2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne yalan söyleyeyim Kedici Ayşin ben de senin suretini çok merak ediyorum...görebiler miyim...

Tabiii, profilime puyrun sositososito

aaa nerde ettin kabul etmedimmm??

Etmemişin iştee :sinifsinif:

Evriş, şu gizemli yazar sendin değil mi?? Şu naturel ve tane tane yazıları olan..Nerden okuyabiliriz acaba..

Evriiim, bende okumak istemekteyim yazılarını

yahya ile küstüm konuşmuyoz
ağlıyodu küstüm sana dedim bide küsme işareti yaptım elimle o andan beri sustu bana bakıyo keko gibi :umursamaz:

Ay kıyamam, Yaho ne şanslı bir çocuk senin gibi espirili ve mutlu bir annesi var

ayy ayy çok mutlu oldum az evelll

ece yerde yatıyordu sırt ustu ugrasıyordu yuz ustune donmeye ve bir anda patt donuverdi ay kolu altında kaldı derken kolunuda çekti çikardı nasıl bir mutluluk yaa buyudugunu gormekk cıgılıklar attım evde salaklar gibin: ))))

lalcim geçmis olsun ya kim ne derse desin ben uzak tutuyorum kızımı temizligine guvenmedigim insanlardan hiçbirsey umrumda degil bu konuda yani

ayy canım fotodan hamburger çektiii

benim canım hamburgerden öte tabaktakinden istedi :çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015:

buarada kim hamburger dedi((

ulen esra,beğendin mi yaptığını lmaz:
nevin caya mi gidiyon??kek de varmidir kek??neli acaba??

bise gel nuırdan provni var adasım dAHA GÜSEL YASPIYODUR AMA BUDA İDARE EDER ay büyük harfle yazmışım pardon

anaaam, benim de ağzımın suyu aktı şimdi.. Nurdan kııı, şimdi ne diye eşşeğin aklına karpuz kabuğunu sokuyon kiii kaydirigubbakcemile3

bunlar da benim eserim :çok üzgünüm: ebruşum,nurdan'ın bir suçu yok,ben başlattım

geçmiş olsun,keşke ben de atmaca olabilsem...

gözünüz aydın.ben de ne zamandır soracak oluyorum bunu,fırsat olmuyor.mert 10 aralıkta tam 4. ayını doldurduğu gün dönmeyi öğrendi.park yatağımızın ara katını ne zaman kaldırsak ki?

sibelcim selam

ozelden mesaj atıyporsun okuyorum yanıt yazıyroum ama gitti gorunupyor gonderilenlere bakıyorum yokk
sende almadıgın soylemissin zaten adresimi yazmıstım ama olmuyor baska nasıl yollayabilirim sanaa
aslında yazabilirim burdan yani kim kapıma gelecekki adres yazdım diye benim için sorun degil neyse biry anıt verde ona gore yazayım

oo massallah nevin seninki draha evel baslamıs donmeye bizimki tam 4,5 aylık su an
surekli yapıyormu bunu peki az evel dondu hala cabalıyor su an donecek tekrar ama bakalım sıkca olacakmı zamanla mı alıskanlık olcak bu bilmiyorum pek iyuzu koyun olup tekrar sırt ustune donebiliyormu ? yoksa senmi geri ceviriyorsun ;? ay tçok eglenceli bu hallerini gormek yaaa

lalaece cok gecmis olsun yavruna nasil simdi?? kesinlikle katiliyorum,banada herkes disari cikar fanusa kapatma diyodu ahanda cikardim hasta oldu 1 haftadir ben ve o cekiyor baskasi degil..

lalece çok geçmiş olsunn yazdıklarında çok haklısın

saolun kızlar. 10 gün kadar sürdü geçti sonra ama 10 gün kafasını kaldıramadı halsizlikten.iştahı kesildi. o ay sadece 300 gram aldı. emmedi istemedi. mama verdik kafa çevirdi. yani aç yaşadı. sonuç olarak doktor ishalde olsa az kilo aldığı için mama takviyesi verdi. emmediği için sütüm ciddi anlamda azaldı. ,
ben hergün dışarı çıkarıorum. vana 100 km uzaktayız. yani soğuk ve sert hava. hergün banyo da yaptırıyorum. ama bebeğimi hasta eden ne soğuk ya da başka bişi deildi. yani virüsten hasta oldu. soğuktan koruyabiliorum bebeğimi. ama virüslerden korumak imkansız işte insanlarla el temasını kestik bakalım. uzaktan bakışsınlar.

Bu sabah doktor teyzemize gittik. Herşey yolunda çok şükür. Bugün öğrendiklerimizi anlatayım size de.
Ek gıdaya yavaş yavaş başlayabilirsiniz acele etmeyin dedi. Kilo alımında çok sıkıntı yoksa ek gıdaya geçiş çok yavaş olmalı, birden ve karışık yiyeceklerle başlamak bağrısak hareketlerinde değişikliğe sebep olur, ya ishal ya da kabız olurlar dedi. İlk önce meyve suları ile mesela elma ile başlayın, elmayı cam rendeden geçirin, daha sonra mutlaka süzün, ilk gün iki çay kaşığı kadar, sonraki gün bir kaşık fazla, sonraki gün daha fazla. Bugünlerde bir başka ek besin vermeyin ki,vücudu hangi besine nasıl tepki veriyor gözlemleyebilin dedi. Bir kaç gün sonra armut suyuna başlayın aynı şekilde dedi. Mandalina,portakal gibi asit içeren meyveleri 8-9 aydan evvel vermeyin dedi.
Yine bir kaç gün sonra elma-armut suyunu birlikte karıştırarak verin ve bunu ara öğün haline getirin dedi.

Ek besinlere başlarken en uygun zaman, ana öğün öncesi aç oldukları vakitmiş. Bebekler zaten yeni tadlar konusunda genelde çok muhafazakar davranırlar, karınları toksa yeni besini alması daha da zor olur dedi.

Meyva sularına alıştıktan sonra, meyve pürelerine, daha sonra yoğurda, daha sonra muhallebi ve çorbalara geçiş olmalı imiş. İlkten muhallebi ve yoğurt vermek, bağırsak ve midesini çok yorar dedi.

Ay bu koca adam olmuş maşallah.
Maşallah eceye devamı gelir inşallah annesi. Benim bıcırık dönmüyo daha dr sordu yok dedime normal 1-2 kilo fazlası var dedi:)) ıçim rahat o yüzden. Nazan ın selamını da aldım sağol.
Çok çok geçmiş olsun
Güzel geçmil dr teyzenizle görüşmeniz ne güzel .öperim devayı o güsel saçlarından.

Son düzenleme:

ilk öğrendiği gün bizi delirtti resmen,kaplumbağa yavrularının yumurtadan çıkar çıkmaz denize yürümeleri gibi,çocukta acayip bir dönme içgüdü vardı.sırt üstü-yüzüstü,sırt üstü-yüzüstü.......... yorulup dönemediğinde de ağlıyordu.şimdi normale döndü,ihtiyaç duydukça dönüyor.
o günden beri de ana kucağımız emekliye ayrıldı.yere bir battaniye serdim,üstünde yuvarlanıp duruyoruz.

Bi an dönüşlerini canlandırdım gözümde. Bana da nasip olur inşallah tez zamanda. Kuzunada maşallah.

Maşallah Ece'ye !
Bizimki de hacıyatmaz gibi, yatırıyorum ıııhhh ıııhhh sesleri eşliğinde belini doğrultmaya çalışıyor, ellerinden tutup sırtından destek veriyorum, oturuyor, çok komik görünüyor o zaman, küçük insanım benim :1rolleyes:

arkadaşlar neva ishal oldu.ayşinin yazdıklarını okuyunca elma suyunu biraz fazla kıçırmış olabileceğimi düşündüm.2 çay kaşığından fazla verdim.karnı açtı ve vermem için beni zorladı.püff çok üzgünüm.ne ypabilirim acaba?

elifcim bizede dr ek gıdaya geçişte olabileceğini söyledi.reflor diye ilaç vardı tozun yarısını sulandırıp verdim 3 kez verdim geçti 2. günün sonunda çok azalmıştı zaten onun dışında bol bol emzirdim sadece elma suyundan olacağını sanmam.bol bol emzir geçmiş olsun nevacıka öpüyorum yanaklarını

amma çok kaynamış bugün kazan tühh kaçırmışım yaaa
lalece geçmiş olsun canım
dide noldu birden nevaya geçmiş olsun ya

evros berat çok tatlı çıkmış fotoda ellere bak yaw sanki çiftetelli oynar gibi ayy yerim ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…