2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esram canım hayırlı olsun taktırdıgın zımbırtın :)
sağolasın pervinim
esra ve evroş hayırlı olsun sprailleriniz cok acıdı mı acaba ben adet olunca taktıracağım galiba oyle daha az acılı oluyormuş...
sağolasın tatlım vallahi ben yorum yapmayayım acı konusunda..zaten adetliyken takıyorlar bildiğim kadarı ile başarılar dilerim..bi kere çekiyosun ama 10 sene kafan rahat nurdan gibi istisna olmazsak :)
ayca ruzyı 18 yasına geldıgınde gecelerı evde bulabılırsen opersın :)))
kaydirigubbakcemile3 bencede
bırdaha yesıl mercımeklı bulgur pılavı yersem son olsun.. hem alttan hem ustten gazlandı kızım vede aglayarak uyanıo gazını cıkarıorum uykuya devam..
hala gaz sorunları oluyormu yaa ne zaman kurtulacağız şu sıkıntılardan gaz bitecek diş başlayacak sonra yürümeye başlama sendromu sonra 2 yaş bunalımı kreş ilkokul okuma yazma öğrenme ergenlik ilk aşklar askerlik üniversite iş hayatı evlenme torun sahibi olma kaydirigubbakcemile3
bu 6mısafır kımkı ola
biri ayça diğerlerinide tahmin etmek zor olmasa gerek..
ne anladım ben şimdi o pisiklete binmekten -desem de inanma,çok kıskandım.tatlı yiyince suratı demir hapı içmiş bebeğe dönen bi kocam var,karşılıklı yiyebiliyorsanız keyfini çıkar-
ay ciddimisin sen bizim mami ile bir tatlı yiyişimiz var gelsin izlesin bizi nefret eden adamın bile iştahı açılır vallahi :roflol:
ya buarada kisir deyince ben geliyom ya akliniza, ya tum arkadaslarim ortaokul liseden beri hep bole der, kakaolu kek+kisir=ben misim onlarin akillarinda(hmm bu imaji nasil silebilirim??
hiç bi zaman :jeyyar:
ah ya gece gece iş mi şimdi bu eklerler - tatlı sevmem pek ama krizim tutnca .... nutella da yok tatlı namına hiç bişi yok evde - çok kötüsünüz klava:
reçeldemi yokkk
ben teknigi gelistirdim ne kadr yedigim anlasilmasin diye ortadan siyiriyorum camlar nutellali kaliyor:))))dolu gorunuyor:))
muhahahaa süpermiş
yarin babam geliyo, teoyu taniyamiycak:))
hadi gözünaydın canım
Yfrog - dscn1025
dogru olan video linki buymus..
ninni soyleme seansimiz ve tam dalmisken biye uyandiriyon len bakisi..
ayy harika yaaa teoomm benimmm iyiki sen çıktın bana çook mutluyum bu sonuçtann

bende yatmaya gidiyorum yarın yine yokum buralarda anamda olacağım annem mevlüt okutacak ananem için yoğun birgün olacak öpüldünüzzz

tazem sana özelde adresi yazdım ama işin komik yanı istanbul diye sonuna ekledim sanki resmi yazışma bilmiyorsun ili kaydirigubbakcemile3

elif ya elma ishal yaparmıkı
bu arada bizede dr 30 cc ile baslayın bir hafta dedi ben pat 50 cc verdim birsey olmadı geçen gun ilkkez bir tam gunkaka yapmadı elmadanmı dedik amabaslayalı 15 gun olduktan sonra bu bir gun yasandı
bu arada ece hep sulu yapıyor senin neva nın oyle degilmi ishal olusunu ayırt edemem ben heralde
insallah toparlar mikrobik birsey olmasında besinden olanı toparlar çabucak merak etme

esrako bende taktırdım spiral
özel hastanede doğum yaptığım dra 75 tlye

hayırlı olsun arkadasım uygunmus buralarda oda çok kazık
en son ben sormustum tee 2007 yılında 450 mi ne demisti acıbadem hastanesi

bırdaha yesıl mercımeklı bulgur pılavı yersem son olsun.. hem alttan hem ustten gazlandı kızım vede aglayarak uyanıo gazını cıkarıorum uykuya devam..
aabende bugun yaptım yedim bana gaz yaptımı farkında degilim ama ece ye birsey olmadı artık gaz sorunu pek akalmadı bizim çok sukur

aynen ya artık emrah yedeklı calısıo 1 tane bıtıosa 2 koyuyo yerıne :)

Tazeyi herkes öpmüş bende öpem
7 adet mandalina yedim ekler niyetine
çükulata yasak yine : (

daha saglıklısını yapmıssın hayatım

Yfrog - dscn1025
dogru olan video linki buymus..
ninni soyleme seansimiz ve tam dalmisken biye uyandiriyon len bakisi..

cok guzel nınnı soyluo ya benı uyutur o sesı kendı uyumaz:)

gunaydınss

hıc monolog havamda deılım :)

eceye yenı bı oyuncak kesfettık kravat:) elıne acık kravatı verıosunuz dolandıra dolandıra oynuo yattıgı yerde deneyın pısman olmuycksınız :)

çok geçmiş olsun ya o minicik ellerden mi geçmiş virüsler

maşallahhhh Ece ye

benimki de sırt üstü yatınca belini zorlayıp kalkmaya çalışıyor belini acıtacak birgün diye korkuyorum

geçmiş olsun

şaşırıyor bebekler biberonmu mememi diye
inşallah tekrar emer

çağan uyanır şimdi ben kaçar
mucks

nasıl oturuyorsunuz bu saate kadar valla tebrik ediyorum ece dün 00:30 da uyudu yatağına koydum 10 dk sonra sesler geldi tekrar gidip memede uyuttum ve 00:50 de uyudu sonra 03:30 da kalk emzir yatır tekrar 05:50 de uyan tekrar emzir ve 06:50 de servise yetiş serviste biraz uyu 08:00 de işbaşı 4 gün zor dayanıyorum yemin olsun

eve git yemek yap ye ece yle ilgilen çamaşır bulaşık vb pilim bitiyor
kendime ayırdığım tek zaman banyo yapmak

bende yatmaya gidiyorum yarın yine yokum buralarda anamda olacağım annem mevlüt okutacak ananem için yoğun birgün olacak öpüldünüzzz
Allah kabul etsin

günaydın..
Lalece çok geçmiş olsun...
Esrako maşalah eceye artık dönmeler başladı...
Yusuf'ta olduğu yerde tur atıyor yukarı değl aşağı aşağı gidiyor sıpa..
Esra yahoma niye küsüyon kız çok şeker birisin espiriliğin neşen daima bol olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…