geçmiş olsun cnm evde her ihtimale karşı bulundurmama rağmen hiç kullanmaya gerek olmadı calpol..
evroş hasan beratıma maşallah çok tatlı goz rengi ne oldu acaba merak ettim zemuszemus
esra ve evroş hayırlı olsun sprailleriniz cok acıdı mı acaba ben adet olunca taktıracağım galiba oyle daha az acılı oluyormuş...
ilk öğrendiği gün bizi delirtti resmen,kaplumbağa yavrularının yumurtadan çıkar çıkmaz denize yürümeleri gibi,çocukta acayip bir dönme içgüdü vardı.sırt üstü-yüzüstü,sırt üstü-yüzüstü.......... yorulup dönemediğinde de ağlıyordu.şimdi normale döndü,ihtiyaç duydukça dönüyor.
o günden beri de ana kucağımız emekliye ayrıldı.yere bir battaniye serdim,üstünde yuvarlanıp duruyoruz.
Maşallah Ece'ye !
Bizimki de hacıyatmaz gibi, yatırıyorum ıııhhh ıııhhh sesleri eşliğinde belini doğrultmaya çalışıyor, ellerinden tutup sırtından destek veriyorum, oturuyor, çok komik görünüyor o zaman, küçük insanım benim :1rolleyes:
ayca ruzyı 18 yasına geldıgınde gecelerı evde bulabılırsen opersın :)))
bırdaha yesıl mercımeklı bulgur pılavı yersem son olsun.. hem alttan hem ustten gazlandı kızım vede aglayarak uyanıo gazını cıkarıorum uykuya devam..
iyi akşamlar kızlar
Ece akşam üstü ateşlendi - sabah aşımız vardı - sanırım aşı yüzünden bu ateş - Calpol verdim - kullanan vardır mutlaka - kaç saat sonra etkisini gösteriyor bilen var mı?
iyi akşamlar kızlar
Ece akşam üstü ateşlendi - sabah aşımız vardı - sanırım aşı yüzünden bu ateş - Calpol verdim - kullanan vardır mutlaka - kaç saat sonra etkisini gösteriyor bilen var mı?
bırdaha yesıl mercımeklı bulgur pılavı yersem son olsun.. hem alttan hem ustten gazlandı kızım vede aglayarak uyanıo gazını cıkarıorum uykuya devam..
bende öyle yaptım geçen sefer ama dün içinde parasetamol olduğunu ve aşının etkisini azalttığını öğrendiğim için vermeyeyim dedim - iyi halt ettim :sinifsinif:
3 saat önce verdim - şimdi ölçecem tekrar - düşmediyse hastaneye gitmelimiyim sence baby
bugun sabahtan arkadasa kahvaltıya gıttım ecısı bıraktım kuafore gıttım agdamı yaptırdım fonumu cektırdım geldım sonra onların sıteden ev baktım ama pek begenmedım esya yok olanlarda en ucuzunu koymuslar yanı tutmıycam..
neyse aksam yemegede orda kaldık nerdeyse 1 aydır ılkkez gece dısardaydık normal olarak ece gece moduna gecemedı bıturlu ve 12de uyudu 1 saattır uyuyo fakat buarada bırkez bogulma oksurmesı 2 kez gaz sancısı aglaması ıle bızı odaya kosturdu emrah onde ben arkada ...
bakalım gece nasıl olcak . dun gecede uyandı cıngoz oldu oynadım sevdım optum kokladım uyuttum ama hep tavsan uykusu..
aysin foto beklıorus sekerım
AYŞİN paylaşımın için teşekkürler!
Ben bugün bisiklete pindim :) Çok özlemişim, çok güzeldi. Sonra ekmek almaya gittiğim fırında tazecik minik eklerleri görünce dayanamadım. Kg ı 13 TL idi, hemen atladım, 5 TL lik aldım. Az önce kahveyle yuvarladık Onur'la.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?