2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam herkese,

Termometre konusunu okudum da, bir iki derece virgülden sonrası için değilmi..yoksa çok fazla fark olur..
Eppru, geçen yazdıklarını okudum içim parçalandı, ne zormuş bu annelik yahu...
Öyle Ayça'm yaaa.. yeterki Allah beterinden korusun..
yahya ile küstüm konuşmuyoz
ağlıyodu küstüm sana dedim bide küsme işareti yaptım elimle o andan beri sustu bana bakıyo keko gibi :umursamaz:
delüsün sen... ıssırırım ben o kekoyu.. kızım kekoluğu sen yapmışsın, çocuk da sana karşılık vermiş.. :roflol:

çok zarıfsın.. tesekkur ederım, uzun yıllarıdr yazıyorum, bır suredır ara vermıstım,devam etmeye basladım, ben sana hotmailden gonderırım haftalık yazıyı, gece telefondan okursun :)

Ya bizim topikte de entel çokmuş.. zati ben farkettiydim, başka topiklerden hiç zevk almadım bugüne kadar.. var mı bizimkisi gibi dedim, geyiği, muhabbeti, sevinci, derdi.. hepsi seviyeli alimallah..

bünyede merak yarattı Evriş'im, biz de isteriz yazılarından..

koca bir dilim nestle chokella..ohhh miss gibi..yarasın bana..

nerde kalmıştık..kendimden geçtim de...

Aynından ben de yaptım.. ama ekmeğe ne gerek var didim, kaşık kaşık götürdüm.. pişmanım..mafoldumben

Bu da bir gelişme be tatlım.. Aşama aşama.. önce memede uyumayı unutacak.. yattığı yerde uyusun da varsın seni istesin.. Bunu özümsesin bi, yavaş yavaş normali bulacaktır zati..

Allah sabır versin.. ötekine de müstehakını..

Hmm güzel fikir.. bence bu zamanlarını hatırlamamaları Allah'ın bebeklere bir kıyağı olsa gerek..

Kalkıp yemek yapmak gerek.. emmmeee yapasım yok.. yiyesim çok oysaki.. bu ne yaman çelişki ya rabbim.. bi de cts misafir gelecekmiş bebek görmeye, evi de silip süpürmek, tatlı börek çörek yapmak lazım... bitmiyor allahım bitmiyoooor, bu evin işi bitmiiyooooor... sengin olmak varmış bu dünyada.. akannehir

bebişin ishali hangi mikroptan diye sormuş bazı arkadaşlar. dizanteri oldu. kanlı ishal. ağızdan alınırmış mikrop. mesela bebeğiniz elini devamlı ağzına götürüyor dimi. sokaktan geçen biri mikroğlu elinle bebeğin elini sevdi. sözde bişi olmaz diye ama bebek ağzına götürdü elini ve kaptı. paradan dışkıdan yani baya baya pislikten bulaşan bir şey. o yüzden doktorum tembihledi sıkı sıkı. bırakın kucağa vermeyi el öptürmek yok elle surat sevmek yokkkkk. tüh tüh tüh maşallah derken bile 70 cm gider başkasını hasta etmeyen emen oğlunu hasta edecek mikrop dedi.atmacaya çıkmıştı adım artık daha bir atmacayım.
örnek vereyim yakın zamanda noldu. izmirden dönücem . son 1 haftam . büyük hala bebeği kucağına istedi. annemde ver işareti yaptı . kimseye vermedim çünkü annem dışında. 2 dk bebeği kucağına oturttu. sonra annem aldı bebeği. 3 gün sonra domuz gribinden hastaneye kaldırıldı. nassıl bir şok yaşadım anlatamam. yani virüs vücudundaymış bebeğimi aldığında. kızlar devir çok kötü. 1 yaşından önce çok çok yakınlar dışında kimseye vermeyin. ne değerli çocuğun varmış diolar da evet değerli hem de herşeyden değerli. onların 5 dklık zevki için bizim canımız acıyor.düşünmek bile istemiorum girp olsaydı eğer ishalin üstüne.

ahhh ahh deşme yaramı be bacım bitmiyor malesef bu işler... o zenginlikten bulursan bizede biraz gönder... yemekleri yapacak, evi temizleyip toparlayacak, ütüleri yapacak birini banada gönderirsin dimi:a015:

ayy kıyamam canım üzüldüm.. çok geçmiş olsun..... gerçekten dikkat etmek lazım ama olmuyor işte.... en basiti benim görümcem geliyor dışardan selini sevmeye gidiyor abla dedim kaç kere bak ellerini yıka ben koca güne seline hasret kalmama rağmen elimi yüzümü yıkamadan eve girince onun yanına gelmiyorum dedim.... bana ne dedi biliyormusun bizde domuz gribi falan yok ben de varda ben onun için yıkıyorum ellerimi...dışarda binbir tane mikrop dolaşıyor bunlardanhaberi yok.... bu kadar düşüncesiz insanlara ne yapabiliriz nede bir laf anlatabilirsin... yapmıyor işte ellerini tutup zorla yıkatamamamki.... hadi benim yanımda yaptı ama ben işteykende gelip kızımı seviyor ozaman nasıl engelleyebilirim..... allaha emanet kuzucuklarımız.... tekrar tekrar geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın canım çok şükürki atlatmışsınız:1hug:

Geçmiş olsun.. İshali geçmiştir umarım.. ya ben çok rahatım, böyle şeyler hiç aklıma gelmediğinden olsa gerek.. bak şimdi nasıl hata yaptığımı anladım.. Gerçekten öyle, insanlar bizi kınar ama bilmezler ki yavrucağa birşey olsa o kınayanlar bir "vah, tüh" der, onlar için kapanır konu.. bizimse içimiz yanar..

ben kaçar arkadaşlar mesaiyi fazlasıyla tamamladım... hepinize iyi akşamlar kuzucuklara bol uykulu geceler.....

burdayım tatlım yaho ile savaş veryorum tekmelerine maruz kalıyorum çok zor şartlar altında sizlerle görüşüyorumm ne kadar fedakarr biriyim hey yarabbimmm

ben söylüorum canım ya gerçekten çünkü insanlar sadece kendilerini düşünüyorlar. kendi çocukları olsa onlar da dikkat ediyorlar. dedim ya adım atmaca eceye çıktı.kimin ne olduğu belli deil şimdi.yazın isteyen alsın kucağına.ben bi akşam kendimi kötü hissettim . hastalanıyorum dedim. hemen bebeği uzaklaştırttım. maskemi taktım ta ki emin olana kadar. ellerim yıkanmaktan yara oldu. ben bu kadar dikkat ederken diğer insanların saçma sapan hareketleri yüzünden bebeğimi hasta edemem. o büyük hala da zatüüreye çevirdi. 3 gün solunum makinasına bağlandı. yani öyle ağır geçirdi. bebeğe geçseydi ne diyebilcekti. ya birşey olsaydı. bebeği vermiorum diye somurtacağına bunları düşünsünler

burcucum selam iyilikk senden naberrr aksam mesajini geç gordum yanıt yazamadım

bahsettigin el kol salanmasına dikkat etmedim bizde yok sanırım ama anormal oldugunu sanmam kollar kaslar gelisiyor ondan olsa gerek

demiri bizim dotor 6 aylıkken tahlil yapıp gerekirse verecek saglık ocakları herkese fiks veriyr arkadaslar ondan dolayı kullanyıor sanırım ama belki gerek yoktahlil yapılıp verilmesi daha dogru bence

aynen deryacım biliyorsun epey ugrastüık hamile kalana kadar ben çok çektim o spiral yuzunden yumurtalık iltihabı yasadım 7 gun korkunc acı veren igneler oldum o enfeksiyondan kurtulmak içni ustune tup tıkalı oldugu için laporoskopi oldum ancak hamile kalabildim falan ama daha bebek falan dusunmedigim içinspiral taktırabilirmi diyorum ikinci dusunenlere pek tavsiye etmiyorum
cıkarıp hemen hamile kalanda var bizler gib iaylarca ugrasanda var yani dikkatli olmakgerek spiralin ipinin uzun tutulmasıda enfeksiyona davetiye çıkarıyormus detaylar onemli bu konuda

ya su duzen isinde bende kasmiyorumda su 10 gunluk tatilde bize bi mucize gerek ve teo kendi kendine uyumayi ogrenmesi gerek ayaktan kurtulup..yoksa kresteki gavuru teoyu ayaginda sallarken dusunemiyim:))
ay kres gunu yaklasmısbenim ise baslamamla aynı donem teo krese gidecek demekki ayy çok heyecanı yaben bile heyecanlanıyorum orda neler olcak bakalmı teone yapacak

kızlar güneşsiz bronzlaştırıcı jeller var ya onları emzirme döneminde kullanabiliyor muyuz??Süte geçer mi?
benhamile ikende yuzume sadece kullanıyodum dr um birsey olmaz o kadarkuçuk bolgeden demisti simdilerde gidpi alabilirsem yine kullancam ama bulamadım henuz heryerde olmuyor yaz donemi çok satılıyor ne alaka ise yani kısın lazım olan bir uurun

kızlar puket in infosuna girdim aralık basından beri girmemis siteye ne oldu acaba yazmaktanmı sıkıldı yoksa aksi birseymi basına geldi insallah vakit bulup girememistir

angelll nerelerdesin seni andık arada yoktun hiç neler geldi basınızaçok merak ettim anlatmanı bekliyoruz

lalaece cok gecmis olsun yavruna nasil simdi?? kesinlikle katiliyorum,banada herkes disari cikar fanusa kapatma diyodu ahanda cikardim hasta oldu 1 haftadir ben ve o cekiyor baskasi degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…