2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bence bunu topikcek dusunelim ayni ana denk getirme isini ikincileri, ne guzel olar:))

Valla sen oyun bozanlık yapmassann nedne olmasın.. adam yüzüne hapsursa hamıle kalacak kadınsın sen :))

:))) bomba olurdu!
Ağzından bal damlıyor Evrim :) neden olmasın :)

Valla.. ciddiyim, neden olmasın, az mı bırbırımıze destek oldun,sahsen ben senın destegını cok gordum..

Hah süper konu !
Yazdıklarınızdan anlaşılan ikinci defa yavrulamayı düşünüyorsunuz..

1. Düşünüyor musunuz?
2. Ne zaman?
3. Gerçekten istiyor musunuz?
4. Dürüst olun !

Çok tatlısınn sen yaa :))

1.yani düşünüyorum.. arada gidip geliyor bu duygu

2.zamanı; Kuzey ın nası bı cocuk olmasına baglı

3.gercekten ısteme konusu; tartışılır,zaman,mekan,şartlar, ruh saglıgı..

4.aslında olsa cok guzel olur.. yaşım kucuk olsa 3 tane bıle yapardım.. bazen tırsıyorum ama bazen de cok agır basıyor..

Yok Nurdan, herkes kendi evinde çalışacak -tatlicadiarzu-

delü kaydirigubbakcemile3

şincik eger topikçe ikinciler yapılırsa bekar kalan ilk bebelerle yeni bebelerimizle kertebiliriz
mesela berat bekar :jeyyar:

Yüzüne hapşursa ha :))) Evden kodamanlar eksik olsa belki ama???

ÖÖÖÖZLEEEEMMM seni unutmadım bebeğim :) yarın inş yerimseniben

Ya bu Buket neden bırden kestı gırmeyı.. durup durup aklıma gelıyor bu kız.. ınsallah kotu bırsey yoktur.

Canan geçmiş olsun şimdi daha iyi umarım.. Ohhh gezmişsiniz ana kız valla Edremitte falan otursaydın kaçışın yoktu çok ağrıtırdım başını ... Yılbaşında ıstanbul işi ne oldu???
Burcu ve Evrim kıskandırıyorsunuz bizi ama lmaz: maşallah size bebişlerinize diyalogunuza süpersiniz zemuszemus ayrıca çok formda gördüm sizi zayıflamışsınız siz :umursamaz:
Ayşin 2. bebek mi? asla ben onun kardeşi olurum annem nasıl olsa çocuğu gibi davranıyor akannehir

Ya bu arada belirtmek isterim; eski sevgilimin Doruk'tan 7 hafta küçük bir kızı oldu. Kendisiynen hala irtibat halindeyiz. Eşi bu TRACY bacıyı hamileyken okumuş, hemen de uygulamaya sokmuş. Şimdi gece 11 - sabah 6 arası mışıl mışıl uyuyan bir kızları varmış! Maşallah dedim, bizim topiğe de diledim...

:roflol:

Baya kararlı gördüm seni Burcu, ne istediğini bilmek çok güzel bir duygu olsa gerek, tebrik ederim. Yok terruk muydu o neydi fisfisfis

a.s.
Sende kararsızsın..

Ayşin 2. bebek mi? asla ben onun kardeşi olurum annem nasıl olsa çocuğu gibi davranıyor akannehir

Ah Özlem yaa kaydirigubbakcemile3 Bu da enteresan bir bakış açısı tabi..

Sen sole o eskı sefgılının karısına.. oglum 20 :30 da uyudu.. annesı de bırazdan yanına gıdecek uyumaya.. sabah 9 gibi kalkar şimdi kendısı.. neahhhhhhhhhhhhhh yemişim kitabını :umursamaz:

Nurdaan
Tek çocuk olunca ne oluyor mesela?Kardeşi olan çocuklardan farklı ne hissediyorsun?
cok yalnizim:sinifsinif:
aysin bu cok derinlemesine bi konu, bu eksikligi yas ilerledikce daha cok hissediyorum(

Valla sen oyun bozanlık yapmassann nedne olmasın.. adam yüzüne hapsursa hamıle kalacak kadınsın sen :))

hmm bu spiralen umitliyim, gerci doktora garanti begesi varmidir diye soracaktim ama neyse, insallah 3-5 sene idare edicek beni:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…