da yı ayırmamışımlmaz:
sağolasın pervinimesram canım hayırlı olsun taktırdıgın zımbırtın :)
sağolasın tatlım vallahi ben yorum yapmayayım acı konusunda..zaten adetliyken takıyorlar bildiğim kadarı ile başarılar dilerim..bi kere çekiyosun ama 10 sene kafan rahat nurdan gibi istisna olmazsak :)esra ve evroş hayırlı olsun sprailleriniz cok acıdı mı acaba ben adet olunca taktıracağım galiba oyle daha az acılı oluyormuş...
kaydirigubbakcemile3 bencedeayca ruzyı 18 yasına geldıgınde gecelerı evde bulabılırsen opersın :)))
hala gaz sorunları oluyormu yaa ne zaman kurtulacağız şu sıkıntılardan gaz bitecek diş başlayacak sonra yürümeye başlama sendromu sonra 2 yaş bunalımı kreş ilkokul okuma yazma öğrenme ergenlik ilk aşklar askerlik üniversite iş hayatı evlenme torun sahibi olma kaydirigubbakcemile3bırdaha yesıl mercımeklı bulgur pılavı yersem son olsun.. hem alttan hem ustten gazlandı kızım vede aglayarak uyanıo gazını cıkarıorum uykuya devam..
biri ayça diğerlerinide tahmin etmek zor olmasa gerek..bu 6mısafır kımkı ola
ay ciddimisin sen bizim mami ile bir tatlı yiyişimiz var gelsin izlesin bizi nefret eden adamın bile iştahı açılır vallahi :roflol:ne anladım ben şimdi o pisiklete binmekten -desem de inanma,çok kıskandım.tatlı yiyince suratı demir hapı içmiş bebeğe dönen bi kocam var,karşılıklı yiyebiliyorsanız keyfini çıkar-
hiç bi zaman :jeyyar:ya buarada kisir deyince ben geliyom ya akliniza, ya tum arkadaslarim ortaokul liseden beri hep bole der, kakaolu kek+kisir=ben misim onlarin akillarinda(hmm bu imaji nasil silebilirim??
reçeldemi yokkkah ya gece gece iş mi şimdi bu eklerler - tatlı sevmem pek ama krizim tutnca .... nutella da yok tatlı namına hiç bişi yok evde - çok kötüsünüzklava:
muhahahaa süpermişben teknigi gelistirdim ne kadr yedigim anlasilmasin diye ortadan siyiriyorum camlar nutellali kaliyor:))))dolu gorunuyor:))
hadi gözünaydın canımyarin babam geliyo, teoyu taniyamiycak:))
ayy harika yaaa teoomm benimmm iyiki sen çıktın bana çook mutluyum bu sonuçtannYfrog - dscn1025
dogru olan video linki buymus..
ninni soyleme seansimiz ve tam dalmisken biye uyandiriyon len bakisi..
bende yatmaya gidiyorum yarın yine yokum buralarda anamda olacağım annem mevlüt okutacak ananem için yoğun birgün olacak öpüldünüzzz
ayy harika yaaa teoomm benimmm iyiki sen çıktın bana çook mutluyum bu sonuçtann
arkadaşlar neva ishal oldu.ayşinin yazdıklarını okuyunca elma suyunu biraz fazla kıçırmış olabileceğimi düşündüm.2 çay kaşığından fazla verdim.karnı açtı ve vermem için beni zorladı.püff çok üzgünüm.ne ypabilirim acaba?
esrako bende taktırdım spiral
özel hastanede doğum yaptığım dra 75 tlye
aabende bugun yaptım yedim bana gaz yaptımı farkında degilim ama ece ye birsey olmadı artık gaz sorunu pek akalmadı bizim çok sukurbırdaha yesıl mercımeklı bulgur pılavı yersem son olsun.. hem alttan hem ustten gazlandı kızım vede aglayarak uyanıo gazını cıkarıorum uykuya devam..
nutella dedinde, bizim evdeki nutellalari ben bitiriyorum tibet yerine koyuyo, ben bitiriyorum o yerine koyuyo, off sinir oluyorum her seferinde bu son bi daha almayalim bana kotuluk yapiyosun diyorum yinede en buyuk kavanozunu alip koyuyo, kiyamazmis, ya canim cekerseymis...bunda bi art niyet aramalimiyim?CADIARZU
Tazeyi herkes öpmüş bende öpem
7 adet mandalina yedim ekler niyetine
çükulata yasak yine : (
Yfrog - dscn1025
dogru olan video linki buymus..
ninni soyleme seansimiz ve tam dalmisken biye uyandiriyon len bakisi..
ben söylüorum canım ya gerçekten çünkü insanlar sadece kendilerini düşünüyorlar. kendi çocukları olsa onlar da dikkat ediyorlar. dedim ya adım atmaca eceye çıktı.kimin ne olduğu belli deil şimdi.yazın isteyen alsın kucağına.ben bi akşam kendimi kötü hissettim . hastalanıyorum dedim. hemen bebeği uzaklaştırttım. maskemi taktım ta ki emin olana kadar. ellerim yıkanmaktan yara oldu. ben bu kadar dikkat ederken diğer insanların saçma sapan hareketleri yüzünden bebeğimi hasta edemem. o büyük hala da zatüüreye çevirdi. 3 gün solunum makinasına bağlandı. yani öyle ağır geçirdi. bebeğe geçseydi ne diyebilcekti. ya birşey olsaydı. bebeği vermiorum diye somurtacağına bunları düşünsünler
ayy ayy çok mutlu oldum az evelll
ece yerde yatıyordu sırt ustu ugrasıyordu yuz ustune donmeye ve bir anda patt donuverdi ay kolu altında kaldı derken kolunuda çekti çikardı nasıl bir mutluluk yaa buyudugunu gormekk cıgılıklar attım evde salaklar gibin: ))))
Maşallah Ece'ye !
Bizimki de hacıyatmaz gibi, yatırıyorum ıııhhh ıııhhh sesleri eşliğinde belini doğrultmaya çalışıyor, ellerinden tutup sırtından destek veriyorum, oturuyor, çok komik görünüyor o zaman, küçük insanım benim :1rolleyes:
iyi akşamlar kızlar
Ece akşam üstü ateşlendi - sabah aşımız vardı - sanırım aşı yüzünden bu ateş - Calpol verdim - kullanan vardır mutlaka - kaç saat sonra etkisini gösteriyor bilen var mı?
emzirme konusunda mı????
sürekli deniyorum - istemiyo uyanık - hoş biberonu da reddediyo ya son günlerde - nasıl yedirmemi istiyo anlamadım gitti
çok istiyorum tekrar emmesini - nefesini tenimde hissetmek çok güzel ya - eridim az önce
emmesede de yapacak bişi yok ben çotan alıştım bu fikre - kısmet bukadarmış diyorum
çağan uyanır şimdi ben kaçar
mucks
Allah kabul etsinbende yatmaya gidiyorum yarın yine yokum buralarda anamda olacağım annem mevlüt okutacak ananem için yoğun birgün olacak öpüldünüzzz
aynen ya artık emrah yedeklı calısıo 1 tane bıtıosa 2 koyuyo yerıne :)
QUOTE]
düşünceli insan tebrikler
gunaydınss
hıc monolog havamda deılım :)
eceye yenı bı oyuncak kesfettık kravat:) elıne acık kravatı verıosunuz dolandıra dolandıra oynuo yattıgı yerde deneyın pısman olmuycksınız :)
GÜNAYDIN
İlker in kravatlarına yeni görev çıktı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?