2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ah ya gece gece iş mi şimdi bu eklerler - tatlı sevmem pek ama krizim tutnca .... nutella da yok tatlı namına hiç bişi yok evde - çok kötüsünüz klava:

aynı şeyleri yaşıyoruz desem:))) alırken senin için alıyorum diyor..bazen yiyeceği tutuyo açıyo bi bakıyo kavanoza..ohaa!! diyerek şaşkın şaşkın bakakalıyo adamcağız.

ben teknigi gelistirdim ne kadr yedigim anlasilmasin diye ortadan siyiriyorum camlar nutellali kaliyor:))))dolu gorunuyor:))

ay süper canoo..devam edicen dimi ne düşünüyosun

Gaita mı delikafadulden

he valla mis kokulusundan.:sinifsinif:

Ohh afiyet olsun,hiiç vicdan yapma rahat rahat ye, vicdan yapınca yemiyor musun? Yiyorsun. E vicdan yapma da rahat rahat ye gitsin sositososito Art niyet arama, senin kocan bir melek, meleğin kıymetini bil !

ben kaçtım
ii geceler kızlarrr
o internet teyzemisin eklerini yapmak farz oldu bana
evdeki tatlı bitince yapıyım
pehhhh bende bu dötle zyıflıcam öle mi kim inanır

ay süper canoo..devam edicen dimi ne düşünüyosun

:

emzirme konusunda mı????
sürekli deniyorum - istemiyo uyanık - hoş biberonu da reddediyo ya son günlerde - nasıl yedirmemi istiyo anlamadım gitti
çok istiyorum tekrar emmesini - nefesini tenimde hissetmek çok güzel ya - eridim az önce
emmesede de yapacak bişi yok ben çotan alıştım bu fikre - kısmet bukadarmış diyorum

ben teknigi gelistirdim ne kadr yedigim anlasilmasin diye ortadan siyiriyorum camlar nutellali kaliyor:))))dolu gorunuyor:))

süpermiş..:)) ben de diyorum sen kendine ayrı al..kavanozları ayıralım..her seferinde aynı surat ifadesini görmekten bıktım diyorum:)

anladım canım..evet o nasıl isterse öyle alsın yapıcak bişi yok..sütünü içsin yeter ki.

amanın! Neler yapmışım ben büle? kusura kalmayın bacılar :) ama çok da güzeldi bee, tazecik bi de :)

suçlu gelmiş..bakın hele hala devam ediyo..akannehir..
yarasın bacım süt olsun Doruk paşaya..bi gıdımcık olaydı iyiydi ama napalım..yazık olacak nutellaya gece gece

Dido Lal geçmiş olsun

Ayşin bilgiler için teşekkürler bende panik oldum neden yediremiyorum diye rahatladım

Evroş maşallah oğluna

Nevin oğluna maşallah
Esrako Ece'ye de maşallah

bebişleriniz dönmeye çalışırken gaz çıkarıyormu ? : ) Çağan çabaladıkça zart zort attırıyor çok gülüyorum kaydirigubbakcemile3

çok sevindim Canan maşallah kızına umarım devam eder emmeye
benim yerimede öp fındıgını opuyorumnanaktan

Elifim NEVA ya gecmis olsun, ama o kadar elma hemen ishal yaparmiki, ne kadar icirmistin??patates puresi versen erken miki??yada esranin dedigi gibi muz mantikli..

çok sevindim Canan maşallah kızına umarım devam eder emmeye
benim yerimede öp fındıgını opuyorumnanaktan

saol kuzum öperim öpmezmiyim - son günlerde çok vahşice sevmeye başladım kızımı - çok çok öpüyorum sıkıştırıyorum mıncıklıyorum- çocuk neye uğradığını şaşırıyo :)
" öpücük ver kızım " diyorum kıkır kıkır gülüyo

buarda meyve puresi herkesde kabiz yapiyo, bizimde kabizimizi duzeltti, daha yumusak yapiyor artik, keci boku gibi degil, iyi geldi barsaklar muz+elma karisimi...

bebişleriniz dönmeye çalışırken gaz çıkarıyormu ? : ) Çağan çabaladıkça zart zort attırıyor çok gülüyorum kaydirigubbakcemile3

oy oy oy,kıyamam ben ona.zorlanıyor demek ki yavrucak.ben de ilk döndüğünde elini altından çıkaramamıştı da "sahiden,nasıl çıkaracak bu çocuk bu eli?" diye düşünmüştüm.büyümek zor iş...

Didom geçmiş olsun yavruna - pirinç kaynatıp suyunu versen olmaz mı ?
bu ishal konusu hala büyük bir soru işareti bende - zaten çok sıvı gaitaları nasıl ishal olduğunu anlıyosunuz - bana sorarsanız ece sürekli ishal - helese son 10 gün sütten farklı şeyler almaya başlayalı kakasının rengi kıvamı her seferinde farklı - şu ishal durumunu bana tarif edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…