http://img705.imageshack.us/img705/2320/3enb12e9eb31c7741f6ca27.jpg
gelelim bize...
ben bir halt eyledim bakalım sonumuz ne ola...
Ruzy'yi saatlerce memede tutmayayım diye uğraşlarım sonuç veriyor gibi..Ama nasıl.. Uykusu geldiğinde yatırıyorum benim yatağıma ağzına emziği veriyorum, yanına yatıp ellerini tutuyorum. Kendisi mırıl mırıl mırıldana uyuyor..Amma ellerimi bırakmayacakmış..Öyle dedi.. Yani her koşulda çocuğun uyku nesnesi ben oluyorum.. Tabi uykuya dalana kadar 50 sefer emziğini düşürüyor, uyanıp bana bakıp tekrar dalıyor falan.. Beni yine uyutmuyor yanında..
Bu anlattığım her zaman olmuyor tabi ama buna da şükür.. Tek kötü tarafı gece uykuları bu yüzden hafifledi..Tahminimce benimle yatmak istiyor..Böyle olsun istememiştim oysa..
canım memede uyumasından daha iyi olmuş ama buda çokta iyi olmamış ya bi işin çıksa annen falan bakacak olsa biraz zorlanırlar sanırım.... malesef anne kokusunu anne sıcaklğına çok çabuk alışıyorlar.... geçici bir dönemdir belki bundan da vazgeçer birkaç zaman sonra... allah yardımcın olsun canım:1hug:
bende çok merak ediyorum batman a gitmeyi istiycem aklımın ucundan geçmezdi ama beni bırakıp gitmessin dimi:sinifsinif:onu da çalarım farketmez benim için
çok şükür canım.hayırlısı artık.MERAKLA BEKLİYORUM
neva iyi babaannesiyle çok mutlu.babaannesi birşey öğretmiş ona kadın hu hu hu allah deyince benim kız sallanmaya başlıyor.susuyorsun duruyor akşam yarıldık gülmekten. Dedim tam irticacı anası gibi
adaşım bizim dr ferrum diye damla verdi tadı kötü sağlık ocagında verilenlerin dedi ama henüz tadına bakmadımYa bu verılen Ferro Sanol damla ne kadar ıgrenc bısı.. ben nane molla bı tıp olmamama ragmen, once ben tadayım dedım, resmen kusacaktım, bu sekılde Kuzy ye veremem ben bunu, bısılerın ıcıne katıp vermme lasım.. meyve suyu olar mı?
bende seni çok ösledim seviyom seni biliyon muopuyorumnanaktanevroşum canım benim özledim seni
zor günler geçiriyosun bunu yazılarındanda hissediyorum umarım herşey düzelir tatlım..
çok fenası sendelikafaduldensizce adam evrimin göbeğini çizmek için kaç kutu boya harcadı :roflol:
sende bana gönder esracım ben ösel mesaj atamadığımdam evrişin ve senden başka kimsenin mailşi yok bendebenn bennn bende zarifmiyim aynı mailden bende istiyorummm
yahya ile küstüm konuşmuyoz
ağlıyodu küstüm sana dedim bide küsme işareti yaptım elimle o andan beri sustu bana bakıyo keko gibi :umursamaz:
farkındayım..:ecrin_bebek:
olcak olcak bigün olcak inanıyorum..başarcam ben de bensiz uyutmaya..
sizce adam evrimin göbeğini çizmek için kaç kutu boya harcadı :roflol:
harika olmuş bayıldım evrişimin resmi tam bir sanat eserine dönüşmüşopuyorumnanaktan
benn bennn bende zarifmiyim aynı mailden bende istiyorummm
ben işe erken başlayınca benim için avantajmı yoksa dezavantajmı oldu bilmiyorum ama selin babaannesine çok alıştı bana naz yapıyor iki saat dizlerimde sallattırıyor gece uyumak istemiyor ama babanneye gündüz hiç kahrı yok bazen sallatmadan bile uyuyormuş ama bana daha hiç öyle yapmadı akla deveyi seçiyorum uyutana kadar.....her çocuğun huyu farklı işte... aşağı tükürsen sakal yukarısı bıyıkkafamçokkarıştı
Neyse ki tlefonla aradım.. gerekenı soledım, malum topıkten atılmak var serde..
Ya Sibel.. cıkmısız yaratık gıbı, ne sanat eserı allanıseversen :)) uyma bu delıye sende.
Degılsın annem.. yok sana maıl falan.. kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?