2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

niye yanlış yazayım.mutfak ve salon petekleri kapalı ama yine de sıcak.yerden ve duvardan da ısıtma var.
gerçekten çok hoş oldu bu hediyeleşme.
iyiki yazdın bunu ben de doktorunuzun dedği gibi yaparım hep ve yanlış mı yapıyorum diye düşünürüm.
geçmiş olsun cano.telefonumu bulmuşsun kargodan mesaj geldi çok şaşırdım ve heyecanlandım.

Çağan bey de metalci çıktı.çok güzel olmuş.
3 günlük yoğun uğraşılarımdan sonra bugün hediye almayı başardım.Umarım beğenilir.Keşke daha çok alternatifim olsaydı.Çam sakızı çoban armağanı işte.kafamdaki leyi bulamadım .

pazar günü anadolu liseleri,fen liseleri vs öğretmen seçme sınavına giriyorum.Bakalım ne olacak

herkes gece ben yattıktan sonra geliyor halbuki bende erken yatmıyorum saat 1-2 gibi - siz demek ki dahada geç yatıyosunuz - sabah erken kalkan yok mu yaf nasıl dayanıyosunuz okadar geç yatıp erken kalkmaya???
sıkıcı bir akşam daha offfffffffff

Günaydınlaaarrr, beybi 5 saat aralıksız uyudu, vatana millete hayırlı olsun, çok mutluyuz kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan

heyt bee.. maşallah! darısı başımıza! devamı da gelsin inşallah!

doğdugu yere Hizmet hastanesine canım

elma suyunu sevse demir ilacını elmayla birlikte verecektim
neyse sevince başlarım demire

sen nasıl veriyorsun meltem demir ilacını ??

Nesrin senin doğumunu Sait Bey yaptırmıştı değil mi? Bu arada Elif'e mesaj attım, dedim "DOruk kocaman oldu, bana yaptığınız iyilikleri ve anlayışınızı hiç unutmayacağım. Geçen sene bu zamanlar az kahrımı çekmediniz, tekrar teşekkür etmek istedim" diye. O da geri mesaj atmış, güle güle büyütün, diyor.

Hey gidi dedim. 1 senede insan hayatı ne kadar da değişiyor, geçen sene İstanbul'da kirada 2 kişi, bu sene İzmir'de, kiradan kurtulmuş 3 kişi :) (Tüm arkadaşların kiradan kurtulmasını dilerim)

pazar günü anadolu liseleri,fen liseleri vs öğretmen seçme sınavına giriyorum.Bakalım ne olacak

Haydi hayırlısı, inşallah güzel olur. Allah gönlüne göre versin canım. Hava atabilir miyim? Nolur atayım, ben 2 sene önce o sınavda İstanbul'da 8. olmuştum. Türkiye genelinde 64.!

KUZY ve DODO'nun maceraları azzz sonra :)

Kuzy Dodo'yu çok sevdi, ona dokunmak istedi. Öncesinde de Dodo, Kuzy ile konuşma girişiminde bulunmuştu ama, görüntüleyemedik

Kelaynak Dodo çok aç olmamasına rağmen Kuzy'nin tombul parmaklarını tadını çok merak etmişti :)

Analar ve oğulları :)

Evriş ve Kuzy

Taze ve Dodo

bilin bakalım, mekan neresi :))))

ayyy çok tatlısınız dördünüzde
kuzy dodo harika
ayrıca sizde formda görünüyorsunuz
ben mekanı bilmem malum sebepten
buluşmaları kıskanıyoruz oğlumla ben haaa
bisde belkim yazın batmana gideriz didoya

Tazem Evrişim ay çok şekersiniz ya - bücürükler şimdiden kaynaşmış heheheh - inşallah büyünce de kanka olurlar - çok tatlılar çoook:içelim:

Pirinç unu bebeklere çok eskiden beri verilen besinlerden birisi. Hatta bir çoğumuz ki ben öyleyim pirinç unu maması ile büyümüşüzdür. Şimdi bile her bebeğe muhakkak pirinç unu muhallebisi yediriliyor.
Bakımlıyız.Com - Bebekler ıçin Pirinç Unu Kurabiyesi
Bende pirinç ununu bir ev kurabiyesi olarak hazırlamaya karar verdim. Sonuç bana göre pek lezzetli sayılmaz ancak Armağan çok severek yedi.

Bu kurabiyeler çok çabuk dağılıyor bu nedenle bebeğinizin eline verip yedirmek için uygun değil. Kurabiyeyi kahvaltısında hazır bisküviler yerine kullanabilir ya da meyve pürelerine arasıra ufalıyabilirsiniz. Bu kurabiyeyi bebeğiniz 6 aylık olduktan sonra yedirebilirsiniz.
Pirinç Unu Kurabiyesinin Malzemeleri

* 60 gr oda sıcaklığında tereyağ ( 2 yemek kaşığı )
* 125 gram pirinç unu
* 2 yemek kaşığı pekmez
* 1 yumurta sarısı

Un Kurabiyemizin Tarifi

Bütün malzemeyi karıştırıp dağılmayan bir hamur yapın. Serçe parmağınız kalınlığında açarak ister bardak ağzı isterseniz kurabiye kalıpları ile keserek şekil verin. Çok kalın açmayın içi pişmiyor. 170 derece fırında üzeri hafif pembeleşene kadar pişirin. Yaklaşık 10-15 dakika filan.

Allahııımm Kuzy ve Dodo buluşması harika olmuş ! Çok tatlılar, ne güzel yapmışsınız buluşmakla kaydirigubbakcemile
Kuzy nin emziği ve Dodo nun sarı tulumuna ve birde Dodo nun son resimdeki bakışına bittimm ! Maşallah ikisine de

Aaaaaa.. fotolarımıssssssssssss :))

Ya aslında bı kare vardı, keske onu yakalayabılseydık, Kuzy, Dodo nun saclarını karıstırıyordu ve karıstırırken Kuzy nın surat ıfadesı o kadar komıktı kı.. cocugum ne dusunduyse artık.. bu canlı da var bunlar, ben de nıye yok dıye dusunuyordu herhal :)))

Ikısı gercekten harıka goruntuler verdıler.. cok tatlılardı.. bırbırılerıne o kadar enteresan bakıyorlardı kı.. :))

Burcumun ittirmesi, kaktırması ıle cıktık.. ben gel evde oturalım dedım, o illa gel senı medenıyete cıkarayım, gün yüzü gör, gökyüzünün maviliğine dön totonu dedı durdu.. hava da gusel idi, tozduk.. yedık, gezdık, yedık, yürüdük, yedik.. böle ıste :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…