Aaaaaa.. fotolarımıssssssssssss :))
Ya aslında bı kare vardı, keske onu yakalayabılseydık, Kuzy, Dodo nun saclarını karıstırıyordu ve karıstırırken Kuzy nın surat ıfadesı o kadar komıktı kı.. cocugum ne dusunduyse artık.. bu canlı da var bunlar, ben de nıye yok dıye dusunuyordu herhal :)))
Ikısı gercekten harıka goruntuler verdıler.. cok tatlılardı.. bırbırılerıne o kadar enteresan bakıyorlardı kı.. :))
Burcumun ittirmesi, kaktırması ıle cıktık.. ben gel evde oturalım dedım, o illa gel senı medenıyete cıkarayım, gün yüzü gör, gökyüzünün maviliğine dön totonu dedı durdu.. hava da gusel idi, tozduk.. yedık, gezdık, yedık, yürüdük, yedik.. böle ıste :))
özsüt muhtemelen orası..ne yidinis??
bencede seni dışarı çıkarmakla çok iyi etmiş - afferim tazeme - işte böyle hava güzel olunca at kendini dışarı - bende öyle yaptım hasta hasta bebikimle
çok güzel çıkmışınız fotolarda harikasınız canım- birazcık kıskanmadım değil yani
ben o kuzy ile dodoyu yirim.kuzyninde saclar cikmaya baslamis, hemde seninle ayni renk evrim, aynirenge boyamis gibi..
Bak Nurdan geldi, valla paçayı kurtaramayacağız şimdi akannehir
Tabe tabe.. tabakta kalan boyayı, Kuzy nın saclarına sürüyorum fen.. lülülülülülü
Aaaaaa.. fotolarımıssssssssssss :))
Ya aslında bı kare vardı, keske onu yakalayabılseydık, Kuzy, Dodo nun saclarını karıstırıyordu ve karıstırırken Kuzy nın surat ıfadesı o kadar komıktı kı.. cocugum ne dusunduyse artık.. bu canlı da var bunlar, ben de nıye yok dıye dusunuyordu herhal :)))
Ikısı gercekten harıka goruntuler verdıler.. cok tatlılardı.. bırbırılerıne o kadar enteresan bakıyorlardı kı.. :))
Burcumun ittirmesi, kaktırması ıle cıktık.. ben gel evde oturalım dedım, o illa gel senı medenıyete cıkarayım, gün yüzü gör, gökyüzünün maviliğine dön totonu dedı durdu.. hava da gusel idi, tozduk.. yedık, gezdık, yedık, yürüdük, yedik.. böle ıste :))
Tabe tabe.. tabakta kalan boyayı, Kuzy nın saclarına sürüyorum fen.. lülülülülülü
mekan hakkinda yorum bile yapmadim tikkat ettiyseniz:umursamaz:
saclar ayni oyle duruyo, kalanida renk tutsun diye suruvermissin kusumun sacina:)))cok tatluu, o kumral yakusuklusu olucak..
taze evrim siz cekiliste birbirinize cikaydiniz tam olucakti he?? kargo masrafida yok, elden teslim iki blok oteye..
Napimm Nurdanım, herkes Kuzy ı halasına benzetıoo.. bende ucundan kıyısından bana benzesın dıe bu yola faşfurdum.. cok görmeyin beni beaa :))))
Ahahahha.. bak çok gülerdim ole olsaydı..
Bu arada ben de Şevvale aldıgım hedıyeyı gozumun onunden kaldırsam ıyı olacak.. baktıkca kız cocuk dogurasım gelıyor.. hayra alamet deıl...:) :s
Bence ıyı anlasacaklar Furcum.. cok ınanıyorum ben buna.
Ne dusundum bılıyor musun Sevvalın hedıyesıne gozum takılmısken.. bız dedım Burcu ıle ıkıncı hamılelıgı de bırlıkte yasayacagız buyuk ıhtımal.. ve yıne hıslerımde yanılmazsam ınsallah, bu sefer kızları beklıyor olacagız senınle.. ılerıde hatırlatacagım sana :))
taze evrim siz cekiliste birbirinize cikaydiniz tam olucakti he?? kargo masrafida yok, elden teslim iki blok oteye..
Bence ıyı anlasacaklar Furcum.. cok ınanıyorum ben buna.
Ne dusundum bılıyor musun Sevvalın hedıyesıne gozum takılmısken.. bız dedım Burcu ıle ıkıncı hamılelıgı de bırlıkte yasayacagız buyuk ıhtımal.. ve yıne hıslerımde yanılmazsam ınsallah, bu sefer kızları beklıyor olacagız senınle.. ılerıde hatırlatacagım sana :))
ayni donemlerde toplu calisma, ev odevi gibi:)))))):roflol:
Hah süper konu !
Yazdıklarınızdan anlaşılan ikinciyi defa yavrulamayı düşünüyorsunuz..
1. Düşünüyor musunuz?
2. Ne zaman?
3. Gerçekten istiyor musunuz?
4. Dürüst olun !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?