dnzyıldızı bütün geçmişi özetlemişsin ben yazasmıyorum okuyorum sadece nehir bu aralar kucağa düştü uyuyuncada evdeki işleri yapıyorum çarçabuk
kızlar artık bebişler biraz büyüdü dışarda bi buluşma ayarlasak hafta içi pazartesi mesela uyar bana alışveriş merkezi olsa daha iyi olur malum emzirme odası olayı ne dersiniz
geçmiş olsun canım yaselam kızlar
zor bir gece geçirdim :sinifsinif:ecenin ateşi bi indi bi çıktı - saat başı sucuk gibi oluyodu üst baş değştirdik kaç defa sayamadım - sabah en yüksek değeri gördüm 37.7 hastaneyi aradım - aşıdan olduğunu biliyorum ama getirmelimiyim bebeği kontrole diye sordum - getirin dediler gittik - doktor güldü banabiraz fazla panik yapmışsınız diyo - dedim çocuk aşırı fazla terledi - cayır cayır yandı gece boyunca - eşime soruyo - hakkaten cayir cayir yandı mı diyo abarttığımı düşündü sanırı - ama hastaneye gittiğimizde ateşi felan kalmamıştı - 10 günde 200 gr almış - bu gidişle yine istediğimiz kiloya ulaşamayacağız dedi - 1 ay daha bu şekilde beslenecek aman aman bir artış olmazsa bize özel bir mama önerecek kilo alabilmesi için - birşey daha - Ecenin hiperaktif belirtileri var dedi - tabi kesin konumak için çok erken ama kendini göstermeye başladı dedi :a015: yandım ben....
ateşi yok diye kendimizi sokaklara attık - bugün hava burda harika - hatta dışarda içtik sütümüzü - hiç üzmedi beni lıkır lıkır bitirdi - balkonda mı içirsem bundan sonra diye düşünceler geçti içimden cokacimcoook
eve geldik üst baş değiştridik - bi baktım yine ateşi var - yine calpol erdim ama bu sefer 37.2 - olack okadar diye düşünüyorum ama nezaman kadar olacak bu ateş
bu yetmezmiş gibi dünden beri kakasını yapmıyo - günde 5 -10 defa altını dolduran çocuk :umursamaz: zaten bişey olunca hep üst üste gelir
Didooooo bu sizib Betmın forever amma da uzakmış beeeeee kargo 3 günde gidermiş :S Allahtan erken davrandım - ha birde telefonun yokmuş bende sorun çıkardılar kargoda - kızlar adres verirken birbirinize telefon vermeyi unutmayın!!
bizden haberler böyle - aşırı monoton hayatımıza biraz renk katıldı - koyu da olsa renkler yinede renk...
cok tatluu ama baya buyuk gorunuyor..
selam kızlar
zor bir gece geçirdim :sinifsinif:ecenin ateşi bi indi bi çıktı - saat başı sucuk gibi oluyodu üst baş değştirdik kaç defa sayamadım - sabah en yüksek değeri gördüm 37.7 hastaneyi aradım - aşıdan olduğunu biliyorum ama getirmelimiyim bebeği kontrole diye sordum - getirin dediler gittik - doktor güldü banabiraz fazla panik yapmışsınız diyo - dedim çocuk aşırı fazla terledi - cayır cayır yandı gece boyunca - eşime soruyo - hakkaten cayir cayir yandı mı diyo abarttığımı düşündü sanırı - ama hastaneye gittiğimizde ateşi felan kalmamıştı - 10 günde 200 gr almış - bu gidişle yine istediğimiz kiloya ulaşamayacağız dedi - 1 ay daha bu şekilde beslenecek aman aman bir artış olmazsa bize özel bir mama önerecek kilo alabilmesi için - birşey daha - Ecenin hiperaktif belirtileri var dedi - tabi kesin konumak için çok erken ama kendini göstermeye başladı dedi :a015: yandım ben....
ateşi yok diye kendimizi sokaklara attık - bugün hava burda harika - hatta dışarda içtik sütümüzü - hiç üzmedi beni lıkır lıkır bitirdi - balkonda mı içirsem bundan sonra diye düşünceler geçti içimden cokacimcoook
eve geldik üst baş değiştridik - bi baktım yine ateşi var - yine calpol erdim ama bu sefer 37.2 - olack okadar diye düşünüyorum ama nezaman kadar olacak bu ateş
bu yetmezmiş gibi dünden beri kakasını yapmıyo - günde 5 -10 defa altını dolduran çocuk :umursamaz: zaten bişey olunca hep üst üste gelir
Didooooo bu sizib Betmın forever amma da uzakmış beeeeee kargo 3 günde gidermiş :S Allahtan erken davrandım - ha birde telefonun yokmuş bende sorun çıkardılar kargoda - kızlar adres verirken birbirinize telefon vermeyi unutmayın!!
bizden haberler böyle - aşırı monoton hayatımıza biraz renk katıldı - koyu da olsa renkler yinede renk...
geçmiş olsun canım ya
kız hiperaktif olduğunu nsl anladıki aaaa şaşırdım şimdi bi damla çocukta neler çıkıyor hayret yakafamçokkarıştıbizimkindedemi var acaba çok fena hareketli delikafadulden
ya bişey sorucam gerçi sizinkiler benim bıcırıktan büyükler ama ben yinede sorayım ben kıvançı yatağa bırakıyorum hemen ağlıyor hiç böyle azcık bakınayımda anneme rahat vereyim demiyor hemen başlıyor vıyaklamaya birtek altı açıkken iyi birde gezmeye gidince yoksa bana inatmı yapıyor bu çocukmafoldumben
maşallah çok tatlıı ya
selam kızlar
maviş benim bebik te öyleydi - bir an yatıramıyodum - hatta ciddi ciddi sırtında bişey bir ağırısı var yatırınca ağlama krizlerine giriyosa diye düşünmeye başladım ama yok çok şükür - geçiyo bu günler de - ben mesela son 2 hafta biraz daha rahatım alama konusunda - ağlamıyo okadar - helese mama sandalyesini aldığımızdan beri çok daha rahatım - oturuyo kendisi bakınıyo ya okadar kucak istemiyo
ama biri düzeliyo başkası bozuluyo - şimdi de süt içme nazımız başladı son 2 hafta - onu çözünce dişler çıkmaya başlicak - yine huyuzluk yine huysuzluk .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?