yoksa çok fazla fark olur..
Taze, o istemsiz kol bacak hareketleri bizde de oluyor. Çok yorgun olduğunda yapıyor. Bir de uykusu çok gelmişse, bakışlarını kaçırıyor bizden..
Cipsi Esra, spiralin hayırlı olsun...Korkusuz günlere merhaba dedin artık..
Esrako, Ece için önce sevindim sonra üzüldüm. Ama "bir kere yaptıysa mutlaka yine yapabilir" kuralını unutma. Ara ara deneyin bence..Ya da dediğin gibi bakıcı nasıl biliyorsa öyle uyutacaktır mutlaka..
Nurdan, merakla bekliyorum teonun kreş maceralarını.. ben iyi olacağını düşünüyorum.. bunların nazları bize..
Özlem, Özde seni çıldırtmasın yaa bize lazımsın daha.. Ben de senden farksız değilim ya neyse..
Eppru, geçen yazdıklarını okudum içim parçalandı, ne zormuş bu annelik yahu...
kızlar güneşsiz bronzlaştırıcı jeller var ya onları emzirme döneminde kullanabiliyor muyuz??Süte geçer mi?
dimi bence de cok iyi geldi:)) ama valla öyle, aksam ondan cok ben oynadim oyuncakla:))hatta yeni gelicekleri 4 gözle bekliyorum, önce ben oyniyim sonra veririrm ona:))
yok evrimim sukran gunu ayri o kasim sonu oluyo ve sadece amrikada kutlaniyor.
burda chrismas hindisi 24 aralik aksami yapiliyor:))
ben hindiyi 31 inde doldurucam..once gorucem sonra tutucam, sonra vurucam, sonra pisiricem sonra hani bana hani bana diceeem:)))
dimi bence de cok iyi geldi:)) ama valla öyle, aksam ondan cok ben oynadim oyuncakla:))hatta yeni gelicekleri 4 gözle bekliyorum, önce ben oyniyim sonra veririrm ona:))
evet doktora sorucaz artıkhamileyken kullanamiyorduk icinde a vitamini ozutlerimi ne vardi ama emzirikende sanmiyorum, bi doktoruna danis istersen??
denizliydi yanlış hatırlamıyosamm :sinifsinif:nerdeler ki??
aaa nerde ettin kabul etmedimmm??Esraaa,ben sana arkadaşlık teklif etmiştim kabul etmedin beni ühüüü ühüü :sinifsinif:
Albüm yaptım profilimden bakabilirsin resimlere buyrunnnnnnnnn
[/FONT]
kızlar güneşsiz bronzlaştırıcı jeller var ya onları emzirme döneminde kullanabiliyor muyuz??Süte geçer mi?
Ne yalan söyleyeyim Kedici Ayşin ben de senin suretini çok merak ediyorum...görebiler miyim...
deli
EFRİM o yoğun tadı 1 kerede almasın diye yapıyorum, iğrenç tadı hafifletmek adına yane! Evin içinde bitki var mı Evrim, arada oksicen salınıyor mu ortama? kaydirigubbakcemile3
denizliydi yanlış hatırlamıyosamm :sinifsinif:
aaa nerde ettin kabul etmedimmm??
dun teoya bi oyuncak almis bubasi:)) bole bi tren piyano tuslari var altinda ustundede hayvan resimleri ustune basinca o hayvanin sesini cikariyor..ilk bakista uzayli gormus koylu modundaydi yavrum, pek sevdi, bakalim ne kadar surecek bu sevgi yumagi...
bende bugun internetten siparis verdim iki oyuncak, haftasonuna gecer elimize..
bu cocuklerin oyuncaklarini gorunce ben kendimden geciyorum; sanki kendime aliyorum, dukkana falan girince bu maxitoys tarzi tukkanlara resmen kendimi kaybedip hepsini bagirtip otturuyorum bi:))
Evriş, şu gizemli yazar sendin değil mi?? Şu naturel ve tane tane yazıları olan..Nerden okuyabiliriz acaba..
Ya sen nerden bılıosun teee kaygınasının nirede ikamet ettiğini be kadın.. tırsılır senden heee akannehir
O sis misinis? tesekkur ederım bende kendı adıma.. cok eglendım aksam..valla iyikide vermişim şu picjoke adresini az konuşuyorum ama işe yarıyor:)))
ne cevherler varmış içinizde hepinizin kuzularına maşallah zaten tatlılardı bu fonlarla da daha da sevimli olmuşlar hamiş annelerde daha bi tatlı gerçekten reklam yıldızı gibisiniz..
sanki bi kere yazmıştı ama sallamışta olabileremmm kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?