2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aycacim Teo'nun kres maceralari 4Ocaktan itibaren dizi-film halinde kk tv'de:))umarim iyi reyting alir:))

Ne yalan söyleyeyim Kedici Ayşin ben de senin suretini çok merak ediyorum...görebiler miyim...

[QUOTE=.

Ahh ahh kıyamam, içim cızladı resmen, ac kalmasınarkadasım, arada kayısı marmelatı yedır, ustune ılık su ıcır de kabız olmasın, bunyelerı alısık olmadıgından gecen gun basımıza geldı, sen çekme bari.

dansa pırınc unu elbettekı ıyıdır be

evet benimde başıma geldi kabız olmadı ama yapamadı neyseki annemin yöntemi işe yaradı uyguladıktan 5 dk sonra yaptı

kızlar güneşsiz bronzlaştırıcı jeller var ya onları emzirme döneminde kullanabiliyor muyuz??Süte geçer mi?

hamileyken kullanamiyorduk icinde a vitamini ozutlerimi ne vardi ama emzirikende sanmiyorum, bi doktoruna danis istersen??

dimi bence de cok iyi geldi:)) ama valla öyle, aksam ondan cok ben oynadim oyuncakla:))hatta yeni gelicekleri 4 gözle bekliyorum, önce ben oyniyim sonra veririrm ona:))

deli

EFRİM o yoğun tadı 1 kerede almasın diye yapıyorum, iğrenç tadı hafifletmek adına yane! Evin içinde bitki var mı Evrim, arada oksicen salınıyor mu ortama? kaydirigubbakcemile3

Ya onemlı olan hındıyı yapıp yapmaman, gerısı ayrıntı, benden de gavur gelenegı bu kadar olur :)) tabe once tutmak lasım annem.. senın ıcın dua edecegım.. ınsallahh ıyı olacaksın, ben ınanıyorum sana, kendıme de ınanıyorum, sen de bana ınan, ben de sana ınanabıleyım bolece, hındıden bana da ayır, hanı bana hanı bana demıyım buralardan sana.muck :)

dimi bence de cok iyi geldi:)) ama valla öyle, aksam ondan cok ben oynadim oyuncakla:))hatta yeni gelicekleri 4 gözle bekliyorum, önce ben oyniyim sonra veririrm ona:))

kaydirigubbakcemile3 zavallı Teo :) ıkıncı kardese bence hıc gerek yok, sen oldugun surece, paylasma duygusunu,hatta oyuncaklarını once anneye vermeyı ogrenmıs olacak cocugum.

kaçak nevin alemsin yaaa..süper olmuş..

fasülyeko,her ihtimale karşın kullanma bence..bu arada sana mail attım, bilgine...

kızlar güneşsiz bronzlaştırıcı jeller var ya onları emzirme döneminde kullanabiliyor muyuz??Süte geçer mi?

Bismillahh.. hayırdır?

Ne yalan söyleyeyim Kedici Ayşin ben de senin suretini çok merak ediyorum...görebiler miyim...

Ayça.. cok datlusun biliyün mü? :)

deli

EFRİM o yoğun tadı 1 kerede almasın diye yapıyorum, iğrenç tadı hafifletmek adına yane! Evin içinde bitki var mı Evrim, arada oksicen salınıyor mu ortama? kaydirigubbakcemile3

O bisde yok.. şans sopaları dıe adlandırılan su famfulardan var ama o da her bıtkı gııb karbondıoksıt salgılıoo.. olma mı?? yok bende, yasık bana.. ağlıyım dı mı? dur,fekle.. hah demam... mafoldumben

Evriş, şu gizemli yazar sendin değil mi?? Şu naturel ve tane tane yazıları olan..Nerden okuyabiliriz acaba..

canım oyuncagı çok merak ettim bi resmini yüklesene .bundan yıllaaaaarr önce dedem alamanyadan getirmişti senin anlattıgın gibi bi oyuncak aynısımı acep merak ettimkaydirigubbakcemile3

valla iyikide vermişim şu picjoke adresini az konuşuyorum ama işe yarıyor:)))
ne cevherler varmış içinizde hepinizin kuzularına maşallah zaten tatlılardı bu fonlarla da daha da sevimli olmuşlar hamiş annelerde daha bi tatlı gerçekten reklam yıldızı gibisiniz..

O sis misinis? tesekkur ederım bende kendı adıma.. cok eglendım aksam..

sanki bi kere yazmıştı ama sallamışta olabileremmm kaydirigubbakcemile2

Salladın mı?? Allah senı bıldıgı gıbı yapsın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…