2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım bebeem, gidin tabi! İyi yolculuklar size :)

EVRİM 1 saat önce hoşçakalın didin, hala aşağıdasın bizi gözetliyosun! Bari hesabından çık da misafir olarak gir :)

sen oğlunu uyutmaya çalışırken ben bayağı bir yol katettim anacım,oynayalım Çok üzgünüm çoook ama ben evime dönünce

Feriştahın gelsin! Ömrümü verdim ben be kelime oyunlarına... gel de bi kapışalım seninle :))

Doruk uyansında emzireyim yatayım diye bekliyorum, uyanmıyo sıpa! Aman uyanmasın maşallah diyeyim kuzuma...

ben yatar kızlar... yarın yoğun bi gün olacak!

Alemsiniz ya! sırnaşık şey
Eşim yine bensiz yatmaya gitti hiiiç umrunda değil uyuz :mymeka: Halbuki duşumuzu aldık Özde uyuyor :kedi:

Sevgiler,saygılar,iyigeceler bi de terruklar buyrunnnnnnnnn
Terruklar çok hoşuma gitti, bundan sonra sık sık kullaniciim kendilerini, terruklar, terruklar, terruklar... gamyoncuiremsu

Çağan iltifat eden tüm teyzelerine teşekkür eder : )

Canan Ece nasıl oldu iyimi ?

kızlar artık bebişler biraz büyüdü dışarda bi buluşma ayarlasak hafta içi pazartesi mesela uyar bana alışveriş merkezi olsa daha iyi olur malum emzirme odası olayı ne dersiniz

buluşma olsunda alışverişmerkezi olmasın bence, hastalık çok etrafta

evet Taze Sait bey yaptı doğumu çok memnun kaldım ondan
çok sefiyordum Elif'i direndim ama doğurtmak ona kısmet olmadı : )
yine giderim ama kontrollere felan

dimi 1 yıl geçti aradan zaman çabuk geçiyor

Hah süper konu !
Yazdıklarınızdan anlaşılan ikinci defa yavrulamayı düşünüyorsunuz..

1. Düşünüyor musunuz?
2. Ne zaman?
3. Gerçekten istiyor musunuz?
4. Dürüst olun !

Evet
Çağan tuvaletini tek başına yapabildiği zaman :)
çok istiyorum kızçem olsun
hamileyken hattan 2 günlük lahusayken bile 2.yi düşünüyordum : ))

selamlarr

canancım çok geçmis olsunya
geçen bizim ece de kaka yapmadı bir tam gun panikledik ertesi gun acısını çıkardı merak etme

bu arada sizleri okuyorum ama çok yazamıyorum kızlar bu ara ev yogun cam pencere yaptırma isleri falan var birde ece memeye geri dondu beni sinir krizleri geçirtiyor heraksam bir kabus yasanıyor o uyuyana kadar karı koca birbirimize giriyoruz falan filan keyifsizim
yakında 10 gun kadar sonra ise baslıycam hepinize doya doya yazacagım ozaman insallah simdilik beni mazur gorun

Nesrincim Ece aynı devam ateşli - ama fazla değil -çok terliyo nöbet tutuyorum başında saat başı picama değiştiriyoz - umarım yarın bişeyi kalmaz

bende uzanayım biraz saat kurdum - 2 saat sonra kalkmam lazım ii geceler

saol canım benim
sık biraz daha dişini - sayılı gün geçecek - işin en güzel tarafı kızının anne sütü alması :))) pozitif düşün az nolur
bak Berkenin bebekliğinden olumsuz bişiler hatırlıyomusun - bu günleri de unutacan eminim - birazcık daha dayan

maşallah
pazar günü anadolu liseleri,fen liseleri vs öğretmen seçme sınavına giriyorum.Bakalım ne olacak
şimdiden başarılar dilerim canım..
maşallah yaa çok şeker

esram nerelere kayboldun canım sen.. bu günlerde geçecek inş. bozma moralini :teselli:

geçmiş olsun
inş bundan sonra güzel kilo alır

pazar günü anadolu liseleri,fen liseleri vs öğretmen seçme sınavına giriyorum.Bakalım ne olacak

hadi hayırlısı ELİF

Maşallah dodo ve kuzy e

şincik eger topikçe ikinciler yapılırsa bekar kalan ilk bebelerle yeni bebelerimizle kertebiliriz
mesela berat bekar :jeyyar:

Ece de bekar

süper bir yorum çok güldüm

bu arada eşim izne ayrıldı,yarın yola çıkıyoruz.bir müddet yokum.oradan da ablama gidip yılbaşını orada geçirme ihtimalimiz var.eğer öyle olur da yılbaşına kadar gelemezsem MUTLU YILLAR...

iyi yıllar iyi tatiller

Meltem yarın iş çokmu canım uykusuz kalma : ))

aman bir gün de keyfim için uykusuz kalayım
00:10 da uyudu dün gece çok mutlu oldum

ilk zamanlar işe gelmek zor geliyor ama alışıyorsun işte süt sağacak mısın? o biraz zor oluyor işte

Hah süper konu !
Yazdıklarınızdan anlaşılan ikinci defa yavrulamayı düşünüyorsunuz..

1. Düşünüyor musunuz?
2. Ne zaman?
3. Gerçekten istiyor musunuz?
4. Dürüst olun !

evet evet evet hemde cokkk
ece 1 yasına dogru
gercekten
dun bı arkadasım aradı ruyasında gormus benı ece varmıs bıde oglum varmıs o oglanı sevıomus aradı benı naber dıe kendımı bırden hamıle hıssettım walla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…