2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok Nurdan, herkes kendi evinde çalışacak -tatlicadiarzu-

Allah iyiliğinizi versin .kırıksınız,söyleyen olmuş muydu?

benim o bacıyla hiçbir irtibatım olmamasına rağmen yavru kuşum gece 11-12_sabah 6-7 uyuyor.kitap yazayım mı,alır mısınız?

Sen sole o eskı sefgılının karısına.. oglum 20 :30 da uyudu.. annesı de bırazdan yanına gıdecek uyumaya.. sabah 9 gibi kalkar şimdi kendısı.. neahhhhhhhhhhhhhh yemişim kitabını :umursamaz:

ona söyleyemem, ancak eski sefgilime söyleyebilirm, ama tuhaf olur şimdi evrim Kuzy'yi 20.30 da yatırmış desem, mal mal bakar suratıma! ben bunu mu sevmişim zamanında diyebilir. O yüzden hayır, söyleyemem evrimim! ısrar etme nolur laelaelaelaelae

tizemiz işe yarıyomuş bunu anladık yane

10 sene garantili sayılır emme seninki kayar be bacım seneye
malum millet haplardan sonra senelerce uğrasıyo çocuk için sen bırakmadan ördek yaptın hemde portakallıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yok be Ozlem.. ne zayıflaması annem yaa.. sana ole gelmıs.. gel de bı de yakından gör

Gayyet güzel ve fitsiniz işte, inkar etmeyiniz !

Bizim doktor teyzemiz şöyle der :

Kendi kendine uyuma alışkanlığı kazandırmak için bebeğiniz henüz çok küçük. En az 6 aylık olmadan ona alışkanlıklar kazandırmaya çalışırsanız beybiye eziyet edersiniz.
6 ay boyunca beybi kendini annesinin uzantısı olarak görür, bu yüzden uyumaya çalışırken, gece uyandığında, karnı ağrıdığında vs annesini yanında bulduğunda kendini güvende ve tam hisseder.
Özellikle ağlatma yöntemi ile uyumaya alıştırılan beybiler, genelde korkak,içine kapanık, sosyalleşmekte zorlanan çocuklar olurlar.
6.aydan sonra uyuma alışkanlığı kazandırabilmek için baba-anneanne-babanne-bakıcı vs devreye girip, ilk önce anneden bağımsız uyumaya alıştırmaya çalışmalı, daha sonrada değişik yöntemlerle kendi kendine uyutmaya alıştırmaya çalışmalı..
Doktor teyze dedi, ben onun yalancısıyım..

yan komsunun bizden 4 hafta guccuk oglu aksam 8.30da uyuyomus, sabah 6 da kalkiyomus,adam bize anlatinca cocuklari bi degisiversek mi didik, hemen yan daire, bitisik oda, bisi olmaz didik...

bende daha ne cevherler var da, bastiriyorum:lepi:

anaaaaam, kaçın sositososito

Allah iyiliğinizi versin .kırıksınız,söyleyen olmuş muydu?

benim o bacıyla hiçbir irtibatım olmamasına rağmen yavru kuşum gece 11-12_sabah 6-7 uyuyor.kitap yazayım mı,alır mısınız?

Dayak?? tartaklanmak? kelime oyunu oynayalım mı nevinim?

bu arada eşim izne ayrıldı,yarın yola çıkıyoruz.bir müddet yokum.oradan da ablama gidip yılbaşını orada geçirme ihtimalimiz var.eğer öyle olur da yılbaşına kadar gelemezsem MUTLU YILLAR...

bu arada zayıflamış falan diiliz, kilolarımızı iyi saklıyoruz. Spora gidiyorum ama, bir gün içinde gide gele yarım tepsi browni yeme kapasitesine sahibim. daha da kötüsü en ufak bir rahatsızlık duymuyorum ne vicdan olarak, ne de fiziksel olarak

bana 5 sene didi, 6 ayda bir gidicem konrole yerindemi diye bi baksin..bu seferde tavsan cikmasin aman diyim??

yan komsunun bizden 4 hafta guccuk oglu aksam 8.30da uyuyomus, sabah 6 da kalkiyomus,adam bize anlatinca cocuklari bi degisiversek mi didik, hemen yan daire, bitisik oda, bisi olmaz didik...

o ördeksiz nefes alamazsın öle çocuk sevmezsin sen artık heveslenme güselim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…