:roflol:
bende ediyordum merakımı yendim çok güleryüzlü tatlıymış zemuszemus
Didom geçmiş olsun yavruna - pirinç kaynatıp suyunu versen olmaz mı ?
bu ishal konusu hala büyük bir soru işareti bende - zaten çok sıvı gaitaları nasıl ishal olduğunu anlıyosunuz - bana sorarsanız ece sürekli ishal - helese son 10 gün sütten farklı şeyler almaya başlayalı kakasının rengi kıvamı her seferinde farklı - şu ishal durumunu bana tarif edin lütfen
Evros spirali ucretsiz takmiyorlarmi??ben sanki saglikocaklarinda ucretsiz diye hatirladim ama yanilabilrim..burdada ucret aliyorlar spiralin cinsine gore...
anne sutu alaln bebiklerin kaklari zaten yumusak kivamli oluyor, yani eceninki cok mu vicik vicik??
Offf yine kızım çağırıyor.. Bir de kızıyor şebelek, ben sana yarım saat izin vermedim mi diye ! :sm_confused:
Saygılar sunar, iyi geceler, iyi muhabbetler dilerim.
yarin babam geliyo, teoyu taniyamiycak:))
saol kuzum öperim öpmezmiyim - son günlerde çok vahşice sevmeye başladım kızımı - çok çok öpüyorum sıkıştırıyorum mıncıklıyorum- çocuk neye uğradığını şaşırıyo :)
" öpücük ver kızım " diyorum kıkır kıkır gülüyo
oy oy oy,kıyamam ben ona.zorlanıyor demek ki yavrucak.ben de ilk döndüğünde elini altından çıkaramamıştı da "sahiden,nasıl çıkaracak bu çocuk bu eli?" diye düşünmüştüm.büyümek zor iş...
şu anda ne mi yapıyorum zuladaki çikoları yiyorum
tazemi saygıyla anıyorumm
teo mu doruk mu oldum bi an! hepsi aynı yaa :)
Nesrin ama ben mandalinayıda çok severim, valla bak :)
şu anda ne mi yapıyorum zuladaki çikoları yiyorum
tazemi saygıyla anıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?