kıyamam kaydirigubbakcemile3
canım yaaa.. tesekkkur ederim.. bılıyorum o senun gusel dusuncen..
ah adaşım yaa.. algıda secıcılık dıe ben buna derımm.. kaydirigubbakcemile3
nevinim öperim seni
bie sanat eserimizde nevin kaydirigubbakcemile3
Öyle Ayça'm yaaa.. yeterki Allah beterinden korusun..Selam herkese,
Termometre konusunu okudum da, bir iki derece virgülden sonrası için değilmi..yoksa çok fazla fark olur..
Eppru, geçen yazdıklarını okudum içim parçalandı, ne zormuş bu annelik yahu...
delüsün sen... ıssırırım ben o kekoyu.. kızım kekoluğu sen yapmışsın, çocuk da sana karşılık vermiş.. :roflol:yahya ile küstüm konuşmuyoz
ağlıyodu küstüm sana dedim bide küsme işareti yaptım elimle o andan beri sustu bana bakıyo keko gibi :umursamaz:
çok zarıfsın.. tesekkur ederım, uzun yıllarıdr yazıyorum, bır suredır ara vermıstım,devam etmeye basladım, ben sana hotmailden gonderırım haftalık yazıyı, gece telefondan okursun :)
koca bir dilim nestle chokella..ohhh miss gibi..yarasın bana..
nerde kalmıştık..kendimden geçtim de...
gelelim bize...
ben bir halt eyledim bakalım sonumuz ne ola...
Ruzy'yi saatlerce memede tutmayayım diye uğraşlarım sonuç veriyor gibi..Ama nasıl.. Uykusu geldiğinde yatırıyorum benim yatağıma ağzına emziği veriyorum, yanına yatıp ellerini tutuyorum. Kendisi mırıl mırıl mırıldana uyuyor..Amma ellerimi bırakmayacakmış..Öyle dedi.. Yani her koşulda çocuğun uyku nesnesi ben oluyorum.. Tabi uykuya dalana kadar 50 sefer emziğini düşürüyor, uyanıp bana bakıp tekrar dalıyor falan.. Beni yine uyutmuyor yanında..
Bu anlattığım her zaman olmuyor tabi ama buna da şükür.. Tek kötü tarafı gece uykuları bu yüzden hafifledi..Tahminimce benimle yatmak istiyor..Böyle olsun istememiştim oysa..
Allah sabır versin.. ötekine de müstehakını..amannn allahım ya bu kadın benim sabrımı deniyor.... malum ne süt izni kullanabildim nede doğum izni.... patronla konuştum akşamları 25 dk. erken çıkıp otobüse yetişiyorum 5 de çıkacağım yerine 16,35 de çıkıyorum ki 5 arabasına anca yetişiyorum 6 yı geçerek evde oluyorum.... ama cins kadın her allahın günü bu saatlerde geliyor ve hiç derdi bitmiyor... yok fakstı yok bilmemneydi onun yüzünden 5,5 arabasına kalıyorum ya.... ağlamak istiyorum.... artık sabrım kalmadı..... biliyor bide erken çıktığımı inatla yapıyor sanki......ne güzel keyfim yerindeydi dk. da alt üst oldu.((((((
diyorum ya nazları bize işte...ahh hele bi büyüsünler alcam intikamımı...
şööyle 18 yaşında falan olunca..gece 2-3 saatte bir odasına dalıp öpüp uyandırcam....anneee manyak mısın falan der herhalde...napıyım oğlum özledim sensiz uyuyamıyorum diycem..bakalım nasıl oluyomuş..
nevin caya mi gidiyon??kek de varmidir kek??neli acaba??
Öyle Ayça'm yaaa.. yeterki Allah beterinden korusun..
delüsün sen... ıssırırım ben o kekoyu.. kızım kekoluğu sen yapmışsın, çocuk da sana karşılık vermiş.. :roflol:
Ya bizim topikte de entel çokmuş.. zati ben farkettiydim, başka topiklerden hiç zevk almadım bugüne kadar.. var mı bizimkisi gibi dedim, geyiği, muhabbeti, sevinci, derdi.. hepsi seviyeli alimallah..
bünyede merak yarattı Evriş'im, biz de isteriz yazılarından..
Aynından ben de yaptım.. ama ekmeğe ne gerek var didim, kaşık kaşık götürdüm.. pişmanım..mafoldumben
Bu da bir gelişme be tatlım.. Aşama aşama.. önce memede uyumayı unutacak.. yattığı yerde uyusun da varsın seni istesin.. Bunu özümsesin bi, yavaş yavaş normali bulacaktır zati..
Allah sabır versin.. ötekine de müstehakını..
Hmm güzel fikir.. bence bu zamanlarını hatırlamamaları Allah'ın bebeklere bir kıyağı olsa gerek..
Kalkıp yemek yapmak gerek.. emmmeee yapasım yok.. yiyesim çok oysaki.. bu ne yaman çelişki ya rabbim.. bi de cts misafir gelecekmiş bebek görmeye, evi de silip süpürmek, tatlı börek çörek yapmak lazım... bitmiyor allahım bitmiyoooor, bu evin işi bitmiiyooooor... sengin olmak varmış bu dünyada.. akannehir
bebişin ishali hangi mikroptan diye sormuş bazı arkadaşlar. dizanteri oldu. kanlı ishal. ağızdan alınırmış mikrop. mesela bebeğiniz elini devamlı ağzına götürüyor dimi. sokaktan geçen biri mikroğlu elinle bebeğin elini sevdi. sözde bişi olmaz diye ama bebek ağzına götürdü elini ve kaptı. paradan dışkıdan yani baya baya pislikten bulaşan bir şey. o yüzden doktorum tembihledi sıkı sıkı. bırakın kucağa vermeyi el öptürmek yok elle surat sevmek yokkkkk. tüh tüh tüh maşallah derken bile 70 cm gider başkasını hasta etmeyen emen oğlunu hasta edecek mikrop dedi.atmacaya çıkmıştı adım artık daha bir atmacayım.
örnek vereyim yakın zamanda noldu. izmirden dönücem . son 1 haftam . büyük hala bebeği kucağına istedi. annemde ver işareti yaptı . kimseye vermedim çünkü annem dışında. 2 dk bebeği kucağına oturttu. sonra annem aldı bebeği. 3 gün sonra domuz gribinden hastaneye kaldırıldı. nassıl bir şok yaşadım anlatamam. yani virüs vücudundaymış bebeğimi aldığında. kızlar devir çok kötü. 1 yaşından önce çok çok yakınlar dışında kimseye vermeyin. ne değerli çocuğun varmış diolar da evet değerli hem de herşeyden değerli. onların 5 dklık zevki için bizim canımız acıyor.düşünmek bile istemiorum girp olsaydı eğer ishalin üstüne.
bebişin ishali hangi mikroptan diye sormuş bazı arkadaşlar. dizanteri oldu. kanlı ishal. ağızdan alınırmış mikrop. mesela bebeğiniz elini devamlı ağzına götürüyor dimi. sokaktan geçen biri mikroğlu elinle bebeğin elini sevdi. sözde bişi olmaz diye ama bebek ağzına götürdü elini ve kaptı. paradan dışkıdan yani baya baya pislikten bulaşan bir şey. o yüzden doktorum tembihledi sıkı sıkı. bırakın kucağa vermeyi el öptürmek yok elle surat sevmek yokkkkk. tüh tüh tüh maşallah derken bile 70 cm gider başkasını hasta etmeyen emen oğlunu hasta edecek mikrop dedi.atmacaya çıkmıştı adım artık daha bir atmacayım.
örnek vereyim yakın zamanda noldu. izmirden dönücem . son 1 haftam . büyük hala bebeği kucağına istedi. annemde ver işareti yaptı . kimseye vermedim çünkü annem dışında. 2 dk bebeği kucağına oturttu. sonra annem aldı bebeği. 3 gün sonra domuz gribinden hastaneye kaldırıldı. nassıl bir şok yaşadım anlatamam. yani virüs vücudundaymış bebeğimi aldığında. kızlar devir çok kötü. 1 yaşından önce çok çok yakınlar dışında kimseye vermeyin. ne değerli çocuğun varmış diolar da evet değerli hem de herşeyden değerli. onların 5 dklık zevki için bizim canımız acıyor.düşünmek bile istemiorum girp olsaydı eğer ishalin üstüne.
Esrako naber? Demek Ece gene başladı seanslarınaÜzüldüm...
Kızlar Doruk'ta bir şey fark ettim. Bazen sağ, bazen sol kolunu istemsizce sallıyor yukarı aşağı. Sizde de oluyor mu? Dİkkatinizi çekti mi? İstemsiz diyorum çünkü gece emzirmeleri sırasında da oldu, oradan anlıyorum. Uykusunda bilerek hareket edemez sonuçta! Kaslar - sinirler gelişiyor, buna bağlıyorum. Maşallahı var çünkü, motor becerileri gayet iyi! Ama gene de tuhaf geliyor.
Nurdan'cım gözünaydın :) Teo'cuk da iyileşsin, süpper keyifli bir tatil geçirin inşallah..
Arkadaşlar, bize doktorumuz henüz demir neyin vermedi. demire başlamadan önce tahlil yapıyorlar mı, yoksa belli bir ayı doldurduktan sonra mı veriliyor, anlayamadım ben...:uhm:
moralinizi bozmak istemiyorum ama düzen mevzusunu rafa kaldırdım ben acuk kendini ifade etmeyi öğrenen kadar böyle devam...
Ebruşka teşekkür ...valla hastalık tecrübe dinlemiyor kuzu ....aslında grip korkusu olmasa hergün mutlaka dışarı çıkarılmalı ...
Nurdan senin adına sevindim ..oh keyfine bak...
Taze yusufta anlattığın gibi aynısını yapıyor tek kol istemsiz hop aşağı hop yukarı kalkıp iniyor ...
Esra iyi korunmalar tosunum spiral taktırmışsın.
spiralden nefret ediyorum ben omeretin yüzünden 6 ay süründüm döğüş kavga çıkarttırmıştım takılması dert çıkartılması dert...manyak hemişre çıkarmıyordu çok kötü bağırdığımı hatırlıyorum..hayatımda enfeksiyon nedir yaşamamıştım 6 ay hap kullanmaktan sancıdan ağrı kesici kullanmaktan gına gelmişti..her bünyeye iyi gelmiyor sanırm..ay kusura bakma okuyunca aklıma çektiklerim geldi yazdım ...
ay kres gunu yaklasmısbenim ise baslamamla aynı donem teo krese gidecek demekki ayy çok heyecanı yaben bile heyecanlanıyorum orda neler olcak bakalmı teone yapacakya su duzen isinde bende kasmiyorumda su 10 gunluk tatilde bize bi mucize gerek ve teo kendi kendine uyumayi ogrenmesi gerek ayaktan kurtulup..yoksa kresteki gavuru teoyu ayaginda sallarken dusunemiyim:))
benhamile ikende yuzume sadece kullanıyodum dr um birsey olmaz o kadarkuçuk bolgeden demisti simdilerde gidpi alabilirsem yine kullancam ama bulamadım henuz heryerde olmuyor yaz donemi çok satılıyor ne alaka ise yani kısın lazım olan bir uurunkızlar güneşsiz bronzlaştırıcı jeller var ya onları emzirme döneminde kullanabiliyor muyuz??Süte geçer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?