2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

buarada hedıyemı buldummm kaydirigubbakcemile2 enkısa zamanda alıp kargolıycamm.cok heycanlandımm,bıde malüm yılbası kırmızıda bı donmu atsam pakete netsem :))

Son düzenleme:
Ayça cv ni aldım canım
en kısa zamanda personele vereceğim bu arada ibb nin internet sitesinde iş başvurusu bölümü var oradanda başvuru yap mutlaka ordan başvuru da istiyorlar

Günaydınlaaarrr, beybi 5 saat aralıksız uyudu, vatana millete hayırlı olsun, çok mutluyuz kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan

Bir önceki geceki çabalarım, oyunlar,banyo,masaj,ninni falan bir gece sonra mı etki etti nedir fisfisfis

buarada hedıyemı buldummm kaydirigubbakcemile2 enkısa zamanda alıp kargoluyorumm.cok heycanlandımm,bıde malüm yılbası kırmızıda bı donmu atsam pakete netsem
ne aldın bacım bizede söyle biz hala karar aşamasındayızsositososito
Günaydınlaaarrr, beybi 5 saat aralıksız uyudu, vatana millete hayırlı olsun, çok mutluyuz kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan
maşallah kuzucuğa inş. hep böyle devam eder

Hediyesine karar veren arkadaşlar, ne gibi bişeyler alıyorsunuz biraz kopya verseniz ?
Giysi mi, oyuncak mı, ne?

Cumartesi alışveriş günüm olacak o güne kadar karar vermem gerek. Biz evde de hediye çekilişi yaptık, Deva çekti, bana annem çıktı, anneme de hediye alacağım. İş yerinde de çekiliş yaptık, bir arkadaşıma daha hediye alacağım. Tabi yavru kuzuma da hediye alacağım.
Hediye alacağım çok kişi oldu, en sevdiğim şeydir zaten hediye almak kaydirigubbakcemile2

ne aldın bacım bizede söyle biz hala karar aşamasındayızsositososito
nayırrr nolamazzz sölersem süprüüüzüü kaçarrr kaydirigubbakcemile2

eh zaten 2secenk var bende ikisinden birini seçtim cok acıklayıcı oldum dimeeee kaydirigubbakcemile3 söleyemem ayşin söleyemem sölerim süprizi kacar :lepi:

buarada devanın kesıntısız uyumasına cok sevındım,devamını diliyorum

bugun hava normalın cok dısında sıcak burda.ılık yanı,bunu degerlendırmek ,istiyorum eger ablam yegenımı bana bırakmazsa.aksam zaten gesmeye gıdıcez öğleden sonrada yürüyüs yaparak babanemıze gıtsek iyi olur.malum 2 haftdaan fazla oldu gitmeyelı 2 sokak ötemde oysa akannehir darıltmayalım kayganayı.

ayy bıan önce hedıyeler ulasınca herkeze fotolarını cekıp öbür topiğe eklesın,cok merak ederım kım kıme ne aldı.ayrıca ayşin ben de cok severım hediye vermeyı.bi ara koçişe ve kızımada hedıye baklmalıyım şakkıdı

dünegece kızım yıne 1 de uyudu.artık kurulu saat gıbı bılıyor o zamanı ne yaptıysam gerı cekemıyorum uyku saatını.çünkü aksama kadar az da uyusa cokda uyusa saat 9da mutlaka uykusu gelıyor ve ıllakı sekerleme yapıyor.dun aksam ınat ettım uyutmadım 1 saat oyalayabıldık 10da uyudu 10.5da uyandı akannehir uykuya devam etsıun dıe ısıgı acmıyorum sallıyorum emzırıyorum hayır yok devam etmıyor uykuya.mutlaka yıne 2 saat kadar uyanık kalıp öle uyuycak.mesela 12de uyudu 1 e kadar 4 kere uyandı tam 00.58 dı gece uykusuna gectı,cok enteresan yaa,hep 00.50 ve 01.00 arası gecıyor gece uykusuna ay beynım bulandı ama Allah tan kesıntısız uyuyorda o sekıl rahatım.bı 5-6 gıbı emıyo 9.5 10na kadar uyuyo

vıdeo eklıycektım ama sonra denerım,kızımın halısında oyuncagına nasıl kızdıgını bı görün hele,cok komık yaa ayagoını yakalayamadıysa vay halıne.begırıyoda bagırıyo kızıyo,yakaladıgı anda elımden kurtulamazsın dercesıne hoopp agzınaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…