aynı şeyleri yaşıyoruz desem:))) alırken senin için alıyorum diyor..bazen yiyeceği tutuyo açıyo bi bakıyo kavanoza..ohaa!! diyerek şaşkın şaşkın bakakalıyo adamcağız.
tamam şimdi daha rahatım - ölçtüm 36.5 inmiş - ama okadar terlemiş ki sucuk gibi olmuş yavru değiştirdim herşeyini uyandı oyun oynuyoz sanıyo gülüvükler saçıyo :)
giydirdim ve uyutmak için emzirmeyi denedim - ve emdi :) alkisalkisalkis çok mutlu oldum ya ne güzel bir duygudur emzirmek çok özlemişim - memede uyudu koydum yerine mışıl mışıl uyuyo yavrum
Gaita mı delikafadulden
nutella dedinde, bizim evdeki nutellalari ben bitiriyorum tibet yerine koyuyo, ben bitiriyorum o yerine koyuyo, off sinir oluyorum her seferinde bu son bi daha almayalim bana kotuluk yapiyosun diyorum yinede en buyuk kavanozunu alip koyuyo, kiyamazmis, ya canim cekerseymis...bunda bi art niyet aramalimiyim?CADIARZU
ben teknigi gelistirdim ne kadr yedigim anlasilmasin diye ortadan siyiriyorum camlar nutellali kaliyor:))))dolu gorunuyor:))
ben teknigi gelistirdim ne kadr yedigim anlasilmasin diye ortadan siyiriyorum camlar nutellali kaliyor:))))dolu gorunuyor:))
ay süper canoo..devam edicen dimi ne düşünüyosun
:
emzirme konusunda mı????
sürekli deniyorum - istemiyo uyanık - hoş biberonu da reddediyo ya son günlerde - nasıl yedirmemi istiyo anlamadım gitti
çok istiyorum tekrar emmesini - nefesini tenimde hissetmek çok güzel ya - eridim az önce
emmesede de yapacak bişi yok ben çotan alıştım bu fikre - kısmet bukadarmış diyorum
amanın! Neler yapmışım ben büle? kusura kalmayın bacılar :) ama çok da güzeldi bee, tazecik bi de :)
tamam şimdi daha rahatım - ölçtüm 36.5 inmiş - ama okadar terlemiş ki sucuk gibi olmuş yavru değiştirdim herşeyini uyandı oyun oynuyoz sanıyo gülüvükler saçıyo :)
giydirdim ve uyutmak için emzirmeyi denedim - ve emdi :) alkisalkisalkis çok mutlu oldum ya ne güzel bir duygudur emzirmek çok özlemişim - memede uyudu koydum yerine mışıl mışıl uyuyo yavrum
çok sevindim Canan maşallah kızına umarım devam eder emmeye
benim yerimede öp fındıgını opuyorumnanaktan
bebişleriniz dönmeye çalışırken gaz çıkarıyormu ? : ) Çağan çabaladıkça zart zort attırıyor çok gülüyorum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?