2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugun sabahtan arkadasa kahvaltıya gıttım ecısı bıraktım kuafore gıttım agdamı yaptırdım fonumu cektırdım geldım sonra onların sıteden ev baktım ama pek begenmedım esya yok olanlarda en ucuzunu koymuslar yanı tutmıycam..

neyse aksam yemegede orda kaldık nerdeyse 1 aydır ılkkez gece dısardaydık normal olarak ece gece moduna gecemedı bıturlu ve 12de uyudu 1 saattır uyuyo fakat buarada bırkez bogulma oksurmesı 2 kez gaz sancısı aglaması ıle bızı odaya kosturdu emrah onde ben arkada ...

bakalım gece nasıl olcak . dun gecede uyandı cıngoz oldu oynadım sevdım optum kokladım uyuttum ama hep tavsan uykusu..

kayferengi canım anasını değil babasını tercih etti oglum mafoldumben
canım ben dr gittim rahim kalınlasmış uymurtlamaaa dönemindesin şimdi muhtemel gebeliğe karsı takmam etik olmas dedi:1shok:
neyse bi hap verdi 7 ggün falan kullandım hap bitti 3. gün adet oldum gittim taktırdım
normal doğum çekmiş biri olarak bu acı sancı diil korkutmayım uzun sürmüyo ama acıyo birazda ben gergin gittim ondanda acımış olabilir spiralde değildi öbür zımbırtıyı ( açmak için kullandıkları)o saman acıdı

ben okadarda ınanmıyorum asının etkıısnı azalttıgına vs 2 ası bırden olck cocuk nası kaldırsın bunyesı 1 cay kasıgı vermıstım.. yıne olsa verırım

şunları gözümde canlandırdım da kaydirigubbakcemile3

Doruk da yatay pozisyonunu hiç bozmadan dönüyor. Ayaklar yastıkta baş aşağı buluyorum hep :) uykuda dğil tabii, uyanıkken. Bir de bacakları kaldırıp yan dönüyor, demek bizim de dönmemiz yakındır. Bir de emzirrken bacaklarımın üstüne yatırıyorum ya, işte o zaman Deva gibi doğruluyor, yorulunca yatıp tekrar deniyor :) mekik çekiyor sanki :)

ayca ruzyı 18 yasına geldıgınde gecelerı evde bulabılırsen opersın :)))

katılıyürüm.

ece yastıkta yan yatarken kendını yuzustu gomup pat yastıktan asagıya yuzukoun dusuyo tek kolunun ustune sora tısılıo tısılıo oyle kalıo patanam benım

buarada bızede demır hapı fılan veren olmadı.. cok yahsı turk drumuz vardı oda trye kesın donus yaptı ortada kaldık mal gıbı. arastırıorum suan

tm olarak bilmiyorum canan ama 1 -1.5 saat içnde etki eder diye duydum bende genelde s ocagına gitmeden veriyorum bizde aşıdan 1 gün sonra oldu ateş
geçmiş olsun

tazem artık kendılerı gaz cıkarabılıo dıe yemeye basladım ama karnı agrıo sıkıo aglarken gaz sancısı gırıo bıraz daha yememek lazım sanırım

LAL, DıDE geçmiş olsun kızlar...

EVROS maşallah Berat'a...

AYŞıN paylaşımın için teşekkürler!

Ben bugün bisiklete pindim :) Çok özlemişim, çok güzeldi. Sonra ekmek almaya gittiğim fırında tazecik minik eklerleri görünce dayanamadım. Kg ı 13 TL idi, hemen atladım, 5 TL lik aldım. Az önce kahveyle yuvarladık Onur'la.

hadı ben kactım bakalım bugece kackere kalkacak denge altust oldu cocugun ama bızede ıı geldı arkadaslarımda olmak acıkcası. gecen cok bunalmıstık bıyere cıkamıorus gecelerı dıe arada sırada dengesı sassada olur demekkı napalım ya

canım panıkleme hemen.keske bırde paranox fıtıl bulundursaydın evde.asıya gıtmeeden vermedıgın için hıc suclama kendını onunla alakası yok,gecene sefer ben hepten sapıtıp etkılı olsun dıe fitil yapıp gıtmstım gecesınde yıne ateslenmıstı.bebgın bunyesıyle alakalı kımıne ates yapıyo kımıne yapmıyo.zaten aşı atesı ya cok aşırı yükselmıyo.buseferkınde ben de panıkledım ama nurdan dedıkı aşı baqzı bebeklerde 2-3gun ates yapıyomus.38ın üstüne cıkmazsa verme şurup falan,sevvalın 2gece 2gu atesı 37.5la 38 arası gıttı geldı sonra düştü.ama gece saat bası kalkıp kontrol ettım tek kat gıydırdım ince örttüm,şuruplar karacıgerı yoruyomus cok yükselmezse verme.şuan kac atesı

Neva kuzum niye ishal oldu acaba, 2 kaşık elma suyu hemen ishal yaparmı ki? Mama da yemiyor di mi Elif, anne sütü alıyor sadece? fisfisfis

bırdaha yesıl mercımeklı bulgur pılavı yersem son olsun.. hem alttan hem ustten gazlandı kızım vede aglayarak uyanıo gazını cıkarıorum uykuya devam..

Yaaaa bende akşamdan beri düşünüp duruyorum,nasıl oldu da göğüslerim böyle doldu diye ! Evet ! Dün öğlen yemeğinde yeşil mercimekli bulvur pilavı yedim. Gaz yapıyor doğru ama müthiş sütte yapıyor, bugün durup dururken aktı göğüslerimden sütler kaydirigubbakcemile2 Kendimi pek bi anne hissettim, içten içe kompleks mi yaptım nedir bu süt olayını benneyaptımki

Canancım, endişelenme, aşı ateşi çok yükselmez, biraz huzursuzluk yapar, vücudu ağrır ama calpol verdiysen daha rahat uyuyacaktır. Biraz ince giydir, üstünü çok örtme. Kaç şimdi ateşi?

Ohh temiz temiz oldun yani
Siz 1 aydır ilk kez dışarı çıkmışsınız, biz napalım? 4 ay 3 gündür akşam gezmesine hasretiz.. Ühüüü :sinifsinif:

aysin foto beklıorus sekerım

Bizde sizi profilimize bekliyoruz Babycim şutarafagitti

Rica ederim kaydirigubbakcemile5
Ohhh ohhh afiyet olsun, kahveyle de ne güzel gider o eklerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…