ayy canım fotodan hamburger çektiii
ok canim bi ara ceker koyarim yada internetten bi bulimcanım oyuncagı çok merak ettim bi resmini yüklesene .bundan yıllaaaaarr önce dedem alamanyadan getirmişti senin anlattıgın gibi bi oyuncak aynısımı acep merak ettimkaydirigubbakcemile3
yok artik...yahya ile küstüm konuşmuyoz
ağlıyodu küstüm sana dedim bide küsme işareti yaptım elimle o andan beri sustu bana bakıyo keko gibi :umursamaz:
kaydirigubbakcemile3efrrimmm senmi yazdın o yazıyı içeriği neydi?bulgur pilavı nasıl yapılır ve nasıl yenilir bulgur kazanından nasıl çıkılır sırnaşık şey
diyorum ya nazları bize işte...ahh hele bi büyüsünler alcam intikamımı...
şööyle 18 yaşında falan olunca..gece 2-3 saatte bir odasına dalıp öpüp uyandırcam....anneee manyak mısın falan der herhalde...napıyım oğlum özledim sensiz uyuyamıyorum diycem..bakalım nasıl oluyomuş..
nevinnn kaçak nevinn kaydirigubbakcemile3esra bu arkadaş kim ben çıkaramadım
estağfurullahhhNevin..annem düştük bunun diline.. hangi hayvan olcez bız pekı bu durumda :)))
valla sen sor ben söylerim hangi birini yazayımmm şekerrşimdi ben bazı nicklerle isim eşleşmesini bilmiyorum biri bana aktarsa:kedi:
evroşum,o güzellik benim zemuszemus
ben şimdilik kaçar,komşi çayı demlemiş cokacimcoook
(neyse,çok heveslenmeyeyim bari,5 çayına çağırdığına göre ingiliz usulü soğuk çay var)
kuzum niye öyle diyon... şapkan, gözlüklerin falan artist gibi çıkmışın alimallah.... artistler bilem eline su dökemezopuyorumnanaktan
ayy canım fotodan hamburger çektiii
hey gidi gunler beee..ne guzel gobislerimiz vardi..osledim...
ahhh aahhhh o göbiş gitmiş olsa öslücem ama malesef artık içi boş ama kendisi beni terk etmiyorsenağlama
efrriimm bende istiyom yazi, en koselisinden..
bendede var kendileri ama ici dolu tursucukken daha bi guzellerdi beaa..
köşelisi bıttı annem.. yuvarlaklardan kaldı :)
buarada kim hamburger dedi((
nevin caya mi gidiyon??kek de varmidir kek??neli acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?