sağlık ocaklar ücretsiz ebeler takıyomus el yordamıyla dr ultrasonla kontrol ediyo kayma var mı yok mu diye ati gıcıgım ebelere bide hijyenik olmucanı düşündüm ortamınEvros spirali ucretsiz takmiyorlarmi??ben sanki saglikocaklarinda ucretsiz diye hatirladim ama yanilabilrim..burdada ucret aliyorlar spiralin cinsine gore...
yerim ben bunu yaa çok datluuuuuYfrog - dscn1025
dogru olan video linki buymus..
ninni soyleme seansimiz ve tam dalmisken biye uyandiriyon len bakisi..
günaydın kızlar
Minikim, uyku maceranızı okuyunca aklıma geldi.
Dün eşim doktor teyzemize ' bizim kız uykuya çok zor dalıyor,saatlerce annesi uyutmaya çalışıyor, uyuyunca da habire uyanıyor, annesi perişan oluyor, neyi yanlış yapıyoruz' dedi. (Eşim benim perişan olduğumun farkına varmış, pek bi tuhafıma gitti,sevindirik oldum, bu konuya ayrıca değiniciim kaydirigubbakcemile2 )
Doktorumuz şöyle dedi, eğer uyutmaya çalışırken yarım saatten fazla zaman harcıyorsanız ve uyutamıyorsanız bir yerde sorun var demektir. Bu durumda zorlamayın, çıkarın odadan, bir başka odaya götürün, biraz oynayın, oyalayın, tadımlık bişeyler verin, 15-20 dakika sonra tekrar uyutmayı deneyin dedi. Ben uykusu ayılmasın diye, saatlerce odadan çıkarmadan uyutmaya çalışıyordumlmaz:
kayra bugün burda hava açık ama bende nedense sıkılıyorum bi sıkıntı var içimde
Allah kabuletsinbende yatmaya gidiyorum yarın yine yokum buralarda anamda olacağım annem mevlüt okutacak ananem için yoğun birgün olacak öpüldünüzzz
nasıl oturuyorsunuz bu saate kadar valla tebrik ediyorum ece dün 00:30 da uyudu yatağına koydum 10 dk sonra sesler geldi tekrar gidip memede uyuttum ve 00:50 de uyudu sonra 03:30 da kalk emzir yatır tekrar 05:50 de uyan tekrar emzir ve 06:50 de servise yetiş serviste biraz uyu 08:00 de işbaşı 4 gün zor dayanıyorum yemin olsun
eve git yemek yap ye ece yle ilgilen çamaşır bulaşık vb pilim bitiyor
kendime ayırdığım tek zaman banyo yapmak
)
meltemcim soyadını yazmamışsın bitanem
miniş o sitenin adı ne hani çekiliş için açtığın
Minikim, uyku maceranızı okuyunca aklıma geldi.
Dün eşim doktor teyzemize ' bizim kız uykuya çok zor dalıyor,saatlerce annesi uyutmaya çalışıyor, uyuyunca da habire uyanıyor, annesi perişan oluyor, neyi yanlış yapıyoruz' dedi. (Eşim benim perişan olduğumun farkına varmış, pek bi tuhafıma gitti,sevindirik oldum, bu konuya ayrıca değiniciim kaydirigubbakcemile2 )
Doktorumuz şöyle dedi, eğer uyutmaya çalışırken yarım saatten fazla zaman harcıyorsanız ve uyutamıyorsanız bir yerde sorun var demektir. Bu durumda zorlamayın, çıkarın odadan, bir başka odaya götürün, biraz oynayın, oyalayın, tadımlık bişeyler verin, 15-20 dakika sonra tekrar uyutmayı deneyin dedi. Ben uykusu ayılmasın diye, saatlerce odadan çıkarmadan uyutmaya çalışıyordumlmaz:
sıkılıyorum yaaaaaaaaa.hava soğuk ve karanlık..ömür mız mız...ben uykusuz ve yorgun...
canım ama sen çalışıyorsun evde olsan daha çok uyursun
ayrıca benim kendim için yaptıgım tek şey duş
elma suyunda 4. günümüz Çağan efendi halen böğürüyor
çok açtı yinede içmedi dudaklarını kitliyor sadece 1 çay kaşığı içti
emzirdim normalde emerken naz yapardı hiç vızırdamadan saldırdı memeye,
uyuyor şimdi umarım 1 saat uyur
alışırmı nasıl alıştırıcam az kilo alıyor püff çok moralim bozuldu senağlama
nerdeyse tüm bebekler bu ay az kilo aldı ya ne üzücü
hangi hastaneye götürüyorsun çağan ı
doğdugu yere Hizmet hastanesine canım
elma suyunu sevse demir ilacını elmayla birlikte verecektim
neyse sevince başlarım demire
sen nasıl veriyorsun meltem demir ilacını ??
sağlık ocağnda verdiler canımben medical park bahçelievler e götürüyorum ece yi bize daha demir hapı veren olmadı canım
6. ayda tahlil yapılıp veriliyormuş sanırım esrako esra öle yazmıştı
sağol canımElif geçmiş olsun kayganandan iyi haberler gelir inş. düzelir Nevammm :1hug:
Nesrin biraz daha büyüseler babalarıyla turlar atıp bizi daha çok şaşırtacaklarayrıca üzülme kilo alır kuzum arkadaşımın beişide öyleydi şimdi mma mama diye peşinden dolanıyor vermeyince ağlıyor obez olmalarından korkuyorlar kaydirigubbakcemile3
Canancım inş. memeye alışır ve 2 yaşına kaar hiç bırakmaz çok sevindim tekrar kısa sürelide olsa seni sevindirmesine zemuszemus
Nurdan çok şeker ya bizimkide ee ee diyor uykusu gelince sositososito
Allah kabul etsin Esram çok yorma kendini...
Taze Burcum dün siteyi birbirine katmışsın kaydirigubbakcemile3 herkeste bir tatlı krizi bende bu ara luppoya dadandım yandım ben yandım şu boğazıma hakim olmam lazım herkes 2. kaç aylık oldu diyor
Ayşin senin adına sevindim inş. şu uykuları düzene girer en kısa zamanda bizde hep böyle sevindirik oluruz alkisalkisalkis Ayrıca doktordan getirdiğin güzel haberler için opuyorumnanaktan
Minik kayınvalideyi ziyaret mi bende çok severim :tomato: o kadar yakınken iyi gelmiyor devamlı ..
Pervin şu biçimsiz vücudu adam etmek için tavsiyelerinizi dört gözle bekliyorum delikafadulden a.s. ayrıca yeni oyuncağınız hayırlı olsun bebeklerimiz masrafsız bir ton oyuncak alsanda o yine ummadığın şeylerle mutlu oluyor :1hug:
Derya çok geçmiş olsun ...
Elif geçmiş olsun kayganandan iyi haberler gelir inş. düzelir Nevammm :1hug:
Nesrin biraz daha büyüseler babalarıyla turlar atıp bizi daha çok şaşırtacaklarayrıca üzülme kilo alır kuzum arkadaşımın beişide öyleydi şimdi mma mama diye peşinden dolanıyor vermeyince ağlıyor obez olmalarından korkuyorlar kaydirigubbakcemile3
Hediye konusuna gelince zaten ne alınacağı belli pek bir seçenek yok aslında ... 2 güne kadar hallederim umutluyum zemuszemus
Dün sabah annemlerdeydim gece 11 e kadar onlarda kaldım saat 9 dan sonra özdeyi uyutmama kararı aldım evde olsa eşimle voleybol topu gibi o bana ben ona atıyorduk kızı annemlerde kucaktan kucağa kuzenim, 2 kardeşim, annem, babam benim kucağıma neredeyse emmeden emmeye geldilmaz:
9 dan sonra uyutmadım hiç 23:00 de uyumak için ağlamaya başladı eve gittik 23:30 da memede uykuya daldı ama ayakta uyuyordu zaten :kedi: sonra sabah 7 de emmek için uyandı nasıl olsa uyanır diye saati kurmamıştım aç kaldı ama birşey olmaz herhalde kaç geceden beri perişandık o da bizde kendimize geldik zemuszemus sonra uyudu yine 8 de uyandıbitmesin bu rüya noooolur :Saruboceq:
Bu sabah yine annemler kahvaltıya geldim şimdi onlardayım kahvaltı yaptık annem uyuttu şimdi uyuyor meleğim sositososito
sağlık ocağnda verdiler canım
sen aşıları hastanedemi yaptırıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?