2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy cok heycanlıı,şevvalde dönmeye cabalıyor,sırtı yay gıbı oluyo nerdeyse başı poposuna degcek kıvrılıyoda kıvrılıyo dönebılse ne alaa :)) bıraz destegımle anca,ama yakındır dönemsı oyuzden cok dıkkat edıyoreum kıyıya kenara yatırmıyorum
Bu sabah doktor teyzemize gittik. Herşey yolunda çok şükür.

ohh maşşalah devaya,hersey yolundaymıs cok sevındım,

gecmıs olsun canım,bişi sorcam bı ishalı normalden nası ayırıyosunuz ,kaka sıklıgımı artıyo kaası asırı sulumu olyuo rengımı degısıyo.ben doktora sorunca şey demıstı,gunde6-7kere sulu kaka yaparsa ve aynı anda cok su gıbı kusarsa ishal sayıyoruz dedı.onun dısında zaten kakaları sulu oluyo dedı.böle olmadı hiç ama sizde nasıl oluyo merak ettım

LALcim cok gecmıs olsun, valla atmacada olurum kızım iiçin panterde.diorum herkeze dezenfekte olup sevın kızımı dıe.şakayla karıstırıyom ama alınan alınsın darılan darılsın napimmm:umursamaz: onlar savunmazsız melekler daha,miktropla tanısmak onlar için cok erken

evrimm hanım bende cok ince zarif olup,dane daneee olan yazından istiyorum maille,köşelide olur yuvarlakta hiç farketmez:hulya:

nevın oğlun cok tatlı maşşalah

esra yaptıgın resımler harıka bıan hamılelığimizi hatırladım koca göbişle pek tatlı ve iştahlıymısız :)) canımda hamburger cektı herkez gıbiiiiii:sinifsinif:

esrako üzüldüm ecenın ayaktan memeye transfer olusuna.inşallah bakıcı hanım yola sokar senın kızı.

ıhmm başka başka seylerde vardı ama 1 saatt kadar önce ya bilgisayarımın yada kknın hışmına ugradım bunlar kaldı aklımda ve son sayfadakılerr akannehir

Bi an dönüşlerini canlandırdım gözümde. Bana da nasip olur inşallah tez zamanda. Kuzunada maşallah.

masallah bebeler dönmeye baslıyo çok heyecanlı ya darısı basımıza
laece geçmiş olsun

teşekkür ederiz teyzeler,inşallah en kısa zamanda siz de göreceksiniz.ama gördüğüne de pişman olan olur mu bilmem.artık odada yalnız bırakamıyorum,yanımda kimsem de yok.haliyle ev acınacak haldeydi,neyse ki dün temizlendi.

geçmiş olsun,bizim de ek gıdaya geçtiğimizden beri tuvalet sıklığımız arttı ama ben senin yazdığından da fazla veriyorum meyve suyunu fisfisfis

evet bacı,dönme çalışmaları aynen böyle başlıyor,şafak azalmış sizde de delikafadulden

ayrıca,tişikkür ederis

hasanım beratım ne tatlı çıkmış koca delikanlım benim maşallah

saol tiyzesi
yaho barıştımı senle
esra beratın huysuzluğunun nedenini tam olarak dün keşfettim doymuyomuş yavrum benim prinçunuyla muhallebi sonucu rahatladı dün
sen naptın yahoya muhallebi yapıyomusun

yahya ile küstüm konuşmuyoz
ağlıyodu küstüm sana dedim bide küsme işareti yaptım elimle o andan beri sustu bana bakıyo keko gibi :umursamaz:

ah yavruumm kıyamam ben ona..hiç küsülürmü o çocuğa.:sinifsinif:

kuzum kim o kadın?

tarifi yazdım bi kenara ben de..lazım olucak ilerde..saolasın..berat tam bi herif olmuş..öperim onu..,,

saykoluk planları yapıyosun şimdiden haa.:)

nevin caya mi gidiyon??kek de varmidir kek??neli acaba??

kek kısır diyince ilk aklıma sen geliyorsun artık..:)

geçmiş olsun güzelim..elalem ne derse desin boşver..hakikaten onlara bişey olduğunda bizim içimiz cız ediyor..başkaları vah vah tüh tüh deyip çekiliveriyor.

di mi yaa..ne güzel şeymiş annelik..hergün yeni bişeyler keşfediyolarlar.

saol canım öpüyor teyzesi seni
muhallebi işe yarar ilerde rüzgara inşallah.biz öyle büyümüşüz yararlıdır inşallah araştırıyorum

slm kızlar anca girebildim bugun bebek görmeye gıttık eve geldik duş yaptık çok yorulduk uyuduk.dün gece her saat başı uyandı uykusuzluktan ölüyorummmmm

iyi akşamlar kızlar
Ece akşam üstü ateşlendi - sabah aşımız vardı - sanırım aşı yüzünden bu ateş - Calpol verdim - kullanan vardır mutlaka - kaç saat sonra etkisini gösteriyor bilen var mı?

he he, reklem olmuşsunuz işte,gördünüz mü

:roflol:
Ne yalan söyleyeyim Kedici Ayşin ben de senin suretini çok merak ediyorum...görebiler miyim...
bende ediyordum merakımı yendim çok güleryüzlü tatlıymış zemuszemus
yahya ile küstüm konuşmuyoz
ağlıyodu küstüm sana dedim bide küsme işareti yaptım elimle o andan beri sustu bana bakıyo keko gibi :umursamaz:
annesi opüşün barışın koklaşın yerim ben o yahoyu acaba birgün yüz yüze gorüşüp onun o yanaklarını opmek kısmet olur mu?
efrrimmm senmi yazdın o yazıyı içeriği neydi?bulgur pilavı nasıl yapılır ve nasıl yenilir bulgur kazanından nasıl çıkılır sırnaşık şey

sırnaşık şey

nedenini merak ettim niye ki?! :uhm:

Allah sonumuzu hayır etsin denize düşen yılana sarılır ... Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk.. Başka nasıl açıklarız bu durumu :uhm:

Aslında geçen düşündümde ben çalışmayı ozledim o zamanlarda müdürlerle çok tartışırdım seneye bebek yapıp çalışmayacağım derdim kendi kendime şimdi onu bile zlüyorum ama anlayışsız insanlarla çalışmak gerçekten çok zor sabır diliyorum sana
aynı şeyleri yaşıyoruz canım üzülme bize bunların nazı...

hey gidi gunler beee..ne guzel gobislerimiz vardi..osledim...
bende zledim valla o zaman hamileliği bahane ediyorduk şimdi içi boş ama hala kocamanlar :gitme:
nevin caya mi gidiyon??kek de varmidir kek??neli acaba??
kaydirigubbakcemile3 ne zman kısır yesem aklıma geliyorsun sositososito

Çok geçmiş olsun senin gibi atmaca olmayı çok isterdim.. Oyle deyincede aman bu kadar çok üstüne düşme sakınan gze cp batar işey olmaz muhabbeti var :sinifsinif:

maşallah kuzuma benimkide yattığı yerden doğrulmaya calışıyor hatta uykusunda başını kaldırmaya çalışıyor ama henüz dnme gibi bir sonuca ulaşamadı zemuszemus

maşallah sırma saçlı kızıma
damadım yol ilerlemiş oldukça.. senin gelin daha tembel anası gibi poposunu büyütecek yata yata zaten mertim selülit kremi deposu yapsın selülitli popişi var :roflol:
OTE=dide;10630369]arkadaşlar neva ishal oldu.ayşinin yazdıklarını okuyunca elma suyunu biraz fazla kıçırmış olabileceğimi düşündüm.2 çay kaşığından fazla verdim.karnı açtı ve vermem için beni zorladı.püff çok üzgünüm.ne ypabilirim acaba?[/QUOTE]
çok geçmiş olsun cnm umarım düzelir keşke fikrim olsada sylesem...
slm kızlar anca girebildim bugun bebek görmeye gıttık eve geldik duş yaptık çok yorulduk uyuduk.dün gece her saat başı uyandı uykusuzluktan ölüyorummmmm

demek ki uyku sorunu herkeste var yalnız değilmişiz akannehir inşallah şu gece uykularını kesintisiz uyuduğumuz dnemler çabuk gelir

deryam cok gecmıs olsun bugun nasılsınız??

esrako uzuldum ecenın gerıye donus yapmasına . Allah yardımcın olsun

esram canım hayırlı olsun taktırdıgın zımbırtın :)

geçmiş olsun cnm evde her ihtimale karşı bulundurmama rağmen hiç kullanmaya gerek olmadı calpol..
evroş hasan beratıma maşallah çok tatlı goz rengi ne oldu acaba merak ettim zemuszemus
esra ve evroş hayırlı olsun sprailleriniz cok acıdı mı acaba ben adet olunca taktıracağım galiba oyle daha az acılı oluyormuş...

bırdaha yesıl mercımeklı bulgur pılavı yersem son olsun.. hem alttan hem ustten gazlandı kızım vede aglayarak uyanıo gazını cıkarıorum uykuya devam..

canan ben genelde asıya gıtmeden once ıcırıorum calpolu evden cıkmadan yarım saat once fılan ıse yarıo..

bende öyle yaptım geçen sefer ama dün içinde parasetamol olduğunu ve aşının etkisini azalttığını öğrendiğim için vermeyeyim dedim - iyi halt ettim :sinifsinif:
3 saat önce verdim - şimdi ölçecem tekrar - düşmediyse hastaneye gitmelimiyim sence baby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…