2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yahya ile küstüm konuşmuyoz
ağlıyodu küstüm sana dedim bide küsme işareti yaptım elimle o andan beri sustu bana bakıyo keko gibi :umursamaz:

ayy muhabbet okadar güzel gidiyorki hangi birine ne yazacağımı şaşırdım... artık konunun bir yerinden katılayım bende muhabbete:)))

efrrimmm senmi yazdın o yazıyı içeriği neydi?bulgur pilavı nasıl yapılır ve nasıl yenilir bulgur kazanından nasıl çıkılır sırnaşık şey

ağlıyodu küstüm sana dedim bide küsme işareti yaptım elimle o andan beri sustu bana bakıyo keko gibi :umursamaz:

yerim ben o yahoyu kız annesi insan küsermi böyle tatlı çocuğa.... ama bazen sabır sınırları aştıkları oluyor... kızdığımızı hemen anlıyorlar bende selin ağladığı zaman kızıyorum dediğin gibi bi müddet susup dinliyor.......

Konuyu Toplam 22 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 7 Misafir)
gypsyesra, aslıcım, cilgin_kedi, eda_naz, evriş+, evros+, fasulyeko+, kayra42+, milkshake, minik_kelebek+, nazar_363, norraa+, petrik+, tazefasulye+, telkirma+

vışşşşşşşşş

evroşum canım benim özledim seni
zor günler geçiriyosun bunu yazılarındanda hissediyorum umarım herşey düzelir tatlım..

Sis benı anca burada okuyabılırsınıs yafrum, cunku o ege ekınde cıkıyor gazetenın..

tühhh...arada burda da paylaşsan yazdıklarını... ben hep senin iyi bir blog yazarı olacağını düşünürdüm zaten, sen köşe yazarı oldun..hatta geçen düşünmüştüm ne güzel takip ederdik ne yazmış diye..

oğluna blog yapmama sebebini yazmıştın hatırlıyorum ama şöyle genel bir blog sitesi yapsan valla takipçin olurum..

Küstün mü :bbo: Bu cocugun şansı.. senın ona annen olman.. bu konuyu ılerıde uzun uzun konusmak ıstıyorum Yahoo ıle ılerıde.. yavrum benım.. melekler onu korusun,kollasın, hep yanıbasında olsunlar da, kendı basının caresıne bakana kadar aklı yerınde kalsın cocugumun.. yavrum, hıc kıyamam.. :Saruboceq:

efrrimmm senmi yazdın o yazıyı içeriği neydi?bulgur pilavı nasıl yapılır ve nasıl yenilir bulgur kazanından nasıl çıkılır sırnaşık şey

I ıh.. cık.. o diill.. "fulgurun içine esra nası titilir" idi..

çok zarıfsın.. tesekkur ederım, uzun yıllarıdr yazıyorum, bır suredır ara vermıstım,devam etmeye basladım, ben sana hotmailden gonderırım haftalık yazıyı, gece telefondan okursun :)

koca bir dilim nestle chokella..ohhh miss gibi..yarasın bana..

nerde kalmıştık..kendimden geçtim de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…