2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz kızımda dahil hasta olduk boğaz ağrısı burun akıntısı hepsi mevcut şu anda tek sağlam babamız..
Yusuf'a akşam yatmadan corsal şurup içirdim burnunada sprey sıktım rahat bi ruyku çekti yavrum..şimdide burnumuz akıyor öksürüyoruz...benim birde bunların üstüne adet sıkıntısı geldi ..en azından yılbaşına inşallah diyeyim düzeliriz..bugün okulda domuz gribi aşısı vurulacak ama biz yaptırmıyoruz ..çocuk şu anda hasta zaten birde vücuduna tekrar virüs verdinmenin anlamı yok diye düşünüyorum..

oyy oy geçmiş olsun

deryamm cok gcmıs olsun kıyamam sıze yaa
kravatı dun kesfettık babası ısten gelınce kucagına yatrdı cekıstırıodu kravatı cıkarmıs vermıs elıne baktık babasının dızınde yatarken oynuyo agzına sokuyo cekıstırıo yemek yerkende - gozumuzun onundeydı- verdık battanıyesınde yatarken sessız sessız oynadı ..

aysın dun yedıgım mercımelı bulgur pılavı banada sende yaptıgı etkıyı gosterdı:) sevındırık oldum bıanda

lal ve derya sizlere de geçmiş olsun.

ıSHAL KONUSU
arkadaşlar ishal olduğunu nasıl anlıyorsun demişsiniz.Olunca anlaşılıyor canlarım.Şöyleki günde 1 yada 2 kere gaita yapan hatta bazen 2 günde bir yapan çocuğum dün 5 kere yaptı.
ayrıca bebeklerin gitası diyorum yine malum olduğu üzere sıvı oluyor ama bu daha sıvı yarısı sade su gibi ve bu yüzden hemen sızma yapıyor.az az oluyor bir bezi doldurmuyor ama farklı kesinlikle.muz yedirdim çok minnacık.gece boyunca birşey yapmamıştı.emzirdikten bir müddet sonra yaptı.rota aşısından mı diyeceğim ama taa haftasonu yapıldı rota aşısı.elma suyunu çok az vermiştim.acaba diyorum kaygana falan bişe yedirmiş olabilir mi? ama ihtimal vermiyorum.üşüttü desem ev 27-28 derece.üşütme olsa kusmada olurdu diye düşündüm.işin ilginci bugün benim de bağırsaklar bozuk.
Yarın da geçmezse doktora götüreceğim minikimi.

buarada agdacımın catlaklarını gorunce ınanamadım resmen yok olmuslar 11-12 yasında fıla oglu var ve ben hamıleyken karnını gosterdıgınde benım suankı halım gıbıydı.sımdı sılınmıs dıo hergun surdum bıde baktım yoklar.. ben vıchy alcam demıstım alma dedı clarınsın bır urunu o alıp bana vercek sızede yazarım o urun ıcerdekı bıngıllıgın yenıden kaslanmasını saglıomus ıcerısı kaslanıncada catlaklarda gıdıomus bakalım ne olcak

pervin ne güzel bir haber bu.ben de bitkisel bir ürüne başlayacağım çok güveniyorum.işe yararsa ben de yazarım

süt ve bağırsak ilişkisi olabiler mi??
sen biraz katı ürünler yesen belki düzelir canım umut işte

şaşırdım
ya bende çatlak falan yok ama göbek bölgem yumuşacık artık eski göbeğimi özledim zaten göbek fıtığıda oldum puffff
pervin beklemedeyim
yapmiyicim işte monolog.tek rakibim pervin oysa

yapppp lütfen

günaydınlar herkese ancak gelebildim
akşam tatlılar yenmiş ohhh ohhh valla canım çekti şimdi
canancım geçmiş olsun eceye
dide hala düzelmedimi nevanın ishali kıyamam kuzuma

:umursamaz:
elıfım cok gecmıs olsun ıns gecer kuzunun ıshalı kıyamam yavrukusa
sağol teyzesi.
ıns ıse yarar ya bu hafta alıcak kız bakalım neymıs vıchydende daha ucuz

benimki de ucuz 30 tl

günaydınlar herkese ancak gelebildim
akşam tatlılar yenmiş ohhh ohhh valla canım çekti şimdi
canancım geçmiş olsun eceye
dide hala düzelmedimi nevanın ishali kıyamam kuzuma

beklemedeyim.kaynana haber verecek bakalım geçti mi geçmedi mi.sağol ilgin için

gecmıs olsun canım inş.iyi olursunuz
hmm anlafım canım gecmıs olsun tekrardan.yedıklerımızle alakalı olabılır cunku benım gecen gun bagırsajklarım bozuktu sevval gunde 1 kere kaka yapar ogun 3kez yapmıstı.sonra düzeldı,sende patates falan ye belkı etkı eder
kaydirigubbakcemile2 cok sevındırık oldum,göbemm hem löp gıbı hemde harıta gıbı mafoldumben
bebişleriniz dönmeye çalışırken gaz çıkarıyormu ? : ) Çağan çabaladıkça zart zort attırıyor çok gülüyorum kaydirigubbakcemile3
aynenn kaydirigubbakcemile3 cok komık oluyo ama ben cok mutlu oluyom artık rahat rahat zortlatıyo :))
Yfrog - dscn1025
dogru olan video linki buymus..
ninni soyleme seansimiz ve tam dalmisken biye uyandiriyon len bakisi..
süper hepsı aynı bunların
cok sevındımn devamı gelır ınsallahh

akannehir bırı benım koçişimi anlatıyooooşakkıdı ben alıyımda sen ister ya ister yeme dıomafoldumben maaşlesef ne nutelladan ne herhangı bı çıkodan vazgecemıyorum mafoldumben

Son düzenleme:
elif cım ev 27 derece cok sıcak degılmı yaaa.ondanda huzursuz olur cocuk.en idealı 22 dereceymıs,bizim bazen şaşıyo 24 oluyo hemen soyuyom tek kat bırakıyom.27-28 cok geldı bana yanlısmı yazdın acaba CADIARZU

bırı bana vıdeo eklemeyı anlatablerrmı aceebaaaaaa.ama 1dakkalık vıdeo acılmaz dıme hemen.azcuk şu cahalıı bılgılendırsın bı bılen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…