2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evros spirali ucretsiz takmiyorlarmi??ben sanki saglikocaklarinda ucretsiz diye hatirladim ama yanilabilrim..burdada ucret aliyorlar spiralin cinsine gore...

anne sutu alaln bebiklerin kaklari zaten yumusak kivamli oluyor, yani eceninki cok mu vicik vicik??

Evros spirali ucretsiz takmiyorlarmi??ben sanki saglikocaklarinda ucretsiz diye hatirladim ama yanilabilrim..burdada ucret aliyorlar spiralin cinsine gore...

sağlık ocağında ücretsiz bildiğim kadarıyla - ama ben orada mı taktırırm - hiç sanmam
sonuçta önemli bir mevzu - sağlık ocağından dilim çok yandı - oramı buramı emanet edemem oranın doktoruna

Offf yine kızım çağırıyor.. Bir de kızıyor şebelek, ben sana yarım saat izin vermedim mi diye ! :sm_confused:
Saygılar sunar, iyi geceler, iyi muhabbetler dilerim.

Offf yine kızım çağırıyor.. Bir de kızıyor şebelek, ben sana yarım saat izin vermedim mi diye ! :sm_confused:
Saygılar sunar, iyi geceler, iyi muhabbetler dilerim.

iyi geceler atlim, davyi minciriver, bide kokulu opucuk gididan...

yarin babam geliyo, teoyu taniyamiycak:))

gözünaydın : )

heheh bende çok hırpalıyorum severken içime sokasım geliyor : )

kendi kendine öğreniyorlar bi şekilde
Çağan çok hırslanıyor başarınca çok seviniyor fırlama oğlum
en çok ayaklarını sütüne basmaya çalışınca sevindirik oluyor

iyi geceler ayşin..
gaita temizlendi..şimdi uyutmam gerek kuzumu..allah rahatlık versin sizlere ve kuzucuklarınıza

Taze taktiğini uyguladım
çay kaşığı slikon kaşık biberon hepsinide almadı Çağan
en son püreye serçe parmağımı batırdım onu emdi
el yordamıyla besliyorum, sabretmem lazım yavaş yavaş olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…