yahya ile küstüm konuşmuyoz
ağlıyodu küstüm sana dedim bide küsme işareti yaptım elimle o andan beri sustu bana bakıyo keko gibi :umursamaz:
ayy muhabbet okadar güzel gidiyorki hangi birine ne yazacağımı şaşırdım... artık konunun bir yerinden katılayım bende muhabbete:)))
Sis benı anca burada okuyabılırsınıs yafrum, cunku o ege ekınde cıkıyor gazetenın..
bu arada tazem atamadım adresi özel msjlara girince donuyo pc ya sabır sapıttı bu pc
ağlıyodu küstüm sana dedim bide küsme işareti yaptım elimle o andan beri sustu bana bakıyo keko gibi :umursamaz:
efrrimmm senmi yazdın o yazıyı içeriği neydi?bulgur pilavı nasıl yapılır ve nasıl yenilir bulgur kazanından nasıl çıkılır sırnaşık şey
tühhh...arada burda da paylaşsan yazdıklarını... ben hep senin iyi bir blog yazarı olacağını düşünürdüm zaten, sen köşe yazarı oldun..hatta geçen düşünmüştüm ne güzel takip ederdik ne yazmış diye..
oğluna blog yapmama sebebini yazmıştın hatırlıyorum ama şöyle genel bir blog sitesi yapsan valla takipçin olurum..
çok zarıfsın.. tesekkur ederım, uzun yıllarıdr yazıyorum, bır suredır ara vermıstım,devam etmeye basladım, ben sana hotmailden gonderırım haftalık yazıyı, gece telefondan okursun :)
çok zarıfsın.. tesekkur ederım, uzun yıllarıdr yazıyorum, bır suredır ara vermıstım,devam etmeye basladım, ben sana hotmailden gonderırım haftalık yazıyı, gece telefondan okursun :)
harika olmuş bayıldım evrişimin resmi tam bir sanat eserine dönüşmüşopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?