Ben bugün bisiklete pindim :) Çok özlemişim, çok güzeldi. Sonra ekmek almaya gittiğim fırında tazecik minik eklerleri görünce dayanamadım. Kg ı 13 TL idi, hemen atladım, 5 TL lik aldım. Az önce kahveyle yuvarladık Onur'la.
birisi ekler mi didi.:sinifsinif:
tazem afiyet olsun, ya beni artik tatlida kesmiyor, gecen gece buzdolabindan zeytinleri lup lup gotururken buldum kendimi :))
Evet Seçil Burcu dedi..
İşte bunu dedikaydirigubbakcemile
Hayyıııırrr kötü olan ben değilimmm Furcuu bacıııı üüühühüü :gitme:
Ben sadece resmini koydum düşünsene o bi de yemiişş !
Canancım, endişelenme, aşı ateşi çok yükselmez, biraz huzursuzluk yapar, vücudu ağrır ama calpol verdiysen daha rahat uyuyacaktır. Biraz ince giydir, üstünü çok örtme. Kaç şimdi ateşi?
olmadı şimdi..gece gece hırsımı nutelladan çıkarıcam..iyiki zulada var.
aysin bunu kim yapmis, sen mi, internetten bi teyzemi, cok guzeler, insan yemeye kiyamaz, seyirlik seyirlik:)))
tamam şimdi daha rahatım - ölçtüm 36.5 inmiş - ama okadar terlemiş ki sucuk gibi olmuş yavru değiştirdim herşeyini uyandı oyun oynuyoz sanıyo gülüvükler saçıyo :)
giydirdim ve uyutmak için emzirmeyi denedim - ve emdi :) alkisalkisalkis çok mutlu oldum ya ne güzel bir duygudur emzirmek çok özlemişim - memede uyudu koydum yerine mışıl mışıl uyuyo yavrum
İnternet teyze yapmış bizde seyrediyoruz işte..Kader.. senağlama
tamam şimdi daha rahatım - ölçtüm 36.5 inmiş - ama okadar terlemiş ki sucuk gibi olmuş yavru değiştirdim herşeyini uyandı oyun oynuyoz sanıyo gülüvükler saçıyo :)
giydirdim ve uyutmak için emzirmeyi denedim - ve emdi :) alkisalkisalkis çok mutlu oldum ya ne güzel bir duygudur emzirmek çok özlemişim - memede uyudu koydum yerine mışıl mışıl uyuyo yavrum
nutella dedinde, bizim evdeki nutellalari ben bitiriyorum tibet yerine koyuyo, ben bitiriyorum o yerine koyuyo, off sinir oluyorum her seferinde bu son bi daha almayalim bana kotuluk yapiyosun diyorum yinede en buyuk kavanozunu alip koyuyo, kiyamazmis, ya canim cekerseymis...bunda bi art niyet aramalimiyim?CADIARZU
bu muhabbetin üstüne kalk bi de gaita temizle..olcak iş mi yawffffffff.!! muhabbetin içine ettin be oğlumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?