bence bunu topikcek dusunelim ayni ana denk getirme isini ikincileri, ne guzel olar:))
:))) bomba olurdu!
Ağzından bal damlıyor Evrim :) neden olmasın :)
Hah süper konu !
Yazdıklarınızdan anlaşılan ikinci defa yavrulamayı düşünüyorsunuz..
1. Düşünüyor musunuz?
2. Ne zaman?
3. Gerçekten istiyor musunuz?
4. Dürüst olun !
Yok Nurdan, herkes kendi evinde çalışacak -tatlicadiarzu-
Bence ıyı anlasacaklar Furcum.. cok ınanıyorum ben buna.
Ne dusundum bılıyor musun Sevvalın hedıyesıne gozum takılmısken.. bız dedım Burcu ıle ıkıncı hamılelıgı de bırlıkte yasayacagız buyuk ıhtımal.. ve yıne hıslerımde yanılmazsam ınsallah, bu sefer kızları beklıyor olacagız senınle.. ılerıde hatırlatacagım sana :))
şincik eger topikçe ikinciler yapılırsa bekar kalan ilk bebelerle yeni bebelerimizle kertebiliriz
mesela berat bekar :jeyyar:
Ya bu Buket neden bırden kestı gırmeyı.. durup durup aklıma gelıyor bu kız.. ınsallah kotu bırsey yoktur.
Yüzüne hapşursa ha :))) Evden kodamanlar eksik olsa belki ama???
ÖÖÖÖZLEEEEMMM seni unutmadım bebeğim :) yarın inş yerimseniben
Yok Nurdan, herkes kendi evinde çalışacak -tatlicadiarzu-
tabi canim ev odevi dedik ya:))ertesi gun sozlu kanaat:)))
tabi canim ev odevi dedik ya:))ertesi gun sozlu kanaat:)))
Ya bu arada belirtmek isterim; eski sevgilimin Doruk'tan 7 hafta küçük bir kızı oldu. Kendisiynen hala irtibat halindeyiz. Eşi bu TRACY bacıyı hamileyken okumuş, hemen de uygulamaya sokmuş. Şimdi gece 11 - sabah 6 arası mışıl mışıl uyuyan bir kızları varmış! Maşallah dedim, bizim topiğe de diledim...
Ayşin ben hiç kardeşsiz bir çocuk düşünmedim. Hİç üç kişilik bir aile hayal etmedim. Hep 4 kişiyiz hayallerimde. Ama gene de Doruk ayaklanmadan karar vermek istemiyorum. Şu ana kadar yaşadıklarımla sana 3-5 sene sonra ikinci bebeği düşüneceğimi söyleyebilirim. Ama bebeği ayaklandıktan sonra bu kararından vazgeçen çok arkadaşım var :)
Çok tatlısınn sen yaa :))
1.yani düşünüyorum.. arada gidip geliyor bu duygu
2.zamanı; Kuzey ın nası bı cocuk olmasına baglı
3.gercekten ısteme konusu; tartışılır,zaman,mekan,şartlar, ruh saglıgı..
4.aslında olsa cok guzel olur.. yaşım kucuk olsa 3 tane bıle yapardım.. bazen tırsıyorum ama bazen de cok agır basıyor..
Ayşin 2. bebek mi? asla ben onun kardeşi olurum annem nasıl olsa çocuğu gibi davranıyor akannehir
cok yalnizim:sinifsinif:Nurdaan
Tek çocuk olunca ne oluyor mesela?Kardeşi olan çocuklardan farklı ne hissediyorsun?
Valla sen oyun bozanlık yapmassann nedne olmasın.. adam yüzüne hapsursa hamıle kalacak kadınsın sen :))
Yok be Ozlem.. ne zayıflaması annem yaa.. sana ole gelmıs.. gel de bı de yakından gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?