2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bencede seni dışarı çıkarmakla çok iyi etmiş - afferim tazeme - işte böyle hava güzel olunca at kendini dışarı - bende öyle yaptım hasta hasta bebikimle
çok güzel çıkmışınız fotolarda harikasınız canım- birazcık kıskanmadım değil yani

ben o kuzy ile dodoyu yirim.kuzyninde saclar cikmaya baslamis, hemde seninle ayni renk evrim, aynirenge boyamis gibi..

canan gecmis olsun canim ama bu ates isinde biraz fazla evham yapmissin, 37.7 cok yuksek bi ates degil hastanelik..bebikler terliyerek ates atar, terlemeside normal..
teonun normal zamanda vucut isisi 37.4-337.5 dusun..38 dereceyi gecmedigi surece ates dusurucu vermiyorum ben..cok da panik yapma tatlim...

özsüt muhtemelen orası..ne yidinis??

Gözünü sevem açmasaydın bu konuyu :bbo:

Bak Nurdan geldi, valla paçayı kurtaramayacağız şimdi akannehir

:) Yerim senin kıskanmanı.. kadın ıkı blok ötemde oturuyor annem.. hapsursam cok yaşa dıyecek.. ole zorlanmıyorus bı araya gelmeye..

ben o kuzy ile dodoyu yirim.kuzyninde saclar cikmaya baslamis, hemde seninle ayni renk evrim, aynirenge boyamis gibi..

Tabe tabe.. tabakta kalan boyayı, Kuzy nın saclarına sürüyorum fen.. lülülülülülü

Bak Nurdan geldi, valla paçayı kurtaramayacağız şimdi akannehir

Tabe tabe.. tabakta kalan boyayı, Kuzy nın saclarına sürüyorum fen.. lülülülülülü

mekan hakkinda yorum bile yapmadim tikkat ettiyseniz:umursamaz:

saclar ayni oyle duruyo, kalanida renk tutsun diye suruvermissin kusumun sacina:)))cok tatluu, o kumral yakusuklusu olucak..

Evet yaa, neyse inallah bundan sonra hep tepki verecekler birbirlerine, parmağımız deklanşörde bekleriz :)

delikafadulden

CANAN, tşk canım , inşallah ileride de iyi anlaşırlar, ben de çok istiyorum bunu :)

EVROŞ, NURDAN, SEÇİL sağolun kıslar :)

taze evrim siz cekiliste birbirinize cikaydiniz tam olucakti he?? kargo masrafida yok, elden teslim iki blok oteye..

mekan hakkinda yorum bile yapmadim tikkat ettiyseniz:umursamaz:

saclar ayni oyle duruyo, kalanida renk tutsun diye suruvermissin kusumun sacina:)))cok tatluu, o kumral yakusuklusu olucak..

Napimm Nurdanım, herkes Kuzy ı halasına benzetıoo.. bende ucundan kıyısından bana benzesın dıe bu yola faşfurdum.. cok görmeyin beni beaa :))))

taze evrim siz cekiliste birbirinize cikaydiniz tam olucakti he?? kargo masrafida yok, elden teslim iki blok oteye..

Ahahahha.. bak çok gülerdim ole olsaydı..

Bu arada ben de Şevvale aldıgım hedıyeyı gozumun onunden kaldırsam ıyı olacak.. baktıkca kız cocuk dogurasım gelıyor.. hayra alamet deıl... :) :s

Bence ıyı anlasacaklar Furcum.. cok ınanıyorum ben buna.

Ne dusundum bılıyor musun Sevvalın hedıyesıne gozum takılmısken.. bız dedım Burcu ıle ıkıncı hamılelıgı de bırlıkte yasayacagız buyuk ıhtımal.. ve yıne hıslerımde yanılmazsam ınsallah, bu sefer kızları beklıyor olacagız senınle.. ılerıde hatırlatacagım sana :))

ben babaya daha cok benzettim bazi fotolarinda kuzyi, halaya o kadar benzemiyor beaa..

ee kuzye gerek bi aysecik...:))cok paslanmadan yapiver bi dene..

bence bunu topikcek dusunelim ayni ana denk getirme isini ikincileri, ne guzel olar:))

:))) bomba olurdu!

Ağzından bal damlıyor Evrim :) neden olmasın :)

Hah süper konu !
Yazdıklarınızdan anlaşılan ikinci defa yavrulamayı düşünüyorsunuz..

1. Düşünüyor musunuz?
2. Ne zaman?
3. Gerçekten istiyor musunuz?
4. Dürüst olun !

Hah süper konu !
Yazdıklarınızdan anlaşılan ikinciyi defa yavrulamayı düşünüyorsunuz..

1. Düşünüyor musunuz?
2. Ne zaman?
3. Gerçekten istiyor musunuz?
4. Dürüst olun !

1-kesinlikle tek cocuk olarak buyumus biri olarak dusunuyorum
2-4-5 sene sonra
3-kesinlikle istiyorum
4-cok durustum:))

Ayşin ben hiç kardeşsiz bir çocuk düşünmedim. Hıç üç kişilik bir aile hayal etmedim. Hep 4 kişiyiz hayallerimde. Ama gene de Doruk ayaklanmadan karar vermek istemiyorum. Şu ana kadar yaşadıklarımla sana 3-5 sene sonra ikinci bebeği düşüneceğimi söyleyebilirim. Ama bebeği ayaklandıktan sonra bu kararından vazgeçen çok arkadaşım var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…