Nası yani Nurdan? Neyi anlatıcaz birbirimize? Ne tuhaf fantezilerin varmış senin be kızım kaydirigubbakcemile3
Yok Nurdan, herkes kendi evinde çalışacak -tatlicadiarzu-
Ya bu arada belirtmek isterim; eski sevgilimin Doruk'tan 7 hafta küçük bir kızı oldu. Kendisiynen hala irtibat halindeyiz. Eşi bu TRACY bacıyı hamileyken okumuş, hemen de uygulamaya sokmuş. Şimdi gece 11 - sabah 6 arası mışıl mışıl uyuyan bir kızları varmış! Maşallah dedim, bizim topiğe de diledim...
Baya kararlı gördüm seni Burcu, ne istediğini bilmek çok güzel bir duygu olsa gerek, tebrik ederim. Yok terruk muydu o neydi fisfisfis
]
Sen sole o eskı sefgılının karısına.. oglum 20 :30 da uyudu.. annesı de bırazdan yanına gıdecek uyumaya.. sabah 9 gibi kalkar şimdi kendısı.. neahhhhhhhhhhhhhh yemişim kitabını :umursamaz:
tizemiz işe yarıyomuş bunu anladık yaneYa bu arada belirtmek isterim; eski sevgilimin Doruk'tan 7 hafta küçük bir kızı oldu. Kendisiynen hala irtibat halindeyiz. Eşi bu TRACY bacıyı hamileyken okumuş, hemen de uygulamaya sokmuş. Şimdi gece 11 - sabah 6 arası mışıl mışıl uyuyan bir kızları varmış! Maşallah dedim, bizim topiğe de diledim...
cok yalnizim:sinifsinif:
aysin bu cok derinlemesine bi konu, bu eksikligi yas ilerledikce daha cok hissediyorum(
hmm bu spiralen umitliyim, gerci doktora garanti begesi varmidir diye soracaktim ama neyse, insallah 3-5 sene idare edicek beni:))
Yok be Ozlem.. ne zayıflaması annem yaa.. sana ole gelmıs.. gel de bı de yakından gör
Ya bu arada belirtmek isterim; eski sevgilimin Doruk'tan 7 hafta küçük bir kızı oldu. Kendisiynen hala irtibat halindeyiz. Eşi bu TRACY bacıyı hamileyken okumuş, hemen de uygulamaya sokmuş. Şimdi gece 11 - sabah 6 arası mışıl mışıl uyuyan bir kızları varmış! Maşallah dedim, bizim topiğe de diledim...
bende daha ne cevherler var da, bastiriyorum:lepi:
Allah iyiliğinizi versin .kırıksınız,söyleyen olmuş muydu?
benim o bacıyla hiçbir irtibatım olmamasına rağmen yavru kuşum gece 11-12_sabah 6-7 uyuyor.kitap yazayım mı,alır mısınız?
tizemiz işe yarıyomuş bunu anladık yane
10 sene garantili sayılır emme seninki kayar be bacım seneye
malum millet haplardan sonra senelerce uğrasıyo çocuk için sen bırakmadan ördek yaptın hemde portakallıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yan komsunun bizden 4 hafta guccuk oglu aksam 8.30da uyuyomus, sabah 6 da kalkiyomus,adam bize anlatinca cocuklari bi degisiversek mi didik, hemen yan daire, bitisik oda, bisi olmaz didik...
ona söyleyemem, ancak eski sefgilime söyleyebilirm, ama tuhaf olur şimdi evrim Kuzy'yi 20.30 da yatırmış desem, mal mal bakar suratıma! ben bunu mu sevmişim zamanında diyebilir. O yüzden hayır, söyleyemem evrimim! ısrar etme nolur laelaelaelaelae
bana 5 sene didi, 6 ayda bir gidicem konrole yerindemi diye bi baksin..bu seferde tavsan cikmasin aman diyim??
bana 5 sene didi, 6 ayda bir gidicem konrole yerindemi diye bi baksin..bu seferde tavsan cikmasin aman diyim??
Dayak?? tartaklanmak? kelime oyunu oynayalım mı nevinim?
hatta kontroller üç ay olsun
ben kaçtım ii gecelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?