2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gelelim bize...

ben bir halt eyledim bakalım sonumuz ne ola...

Ruzy'yi saatlerce memede tutmayayım diye uğraşlarım sonuç veriyor gibi..Ama nasıl.. Uykusu geldiğinde yatırıyorum benim yatağıma ağzına emziği veriyorum, yanına yatıp ellerini tutuyorum. Kendisi mırıl mırıl mırıldana uyuyor..Amma ellerimi bırakmayacakmış..Öyle dedi.. Yani her koşulda çocuğun uyku nesnesi ben oluyorum.. Tabi uykuya dalana kadar 50 sefer emziğini düşürüyor, uyanıp bana bakıp tekrar dalıyor falan.. Beni yine uyutmuyor yanında..

Bu anlattığım her zaman olmuyor tabi ama buna da şükür.. Tek kötü tarafı gece uykuları bu yüzden hafifledi..Tahminimce benimle yatmak istiyor..Böyle olsun istememiştim oysa..

canım memede uyumasından daha iyi olmuş ama buda çokta iyi olmamış ya bi işin çıksa annen falan bakacak olsa biraz zorlanırlar sanırım.... malesef anne kokusunu anne sıcaklğına çok çabuk alışıyorlar.... geçici bir dönemdir belki bundan da vazgeçer birkaç zaman sonra... allah yardımcın olsun canım:1hug:

amannn allahım ya bu kadın benim sabrımı deniyor.... malum ne süt izni kullanabildim nede doğum izni.... patronla konuştum akşamları 25 dk. erken çıkıp otobüse yetişiyorum 5 de çıkacağım yerine 16,35 de çıkıyorum ki 5 arabasına anca yetişiyorum 6 yı geçerek evde oluyorum.... ama cins kadın her allahın günü bu saatlerde geliyor ve hiç derdi bitmiyor... yok fakstı yok bilmemneydi onun yüzünden 5,5 arabasına kalıyorum ya.... ağlamak istiyorum.... artık sabrım kalmadı..... biliyor bide erken çıktığımı inatla yapıyor sanki......ne güzel keyfim yerindeydi dk. da alt üst oldu.((((((

farkındayım..:ecrin_bebek:

olcak olcak bigün olcak inanıyorum..başarcam ben de bensiz uyutmaya..

bende çok merak ediyorum batman a gitmeyi istiycem aklımın ucundan geçmezdi ama beni bırakıp gitmessin dimi:sinifsinif:
adaşım bizim dr ferrum diye damla verdi tadı kötü sağlık ocagında verilenlerin dedi ama henüz tadına bakmadım

evroşum canım benim özledim seni
zor günler geçiriyosun bunu yazılarındanda hissediyorum umarım herşey düzelir tatlım..
bende seni çok ösledim seviyom seni biliyon muopuyorumnanaktan

sizce adam evrimin göbeğini çizmek için kaç kutu boya harcadı :roflol:
çok fenası sendelikafadulden
benn bennn bende zarifmiyim aynı mailden bende istiyorummm
sende bana gönder esracım ben ösel mesaj atamadığımdam evrişin ve senden başka kimsenin mailşi yok bende
yahya ile küstüm konuşmuyoz
ağlıyodu küstüm sana dedim bide küsme işareti yaptım elimle o andan beri sustu bana bakıyo keko gibi :umursamaz:

canım yahom ya yerim ben onu

evet arkadaşlar,esracığım doğru hatırlıyor.kayınvalidemler denizli'de oturuyor ve bunu daha önce bir kez yazmıştım.esracığımın hafıza konsunda benzediği hayvanı yazıp da yeni polemiklere yol açmak istemem kaydirigubbakcemile3

farkındayım..:ecrin_bebek:

olcak olcak bigün olcak inanıyorum..başarcam ben de bensiz uyutmaya..

ben işe erken başlayınca benim için avantajmı yoksa dezavantajmı oldu bilmiyorum ama selin babaannesine çok alıştı bana naz yapıyor iki saat dizlerimde sallattırıyor gece uyumak istemiyor ama babanneye gündüz hiç kahrı yok bazen sallatmadan bile uyuyormuş ama bana daha hiç öyle yapmadı akla deveyi seçiyorum uyutana kadar.....her çocuğun huyu farklı işte... aşağı tükürsen sakal yukarısı bıyıkkafamçokkarıştı

ESRAAA mamasız muhallebi tarifi istiyodun sen dimi şimdi berat mamayı sevmediğinden bir verdiğimde ishal diğerinde ateşi yükseldiğinden (belkide tesadüftü bilmiyorum) annemin kardeşime prinç unuyla yaptığı muhallebi geldi aradım aldım tarifini berat çok sevdi belki yahoda sever
şimdi dün ben 2 tk pirinç unu 1 tk nişasta ekledim yarım çay bardağı süte yarım çay bardağından fazla su koyup muhallebi kıvamına gelene kadar pişirdim sonra içine 2-3 çay kasığı pekmez ekledim çok sevdi berat
annem seker koyuyormuş ben evrişden pekmezin faydasın duyunca pekmezle yaptım

sizce adam evrimin göbeğini çizmek için kaç kutu boya harcadı :roflol:

Neyse ki tlefonla aradım.. gerekenı soledım, malum topıkten atılmak var serde..

harika olmuş bayıldım evrişimin resmi tam bir sanat eserine dönüşmüşopuyorumnanaktan

Ya Sibel.. cıkmısız yaratık gıbı, ne sanat eserı allanıseversen :)) uyma bu delıye sende.

benn bennn bende zarifmiyim aynı mailden bende istiyorummm

Degılsın annem.. yok sana maıl falan.. kaydirigubbakcemile

diyorum ya nazları bize işte...ahh hele bi büyüsünler alcam intikamımı...
şööyle 18 yaşında falan olunca..gece 2-3 saatte bir odasına dalıp öpüp uyandırcam....anneee manyak mısın falan der herhalde...napıyım oğlum özledim sensiz uyuyamıyorum diycem..bakalım nasıl oluyomuş..

Son düzenleme:

kuzum niye öyle diyon... şapkan, gözlüklerin falan artist gibi çıkmışın alimallah.... artistler bilem eline su dökemezopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…