2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne anladım ben şimdi o pisiklete binmekten -desem de inanma,çok kıskandım.tatlı yiyince suratı demir hapı içmiş bebeğe dönen bi kocam var,karşılıklı yiyebiliyorsanız keyfini çıkar-

birisi ekler mi didi.:sinifsinif:

hee,didi valla mafoldumben

tazem afiyet olsun, ya beni artik tatlida kesmiyor, gecen gece buzdolabindan zeytinleri lup lup gotururken buldum kendimi :))

Hayyıııırrr kötü olan ben değilimmm Furcuu bacıııı üüühühüü :gitme:
Ben sadece resmini koydum düşünsene o bi de yemiişş !

Canancım, endişelenme, aşı ateşi çok yükselmez, biraz huzursuzluk yapar, vücudu ağrır ama calpol verdiysen daha rahat uyuyacaktır. Biraz ince giydir, üstünü çok örtme. Kaç şimdi ateşi?

tamam şimdi daha rahatım - ölçtüm 36.5 inmiş - ama okadar terlemiş ki sucuk gibi olmuş yavru değiştirdim herşeyini uyandı oyun oynuyoz sanıyo gülüvükler saçıyo :)
giydirdim ve uyutmak için emzirmeyi denedim - ve emdi :) alkisalkisalkis çok mutlu oldum ya ne güzel bir duygudur emzirmek çok özlemişim - memede uyudu koydum yerine mışıl mışıl uyuyo yavrum

olmadı şimdi..gece gece hırsımı nutelladan çıkarıcam..iyiki zulada var.

nutella dedinde, bizim evdeki nutellalari ben bitiriyorum tibet yerine koyuyo, ben bitiriyorum o yerine koyuyo, off sinir oluyorum her seferinde bu son bi daha almayalim bana kotuluk yapiyosun diyorum yinede en buyuk kavanozunu alip koyuyo, kiyamazmis, ya canim cekerseymis...bunda bi art niyet aramalimiyim?CADIARZU

bu muhabbetin üstüne kalk bi de gaita temizle..olcak iş mi yawffffffff.!! muhabbetin içine ettin be oğlumm

gecmis olsun cano, sabaha karsi yine olc atesini, 1-2 gun olabilir atesi, 6-8 saat arayla verebilirsin ates dusurucuyu ..

Aaaaa süper haber Canan çok sevindim :lepi:
İnşallah emer bundan sonra, özlemezmisin, ten temasının yeri çok başka.

aynı şeyleri yaşıyoruz desem:))) alırken senin için alıyorum diyor..bazen yiyeceği tutuyo açıyo bi bakıyo kavanoza..ohaa!! diyerek şaşkın şaşkın bakakalıyo adamcağız.

ya buarada kisir deyince ben geliyom ya akliniza, ya tum arkadaslarim ortaokul liseden beri hep bole der, kakaolu kek+kisir=ben misim onlarin akillarinda(hmm bu imaji nasil silebilirim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…