2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evroşum,o güzellik benim zemuszemus
ben şimdilik kaçar,komşi çayı demlemiş cokacimcoook
(neyse,çok heveslenmeyeyim bari,5 çayına çağırdığına göre ingiliz usulü soğuk çay var)

canım oyuncagı çok merak ettim bi resmini yüklesene .bundan yıllaaaaarr önce dedem alamanyadan getirmişti senin anlattıgın gibi bi oyuncak aynısımı acep merak ettimkaydirigubbakcemile3
ok canim bi ara ceker koyarim yada internetten bi bulim

yahya ile küstüm konuşmuyoz
ağlıyodu küstüm sana dedim bide küsme işareti yaptım elimle o andan beri sustu bana bakıyo keko gibi :umursamaz:
yok artik...
efrrimmm senmi yazdın o yazıyı içeriği neydi?bulgur pilavı nasıl yapılır ve nasıl yenilir bulgur kazanından nasıl çıkılır sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3

sende var o potansiyel, kesin yaparsin..kardesine yaptiklarindan sonra..

evroşum,o güzellik benim zemuszemus
ben şimdilik kaçar,komşi çayı demlemiş cokacimcoook
(neyse,çok heveslenmeyeyim bari,5 çayına çağırdığına göre ingiliz usulü soğuk çay var)

kıyamam kaydirigubbakcemile3

kuzum niye öyle diyon... şapkan, gözlüklerin falan artist gibi çıkmışın alimallah.... artistler bilem eline su dökemezopuyorumnanaktan

canım yaaa.. tesekkkur ederim.. bılıyorum o senun gusel dusuncen..

ayy canım fotodan hamburger çektiii

ah adaşım yaa.. algıda secıcılık dıe ben buna derımm.. kaydirigubbakcemile3

mmmm karnım acıktı ya... kekler, çaylar, hamburgerler midemin sesini artık etrafımdakiler duyacak... daha sibel ilden ilçeye evine gidecek kuzusunu alıp evine çıkacak yemek yapacakta yiyecekte.... bu akşam yemek yapıp yiyebilirim dimi((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…